Smuk reol med indbyggetâŠ
Smuk reol med indbygget radiatorskjuler. Perfekt finish. Oprydning efter arbejde var fin.
Super godt og flot, veludfÞrt arbejde.

Indbygningsreoler ããã®åç
Dansk håndvÊrk, der holder i generationer, skrÊddersyet - specielt til dig. Alle vores produkter er produceret på eget vÊrksted i Faxe. Vi bygger vores produkter fra bunden, individualiseret efter jeres Þnsker, malet, leveret og monteret. Vi har mere end 22 års erfaring i, at levere kundetilpassede lÞsninger. Vores erfaring og specialisering gÞr, vi kan levere flotte produkter til en god pris.
Industrivej 44, 4683, RÞnnede, ãã³ããŒã¯
Super godt og flot, veludfÞrt arbejde.

Indbygningsreoler ããã®åç
Har fået lavet 2 indbygningsreoler til vores stuer - virkelig flot resultat, og meget professionel proces hele vejen igennem. KÊmpe anbefaling.

Indbygningsreoler ããã®åç
Vi har anvendt bÃ¥de indbygningsreoler.dk & radiatorskjuler.dk af flere omgange og vÊret SÃRDELES tilfredse. Alt lige fra kontakt, opmÃ¥ling, designforslag og efterfÞlgende levering/montering, har vÊret en meget positiv oplevelse. Vi kan anbefale selskabet pÃ¥ det kraftigste. Vh., Henriette & Lars Hedegaard, Silkeborg

Indbygningsreoler ããã®åç
Fantastisk rÃ¥dgivning og snedkerarbejdeâŠ.budget og tidsplan overholdt og super kommunikation - meget professionel leverandÞr pÃ¥ alle omrÃ¥der. Kan klart anbefales!!!
Fantastisk kundeservice fra både sÊlger og håndvÊrker. Og virkelig hurtig levering, montering samt flot afslutning af nye jÞjepaneler i stue og gang. Vi er meget imponerede.
Har brugt dem flere gange med et fantastisk resultat hver gang.
Super flot arbejde! Tidsplan og budget overholdt,
Vi ringede og bestilte en tid.
To mand mÞder op og giver en grunding instruks af hvad vi kan få. Vi bestiller 1 stk. sÊrlig indbygget reol i specialmål, til udfyldning af hel vÊg samt over dÞr.
Vi bestiller ekstra underskabe i samme stil til et TV mÞbel samt to radiatorskjulere i sÊrmål med tilhÞrende udskiftning af vindueskarme.
Gennemgangen af vores muligheder med hensyn til mål, placering, låger, greb, farve, rum-inddeling, lister, kanter m.m. blev gennemgået grundigt.
Det skal siges at vi har haft mange mÞbelsnedkere og tÞmrere ude for at give tidligere tilbud.
Indbygningsreoler.dk var ikke de billigste, men klart de mest professionelle og strukturerede.
Efter besÞg fik vi en dato for opsÊtning og levering.
Leveringsdato blev overholdt. Tre mand dukkede op og fik opgaven lÞst på en dag.
Vi er blÊst bagover af begejstring. Top professionelle folk til at udfÞre arbejdet. Arbejdet er SÃ
flot. God pris.
Fantastisk arbejde.
Vi valgte at benytte den elektriker de anbefalede og det arbejde var vi også sÊrdeles tilfredse med.
Vi kan KLART anbefale at benytte dette firma.
De fremsender prisoverslag, men de kan ikke holde hvad de lover, og de giver ikke svar på henvendelse.