レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering og virkelig sÞd og hjÊlpsom kundeservice 🫶🏻 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg kÞbte en hotstylingbÞrste i den forkerte stÞrrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjÊlpe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilt varer hos dem 27/12, og pengene stod reserveret pÃ¥ min Mobilepay. Jeg hÞrte intet efter min bekrÊftelse, og nu kan jeg her 5/1 se, at betalingen bare er annulleret. DÃ¥rligt at man ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse og varer ovenikÞbet leveret fÞr deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer fÞrst pakkes fra uge 31, nÃ¥r de var tilbage efter sommerferien, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne anbefale iloveshampoo.dk til alle, der er pÃ¥ udkig efter veganske produkter af hÞj kvalitet. Jeg kÞbte Scentsations Tangerine & Lemongrass Body Lotion som gave til min mor, og hun var be... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Iloveshampoo er en internetbutik, der tilbyder lÊkre professionelle produkter inden for bl.a. dufte, makeup, frisÞr shampoo og hårprodukter. Vi tilstrÊber os på, hele tiden at vÊre opdateret inden for de sidste nye trend.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

223件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Fastest delivery ever!

Ordered my items on Thursday afternoon and had them delivered to me Friday morning. I couldn’t ask for a faster delivery. My items came with plenty of samples. Normally I don’t appreciate the gesture because I usually find the samples irrelevant, but this shop only gave me the samples from the same brand as my ordered items, which I just love! Will definitely order again.

2022幎5月6日

Varer ikke leveret

Jeg bestilte shampoo den 24.11.21. Jeg fik ikke leveret varen og fik ikke svar når jeg mailede til dem, fÞr jeg skrev anmeldelse på Trustpilot. Herefter har jeg vÊret i mail-kontakt flere gange, men den pågÊldende shampoo kan ikke leveres fra levenrandÞr.

2022幎1月30日
iloveshampoo.dk ロゎ

iloveshampoo.dk からの回答

Hej igen,
Send mig gerne en mail på kontakt@iloveshampoo.dk med hvilken shampoo det er. Så vil jeg meget gerne se, om vi kan finde en lÞsning på den Êrgerlige situation.
Mvh
Nicolai fra iloveshampoo.dk

____

Hej Mette,
Tak for din anmeldelse. Jeg er den nye ejer af iloveshampoo.dk - og er meget interesseret i at vide, hvad der er sket under dit kÞbs forlÞb. Hvis du vil vÊre venlig at sende dit ordrenummer eller screenshot af transaktionen, så vender jeg meget gerne tilbage til dig med et svar :-)

Nicolai fra iloveshampoo.dk

Jeg kontaktede kundeservice ift

Jeg kontaktede kundeservice ift reklamation, og der blev hurtigt taget hånd om problemet og sendt to nye produkter afsted. De var blevet tjekket inden, så vi var sikker på at alt var som det skulle vÊre.

Den behandling varmer virkelig mit marketing hjerte der brÊnder for gode kundeoplevelser indenfor dansk e-handel.

Jeg vil helt klart handle hos ILoveShampoo igen ⭐⭐⭐⭐⭐

2021幎8月14日

Den bedste netbutik

Den bedste netbutik, med mange skÞnne produkter, som ikke sÊlges så mange andre steder.
Fik den bedste oplevelse, at pakken blev leveret til dÞren, dagen efter bestilling af mine produkter. Masser af 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Herfra

2021幎2月28日

EkstraordinÊrt god kundeservice

Jeg havde ved en fejl modtaget et forkert produkt, og da jeg gjorde opmÊrksom på det, tilbÞd jeg faktisk selv at komme forbi firmaet og bytte til det rigtige, så jeg slap for at skulle sende retur. Helen insisterede dog straks på, at hun i stedet ville komme forbi mig, og allerede samme aften kom hun og ombyttede produktet - virkelig god, sÞd og hurtig service hele vejen igennem. Jeg har handlet rigtig meget på nettet, og det her er nok den bedst kundeserviceoplevelse, jeg har haft.

2021幎2月20日
自発的なレビュヌ

Super service og hurtig levering!

