Tina er altid nysgerrig og opmÊrksom. Hun er en stÞtte igennem hele dit forlÞb. Hun fÃ¥r dig ikke kun til at arbejde med din kost og trÊning, men hun fÃ¥r dig os til at arbejde med din mentalitet.. Tin... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale et forlÞb hos Tina. Det materiale, jeg modtog, var uoverskueligt, ekstremt langt og uden en klar struktur. Teksten kunne uden problemer reduceres med 30â40 % uden at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Man har Tina med HELE vejen. Dels tages der udgangspunkt i de udfordringer man stÃ¥r overfor og de Þnsker man har og udefra det laver Tina en realistisk plan. Hun forholder sig til klientens virkelighe... ãã£ãšèŠã
KÊmpe anbefaling herfra! Tina er super sÞd og dygtig. Hun vejleder og skriver nemme og overskuelige planer. Hun er altid kun en mail vÊk og svarer hurtigt. Ikke nok med at hendes planer giver en bed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Ãnsker du et vÊgttab? Ãnsker du at tone dine muskler? Mangler du inspiration/rÃ¥d til sund og energirig mad? Udebliver de Þnskede resultater selvom du dagligt motionerer? Har du svÊrt ved at finde motivation, selvom du inderligt Þnsker at komme igang me...
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg kÞbte trÊningsplan og kost plan forâŠ3000 kr
Jeg kÞbte trÊningsplan og kost plan for 3000 kr 8 ugers forlÞb. Det sådan set fint de fÞrste 3 uger. Herefter hÞrte jeg ikke noget de nÊste 5 uger. Jeg fik afvide jeg bare kunne skrive og ringe men intet inititativet fra Tina selv. Jeg ved ikke med kost planer, så hvad skulle jeg spÞrge om. Jeg er blevet lovet at der ville blive ringet hÞrte intet.
Jeg skrev selv stolpe op og ned og billeder, mål, osv hvad jeg lavede hverdag. Jeg er startet hos en anden nu som fÞlger op hver dag og retter for samme belÞb. Syntes bestemt ikke det er pengene vÊr, desvÊrre da det var en fÞdselsdags gave

I form med Tina ããã®åç
Meget mere end et vÊgttabs forlÞb ;O)
Meget mere end et vÊgttabs forlÞb ;O)
Jeg giver Tina mine allerbedste anbefalinger!!!
Jeg startede med et 8 ugers forlÞb med kostplan og trÊningsplan og har sidenhen tilkÞbt yderligere 4 uger og jeg havde aldrig troet, at jeg skulle opleve så grundlÊggende vaneÊndringer, som mit samarbejde med Tina har skabt hos mig.
Ja, jeg har smidt de overflÞdige kilo og ja min krop er allerede blevet stÊrkere og mere tonet, som jeg også Þnskede mig ved forlÞbets start. Den stÞrste gave har dog vist sig at vÊre noget jeg slet ikke havde forestillet mig skulle kunne lade sig gÞre på den tid og det er de helt grundlÊggende vaneÊndringer, som er kommet snigende og har Êndret min måde at tilgå mad på. Nu med langt stÞrre evne til selvregulering i mine valg af mad og uden de store anstrengelser men "bare" ved at tage mere bevidste valg.
Tina kerer sig for én og jeg har hele tiden en fÞlelse af, at hun er lige der ved siden af mig, selvom det er et online forlÞb. Hun er nÊrvÊrende og indenfor rÊkkevidde. Hun svarer ALTID uden undtagelse, på mine henvendelser og har altid nogle input og/eller spÞrgsmål, som giver mig mulighed for videre udvikling. Tina er en erfaren coach og det mÊrker man tydeligt, for hun ved, hvad hun taler om, både hvad angår trÊningen og kosten. Derudover så er hendes madplan fuld af lÊkre retter, som mÊtter både mave og smagslÞg og det er kendte og let tilgÊngelige råvarer. I Þvrigt har min mand også vÊret ret glad for Tinas retter ;O)
Jeg er vild med Tinas tilgang til mad og som hun plejer at sige "husk nu, at intet er forbudt - det handler om mÊngder og om de bevidste tilvalg og fravalg".
Tak til dig Tina for et virkelig berigende forlÞb ð
Cristina

