I form med Tina レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Tina er altid nysgerrig og opmÊrksom. Hun er en stÞtte igennem hele dit forlÞb. Hun fÃ¥r dig ikke kun til at arbejde med din kost og trÊning, men hun fÃ¥r dig os til at arbejde med din mentalitet.. Tin... もっず芋る

Jeg kan desvÊrre ikke anbefale et forlÞb hos Tina. Det materiale, jeg modtog, var uoverskueligt, ekstremt langt og uden en klar struktur. Teksten kunne uden problemer reduceres med 30–40 % uden at... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man har Tina med HELE vejen. Dels tages der udgangspunkt i de udfordringer man stÃ¥r overfor og de Þnsker man har og udefra det laver Tina en realistisk plan. Hun forholder sig til klientens virkelighe... もっず芋る

KÊmpe anbefaling herfra! Tina er super sÞd og dygtig. Hun vejleder og skriver nemme og overskuelige planer. Hun er altid kun en mail vÊk og svarer hurtigt. Ikke nok med at hendes planer giver en bed... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 栄逊士

圓該䌁業による蚘述

Ønsker du et vÊgttab? Ønsker du at tone dine muskler? Mangler du inspiration/rÃ¥d til sund og energirig mad? Udebliver de Þnskede resultater selvom du dagligt motionerer? Har du svÊrt ved at finde motivation, selvom du inderligt Þnsker at komme igang me...

• TrÞjborgvej 62, 8000, Aarhus N, デンマヌク

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Kost og trÊningsplanerne er standard

Kost og trÊningsplanerne er standard. Derudover så betaler man for 8 uger men får reelt kun kostplaner for 4uger hvorefter man selv skal lave det.

......
Jeg har selvfÞlgelig taget kontakt og drÞftet mine tanker om forlÞbet inden jeg har anmeldt her - hvilket jeg fik prÊcis samme svar til som nu er postet her. det Êndrer stadig ikke på oplevelsen og fÞlelsen af at det er standard og copypastet og at jeg ikke synes jeg har fået hvad jeg troede jeg kÞbte.

2020幎3月28日

I form med Tina からの回答

DesvÊrre kan jeg ikke se hvem du er alene ud fra efternavnet. Det havde vÊret rart at vide hvem man svarede :)

At du skriver det er standard kunne jeg godt have tÊnkt mig at du havde uddybet - For nej mine forlÞb er ikke standard.

1. Jeg udarbejder alt selv. Forventafstemmer nÞje med den enkelte, hvilket jeg helt sikkert også har med dig.

2. Min opsÊtning er “standard” men hvor jeg tilpasser mÊngderne, sammensÊtningen og antal mÃ¥ltider ud fra den enkeltes behov, mÃ¥l og de erfaringer vi lÞbende gÞr os.

3. Mange opskrifter går igen i mine forlÞb. Det er helt korrekt. Men igen tilpasser jeg dem. Jeg tager hÞjde for ting mine klienter enten ikke bryder sig om eller ikke tåler.

4. ForlÞbende er ikke bare en plan som jeg håber jeg også gav klart udtryk for inden vores forlÞb. Det er ikke en fast plan du eller andre skal leve efter resten af livet. Det er et forlÞb og et vÊrktÞj der skal gÞre vi sammen lÊrer hvad der fungerer for dig og hvad der muligvis ikke gÞr. Ligeledes gÞr jeg også opmÊrksom på at du selv kommer til at udvikle dig, sammensÊtte ud fra de erfaringer du gÞr dig, men med MIG VED DIN SIDE HELE VEJEN.

SÃ¥ at du skriver du fÃ¥r en plan gÊldende for 4 uger men betaler for 8 giver jeg dig ikke ret i. Hvis jeg har givet dig indtryk af at du fik en fyldetsgÞrende plan for alle 8 uger hvor der stod alt hvad du skulle, sÃ¥ har jeg ikke vÊret klar nok, og det tager jeg til mig. De fÞrste mange uger stÃ¥r der alt! Der stÃ¥r prÊcise mÊngder, opskrifter og alternativer til alt. Meget fyldetsgÞrende vil jeg mene sammenlignet med mange andre “planer” hvor der blot stÃ¥r mÊngder og eksempler. Senere hen er det helt korrekt du selv skal begynde at sammensÊtte Udfra de preferencer og erfaringer du har gjort dig, sÃ¥ det netop passer LIGE TIL DIG. En lÊring og erfaring rigere du skal her dig. Jeg er ked af du ikke har set den “frihed” og fleksibilitet som givende for dig, for det er det jeg Þnsker. At mine klienter lÊrer mest muligt og det er realistisk i forhold til fremtiden. Trods det hÃ¥ber jeg du har fÃ¥et noget ud af det og har du behov for at uddybe andet er du hjertens velkommen til at sende mig en mail, sÃ¥ vi evt. kan drÞfte din tanker der.
Men jeg vil understrege at mine forlÞb langt fra er standard.

