Ze hebben heel vriendelijk mijn cadeaubonnen omgeruild van kluscadeau naar Primark!! Dit omdat kluscadeau helemaal niet meer ingeleverd kan worden bij containerbuddy!!! Wel goed om te weten!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Via kaartje2go ontvingen we een paar keer een cadeaubon van bol.com. Tenminste, dat dachten we want zo stond het ook op de bon. Blijkbaar kon je het via Giffy ook omzetten naar andere cadeaubonnen. We... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ordered a large gift card a few days ago and haven't received it. It is probably stuck on their side for verification, but I am left wondering. I tested it with a smaller amount and it works, b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met een Giffy Keuze Cadeaukaart kies je moeiteloos jouw perfecte cadeau. We bieden een uitgebreid assortiment aan cadeaukaarten en ervaringen zodat er altijd iets passends te vinden is voor iedereen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super tevreden
Super tevreden. Veel mogelijkheden en makkelijk in gebruik. Echte aanrader!

Gekregen als kadoo via Kaartje2Go
Gekregen als kadoo via Kaartje2Go, top om te krijgen.

ilovegiffy ããã®åç
Handige kaart, kind kan de was doen
We kregen een Giffy-kaart digitaal naast ons kerstpakket. Je levert deze online in en kan dan kiezen uit tientallen andere vouchers (van Zalando tot BOL en van Primark tot een bioscoopbon). Voor elk wat wils, een kind kan de was doen.

Snel simpel makkelijk
Wat een fijn online platform is Giffy. Ik kreeg een bon cadeau en binnen een paar klikken had ik hem online verzilverd. Simpel snel en makkelijk.
Voor mij vijf sterren!

ilovegiffy ããã®åç
Fijn gebruik gemaakt van de cadeaubonâŠ
Fijn gebruik gemaakt van de cadeaubon bij de IKEA. Het uitkiezen van een cadeaubon gaat een stuk gemakkelijker vergeleken met andere bedrijven die ook cadeaubonnen leveren.

ilovegiffy ããã®åç
Havenât received the gift card
Havenât received the gift card! Honestly, what a waste of time, I donât recommend this service to anyone!

goede service
Had een giftcard gekregen via werk. Eerst snapte ik niet hoe het precies werkte, maar klantenservice stond goed te woord. Nu wel iets leuks van kunnen doen!

Giftcard gekregen via werk
Giftcard gekregen via werk, erg makkelijk te gebruiken!

Zeer tevreden zakelijke gebruiker
Wij maken als organisatie gebruik van I Love Giffy en zijn hier erg tevreden over. Onze medewerkers zijn altijd blij met de Giffy die zij ontvangen voor hun verjaardag. Het persoonlijke filmpje dat onze directie heeft opgenomen en dat aan de Giffy is gekoppeld, wordt ieder jaar opnieuw enorm gewaardeerd.
De ruime keuze aan cadeaukaarten zorgt ervoor dat iedereen iets kan kiezen wat echt bij hem of haar past. Vooral rond de feestdagen, zoals met kerst, wordt dit door onze medewerkers als bijzonder prettig ervaren.
Daarnaast is het platform zeer gebruiksvriendelijk. Mocht er onverhoopt iets niet helemaal goed gaan, dan worden we altijd snel en prettig geholpen door de klantenservice.
Mijn collega's en ikzelf vinden Giffy een fijne, persoonlijke en betrouwbare oplossing voor medewerkerswaardering.

ilovegiffy ããã®åç
Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd
Kreeg de kaart keurig op tijd bezorgd. Bedankt voor de nette en goede service Giffy ððŒ

Giffy keuzecadeau bon gekregen
Giffy keuzecadeau bon gekregen van mijn werk voor kerst en verzilverd voor een dinerbon. Gezellig hapje eten met het gezin. Had nog een vraag en goed geholpen door meid van support.

Géén cadeaukaarten ontvangen
Zowel mijn vriend als ik hebben van 50+ een Unieke Giffy Code ontvangen.
Vandaag beide codes verzilverd maar géén cadeaukaarten ontvangen.
Telefonisch is Giffy niet bereikbaar.
Een mail heb ik al gestuurd, maar ook daarop wordt niet gereageerd

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