I form med Tina ããã®åç
Bedste investering i mig selv
Bedste investering i mig selv! Ord kan ikke beskrive hvor fantastisk dygtig Tina er. Hun tager udgangspunkt i en, som det hele menneske og uanset hvilke udfordringer der må opstå, så er hun klar med råd, Êrlighed og opbakkende ord.
Målet var et sundere og stÊrkere jeg og jeg har fået så mere! Jeg er så taknemmelig for alt hvad jeg har lÊrt og kan tage med videre!

I form med Tina ããã®åç
TrÊning samt kost forlÞb hos Tina
I dag har jeg afsluttet mit 8 ugers forlÞb m. kost og trÊning hos Tina, og jeg må sige at det har vÊret én af de bedste beslutninger jeg har taget for mig selv. Tina har formået at hjÊlpe med at opretholde min motivation både mht. trÊning og kosten igennem hele forlÞbet, hvilket altid har vÊret det stÞrste problem for mig.
Tina får mine varmeste anbefalinger, hun er åben, Êrlig, nem at åbne sig op for, har overskuelige trÊningsprogrammer samt virkelig lÊkker, overskuelig og nem mad som ikke giver en fÞlelse af diet men faktisk bare helt "normal" mad hvilket har gjort det naturligt for mig at skabe bedre vaner.
Tina har stået til rådighed gennem hele forlÞbet og kommer med så mange gode råd, tips og guldkorn til hvad man kan tÊnke over eller forbedre. Hun sÊtter sig ind i dig som person, og fordyber sig i dine mål og forudsÊtninger for hvor du kommer fra.
Hvis du går og overvejer et forlÞb med trÊning, kost eller begge dele kan jeg på bedste vis anbefale Tina!

8 ugers kost & trÊningsforlÞb
Jeg har netop afsluttet 8 ugers forlÞb hos Tina, og jeg har svÊrt ved at finde ord â det har vÊret et fuldstÊndig fantastisk og lÊrerigt forlÞb!
Jeg sÞgte hjÊlp, da jeg Þnskede at blive en sundere udgave af mig selv med gode vaner, blive bedre i et kÞkken, opbygge styrke og genskabe trÊningsglÊden, som har vÊret forsvundet i årevis.
Tina har hjulpet mig med at opbygge en bevidsthed om mine vaner, altid at vÊre et skridt foran, og givet mig sÃ¥ meget inspiration og variation pÃ¥ kosten og det er jeg hende dybt taknemmelig for. Jeg er aktiv som jeg aldrig har vÊret fÞr â og endnu vildere er, at jeg elsker at vÊre det!
Jeg havde oveni aldrig forestillet mig, at det var muligt at fÃ¥ sÃ¥ meget mere energi og fÞle sÃ¥ stort et overskud â det er noget af det, der har overrasket mig allermest, og det vil jeg aldrig nogensinde af med igen!
Dét her forlÞb har uden tvivl vÊret en fantastisk livsstilsÊndring og mere end, hvad jeg hÃ¥bede pÃ¥ for 8 uger siden â ingen fÞlelse af kur, demotiverende restriktioner eller forbud, der er plads til alt, det handler bare om mÊngder. Og den balance kan vÊre svÊr at navigere i indtil du har vÊret i hÊnderne pÃ¥ Tina, hun guider, stÞtter og presser dig kÊrligt og finder det allerbedste frem i dig. ð
Jeg glÊder mig til at fortsÊtte de nye gode vaner pÃ¥ egne ben, og fÞler mig SÃ
klar!
De stÞrste anbefalinger til Tina, tak for dig!

