IkbAkfiets レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Héél blij met onze aankoop van de (tweedehands) Urban Arrow bij ikbakfiets. Bart (en gezin) hebben ons warm verwelkomd en ons heel erg prettig geholpen met kiezen van de juiste bakfiets. Fijn dat we v... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via marktplaats bij Bart uitgekomen. Snel een afspraak kunnen maken, om verschillende merken bakfietsen uit te proberen. Daarbij een uitgebreide uitleg gekregen, zodat er een goede afweging gema... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Een oprechte 5 sterren review geef ik voor Bart en zijn vrouw, een hele fijne manier van werken dat ze hanteren verschillende bakfietsen mogen testen en ontdekken zonder verplichtingen. We waren... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Heel tevreden met de service van Bart Van Vlierden, Ikbakfiets.be! Longtailfiets Urban Arrow Breeze 2026 gekocht bij hem. Aangenaam contact, goede uitleg, betrouwbaar, gratis testrit en snelle thuisle... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店

圓該䌁業による蚘述

IkbAkfiets staat voor de premium jong gebruikte elektrische bakfiets en longtail. Een nieuwe manier om je vlot voor te bewegen met het hele gezin. De kinderen naar school te brengen, boodschappen onderweg meenemen. Niets is onmogelijk met de laatste innovaties in de fietswereld. Wij staan garant voor blije gezichten als wij een bakfiets afleveren in topconditie met garantie. Een goede investering in je fiets is een goede investering in jezelf, je gezin en je omgeving.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

Tweedehands Urban Arrow bakfiets aangekocht

Ik was op zoek naar een bakfiets om mijn woon-werkverkeer en kindvervoer gemakkelijker te maken. Maar waar begin je? Welk merk is goed? Waar moet je op letten? Zo kwam ik bij ikbakfiets.be terecht. Bart kwam snel met een antwoord op al mijn vragen. Hij had een ruim aanbod aan keuzes staan en kon voor elke fiets beschrijven waarvoor die handig is en waarvoor niet, oprecht en zonder er doekjes om te winden. De fietsen die hij had staan waren ook allemaal in zeer goede staat. Dit maakte het kiezen een stuk eenvoudiger. Bart heeft een grote achtergrondkennis en ook zelf ervaring met het rijden met en testen en herstellen van verschillende fietsen. Bovendien is hij steeds beschikbaar en vlot en fijn in communicatie. Bart bood ons testmomenten aan en gaf ons ruimte om rustig te kiezen. We kozen voor een Urban Arrow van 3 jaar oud, 4000 km en regenhuif + zitbankje inclusief. Zo goed als nieuw, maar beter betaalbaar dan de nieuwe versie. Onze bakfiets werd aan huis geleverd en we hebben een jaar garantie bij Bart, indien nodig. Ik kon me geen betere service bedenken.
Kortom, als je een tweedehands bakfiets wil met de service en kwaliteit van een nieuwe, dan ben je bij Bart aan het goede adres. Wij zijn héél tevreden klanten. Doe zo voort daar, Bart!

2025幎1月4日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Lieselotte voor de mooie lovende woorden. Het was me een groot plezier om jullie bij te staan in de zoektocht naar jullie ideale bakfiets. En aan Arthur zijn blije gezichtje te zien, weet ik dat jullie nog geweldige mooie bakfiets-momentjes zullen beleven. Groetjes Bart

5぀星のうち5の評䟡

Super blij met onze aankoop!

We zijn erg blij met de aankoop van onze Lovens bakfiets!
Van te voren hadden we wat twijfels over het kopen van een tweedehands bakfiets. Echter toen we in contact kwamen met Bart en verschillende fietsen hebben gezien en geprobeerd, was deze twijfel snel weg. Bart is erg enthousiast, gepassioneerd en heeft veel (technische)kennis van bakfietsen.
We zijn heel erg tevreden over de informatie die we kregen, de afhandeling van de koop en de fiets zelf.
We gebruiken de fiets bijna elke dag, ook nu het winter is en dat is zelfs meer dan we van te voren hadden gedacht.
Wij raden aan om over te gaan op het 'bak-fietsen' en al helemaal om er een aan te schaffen bij Bart!

2025幎1月3日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Sarah voor het delen van je aankoopervaring. Wat fijn te horen dat je ook tijdens de koudere periode van het jaar zo kunt genieten van je bakfiets. Ik wens jullie nog vele schitterende bakfietsmomentjes ;-) Bart

5぀星のうち5の評䟡

Zeer aangename bakfiets introductie!

We leerden Bart kennen tijdens de bakfietsdagen bij een fietsenwinkel in onze buurt. Met passie gaf hij uitleg over zijn bedrijf en zijn tweedehands bakfietsen. Hij dacht mee met ons, gezien we in eerste instantie een bakfiets met 3 wielen wouden. Na een verdere zoektocht, naar een bakfiets met 3 wielen, hebben we terug contact genomen met Bart om alsnog een bakfiets met 2 wielen bij hem aan te kopen.

