Inte den snabbaste leveransen menâŠ
Inte den snabbaste leveransen men absolut bÀst kvalité av alla företag jag har provat. BestÀllt fotoposter och har blivit riktigt nöjd. RejÀl tjocklek och riktigt bra tryck. KÀnns verkligen som kvalité!

åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ifolor Àr marknadsledare för foton och olika fotoprodukter i Finland. Vårt företag tog sina första steg som Ifolor 2007, innan dess var vi bekanta under namnen Helios, Kuva-Sampo och Ifi.
Ifolor vÀcker foton till liv. Ãkta pappersfoton, fotoböcker, dekorativa tavlor, fotomuggar och mÃ¥nga andra fotoprodukter tar fram hÀrliga fotominnen. Bilderna visar livets speciella ögonblick av vilka vi förÀdlar högkvalitativa och hÃ¥llbara produkter. Tack vare den enkla orderprocessen och det mÃ¥ngsidiga urvalet fÃ¥r en allt större skara mer glÀdje av sina bilder.
KarhumÀkigrÀnden 2, Vanda, ãã£ã³ã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fotona kom i fyra olika storlekar!!! Lång leveranstid och leverans till ett stÀlle tvÀrs över hela stan som jag aldrig hört talas om. BestÀller aldrig mer hÀrifrån!
Du tÀnker göra en fotobok? Bra idé. :-) De enda bilder man tittar på i mitt hushåll Àr de som blivit utvalda till års- och semesterböcker. Resten ligger på hårddisk någonstans till ingen nytta.
Vi har köpt fotoböcker från ifolor i över tio år och Àr lika nöjda varje år, utom i år. I år Àr vi alldeles extra nöjda!! Min sambo råkade bestÀlla böckerna två gånger (hmm) Men eftersom hon kom på det samma dag och skickade ett mail och bad dem annullera det andra köpet, så gjorde de också så. Trots att bestÀllning egentligen Àr bindande. Så vad har vi? LÀttanvÀnd app. Bra böcker. Snabb leverans. Bra priser. UtmÀrkt kundservice.
Tveka inte.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