Jeg har netop afsluttet et 8 ugersâŠ
Jeg har netop afsluttet et 8 ugers forlÞb med kost og trÊning hos Tina, og det kan i den grad anbefales. Jeg har tidligere vÊret på forlÞb med andre coaches, men forskellen her er, at i stedet for at symptombehandle (hvis man kan kalde det det), så er fokus på at komme bagom og Êndre vanerne, der forårsager de ekstra kg og på den måde gÞre det til en livsstilsÊndring. Det synes jeg generelt er et overset aspekt, som ofte resulterer i, at de ekstra kg. kommer tilbage, så snart man er fÊrdig med et forlÞb. På dette forlÞb med Tina har jeg fået nogle gode vÊrktÞjer til at kigge nysgerrigt på mine vaner, og hvorfor jeg gÞr, som jeg gÞr. Herudover har Tina fået vist mig, hvor vigtigt det er at få skabt en struktur og vÊre et skridt foran i forhold til at skabe madro. Jeg er desuden blevet introduceret for en masse spÊndende opskrifter og nye måder at få inkluderet mere grÞnt i kosten. Det hele har resulteret i fÊrre kg, fÊrre cm men vigtigst af alt, har jeg fået bÊredygtige strategier til at fortsÊtte min rejse og en tro på, at denne gang bliver det et varigt vÊgttab og ikke endnu et quick-fix.
Jeg vil varmt anbefale Tinaâ€ïž

De bedste 12 uger jeg har givet mig selv
Jeg afsluttede et 12 ugers kostforlÞb hos Tina slut januar 2022, og det har vÊret 12 supergode, fantastiske og lÊrerige uger, hvor jeg har lÊrt mig selv at kende pÃ¥ en helt anden mÃ¥de, jeg har lÊrt at mÊrke efter og jeg har fÃ¥et lÊkker mÊttende mad, der bÃ¥de tilfredsstillede smagssans, Þjne og maven. Jeg har lÊrt at sÊtte pris pÃ¥ en madplan, der bliver lagt for en uge ad gangen â DET holder jeg fast i, for det giver ro i hovedet.
Da jeg tog kontakt til Tina, spiste jeg for meget og forkert til måltiderne og jeg snackede stort set hver dag, enten fordi jeg var trÊt, ked af det eller noget gik mig på.
Mine overordnede mÃ¥l til forlÞbet hos Tina var at fÃ¥ et sundt og naturligt forhold til mad, lÊre at mÊrke efter og aktivt vÊlge til/fra af usunde sager, at maden skulle mÊtte alle sanser, stoppe med overspisning, at fÃ¥ styr pÃ¥ mine madvaner og komme ned pÃ¥ x antal kg. â og alle mine overordnede mÃ¥l er blevet indfriet og mere til.
Den store gevinst ved forlÞbet er, at jeg har tabt mig bÃ¥de i kg. og i omfang og jeg taber mig fortsat. Det er samtidig en ren befrielse, at jeg er blevet bedre til at vÊlge til og fra, mÊrke efter om jeg virkelig har brug for snold, sult- og mÊthedsfornemmelse og at der ikke er noget, der er forbudt, men at det er tilladt at vÊlge til eller fra (vÊre madsnobbet â fantastisk ord med ny betydningð).
Fokus på tallene på badevÊgten er kommet vÊk, det er ikke altafgÞrende, at jeg kommer ned på x antal kg., muskler vejer mere end fedt og jeg kan mÊrke og se, at jeg er blevet mindre i omfang.
Tina har vÊret fantastisk til at sÊtte sig ind i, hvem jeg er som person, samle op, stÞtte og skubbe â bestemt men kÊrligt, i den rigtige retning. Tina har blot vÊret en mail vÊk, hvis jeg stÞdte panden mod en mur eller jeg fÞlte det var ved at skride for mig, og har hele forlÞbet igennem vÊret lynhurtig til at svare.