Hij gaf een duidelijke en vlotte uitleg en maakte ons, als bakfiets leken, wegwijs in zijn aanbod. We mochten zijn verschillende fietsen meerder keren testen. En konden zo kiezen voor de fiets die het beste bij ons paste. Hij bestelde en installeerde ook de maxi Cosi adapters zodat we onze dochter veilig mee op pad kunnen nemen. Wanneer blijkt dat deze adapter toch niet zo soepel klikt, komt hij nog eens langs om het probleem te verhelpen. Fijn! De fiets werd snel aan huis geleverd en na een kleine week een berichtje om te vragen of alles oké is met de bakfiets. Heel fijn! Kortom een aanrader.

2024幎12月4日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Karolien en Wout, voor het nalaten van jullie aankoopbeleving. Ik ben zeer blij dat er weer nieuwe blije bakfietsers zijn bijgekomen in onze buurt :-) Veel bakfiets-plezier gewenst. Bart

Prettige verkoop!

Bart was erg vriendelijk in zijn contact.
Zijn zaken zijn goed geregeld en alles gaat op een nette, transparante manier. De bieding die hij deed voor onze bakfiets was een reële prijs, en op moment van verkoop werd er niet opnieuw onderhandelt maar werd direct de afgesproken prijs betaald. De betaling gebeurde met een instant betaling, maar helaas zette onze bank dit niet direct door. Bart nam op eigen initiatief contact op met de bank, ook hierin liet hij zijn vertrouwen zien. We hebben er alle vertrouwen in dat onze bakfiets dan ook met zorg terecht zal komen bij de volgende eigenaren.

2024幎12月3日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Suzan voor het delen van je verkoopbeleving en nog meer voor het vertrouwen dat je in ons stelt. Wij zorgen voor nieuwe blije bakfietsgezichten op jouw bakfiets ;-)

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vlotte en vriendelijke ervaring

Zeer vlotte en vriendelijke ervaring bij de verkoop van onze bakfiets

2024幎11月22日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We zorgen ervoor dat je bakfiets weer een terechtkomt bij het juiste gezin.

5぀星のうち5の評䟡

Parfait ! Rapide, sympa et efficace.

Quelle expérience ! Je cherchais mon vélo longtail Riese & MÌller depuis un moment et je suis tombée, un peu par hasard sur l'annonce de Bart. Au départ un peu méfiante, cela s'est dissipé en l'espace de quelques secondes. La communication est exceptionnelle, Bart est trÚs rassurant avec l'apport de détails, photos et explications. Et en plus, il me l'a livré jusqu'à chez moi, j'ai pu tester avant de décider! Pourtant je n'habite pas tout prÚs. Tout était réglé en l'espace de quelques jours. Un service parfait, sympathique et rapide ! Merci Bart !
Premier test avec les enfants ce matin pour aller à l'école... Ils étaient excités et conquis, tout comme moi.

2024幎11月25日

IkbAkfiets からの回答

Quel plaisir d'apprendre que le vélo vous plaît autant et que les enfants sont également si enthousiastes. Je tiens à vous remercier pour votre confiance et pour le partage de votre expérience avec IKBAKFIETS.BE. Bon plaisir à vélo! Bart

Superservice

Superfijn contact, vlotte verkoop. Heel open en duidelijke communicatie, alles prima verlopen. Heel erg tevreden dat mijn bakfiets een nieuw gezin gelukkig mag maken via ikbakfiets.be

2024幎11月22日

IkbAkfiets からの回答

Dag Helena, bedankt voor je fijne woorden en het delen van je ervaring! We zijn ontzettend blij met jouw bakfiets die opnieuw een gezin gelukkig mag maken. Tot op de fiets ;-)

Top ervaring

Ik was op zoek naar een fiets om mijn 2 zoontjes te vervoeren. Bart heeft ons een geweldige uitleg gegeven over de verschillende types, waar we ook een testrit mee konden maken. Hij was de perfecte persoon om ons een beetje wegwijs te maken in de wereld van het elektrisch (bak)fietsen. De fiets is aan huis geleverd en sindsdien al elke dag gebruikt ☺

2024幎11月14日

IkbAkfiets からの回答

Dag Annelies, ik ben blij dat ik jullie heb mogen begeleiden in de zoektocht naar jullie ideale bakfiets. Het doet me dan ook veel deugd dat je hem dagelijks met veel plezier inzet. Ik wens jullie heel veel bakfietsplezier toe! Bart

Echt een super service!

Echt een super service!! Hele fijne communicatie. Zeer behulpzaam en klantgericht.

2024幎11月4日

IkbAkfiets からの回答

Dag Yordi, dankjewel voor de waardevolle review. Dat is waar we bij IKBAKFIETS voor staan ;-)

5぀星のうち5の評䟡

Top aankoop! Super service van Bart!