Mvh. Tina

Tina hjalp mig til et vÊgttab!

Tina hjalp mig til et vÊgttab på 8,1 kg., og 36 cm., fordelt over hele kroppen. Jeg er glad og tilfreds, for hendes kosttilgang og syn på trÊning har Êndret mit eget udgangspunkt. Vil klart anbefale Tina :)

2020幎3月15日

I form med Tina からの回答

Du er simpelthen så god Maya! :) Jeg er så glad for den rejse du har vÊret på - En ting er det fysiske som ingen tage fra dig, men en anden ting er hele din måde at tÊnke mad på! Du har vÊret en fornÞjelse at arbejde sammen med, og jeg ved du fortsÊtter herfra :)

Al god energi herfra :)

8 ugers kostforlÞb

jeg havde overvejet i et stykke tid om jeg skulle prÞve et forlÞb hos Tina - men jeg gik og tÊnkte kan det passe at dem der har vÊret på kostforlÞbet virkelig ikke har trÊnet eller noget ved siden af? Nå men jeg besluttede mig for at prÞve!

OG JA DET KAN MAN GODT!

Udelukkende på et 8 ugers kostforlÞb har jeg tabt mig 4,6 kilo og 31 cm!

Jeg henvendte mig til Tina, for at lÊre hvor meget/hvad burde jeg spise og hvor ofte, for at have et stabilt blodsukker hele dagen og selvfÞlgelig for at tabe mig ;-)

Det tog selvfÞlgelig noget tid at tilvÊnne sig mÊngden/indholdet af maden, men det må man jo også indstille sig på, det er vel derfor at man er startet på forlÞbet for at Êndre/bryde nogen vaner.

Jeg vil anbefale alle der gÃ¥r og overvejer at startet pÃ¥ et forlÞb hos Tina og komme i gang med det! Jeg afsluttede forlÞbet for en uge siden og jeg er stadig helt “hÞj” pÃ¥ hvor meget der er sket med min krop, uden at man skal nÞjes med at spise en agurk og gÃ¥ at sulte sig selv!

2020幎3月7日

I form med Tina からの回答

Du er simpelthen så sej Sasha! Det siger jeg lige igen igen :) Men du er også er soleklart eksempel på at når man virkelig vil Êndre kurs og arbejde i dybden med sine vaner, så lykkedes det :) Du kan vÊre så hamrende stolt af dig selv, og vigtigst af det hele ved jeg du fortsÊtter din rejse herfra med nogen rigtig god redskaber i bagagen :)
Kram Tina

8-ugers kost- og trÊningsforlÞb

Jeg har haft et 8-ugers kost- og trÊningsforlÞb hos Tina, som bare har vÊret genialt og pisse fedt, for at sige det mildt. ForlÞbet med Tina har taget alle mine dårlige vaner, den dårlige struktur og den dårlige selvtillid og kastet det langt vÊk og alt det modsatte er kommet retur. Under hele forlÞbet har Tina vÊret til rådighed i hendes mailtider, hvilket har fungeret mega godt - men Tina har i planerne beskrevet alting så super professionelt og personrettet, at forlÞbet blot lÞber sin gang uden de helt store spÞrgsmål. Jeg har i dette forlÞb opnået at tabe:
- Minus 23 cm
- Minus 5,3 % i fedtprocent
- Plus 0,6 kg i muskelmasse
- Minus 5,2 kg

Tina har den stÞrste anbefaling herfra til alle som Þnsker at gÞre noget godt for sig selv, men blot mangler et spark bagi og en kÊmpe motivationskilde - ogsÃ¥ er det VIRKELIG ikke mange penge for alt det arbejde Tina lÊgger i dit forlÞb. 👏🏜

2020幎3月2日

I form med Tina からの回答

Du er simpelthen for sej Louise! :) Du har vÊret den stÞrste fornÞjelse at arbejde sammen med, og du er virkelig gået ind til det her forlÞb med den helt rette indstilling :) Jeg ved du fortsÊtter herfra & jeg kan kun sige vi begge kan vÊre stolte af hele din udvikling.
Tak for de sÞde ord & jeg Þnsker dig al god vind fremover :)

Kan ikke anbefales hvis du Þnsker personligt forlÞb

Jeg kÞbte er forlÞb hos Tina (trÊning og kost) som fÞrst startede med at jeg nÊrmest fik skÊld ud fordi jeg sendte hende en mail om aftenen, og det måtte man åbenbart kun i dagtiden. Troede hun som virksomhed bare kunne vente med at svare til dagen efter når hun passede sit job, men nej man måtte kun maile i dagtiden. Det var umuligt for mig at overholde, da jeg var på arbejde i dagtiden. Den hårde tilbagemelding gjorde, at jeg aldrig startede på forlÞbet.
Må have vÊret en nem kunde for hende, for hun fik det fulde belÞb uden at have mig som klient.
Jeg modtog fÞrste kost og trÊningsplan, som jeg senere fandt ud af var fuldstÊndig standard. Så desvÊrre kun dårlige anbefalinger herfra.