Det har ikke bare vÊret et kostforlÞb, men en livsstilsÊndring og mindset Êndring. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina, så står du og overvejer et forlÞb hos Tina, så gå skridtet videre end overvejelsen, det vil du ikke fortryde.
Kost og trÊningsforlÞb med Tina
Jeg har netop afsluttet et 8 ugers kost- og trÊningsforlÞb med Tina. Jeg var meget usikker på, om det gav mening for mig med et forlÞb, da jeg egentligt altid har vÊret god til at motionere, og samtidigt egentligt vurderet, at min stÞrrelse og kropsbygning ikke egnede sig til et forlÞb (når jeg nu ikke er overvÊgtig). Jeg valgte netop et forlÞb hos Tina, da hun arbejder med alle typer af klienter, og jeg kunne se, at hun kunne skabe resultater selv med kroppe, hvor fedtprocenten i forvejen var lav.
Nu efter de 8 uger, er jeg lykkelig for, at jeg valgte at give mig selv den gave at booke et forlÞb med Tina. Min krop har Êndret sig til den krop, som jeg drÞmmer om. Jeg fÞler mig SÃ
godt tilpas, min energi er anderledes, min opfattelse af mig selv er ekstrem god, og det aller bedste er nÊsten, at min fordÞjelse er god. Jeg har altid troet, at jeg havde en irriteret tyktarm, men jeg må nok erkende, at jeg bare skal spise sundt og varieret. Tak til Tina for at få Êndret min opfattelse af madvaner og styrketrÊning herunder, hvordan dette skal kombineres, for at man får den krop, som man drÞmmer om.
Har lige afsluttet et 8 ugers forlÞbâŠ
Har lige afsluttet et 8 ugers forlÞb med kost og trÊningsprogram hos Tina.
Det er noget af det bedste jeg lÊnge har gjort for mig selv. Mit udgangspunkt, var at optimere min kost. Få flere grÞnsager og mere frugt. Få en bedre fordÞjelse, samt mere styrke, samtidig med at holde fedtprocenten nede. Man må sige, at jeg har fået indfriet det hele. Målet Êndrede sig dog lidt undervejs, da jeg hurtigt fandt en hel ny frihed og en ro I hovedet, som jeg ikke havde fÞlt lÊnge. FÞr jeg startede forlÞbet, talte jeg kalorier og var meget kontrollerende i forhold til vÊgten. Jeg levede dog forholdsvis sundt, men havde meget ubalance i forhold til fest/sociale arrangementer og hverdag. Igennem forlÞbet, har jeg fået skabt en balance og er blevet bedre til at vÊlge til og fra og mÊrke efter behov, sult og mÊthed.
Tina er meget grundig. Hun sÊtter sig godt ind i hvem du er som person. Bruger god tid på korrespondance og guider og skubber til dig på en fast men kÊrlig måde, og så laver hun en nogle sindsyg lÊkre retter, hvor du blevet nÊret på både syn, sanser og smag. Det er nÊrmest en fest, hver dag man sÊtter sig til bordet.
Man fornemmer klart hun er passioneret for det hun laver, og man kan mÊrke Tina, og er ikke i tvivl om man får den Êgte vare.
Jeg kan kun sige til slut. Stop med at overveje et forlÞb, spring ud i det, gÞr det. Du vil ikke fortryde.
Jeg kan kun give Tina min varmeste anbefaling.
Hilsen Christina

