レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

La qualité des produits est absolument désastreuse . J’ai acheté des lampes led pour le jardin sur 3 achetées aucune n’a survécu plus de deux mois !!!!! C’est une honte absolue. Sans parler du service... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Mycket dÃ¥lig service. Ringt ikea Malmö kl 9:30h, personal pÃ¥ telefon sÃ¥ som finns 3 st produkten i lager . Vi har berÀttat som kommer vi 14 milj . Efter 2 h vi kommer pÃ¥ plats och personal som Àr a... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

VÀrsta tÀnkbara service Ikea har misslyckats att leverera tre gÃ¥nger nu !!! Fullkomligt inkompetent personal Tagit ledigt tvÃ¥ gÃ¥nger för att invÀnta leverans . Ingen kund service över hel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har anvÀnt mig av IKEA med leverans via Postnord ett antal gÃ¥nger nu under pandemin. Jag Àr 100% nöjd med sÃ¥vÀl att alla varor har varit rÀtt och felfria. Leveranstider hÃ¥llna och Postnords utlÀmning... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

IKEA furniture and home accessories are practical, well designed and affordable. Here you can find your country's IKEA website and more about the IKEA business idea.

• 215 86, Malmö, スりェヌデン

過去12か月のレビュヌ数: 22ä»¶

レビュヌを曞く

VÀrsta tÀnkbara service

VÀrsta tÀnkbara service
Ikea har misslyckats att leverera tre gånger nu !!!
Fullkomligt inkompetent personal
Tagit ledigt två gånger för att invÀnta leverans . Ingen kund service över helgen Àr fullkomligt orimligt.
BestÀlla inte leverans från ikea - so klarar inte av en så enkel sak som att hantera online köp.

VÀrdelös service
-0 inte vÀrda 1 stjÀrna

2025幎7月5日
5぀星のうち1の評䟡

Shocking time keeping and bismal after sales support

I scheduled a delivery and installation with Ikea.ma for a specific date due to a tight schedule, but no one showed up — with no explanation or prior notice. I had to chase the issue myself, making several calls before finally managing to reschedule. Communication between departments is disorganized, and staff seem inadequately trained, particularly in the crucial after-sales phase.

While the initial purchase process was smooth, the service quality deteriorated rapidly afterward — from a cashier who couldn’t locate my account number to a chaotic installation scheduling system. Overall, the experience was frustrating, disappointing, and far below the standard expected from a brand like Ikea.

If Ikea addresses these issues, the entire experience — from design to purchase to after-sales support — could be seamless and hassle-free. Occasional mishaps are understandable, but when problems occur consistently, it points to more serious systemic flaws. Improving coordination and training across departments would go a long way toward restoring customer confidence.

2025幎5月22日
5぀星のうち1の評䟡

Je suis venue avec ma famille à Ikea

Je suis venue avec ma famille à Ikea zenata aujourd'hui .

Tout d'abord, les panneaux d'information n'étaient pas bien affichés, ce qui a rendu difficile pour nous de nous repérer et de trouver les informations dont nous avions besoin.

De plus, les agents de sécurité ont été désagréables et peu accueillants .
Ce qui a rendu les choses encore pires, c'est que nous avons été fouillés dans nos sacs sans aucune justification, simplement parce que nous sommes retournés au restaurant pour manger aprÚs avoir payé. Cela nous a fait sentir traités comme des criminels, ce qui était trÚs désagréable.

Je suis déçue par la façon dont nous avons été traités et je pense que Ikea zenata devrait prendre des mesures pour améliorer l'expérience de ses clients .

2025幎5月17日
5぀星のうち3の評䟡

Politisk symbolik i matsalen!

Islam Àr en syntes av politik och religion. Det finns ingen "version" av islam.som inte innehÃ¥ller bÃ¥da dimensioner. Det sitter bilder pÃ¥ vÀggarna som garanterat syftar till att sprida nÃ¥gon form av budskap som Àr i relation till de politiska symbolerna - de muslimska slöjorna i bild. OM NÅGOT innehÃ¥ller den politiska dimensionen judehat. Behöver jag lÀgga ut texten Ànnu mer? Om IKEA haft bilder pÃ¥ vÀggarna förestÀllande maoister, hade det inte bara varit bilder. Hade det synts bilder pÃ¥ katolska prÀster, buddhistmunkar eller Erwin Rommel i Afrika, hade det varit lika dÃ¥ligt, oprofessionellt, opassande, krÀnkande. Men nu Àr det Àven olagligt, eftersom islam innebÀr hets mot folkgrupp. Islam ör hets mot folkgrupp och det Àr inget som ska accepteras nÃ¥gonstans. Jag sitter hÀr med barn. Hur ska jag sÀga om hon frÃ¥gar. Vad hör dessa bilder pÃ¥ IKEAS vÀggar i restaurangen pÃ¥ paradplats? Hur kommer detta sig?

