Imperial Tandklinik レビュー

TrustScore 5段階評価の4

企業情報

1. 歯科医師

さまざまな外部ソースから提供された情報

Leder du efter en dygtig tandlæge på Vesterbro? Hos Imperial Tandklinik får du altid en rar og kompetent behandling. Tandlæge København V.

ほぼ満足

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

Fantastisk Tandlæge!

Jeg fik Imperial Tandklinik som tandlæge ved et tilfælde, fordi de havde en god lokation, og jeg skulle have hjælp med en blottet tandnerve efter visdomstands udtrækning. Nu her 6 år senere, er de endt med stadig at være min faste tandlæge, da jeg simpelthen er SÅ tilfreds. De hjalp mig af med tandlægeskræk, og Maryam er så rolig, sød, utroligt professionel, og alle derinde er så service mindede, og altid hjælpsomme! Jeg har haft en del forskellige tandlæger igennem årene, men dette er den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft, og har henvist flere familiemedlemmer, og venner hertil som siger det samme, stor anbefaling herfra!

Vh Tara

2022年11月21日
5つ星のうち2の評価

Har man ikke “garanti “ for tandbehandling?

Min tandbehandlingen var slut 23.feb.2021

Klinikken gav mig en “kontrol” tid d. 9.juni, som jeg betalte 853 kroner for.

3 af de behandlede tænder var knækkede ca. 7-8 måneder efter tandbehandlingen var slut.

Jeg ringede til Klinikken 21. sep. og fortalte, hvad der var sket, og jeg bad dem om at reparere og behandler dem.

“Assistenten” sagde, at hvergang man bestiller en tid til “Kontrol” koster det 853 Kr.
Jeg forklarede assistenten at de tænder som de har behandlet er knækkede, og jeg har brug for at de hjælper mig og ordner dem.

Assistenten tydeliggjorde at jeg skulle bestille en ny tid og betale 853 kroner igen.

Har man ikke “garanti “ for tandbehandling?

2022年7月10日

Paradentose behandling

Jeg har skiftet min tandlæge til Imperial for godt 2 år siden. Jeg havde store problemer med mine tænder pga. infektion. Jeg blev behandlet for paradentose i 2 omgange hos Imperial tandklinik. Det var en god og professionel behandling og siden har jeg ikke haft nogle problemer. Jeg er meget tilfreds.

2022年1月29日
5つ星のうち5の評価

Her er jeg i gode hænder.

Jeg blev anbefalet Imperial Tandklinik af min kone, der er tilfreds med de behandlinger hun har fået på klinikken.
Efter 34 strålebehandlinger i svælg/hals, med efterfølgende mundtørhed var mine tænder ret medtagede. Desuden fik jeg lavet en kompliceret rodbehandling der iflg. Rigshospitalets Tandklinik ikke havde store chancer for at lykkes.
Men det gjorde det!
Strålebehandlingen har bevirket at jeg oftere end normalt skal have efterset mine tænder.
Men Maryam fik mig lempet ind i den RegionaleTandpleje så udgifterne (selv for en pensionist) er til at overse.
Vi kan med god samvittighed anbefale Imperial.

2021年3月2日
5つ星のうち5の評価

Jeg er meget glad for denne tandlæge

Jeg er meget glad for denne tandlæge. Jeg har gennem de senere år haft problemer med både tandkødet, en forskudt tand og gamle fyldninger, som var begyndt at falde ud. Tandlæge Maryam er altid enormt behagelig og rar, og hun gør en dyd ud af nøje at forklare mig hvordan og hvorfor hun gør, som hun gør. Dette betyder, at jeg føler mig tryg og at jeg har fået en bedre forståelse for, hvordan jeg passer på mine tænder. Desuden har jeg aldrig haft problemer med at få en tid - også selvom det har været med kort varsel. Jeg vil til enhver tid anbefale Imperial Tandklinik.

2018年10月24日
5つ星のうち4の評価

Professionel og omsorgsfuld behandling

Jeg skulle have en tandregulering og har derfor været i kontakt med flere forskellige tandlæger inklusiv Imperial Tandklinik, som jeg desuden fik anbefalet af to andre. Jeg er nu i et forløb hos Imperial Tandklinik, hvor jeg får rettet mine tænder med invisalign. Jeg har hele vejen igennem fået en god behandling lige fra professionel rådgivning til omsorg af personalet. Jeg føler mig derfor i meget trygge hænder og indtil videre er jeg utrolig glad for mit resultat. Derfor få de min varmeste anbefaling.

2018年10月19日
5つ星のうち1の評価

Som ny kunde fik jeg diagnosticeret en…

Som ny kunde fik jeg diagnosticeret en række problemer. Jeg fik disse udbedret for ca 5.000 kr. Efter behandlingen fik jeg smerter, der varede ved. Efter et par måneder opsøgte jeg tandlægen igen. Hun fortalte at jeg kunne imødese en rodbehandling. Hun kunne ganske vist godt prøve en lidt mindre indgribende løsning, men var pessimistisk. Jeg overvejede det lidt og opsøgte en anden tandlæge. Denne kunne fortælle mig, at en fyldning var klodset lavet og det var baggrunden for smerten. Hun lavede en kort behandling. Nu er jeg fri for smerte. Og slap for rodbehandling. Måske en enlig svale. Måske ikke. Jeg er glad for at have undgået en unødvendig og dyr rodbehandling......

2018年5月17日

Trustpilot エクスペリエンス