I form med Tina ããã®åç
Dygtig og nede på jorden
Tina er sindssyg dygtig og nede på jorden!
I mine 8 ugers kostforlÞb har Tina virkelig givet mig glÊden tilbage med madlavning, forberedelse og vaneÊndring.
Det er et forlÞb, der har givet mig madro og vigtigst af alt en ro i mig selv. Jeg kan roligt trÊffe sunde valg for mig og min krop, jeg mÊrker meget bedre efter og det kan ses på min krop, holdning og på tÞjet, der sidder lÞsere nu.
Tak for dig, Tina! Det har vÊret et vildt forlÞb og en Êndring for livet :-)
Denne kvinde er fantastisk
Denne kvinde er fantastisk.
Jeg tog kontakt til Tina for 8 ugers siden da jeg fÞlte en meningslÞshed i min trÊning, som jeg ellers altid har holdt af at dyrke.
Jeg skrev derfor en besked til hende på IG og hun lurede lynhurtigt at der var brug for mere end bare et trÊningsprogram.
Og hun havde helt ret!
Jeg var generelt modlÞs i både min hverdag, kost og trÊning.
Jeg over og underspiste, havde for store forventninger til mig selv som jeg senere hen straffede mig selv for i form af timevis af trÊning og sult på ugebacis, hvis jeg ikke kunne leve op til de enormt hÞje barre jeg havde sat.
Jeg havde brug for at smide alt kontrollen omkring mad og trÊning og lade en anden tage over.
Tina og jeg fik os en samtale over telefonen og vi blev enige om et trÊnings og kost forlÞb over de nÊste 8 uger.
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har gjort noget så godt for mig selv!
Det er ikke bare en masse planer du skal fÞlge, men en livsstilsÊndring som du gradvist lÊre at mestre med den bedste coach ved din side.
Hun er en person som man altid kan regne med. Der bliver taget hÃ¥nd om en fra start af og hun svare ALTID pÃ¥ samme dag. Hvis man virkelig vil det, kan der ske miraklerð«
Udover at jeg har fået en balance med min kost og trÊning, har jeg også fundet årsagen til mit tidligere spiseforstyrrende adfÊrd og det i sig selv er en gave for det var der modlÞshenden startede og det er det jeg kan arbejde på nu.
Den bevidsthed fandt jeg kun ved Tinas hjÊlp. Hun "tvinger" en til at mÊrke sig selv både fysisk og mentalt, og da et af mine problemer var overspisninger måtte jeg mÊrke efter mentalt hvad der opstod af fÞlelser, når jeg ikke bare kunne tÞmme kÞleskabet en fredag aften;-)
Du får et bredt hÊfte med måltider lige fra morgenmad, mellemmåltider og frokost/aftensmad med alt hvad du har brug for. Der er frit slag så du selv kan navigere i hvilke råvare du bedst kan lide og et hav af lÊkre alternativer lige fra den klassiske pizza til tarteletter.
Selvom mit 8 ugers forlÞb nu er slut har jeg ikke fÞlt sådan en ro i min krop og sind fÞr.
Det er ikke sidste gang jeg skal arbejde med Tina, jeg er nemlig også blevet så glad for mine trÊninger nu at hun kommer til at forsyne mig med nye trÊningsplaner.
Tina er et unikum.
Hvis du vil give dig selv den bedste gave i form af en ny og bedre livsstil er det klart hende jeg vil anbefale.