Wij hebben afgelopen zondag onze bakfiets bij Bart gekocht! Terecht gekomen via 2dehands.be, we mochten die dag nog langs komen voor wat testritjes en een uitgebreide uitleg en begeleiding over elektrische bakfietsen. Een heel prettige aankoopervaring! De volgende dag stond hij al bij ons om de bakfiets af te leveren. Echt een aanrader! 😊

2024幎10月13日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Christel, voor de fijne feedback. Langs mijn kant ook een hele fijne verkoopbeleving ;-) Ik wens jullie heel veel bakfiets-plezier toe. Groet Bart

5぀星のうち5の評䟡

Via marktplaats terecht gekomen bij

Via marktplaats terecht gekomen bij ikbAkfiets.be. We kregen al snel bericht dat hij 2 fietsen die aan onze "eisen" voldeden binnen had gekregen en we deze mochten komen testen. Contact verliep super vlot, en eenmaal daar voor de testritten hebben we een bakfiets aangeschaft. Duidelijke uitleg, goed & fijn geholpen echt een aanrader!

2024幎10月11日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Kim, ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Ik wens jullie heel veel bakfiets-plezier toe. Groet Bart

Zeer correcte kerel

Zeer correcte kerel ! Kennis van zaken. Snelle afhandeling . Bedankt Bart !

2024幎10月7日

Graag gedaan! Bedankt voor het vertrouwen. Groet Bart

Betrouwbaar bedrijf.

Bart contacteerde ons nadat hij onze advertentie zag op tweedehands. Bart deed een realistisch bod en kwam ook zijn afspraken na. Zeer correct en aangename afhandeling. Ik zou zeker terug samenwerken met ikbakfiets.

2024幎10月7日

IkbAkfiets からの回答

Dag Wim, dankjewel voor het delen van je verkoopbeleving. Wij zorgen ervoor dat je bakfiets weer terecht komt bij nieuwe blije bakfietsers ;-)

Gewoon top!

Wij zijn via marktplaats en tweedehands.be bij ikbakfiets uitgekomen. In het begin een beetje huiverig want.. nog weinig recensies te vinden. Maar vanaf de eerste ontmoeting meteen een goed gevoel. Niks dan goeds over Bart. Zeer goed geholpen, fijne en duidelijke uitleg gehad en zelfs levering aan huis!
We zijn ontzettend blij met onze nieuwe bakfiets en gaan er vast mooie herinneringen mee maken :)

2024幎9月29日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel voor de review en zo fijn te horen dat jullie blij zijn met de bakfiets! Ik wens jullie heel veel bakfietsplezier toe!

Topervaring, aanrader

Wij hebben recent onze bakfiets via Bart (ikBakfiets) aangekocht en zijn zeer tevreden over deze ervaring! Duidelijke grondige uitleg, levering aan huis, ... Top ervaring.

2024幎9月21日

IkbAkfiets からの回答

Hey Gert, dankjewel voor de fijne feedback en nog meer voor de waardevolle inzichten die je me gaf over de advertentie! Ik wens jullie heel veel bakfietsplezier en alvast proficiat met de uitbreiding van jullie mooie gezin. Grt Bart

Persoonlijke aandacht en service

Wij zijn erg tevreden over de service van Bart. Wij hebben onlangs een Urban Arrow bij Bart gekocht. Hij nam uitgebreid de tijd om ons verschillende merken en modellen bakfietsen te laten zien en te testen. Hij heeft ons duidelijk de verschillen en keuzes uitgelegd. Inmiddels fietsen we al een paar weken op de fiets en is hij niet meer weg te denken!

2024幎8月11日

IkbAkfiets からの回答

Geweldig! Jullie zullen me altijd bijblijven als het vrolijke koppel dat 5 minuten nadat jullie vertrokken, terug aanbelde en zei: “ik weet niet waarover we nog kunnen twijfelen. We willen die bAkfiets 😅” Fijn te horen dat hij deel is van de familie 👍
Veel bakfiets-plezier

Top en snel geholpen!

Top en snel geholpen!

Bart heeft ons heel goed geholpen met de koop van een Lovens Bakfiets. Binnen enkele dagen al geleverd en een nette uitleg gehad over de werking van de fiets.

Top!

2024幎8月28日

Dag Norbert,
Je hebt een bakfiets die je steeds opnieuw zal uitnodigen voor vele leuke bakfiets-momentjes met je gezin! Geniet ervan. Bart

Fijn concept!

Leuke bijdrage aan een fijn concept om fietsen een nieuw leven in te blazen tegen een betaalbare prijs!
Bart kwam over als een oprecht persoon die achter zijn visie staat. Alles is netjes verlopen. Aanrader!!!

2024幎8月28日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Bob voor je mooie longtail! Hier gaat een nieuw gezin weer heel blij mee zijn 😉 🙏

Aanrader!

Zeer positieve ervaring. Goede prijs-kwaliteit. Erg tevreden van de bakfiets die we bij Bart kochten. Prima communicatie, goede vakkennis. Aanrader!

2024幎8月26日

IkbAkfiets からの回答

Dankjewel Tine! Jullie rijden op een stukje trots van mezelf. Ik heb enorm veel mogen bijleren door deze bakfiets nieuw leven in te blazen. Ik ben blij dat deze bij jullie is terecht gekomen. Veel bakfietsplezier 🙌

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。