2025幎5月16日
5぀星のうち1の評䟡

MardrömsbestÀllning: IKEA har totalt tappat greppet

Detta gÀller köp på nÀtet. IKEA nekade samtliga betalkort (trots att de fungerar utmÀrk på andra stÀllen och pengar finns). Vi betalade dÀrför med Swish (som går till samma konto som ett av korten). NÀr jag sedan försökte upplysa IKEA om saken och på webbsajten klickade på "Kontakta oss", "KundtjÀnst", "Ring oss" m.m. så gick det bara runt, runt i cirklar. Man kommer tillbaka till dÀr man började. Har Àven sökt på "mejladress" m.m.

Till slut lyckades jag få fram en mejladress, men fyra dagar senare och ytterligare mejl till den adressen (och dessutom Àven från en annan mejladress, om nu någon mejlserver blockeras) har jag inte fått så mycket som ens en enda automatisk bekrÀftelse på mottagande. Har dessutom i samma mejl uppgivit eget telefonnr och bett IKEA att ringa mig, utan resultat. Senare försök med chatboten gav ett telefonnummer till IKEA (0775-700 500), men efter en knapp kvarts vÀntan i telefonkön tog telefonpotten slut. (IKEA låter alltså kunden betala för samtal till sin egen kundtjÀnst.) Har ingen lust att betala Ànnu mer för IKEA:s problem.

Dessutom var det problem med postnummer vid bestÀllning. Det Àr nu flera år sedan man bytte postnummer dÀr jag bor, men om man uppger rÀtt postnummer nÀr IKEA ska hitta utlÀmningsstÀlle så verkar IKEA tro att man bor i en annan del av Stockholm (men med det gamla postnumret hittades förslag på utlÀmningsstÀllen).

Jag bar varsamt hem kartongen med blomkrukor från utlÀmningstÀllet Coop (levererat av PostNord). Det som levererades var trasigt, i bitar (utom en kruka som hade en spricka och en liten som var hel), trots att kartongen var mÀrkt "glas". Dessutom hade fel storlek levererats (kunde mÀtas på den spruckna).

Det går inte att reklamera eftersom formulÀret för det på webbsajten krÀver "ordernummer", men något sådant kom aldrig eftersom ingen mejlbekrÀftelse på köpet skickades, kartongen inte innehåller något leveransdokument, "referensnummer" på kartongen inte heller fungerar för det, samt att logga in inte hjÀlper eftersom bestÀllningen gjordes som gÀst.

Har Àven mejlat IKEA:s pressavdelning (samt en "Fredrik" som ska vara presschef) efter att ha fått mejladresserna av ChatGPT, hittills Àven det utan ens så mycket som en automatiserad bekrÀftelse på mottagande.

Om det hÀndelsevis skulle finnas någonting som trots allt fungerar i denna katastrof så ber jag hÀr IKEA att ge mig en fungerande mejladress som jag kan skicka mitt telefonnummer till så att IKEA kan ringa mej.

2025幎5月4日
5぀星のうち4の評䟡

Hela processen var föredömligt enkel

Hela processen var föredömligt enkel, från sök till anvÀndning och återvinning, oftast, med kvalité på produkterna, men fortfarande, oftast, till bra pris, sÀrskilt för basprodukter. Leveransen snabb, enkel, prisvÀrd och sÀker. Förpackning sÀker, hållbar och Àndå enkel att packa upp. Dessutom så funktionell att kartongen åter kan anvÀndas för andra Àndamål.

2025幎4月2日

Under all kritik!

Jag hade en överenskommelse med kundtjÀnst jag skulle få återbetalning på ett komplext Àrende, med massa reklamationer.

Fick en mailbekrÀftelse från Ikea kundtjÀnst jag kan besöka ett varuhus. Jag valde Svågertorp i Malmö. I detta mailet framgick det ett KSC-nummer. Med information jag skall få en återbetalning på plats.

Efter visat upp detta på varuhuset för kundtjÀnsten på disk nekade medarbetare Sara min rÀttigheter och påpekade jag hade en taskig attityd, trots jag enbart sa till henne -du har fått se mailet och KSC nummer vad Àr det frågan om? Hon verkade inte ha koll på lÀget och försökte vÀnda det på som att jag stod dÀr och ljög.