Wauw sikke et kanon 8 ugers kost ogâŠ
Wauw sikke et kanon 8 ugers kost og trÊnings forlÞb jeg har vÊret igennem, hos den fantastiske coach Tina Madsen! Efter 2 graviditeter og for megen usund kost, fik Tina mig til at se mad på en helt anden måde. Bedre valg, nye rutiner og en masse sund og nÊrende mad! Min krop og pengepung er yderst glade. De bedste penge jeg har givet ud! Tina Madsen er en coach der står inde for sit arbejde, og for sine klienter. Hun tager dig ind under sine vinger og svigter ikke (som mange andre coaches kan have tildens til). Man får virkelig noget for sine penge her! KÊmpe anbefaling til denne fantastiske kvinde! Og tak for hjÊlpen, har fortrudt jeg ikke kom noget fÞr, men blev blind sitet af hurtige lÞsninger, hos andre hvor resultatet blev en fiasko frem for succes.
Så kÊmpe skud ud til denne kvinde som fortjener 5 stjerner!

Spring ud i det!
Jeg har lige afsluttet et 8 ugers kostforlÞb hos Tina. Jeg har fÞr vÊret ved andre onlinecoaches, der desvÊrre benyttede sig af lenus kostplaner og hvor maden slet ikke gav mening. Samtidig skulle alt måles og vejes til den mindste detalje.
Det slipper man for her!
Ikke nok med at Tina selv står for alle sine opskrifter, så er de lÊkre og fyldt med grÞntsager og farver! Du måler oftest med håndfulde (undtagen kÞd og kalorietÊtte madvarer) og man fÞler ikke at der bruges flere timer på afmåling af mad. ALT kan kÞbes I alm dagligvarebutikker, og Tina sÞrger også for man mindsker madspild og tid ved at man laver flere portioner af gangen.
Jeg havde brug for en coach der kunne arbejde med mit mindset, og det har Tina gjort. Hun sÊtter sig ind i ens historie, og giver et kÊrligt men bestemt spark når man har brug for det. Det er KUN Tina du har kontakt med og ikke et 'team'. Derfor kan du selvfÞlgelig heller ikke skrive 24/7, men indenfor nogle bestemte tider i hverdagen. Det synes jeg er skÞnt, for det betyder at der sidder et menneske bag som også har et liv :-).
Man får et knap 100 siders langt dokument i alt med opskrifter, sundere desserter, samt en masse gyldne år der er skrevet til DIG. Her er der virkelig nogle gode råd, til hvordan man bedst muligt kan Êndre sin tankegang og tendens til overspisning.
Jeg er mor til tre og har en travl hverdag, og det har der vÊret fuld forståelse for. Tina har både modtaget mails der var glade, men også mails hvor jeg har overspist eller vÊret trist og det er blevet taget så godt imod. Hver gang jeg har skrevet noget lignede 'det jeg må spise' eller 'jeg har spist usundt' har svaret tilbage vÊret 'husk nu, at du må spise alt og hvad er det du mener er usundt?'. Den sÊtning sidder i mig for ja der er hverken sundt eller usundt. Der er plads til alt med måde og med den rette tankegang.
Nogle andre sÊtninger jeg tager med videre er 'der er mad igen imorgen' og 'vÊr madsnobbet'.
Jeg er ikke i tvivl om hvor jeg vil henvende mig, hvis jeg igen får brug for hjÊlp og jeg kan kun anbefale Tina til alle, der ligesom mig har brug for at arbejde med mindsettet, og ikke brug for en coach der skÊlder ud hvis man 'kun' har smidt 500 gram på en uge.

I form med Tina ããã®åç
Tina kan noget helt sÊrligt
Tina kan noget, ikke ret mange kan. Ikke nok med at hun kan skabe resultater her og nu både med krop og sind. Så virker det også på den lange bane. Den gejst ved trÊning og den madglÊde til det sunde kÞkke man mÊrker fra Tina smitter i den grad af.
Jeg havde et 8 ugers kost og trÊnings forlÞb hos Tina i november 2020 til januar 2021. Hun var der hele vejen, til bÃ¥de lige at give et skub og til at afklare. Hun kÞrer en anerkendende og positiv tilgang sÃ¥ man virkelig fÞler sig forstÃ¥et og hÞrt. Og sÃ¥ fÃ¥r man bare rigtig meget ros og en Êrlig mening nÃ¥r det er pÃ¥krÊvetð.
Jeg er den dag idag stadig vild med at jeg kan grave min kostplan frem, når hverdagen bliver en anelse for hektisk med 3 bÞrn, studie, lektier og trÊning. Ikke nok med at det er hurtigt at lave, så smager det fantastisk, og så er det bÞrnevenligt. TrÊningsprogammet kÞrer også bare derudaf stadigvÊk, og intensiveres lÞbende. Jeg kan både se og mÊrke at jeg bliver stÊrkere og at jeg fortsat stille og roligt taber fedtmasse.
Jeg har anbefalet flere både at fÞlge Tina og melde sig til et kost og trÊningsforlÞb. For som sagt Tina kan noget ikke ret mange kan!!

I form med Tina ããã®åç
Stor og varm anbefaling herfra ððŒ
Jeg valgte i starten af året at kontakte Tina til et 8 ugers kostforlÞb og dette er en den bedste beslutning jeg har gjort! Jeg dÞjede med, ikke at have overblik over mit madindtag, trÊthed, manglende overskud og dårligt selvvÊrd. Tina har guidet mig, kickstartet min tro på mig selv og hvad jeg kan opnå - og givet mig nogle redskaber, som jeg bruger på livet lÞs stadig. Hun er nÊrvÊrende på trods af at det hele foregår på mail og man kan mÊrke, at hun bruger tid på at sÊtte sig ind i det enkelte menneske.
Hos Tina handler det ikke om at spise restriktivt, men lÊre sin krop og mad at kende, mentalt såsom fysisk og finde madro. Jeg spiser hvad jeg har lyst til, intet er forbudt. Jeg har lÊrt at mÊrke efter.
Jeg har altid vÊret skeptisk overfor personlige trÊnere og online coaches, men jeg er lykkelig over, at jeg turde tage springet hos Tina ððŒ