2020幎1月27日

Hej Winnie.
For at svare på din anmeldelse vil jeg fÞrst og fremmest sige jeg da er ked af din oplevelse, og det undrer mig du ikke har skrevet personligt til mig hvis du har haft den oplevelse.

For det fÞrste er udtrykket “skÊldt ud” langt fra den mÃ¥de jeg udtrykker mig pÃ¥. DernÊst sÃ¥ blev du tydligt informeret om at der er fuld sparring pÃ¥ min mail alle hverdage i tidsrummet 6-16. Medmindre det var “kritisk”. Det kan pÃ¥ ingen mÃ¥de komme bag pÃ¥ dig at mine mailtidspunkter var anderledes, da jeg meget tydligt gÞr opmÊrksom pÃ¥ det ved indledende mails og samtaler. SÃ¥ at du skriver det som du gÞr kan jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de sÊtte mig ind i.

Nemme penge. Jeg fornemmer du tror det for mig alene handler om penge. Der tager du meget fejl. Jovist er det mit arbejde, men det er langt mere end et arbejde for mig. Men at du vÊlger at gribe det an som du gjorde er alene dit egent valg. Det synes jeg er en skam. At du ikke retter henvendelse til mig hvis du har fÞlt min tone har vÊret upassende. Jeg tager kritikken til mig. Men havde du nu skrevet det til mig kunne vi pÊnt have lÞst det så vi begge kunne få det til at gå op.

At du så skriver det er standard. Jeg ved godt nok ikke hvor det kommer fra igen. Hvad er standard for dig? Alle mine forlÞb tilretteslÊgges den enkelte Udfra deres behov, mål mm. Hele min opsÊtning er generel. Jeg bruger mange af de damme opskrifter igen og igen men jÊvnligt med nye til. En standard plan er ikke hvad jeg udleverer. Jeg bruger utrolig meget tid på hvert forlÞb. Både med tilpasningerne mm. Tager hÞjde for den enkeltes hverdag, madprÊferencer, allergier, evt. skavanker/Skader mm. Så du må da meget gerne uddybe en standard plan. Jeg har som de fleste en skabelon. Men den tilpasses derefter hvilken klient jeg arbejder med.

Alt i alt en trist måde at gribe det an på synes jeg. Håber du til en anden gang hvis du har en dårlig oplevelse med en, at du så går i dialog hvor man som to voksne mennesker kan lÞse det internt. Folk er forkskellige med forskellige måder at udtrykke sig på. Og derfor når noget foregår på skrift kan ting let misfortolkes.

Fik et forlÞb hos Tina

Fik et forlÞb hos Tina, af 8 ugers varighed. Hun var fra start meget opsat på, at vi skulle afstemme vores forventninger, så de passede sammen osv. Dette var dog ikke den oplevelse jeg havde da jeg fik trÊning- samt kostplan - den virkerede som en standart der ikke var opsat personligt til mig. Kostplanen var i for sig fin, men maden sagde mig ingenting da alt stort set var grÞntsager og mageret kÞd. Havde svÊrt ved at nå og spise de måltider jeg skulle, da den store mÊngde grÞntsager var utrolig mÊttende for mig. Påtalte fÞlgende ting, men den eneste respons var, at jeg måtte forsÞge og, at jeg ikke måtte spise de ting fra planen som jeg godt kunne lide, men kaste mig ud i noget nyt.. TrÊningsplanen var alt for omfattende og jeg brugte i gennemsnit 2 timer på trÊning, hvilket er svÊrt med fuldtidsstudie, arbejde, familie osv, men igen blev det påtalt som dårlige undskyldninger..

Alt i alt har det vÊret penge ud af vinduet for mig, fordi Tina simpelthen ikke formående at motiverer mig overhovedet, og havde en trÊls indstilling til de ting jeg påtalte. Super Êrgerligt, men kan ikke anbefale hende, medmindre man er ekstremt selvkÞrende.

2019幎11月19日

I form med Tina からの回答

Hej Anna. Jeg er ked af at lÊse du har haft en så dårlig oplevelse hos mig, men det undrer mig du ikke har sagt noget, så vi kunne have en konstruktiv dialog, for det du skriver her ligger mig meget fjernt desvÊrre. Jeg har arbejdet med mine klienter i snart 7 år og jeg vil mene jeg har en forståelse for mennesket bag. Nu husker jeg ikke om der var en bestemt episode eller andet du relaterer til, men at du skriver maden var kedelig og kun med grÞnt og magert kÞd ligger langt fra mine vÊrdier i min måde at arbejde på, så det kan jeg ikke på nogen måde nikke genkende til hvilket jeg godt kunne tÊnke mig at få en uddybning omkring. Jeg tager kritikken til mig men igen ville jeg Þnske vi kunne have haft en voksen dialog om det, så vi begge kunne have fået en positiv oplevelse ud af det :)