Jag upplevde hela incidenten som att det fanns i bakgrunden något som jag inte har kÀnnedom över och misstankar mot mig av karaktÀren bedrÀgeri.

Finns inget skÀl till neka denna återbetalning på varuhuset, olÀmpligt beteende framför massa kunder på Ikea Svågertorp i Malmö

NÀr jag pratar med behörig ansvarig på golvet för kundtjÀnst kastar dem ut mig och tillkallar ordningsvakt.

Ordningsvakten börjar hitta på massa saker, och tjÀnstefel nÀr han försöker ljuga med påståenden jag har höjt handen mot honom. Riktigt olÀmpligt beteende.

Jag hoppas varhuschef gör uppföljning med videoövervakning systemet, dÀr kommer det framgå ordningsvakt kommer med falska påståenden. Vilken skandal!

Hans sista hÀlsning till mig jag Àr inte vÀlkommen tillbaka till varuhuset.

Sista gången jag såg medarbetare Sara på Ikea, himmlade hon med ögonen och kastar Guds namn i onödan mot mig.

Vilken skam! skÀms på er! Tillsammans med hennes andra kollega Jozef, utan att Àns varit dÀr stÀllde han sig bakom henne. Trots jag påpekade hela situationen och önskar enbart lösa mitt Àrende.

NÀr jag stÀllde dem frågan på vilket sÀtt har jag varit otrevlig, har ingen gett mig en förklaring!!!

Fick senare på kvÀllen bekrÀftat av Ikea kundtjÀnst på telefon, det borde funnits all information för dem och min rÀtt till återbetalning Àr giltig!

Extremt slarviga, elaka och helt Àrligt stora lögnare. Under all kritik!

Ett sådan multinationellt företag, deras medarbetare har tydligt misskött sig.

Tydligen får Ikea medarbetares beteende och auktoritet stå över våra rÀttigheter som medborgare.

Vilken skam Ànnu en gång!

Vill ni bestÀlla av Ikea och få massa traisga varor och det skett vid upprepade tillfÀllen?

Reklamations Àrende blev resultatet en stor skandal, Ikea vÀrdersÀtter inte sina kunder.

Så fort köpet Àr genomfört skiter de i kvaliteten för deras produkter, nÀr du önskar få kompensation och återbetalning ser ni utfallet!

Nu har jag bett kundtjÀnst på telefon meddela varuhuschefen att kontakta mig, vi får se vad som hÀnder...

2025幎4月17日
5぀星のうち3の評䟡

Jag besöker IKEA i Malmö regelbundet

Jag besöker IKEA i Malmö regelbundet och tycker överlag att det Àr en vÀlfungerande butik. Utbudet Àr stort och det Àr lÀtt att hitta det man söker, sÀrskilt om man har planerat i förvÀg med deras app eller webbplats. Jag köpte nyligen ett BESTÅ-system till vardagsrummet och blev positivt överraskad över hur smidigt det var att anpassa mÃ¥tten och fÀrgerna till mitt utrymme.

SjÀlva varuhuset kan vara lite rörigt under helger, och kassakön tar ibland lÀngre tid Àn man skulle önska. Dock Àr personalen alltid vÀnlig och hjÀlpsam, sÀrskilt i köksavdelningen dÀr jag fick bra rådgivning nÀr jag renoverade i höstas.

Matavdelningen Àr också ett plus, klassiker som köttbullar och lax finns alltid, och det Àr faktiskt ett ganska trevligt stopp mitt i handlingen. Sammantaget en bra upplevelse, men jag drar av en stjÀrna för logistiken kring hÀmtning av större varor, det var lite oklart var man skulle gå för att få hjÀlp.

2025幎4月3日
5぀星のうち1の評䟡

Var pÃ¥ ikea malmö idag o var i bistron

Var på ikea malmö idag o var i bistron o skulle köpa kokt korv råkade trycka på plant korv upptÀckte det nÀr jag slulle hÀmta korvarna o drickan dom har samma pris 5kr st frågade om jag kunde få 2st kokt korv istÀllet han sa nÀ det går inte jag nu efter Àtit plantkorvarna 2st så mår jag jÀtte Illa
Blir Aldrig mer korv på Ikea i Malmö

2025幎3月29日
5぀星のうち1の評䟡

La non réactivité du service aprÚs-vente face à une réclamation de défaillance d'un produit sous garantie. Produit sous garantie