Jeg kan 100% stÃ¥ inde for at anbefaleâŠ
Jeg kan 100% stå inde for at anbefale Iformmedtina! Tina har gjort en kÊmpe forskel for mig, som jeg vil vÊre evig taknemmelig for.
Inden mit kostforlÞb hos Tina, havde jeg fÞdt 2 måneder forinden. I graviditeten havde jeg vÊret stort set kun sengeliggende. Der var blevet opbygget dårlige vaner og usunde valg uden nogen form for fysisk aktivitet. Dette forsÊtte hurtigt efter fÞdslen. Men med et forlÞb hos Tina, fik jeg lynhurtigt vendt rundt på dette.
Kiloene og centimeterne raslede hurtigt af mig, men bedst af alt er, at jeg har fået en kÊmpe inspiration til lÊkker sundt mad, som er nemt og overskueligt. Derudover har jeg fået opbygget bedre vaner med struktur og forberedelse omkring mine måltider.
Jeg har dårlige erfaringer fra andre slankekure og kostplaner, men et forlÞb hos Tina skiller sig i den grad ud, og man bliver kun positivt overrasket! Maden er lÊkker og inspirerende, og ALLE kan vÊre med - det er ikke bare kylling og broccoli, men mad man ikke kÞrer surt i! Og der er desuden tÊnk over indkÞb og madspild, hvilket et kÊmpe plus, at man ikke selv skal stå og regne ud!
Derudover tilbyder Tina midtvejs- og slutevaluering, og en tilgÊngelig mailkorrespondance lÞbende. Hos Tina fÞler mig sig set og hÞrt, og man er ikke bare et nummer i rÊkken!
Tina får min stÞrste anbefaling, og det er alle pengene vÊrd og mere til!

I form med Tina ããã®åç
i den rigtige retning igen.
Helt klart 5 stjerner fra mig.
Tina har givet mig det skub der skal til for at jeg har kunne vende min tankegang, ikke kun omkring min mad eller trÊning men ligeledes min min tro på mig selv og hvordan jeg skal se mig selv, at jeg nu kan sige nej til ting jeg fÞr ikke har kunne, vÊkket min selvtillid igen.
Selvom jeg er en pige midt i 40`erne med familie en overgangsalder på vej, har Tina stadig kunne vende mig i den rigtige retning , den retning som jeg faktisk var ved at opgive, da jeg brugte alder, rygestop m.m som undskyldning. Jeg vil give min stÞrste anbefalinger herfra.

Stor anbefaling af 8 ugers kostforlÞb
Hold nu op en rejse jeg har vÊret på med Tina, og som jeg ikke er sikker på var lykkedes uden hende!
Jeg sad fast i dårlige vaner, hadede at lave mad, elskede lette valg, forberedte mig aldrig og forbandt hygge med mad og snacks, og det i massevis.
Endelig fandt jeg modet til at kontakte Tina, og jeg fÞlte mig hÞrt og forstået fra starten. Tina kan vÊre "hård" fordi hun er helt Êrlig, men for mig på den mest respektfulde måde, hvor jeg virkelig fÞlte hun så og forstod mig. Jeg fÞlte kostplanen var lavet til mig, og har fået så meget lÊkker inspiration med mig.
Jeg har haft mange problemer med at ikke selv at kunne se fysiske fremskridt, men endte med vÊgttab på Ca. 5 kg og 26 cm. Og når jeg selv var nede, kunne Tina' billeder af mine fremskridt lige få mig til at få Þje på det.
Vigtigst er dog den kÊmpe forandring jeg har mÊrket fysisk i min krop, mere energi og overskud. Samt at jeg har fået Þjnene op for hvor dejlig lidt forberedelse hver uge af indkÞb og forberedelse af maden kan give mig lyst til at lave maden og fokusere på det gode valg.
Det videste for mig har dog vÊret at blive opmÊrksom på min sultfÞlelse, og vigtigst mÊtheds, hvordan det faktisk fÞles at vÊre mÊt.
Jeg har lige afsluttet forlÞb og glÊder mig til at arbejde videre med alle de gode råd og vaner Tina har hjulpet mig til!