Jeg har handlet pÃ¥ iloveshampoo.dk og det har vÊret en rigtig god oplevelse. Jeg modtog varerne meget hurtigt. En af varerne var den forkerte, men da jeg gjorde dem opmÊrksom pÃ¥ fejlen, blev der samme dag sendt den rigtige vare samt en lille gave 😍 Jeg vil varmt anbefale iloveshampoo.dk

2021幎1月23日

Rigtig god service😊

Rigtig god service😊 Bestilte et produkt og senere samme dag blev det leveret til min dÞr, fint indpakket, og der var vedlagt en rigtig sÞd lille gave.
Kan klart anbefale folk at handle med iloveshampoo.dk😊

2021幎1月13日

Fantastisk service

Fantastisk service! Havde bestilt en ordre, som desvÊrre ikke var på lager.
Jeg modtager derefter en mail en uges tid efter, hvor Helen blot vil informere mig om at den nu er tilbage på lager, uden at jeg havde bedt om den!
Kan varmt anbefale at bestille herfra!

2020幎12月15日

Elsker at handle hos Iloveshampoo.dk

Elsker at handle hos Iloveshampoo.dk - fantastisk service og super vejledning. Skulle Iloveshampoo mod formodning ikke have det Þnskede produkt på lager, så får man en personlig! sms med info om hvornår man kan forvente varen. I min optik er denne personlige service enormt vigtig. Det betyder helt klart, at det er i Iloveshampoo jeg handler ! Man fÞler sig virkelig taget hånd om, og man er ikke bare "en i mÊngden". Iloveshampoo har et overvÊldende udvalg af lÊkre produkter. Hurtig levering af varer, som altid er godt pakket og beskyttet. De bedste anbefalinger og 5 stjerner herfra.

2020幎11月23日

Service helt i top

Kan kun give iloveshampoo min bedste anbefaling.
Da et produkt var udsolgt, fik jeg virkelig god og omgående service som kompensation.
Kommunikationen er personlig og hurtig.

2020幎6月10日
自発的なレビュヌ

Jeg havde bestilt et GHD glattejern

Jeg havde bestilt et GHD glattejern - venreee spÊndt. Den kom så desvÊrre ikke
Jeg kontaktede kundeservice og fik svar selvom det var uden for lukketid (sen aften)
Det viser sig at post nord har mistet pakken
Helen skriver at de hurtigt sender en ny og hun sender en gave som plaster på såret😱

Jeg er ovenud benovet over den service og er fremover fadt kunde og kan virkelig anbefale at ligge dit kÞb hos dem. Det der skiller sig ud blandt alle disse forskellige webshops er bare servicen!!! Derfor de skal stÞttes 😍

2020幎5月8日
自発的なレビュヌ

service er above and beyond!!!

Jeg faldt over dem på nettet, og fra fÞrst kontakt har jeg fået en upåklagelig service. Både da jeg skulle bruge varerne hurtigt, og med rådgivning så jeg fik hvad jeg havde brug for.

Helen - isÊr du skal have en kÊmpe tak for din velvilje.
De bedste anbefalinger skal fÞlges med et lÞfte om at jeg har fundet mit nye sted at handle...

2020幎4月23日
自発的なレビュヌ

Hurtig og effektiv rettelse af fejl

Fejl sker. Der findes ikke en webshop derude i cyberland, der ikke har lavet en fejl.

I mit tilfÊlde var fejlen, at jeg fik 1 bÞtte voks, selvom jeg havde bestilt 2 bÞtter.

Det, der kendetegner fremragende kundeservice, er i min optik, hvordan en webshop håndterer en fejl.

Jeg skrev til iloveshampoo, at jeg havde modtaget en bÞtte for lidt. Dette skriv blev sendt på en fredag. Dagen efter, altså på en lÞrdag, skrev webshoppen tilbage, beklagede og gjorde opmÊrksom på, at de nu havde sendt bÞtte nr. 2. Igen, på en lÞrdag.

Det er sgu go' stil! Jeg var ikke kradset af af at vente til normal åbningstid, fÞr webshoppen håndterede fejlen, men de var hurtige til at besvare, beklagede fejlen og sendte straks den anden bÞtte, jeg havde bestilt.

Fejl sker. En god webshop retter op på fejl hurtigt og effektivt. iloveshampoo.dk er en god webshop. 5 store hårplejeprodukter herfra!

2019幎11月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。