J'ai acheté en ligne une cocotte en fonte le 28 septembre 2020. En l'utilusant la 2Úme fois et aprÚs l'avoir lavé. Un fois sec il presente des rouillés par tout. Je l'ai mis de cÎté depuis le temps.
DerniÚrement en naviguant sur le site ikea je me rend compte que cet article a une durée de garantie de 15ans. Alors je me suis connecté par watsap avec leur service qui m'ont aiguillé vers le service client par mail. Ces derniers m'ont demandé des photos, chose faite. AprÚs ils m'ont informé que le retour est accepté et que je dois me présenter chez ikea zenata pour faire le nécessaire. J'étais trÚs contente et je les ai remercié pour leur professionnalisme. Le même jour je suis allé à cet agence menue de min produit, et aprÚs une longue attente et appels téléphoniques, l'agent m'a demandé de rentrer chez moi avec le produit défaillant et que je serais contacté par téléphone pour passer récupérer le produit défaillant et me le remplacer par un neufs. Puisque j'ai insisté sur remplacement et non retour. Nous sommes le 20 décembre 2024. Je n'ai reçu aucun appel etcon ne répond plus à mes emails.

Juste pour vous informer qu'on m'a finalement livré le produit de remplacement.

2024幎11月22日

Catastrophique

Catastrophique, j’attends un lit depuis une semaine et je ne suis toujours pas livré , le service client toujours pareil on me dit demain et le lendemain on me dit encore demain et toujours rien c’est une horreur, je regrette tellement cet achat.

2024幎11月26日

I am very disappointing

I am very disappointed with the delivery procedure. To be reviewed in full: I cannot find a direct contact person specific to the delivery service to coordinate delivery with them.

In short, the entire procedure must be reviewed.

2024幎9月21日
5぀星のうち1の評䟡

À la base j'ai décidé de meubler un

À la base j'ai décidé de meubler un studio principalement avec IKEA. J'ai passé 3 commandes principales pour un montant de 30'000 dhs à la livraison. Ma 1Úre commande et donc livraison était un salon et lit. En plus du paiement livraison + montage j'ai donné 150dhs pour le lit et 150dhs pour le salon. J'ai senti que qqe chose n'allait pas comme si ce n'était pas suffisant. Et c ainsi que tout a dégringolé. La livraison c'est une mafia. Selon eux je ne donnais pas de pourboire (c'est un livreur qui me l'a dit) donc plus de 3 semaines d'attente pour une livraison avec des dates et horaires sans livraison. Je me suis adressé auprÚs de la relation client. C une catastrophe, ils sont nuls mais je crois qu'ils sont dépassés impuissants. Je me suis fais livrer un bureau. Il manquait une piÚce et évidemment ils ont laissés couler. Ma derniÚre livraison a vraiment trop tardé j'ai voulu annuler. Ils m'ont envoyé la livraison sans me prévenir ni de la date ni du créneau horaire.. service livraison et service client sont à revoir profondément (mafia) et en ce qui me concerne la livraison c'est terminé. Pour ce qui est de la relation client ils ont tellement de plaintes que pour eux c devenu normal. Ils ne servent à rien car ils ne peuvent rien faire... et en plus si on se rebelle ils vous pourrissent la vie même si Ikea à tort.

2023幎8月3日

Indigne

Je passe commande et on me propose de choisir une date de livraison. Je choisi donc la date et l'horaire qui me convient. Chouette!!!!
J'attends appatiemement ma commande le jour souhaité entre 9h et 12h. Rien aucun appel, aucun mail. J'appelle à plusieurs reprise et on m'informe que la livraison aura lieu à une date qu'il ont choisi.
J'ai donc annulé ma commande et demandé un remboursement car indisponible à la date de leur choix. Je ne comprends vraiment pas pourquoi proposé à ses clients se choisir une date de livraison alors qu'elle n'est pas respectée. C'est absurde et assez indigne de IKEA

2024幎5月22日

Misérable

Il mérite même pas une étoile...j'habite en Suisse et j'ai fait une commande de 2500 DH online pour Agadir. Ça fais plus de 3 semaines que je dois recevoir ma commande qui est passée, et personne ne peut me donner du renseignement...je vais contacter le central à Stockholm😀😀😀😀

2024幎3月6日
5぀星のうち1の評䟡

A la recherche du service Clients chez Ikea Maroc...

Commande non livrée alors que deja payée car 1 article sur 4 n'est pas disponible !! Nombreux mails (auxquels on ne repond pas biensur) puis coup de telephone au service clients Ikea Maroc, nullissime, on me promet de faire le necessaire ...j'attends encore...fuyez, service catastrophique !!

2023幎7月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