I form med Tina ããã®åç
Otte kilo lettere på otte uger og nye vaner
Jeg har vÊret i et otte ugers forlÞb hos Tina med fokus pÃ¥ kosten. Jeg er blevet otte kilo lettere og har tabt 29 cm. Det siger jo det hele. Og det er altsÃ¥ kun pÃ¥ kosten og sÃ¥ daglige gÃ¥ture. Helt vildt! Imens er jeg blevet klog pÃ¥ portioner, nye opskrifter og at det ikke behÞver at vÊre besvÊrligt. Det har krÊvet forberedelse og rygrad, men det har slet ikke vÊret uoverskueligt eller svÊrt at vÊre igennem. Ingen specialvarer eller fastedage. Jeg fik masser af mad! Tina leverede nÊrmest et kompendium til mig med âforordâ og en masse dejlige opskrifter, som kunne fÞre mig igennem ugerne. Jeg er nu i uge 10 - anden uge pÃ¥ egen hÃ¥nd - og vanerne fortsÊtter, fordi det bare giver mening for mig.
Det eneste jeg savnede var en snak/evaluering i telefonen/Zoom, for det kan godt vÊre besvÊrligt og overfladisk kun på skrift, isÊr når man som klient i starten skal fortÊlle en masse om sig selv og sine spisevaner.
Tina giver dig rene ord for pengene. Hun stÞtter dig, men hun er også Êrlig, og det er vigtigt i sådan en proces, synes jeg.

8 ugers kost og trÊningsforlÞb (âŠ
8 ugers kost og trÊningsforlÞb ( resultat = 8,7 kg lettere, 36,5 cm mindre)
At tage det valg, at kÞbe mig til råd og vejledning/stÞtte hos Tina, har vÊret et fantastisk inspirerende, og godt forlÞb
At blive mÞdt uden fordÞmmende blikke/ ord, men med en hjÊlpsomhed, positiv ånd og med den forståelse, jeg har haft brug for - for at finde en kurs i livet ift kost og trÊning, der gerne skulle vÊre langsigtet og ikke "bare" noget der skal overstås :-)
Jeg indsendte diverse data - og ventede i spÊnding. Modtog "min bibel" - et skrevet vÊrk personligt til mig.
Den indeholdte en del generelle betragtninger om kroppen, trÊning, kost - men mest personligt skrevet til mig - helt tydeligt havde Tina lÊst og forstået de udfordringer jeg stod i - og jeg fÞlte mig hÞrt og forstået fra fÞrste "mÞde".
Jeg valgte at printe både de skreven ord, men også kost og trÊningsplanen - lavede en mappe, satte mig ind i hvad Tina forventede af mig ift evalueringer - handlede ud fra kostplanen og de råd jeg havde fået....og så gik jeg i gang.
Fra aller fÞrste dag var forskellen for mig, meget tydelig....mit liv havde med et Êndret sig.
Den evige sult jeg lÊnge havde fÞlt, var med et slag vÊk, og jeg var fortrÞstningsfuld.
De 8 uger gik - med få nedture, men allerflest opture.- Dog for mig med en fÞlelse af succes og stolthed :-)
Jeg har lÞbende skrevet med Tina og fået råd - mine evalueringer er blevet taget meget alvorligt, og jeg har på intet tidspunkt fÞlt mig alene.
efter mit forlÞb pÃ¥ 8 uger - er jeg nu mere end klar til at stÃ¥ pÃ¥ egne ben - vil dog stadig anvende â mineâ retter/ rÃ¥d ift sammensÊtning- og anvende de lÊkre opskrifter der findes pÃ¥ Tinas App ( kan kÞbes for et mindre engangsbelÞb...og er helt igennem ikke til at undvÊre)
At have taget et aktivt valg , at vÊlge "Iformmedtina" og hendes viden til
Har givet mit liv, på det helt rigtige tidspunkt , kvalitet - overskud - glÊde og ro- at fÞlge Tina er inspirerende , livsbekrÊftende
â€ïžâ€ïžâ€ïž
Tak â€ïž