3.7

TrustScore 5段階評䟡の3.5

6件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Service i sÊrklasse

Min bil gik i nÞd program på vej til arbejde. ( Bor på Falster og arbejder i SÞborg)
Ringede ved 10 tiden og kunne komme med den med det samme og fik også en lånebil. Han ringede 2 gange senere med diagnosen og derefter med en ca. Pris .
Ringede igen kl. 14.30 og meldte klar .
Fantastisk service og vil helt klart bruge den igen.
VÊrkstedet får mine bedste anbefalinger.

2025幎12月17日
自発的なレビュヌ

Fik skiftet glÞderÞr – til overpris og uden olieskift

Aftale: Telefonisk blev jeg oplyst en pris på ca. 2.500 kr. for udskiftning af 4 glÞderÞr inkl. olieskift, forudsat at arbejdet gik glat. Jeg fik også at vide, at hvis der skulle hentes et eksternt firma til udboring/udtrÊk, ville vÊrkstedet ikke tjene på den del.

ForlÞb og regning:
• VÊrkstedstid: 5 timer (udover den eksterne opgave)
• Dele: 4 glÞderÞr
• Ekstern udboring/udtrÊk: 4.000 kr. (+25%) for en opgave, der ifÞlge vÊrkstedet tog ca. 30 minutter
• Dokumentation: Jeg fik ikke forevist fakturaen fra det eksterne firma, trods lÞftet om ingen avance
• Olieskift: Blev ikke udfÞrt, selv om det var en del af den telefoniske prisoplysning
• Samlet regning: ca. 10.000 kr.

Sammenligning:
Andre vÊrksteder anslÃ¥r typisk 1–2 timers arbejdstid for udskiftning af glÞderÞr, hvilket stÃ¥r i kontrast til de 5 fakturerede timer her.

Min oplevelse:
Regningen endte vÊsentligt over den oprindelige prisindikation. Den eksterne regning fremstår som fuldt takseret uden dokumentation, selv om jeg blev lovet, at der ikke ville blive tjent på den del. I min oplevelse var de telefoniske prisoplysninger ikke pålidelige, og olieskiftet blev ikke leveret.

Konklusion:
Endte med skiftede glÞderÞr og ingen olieskift – til en pris, der ikke kunne dokumenteres i henhold til aftalen.

2025幎8月19日

God service og kommunikation

I sidste uge kÞbte jeg en bil ved IMautoteknik efter at have set et opslag på dba på den bil jeg ledte efter. Handelen var nem og med god kommunikation hele vejen igennem. Ved afhentning er bilen som beskrevet, og er flot klargjort til mig.
PÃ¥ vej hjem med bilen opdager jeg at klimaanlÊgget ikke kÞler, hvorfor jeg ringer til dem. Vi aftaler at jeg kÞrer pÃ¥ vÊrksted pÃ¥ Fyn hvor jeg bor, og efterfÞlgende blev jeg refunderet af IMautoteknik for service af klimaanlÊgget. Super god service og generelt en god kÞbsoplevelse 👌

2025幎8月4日

Anmeldelse af IM Autoteknik i SÞborg

Anmeldelse af IM Autoteknik i SÞborg – Skuffende oplevelse
Jeg kontaktede IM Autoteknik med stor interesse for en hvid Ford Ka 1,2 Grand Prix, som de havde annonceret på Bilbasen. I opslaget opfordrer de til at ringe for mere information og fremvisning efter aftale, hvilket skabte en forventning om en vis grad af kundeservice. DesvÊrre var oplevelsen langt fra tilfredsstillende.
Da jeg ringede, blev jeg mÞdt af en sÊlger, som virkede flabet og direkte uinteresseret i en handel. Mine spÞrgsmål om bilens stand og hvad "sÊlges for kunde" prÊcist indebÊrer, blev mÞdt med en uengageret og uforskammet attitude, på trods af at de blev stillet med oprigtig interesse.
Jeg spurgte, om det var muligt at se bilen samme sÞndag, hvor jeg ringede. Svaret var kort og afvisende: "Du kan få bilen at se mellem 08:00-17:00 mandag til fredag." Da jeg påpegede, at dette gik imod deres egen formulering på opslaget, hvor der opfordres til fleksibilitet og dialog, blev sÊlgeren ophidset og lagde skylden på mig som kunde.
DesvÊrre oplyste sÊlger ikke sit navn, men hvis I alligevel vÊlger at kontakte dem, vil I sandsynligvis hurtigt finde ud af, hvem det er, grundet hans ubehÞvlede opfÞrsel og manglende Þje for service. Absolut ingen kundeservice!
Mit råd: Hold jer vÊk. Dette firma fortjener hverken positiv omtale eller jeres forretning.

2025幎1月19日
自発的なレビュヌ

Ringede til dem i forvejen

Ringede til dem i forvejen, da jeg stod med et enkelt dÊk der skulle skiftes. Jeg kÞrte hele vejen derud pÃ¥ et punkteret dÊk, blot for at blive mÞdt af en eller anden “mekaniker” der ikke kunne skifte dÊk pÃ¥ en elbil pga. TPMS sensor. Makker, det er en TM3 fra 2019, det gÞr ingen forskel. SÃ¥ jeg kunne bruge en time pÃ¥ at komme hjem igen, da bilen med det punkterede dÊk skulle have luft et par gange for at komme tilbage. Magen til amatÞr og ligegyldighed har jeg lÊnge set.

Hold jer langt vÊk fra dÊkcenteret der ikke kan skifte dÊk.

“Du skulle have sagt det var en elbil”. Det gÞr ingen forskel - amatÞr.

2024幎11月29日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