レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hurtig levering og virkelig sÞd og hjÊlpsom kundeservice 🫶🏻 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg kÞbte en hotstylingbÞrste i den forkerte stÞrrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjÊlpe... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilt varer hos dem 27/12, og pengene stod reserveret pÃ¥ min Mobilepay. Jeg hÞrte intet efter min bekrÊftelse, og nu kan jeg her 5/1 se, at betalingen bare er annulleret. DÃ¥rligt at man ikke... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk oplevelse og varer ovenikÞbet leveret fÞr deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer fÞrst pakkes fra uge 31, nÃ¥r de var tilbage efter sommerferien, s... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg vil gerne anbefale iloveshampoo.dk til alle, der er pÃ¥ udkig efter veganske produkter af hÞj kvalitet. Jeg kÞbte Scentsations Tangerine & Lemongrass Body Lotion som gave til min mor, og hun var be... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Iloveshampoo er en internetbutik, der tilbyder lÊkre professionelle produkter inden for bl.a. dufte, makeup, frisÞr shampoo og hårprodukter. Vi tilstrÊber os på, hele tiden at vÊre opdateret inden for de sidste nye trend.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

223件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Hurtig levering og opdateret hele vejen igennem. Samtidig også den bedste pris på prioritet jeg kunne finde.

Handler helt sikkert igen!

2024幎8月26日

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre CH, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med os :-)

HÃ¥rmaske fra Revlon.

Jeg er meget tilfreds med min hårmaske fra Revlon til farvet hår.
Det kunne også vÊre dejligt, hvis I får hårmaske til krÞllet hår.

2024幎8月8日

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Mariann, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds - og håber på at handle med dig igen :-)

Har alle de gode produkter og altid til

Har alle de gode produkter og altid til de bedste priser. Og lige så vigtigt så er det en usÊdvanlig god kundeservice - ved spÞrgsmål får man professionelt og nÊrvÊrende svar meget hurtigt!!

2024幎8月7日

KÊre Charlotte,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at kunne hjÊlpe - og håber på at handle med dig igen i fremtiden :-)

Det gik lige som forventet

Det gik lige som forventet, uden problemer 😊👍

2024幎8月3日

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Hanne, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt forlÞb som forventet - og håber på at handle med dig igen snart :-)

MEGET tilfreds

Jeg bestilte en pakke fra hjemmesiden om formiddagen og allerede dagen efter var pakken leveret på min adresse. Super god service og er meget tilfreds med produkterne. Kan klart anbefale iloveshampoo.dk til andre!

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Charlotte, tak for din anmeldelse and anbefaling! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter. Vi håber på snart at handle med dig igen :-)

Go oplevelse.

Jeg bestilte mit glattejern, og 3 dage senere kunne jeg hente det i pakkeboksen.
SÃ¥ kan det ikke blive bedre 👍😊

KÊre Tina,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med os.

Vi glÊder os til at handle med dig igen :-)

Her kan I trygt handle

Perfekt levering gode produkter. Her kan I trygt handle

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Lotte, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med os og at dy er tryg ved at handle med os.

Vi glÊder os til at betjene dig igen :-)

Jeg kÞbte produktet Moroccanoil som er

Jeg kÞbte produktet Moroccanoil som er virkeligt godt 👍og de bedste priser pÃ¥ nettet 👍, samt en levering pÃ¥ 2 dage🀗👍

2024幎7月29日

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Tina, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med priser og levering.

Vi glÊder os til at betjene dig igen :-)

Fantastisk oplevelse og varer

Fantastisk oplevelse og varer ovenikÞbet leveret fÞr deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer fÞrst pakkes fra uge 31, nÃ¥r de var tilbage efter sommerferien, surprice 🀗
Og helt vildt fantastiske priser - ikke set billigere andet sted 🀩🥳
Jeg handler med garanti hos jer igen ♥

Fuld plade af ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

2024幎7月25日

KÊre Lene,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt er som det skal vÊre 🥳

Der er gået over to uger og har ik fået

Der er gået over to uger og har ik fået besked om min vare er afsendt

2024幎7月23日

Hej Vigga,

Vi er dog lidt kede af den lave score, når det har vÊret skilet på hjemmesiden, at produktet er på restlager, men på vej. Dette er også bekrÊftet til dig skriftligt på mail for en uge siden.

Der er skrevet en privat mail til dig, hvor vi håber på at i fÊllesskab kunne finde en lÞsning sammen :-)

Mvh
Stephanie fra Iloveshampoo

Super god service

Handlede hos Iloveshampoo i forbindelse med solbeskyttelses produkter til en kommende ferie. De havde dog ikke den bestilte stÞrrelse på lager, men vi fandt hurtigt en lÞsning, så jeg fik en stÞrre stÞrrelse kvit og frit. Super god og effektiv service - kan klart anbefale!

2024幎7月11日

KÊre Joyce,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe - og glÊder os til at handle med dig igen :-)

Nem bestilling

Nem bestilling, gode priser og hurtig levering

2024幎6月12日

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Ulla, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har tilfreds med bestilling, priser og leveringen :-)

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse, fair pris

2024幎5月20日

iloveshampoo.dk からの回答

KÊre Britta, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med forsendelse og prisen :-)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。