䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

Ilvino er en lille niche-vinimportÞr, der henvender sig til folk med interesse for kvalitetsvine fra mindre vinproducenter. Vi sÊlger vores vine i vores webshop og i vores lagerbutik (begrÊnset Ã¥bningstid). Ilvino har udgangspunkt i Niels og Pias passion for god vin og mad og ikke mindst i glÊden ved at dele den med andre mennesker. Derfor holder vi mange vinsmagninger, som vi inviterer til i vores nyhedsbrev og pÃ¥ Facebook og Instagram. Vi kan ogsÃ¥ bestilles til lukkede vinsmagninger hos virksomheder eller private, hvor vi sammensÊtter en smagning som passer til den enkelte gruppes Þnsker. Ilvino har udelukkende vine, som i fÞlge vores opfattelse har et hÞjt kvalitetsniveau. Og der er fokus pÃ¥ den “gamle klassiske vinverden” - det vil sige Frankrig, Italien og Tyskland.

4.3

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Sublim oplevelse med handel hos Ilvino

Sublim oplevelse med handel hos Ilvino gennem kontakt med Niels. Kendte ikke til Ilvino, da jeg fik dem anbefalet gennem en god vinkender-ven, som kun havde godt at sige. Jeg forespurgte pÃ¥ et bestemt produkt, som tidligere havde vÊret pÃ¥ tilbud, og selvom tilbuddet ikke lÊngere var gÊldende, var det Niels, som henvendte sig til mig, for at tilbyde mig samme pris, da jeg havde Êrgret mig til ham over, at jeg netop ikke nÃ¥ede tilbuddet i tide. Derudover meget hurtig levering og super imÞdekommende dialog samt vin/champagne i verdensklasse. Kan kun medgive mine bedste anbefalinger. 5🌟’er🍟🥂

2023幎5月22日
自発的なレビュヌ

Det er altid en smilende og venlig

Det er altid en smilende og venlig betjening, jeg har fået, og altid modtaget en rigtig god service.

2021幎10月18日

KÊre Anja,

Mange tak for den fine feedback. Den sÊtter vi stor pris på.

Ilvino en god oplevelse.

Ilvino en god oplevelse.
Vi besÞgte Ilvino en torsdag aften og fik serveret en oplysende og spÊndende Barolo smagning.
Hyggelige lokaler, nemt og tilgÊngeligt.
Pia og Niels brÊnder for den gode vinoplevelse og formåede at levere nogle intensive timer både for den Þvede og mindre Þvede. Tak for det.

2021幎10月14日

KÊre René,
Dejligt at lÊse, at du havde en god oplevelse. Håber vi ses til vinsmagning igen.

Jeg har kun gode ting at sige om

Jeg har kun gode ting at sige om Ilvino. Vinene har en hÞj kvalitet, men alligevel er priserne rimelige. Med andre ord ”Value for Money”. Smags-/vinprÊferencer er naturligvis forskellige, men vil man gerne udfordre sine egne vinfordomme 😊, sÃ¥ er der rig mulighed for dette hos Ilvino.

Det er gode og ordentlige personer, som står bag Ilvino. Man mÊrker tydeligt passionen for vin i samvÊret med dem.

2021幎10月13日

KÊre Ernst,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med Ilvino.

SkÞn vin

SkÞn vin til gode priser, hyggelige vinsmagninger, fantastisk service og vejledning. Det er altid en god oplevelse at besÞge Ilvino.

2021幎10月12日

Ilvino からの回答

KÊre Olivia, tak fordi du brugte tid på at anmelde Ilvino

Ilvinos champagne middag

Deltog i Ilvinos champagne middag på restaurant Ralphs. Der blev serveret et omfattende og varieret sortiment af lÊkre champagner fra Ilvino. Alle glas blev fulgt af en grundig og interessant introduktion fra Ilvino. Et fantastisk arrangement!

2021幎10月12日

KÊre Henrik,
1000 tak for den fine anmeldelse. Det glÊder os meget, at I var glade og tilfredse med arrangementet.