䌁業情報

2. むンド カレヌ店
  3. むンド料理のテむクアりト
  4. モダン むンド料理店

圓該䌁業による蚘述

Bestil din takeaway mad online direkte hos India Spice take away restaurant i SÞborg. Altid friske råvarer og krydderier. Bestil nemt din take away på vores mobilvenlige side. Det er nemt og hurtigt. Bedste takeaway tilbud. Bestil din mad online. Romantisk sted for fester, middag. Book dit bord efter Corona-regler er lette

2.7

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Spild af penge

BÞtterne med takeaway var ikke lukket ordentligt, så da vi kom hjem, var posen og bÞtterne smurt ind i mad. Og vi havde blot båret posen ud i bilen og ind til spisebordet.

Der var hår i risene. Og maden var virkelig stÊrk, selv om vi havde valgt medium. Måske for at dÊkke over at det virkelig var kedeligt i smagen.

Absolut fÞrste, eneste og sidste gang vi kÞber herfra!!! Spild af penge.

2026幎1月30日

Delivery got here 45 minutes LATER than promised

I went online and ordered some food for my wife, I was told it would take 50 minutes before we would get our food, after 1 hour and 10 minutes I called to ask about my order and was told it would get here soon (no sorry about the delay or anything), another 25 minutes later the food finally arrives (45 minutes late). I have no complains about the food itself (it was still hot) and the delivery driver was nice.

I think my frustration would have been avoided if they had at least sent a text message saying that they're busy and the food would arrive a bit later.

2025幎9月26日

Chilli biriyanis

I ordered 2 biriyanis. Spice level was 8/5 (5 - spiciest, you normally get in india). The only flavor was Chilly + rose water... 2 box of biriyani went to wastebin.. So sad.. Dont want to order for another one year.. Hope I will forget this experience by then..

Suggestion : Please use branded chilli powder to keep the taste consistent.

2024幎3月3日

Skod mad

Vi bestilte her til aften 2x nuggets med frites, butter chicken og chicken chefs speciel + naan.
Risene var brÊndte som om de var opvarmet i mikroovn, og nuggets og fritter var blÞde og virkede til at have vÊret genopvarmet fra tidligere, som var de lavet i morges.
Butter chicken stod til at vÊre mild og sÞd, men var ualmindelig stÊrk. Og naan brÞdet var helt sort og brÊndt.
Jeg bestiller ikke herfra igen og er bestemt ikke tilfreds med at have betalt 500kr for skod mad.

2024幎1月27日
自発的なレビュヌ

Er virkelig i chok over deres manglende

Er virkelig i chok over deres manglende service og håndtering.
Jeg, mit arbejde og min familie har spist herfra rigtig mange gange og har altid vÊret rigtig glade for det isÊr deres butterchicken.
I dag henter jeg en butter chicken og da jeg kommer hjem er den simpelthen så stÊrk, at det faktisk ikke er noget, som jeg kan spise.
Jeg ringer til dem med det samme.
Jeg får tilbudt, at jeg kan komme ned til dem med min mad og få det lavet mildere - altså samme portion, som jeg har fået med hjem?
Altså der er et krydderi i, som der ikke skal vÊre i en butter chicken.
Så jeg skal kÞre ned til dem igen, aflevere min mad og vente på, at de laver det om?
Så får jeg at vide, at jeg kan lave en ny ordre, men at jeg så skal betale hele belÞbet igen??????
What?
De holder på, at det er butter chicken, som jeg har fået og ja det ligner det også, men det er det ikke.
Sidste gang jeg spiser herfra - og dette siger jeg endda til dem, men det er jo så bare Êrgerligt! Wauw
Gad vide om der er nye ejere?
152 kr ud ad vinduet.
I Þvrigt er deres naan brÞd normalt også godt - det var det heller ikke i dag, smagte af dej og var ikke fÊrdigbagt.

2023幎9月8日

Har bestilt gennem wolt

Har bestilt gennem wolt

Maden var forfÊrdeligt
Wolt prÞver at finde en lÞsning, men restauranten vil kun refunderer 15% af belÞbet, selvom vi siger de kan hente maden igen og dét nÊrmest ikke er rÞrt kun smagt på.

Risen er dags gammel, retten er nÊrmest sirup sÞd
Naan er uden smÞr ,knas tÞr
Lassien er tyk som tykmÊlk
Alt er kun smagt på

De fortjener ikke den stjerne

2023幎4月21日

Madens originalitet

Kom 15 minutter fÞr lukketid. Bestillte 2 hovedretter, butterchicken og en vegetarret med kikÊrter. bestilte yderligere vegetar samosa-takeaway. Jeg vurdere derfor kun udfra madoplevelsen. Og jeg må bare sige at mere autentisk,originalt og smagsfuldt mad har jeg ikke oplevet i DK.Der var brugt hele krydderier og brÞdet, roti, som man ikke kan få på mange andre restauranter smagte som det indien, jeg oplevede, da jeg boede der i 2 år med min familie. Med hensyn til styrken(det stÊrke) i maden havde jeg et klart indtryk af at man kunne spÞrge til det og på den måde regulere det i forhold til egne prÊferencer(mere stÊrk/mindre stÊrkt). Smag er jo relativ. Mange butterchicken jeg har smagt rundt omkring i dk smager jo godt(ofte meget sÞdt) men den jeg fik her smagte som en original butterchicken skal smage, dog uden den var lavet på en hel kylling men med kyllingbryst. Top stjerner herfra.

2023幎2月13日

Jeg bestilte tak away kl 13.30 på

Jeg bestilte tak away kl 13.30 på websitet. og afhentning kl 16.
da jeg ankommer kl 16 er det ikke klar, og ender med at vente 25 min. det er ikke tilfredstillende, og det var samme der skete forrige gang, da jeg bestilte.
deres forklaring er at de skal lave mad til et arrangement med 40 mennesker. Så må man da lukke for bestille.

2022幎2月27日
Indiaspice ロゎ

Indiaspice からの回答

Hi Sorry for the inconvenience. Normally our opening times are 4pm to 9.30 pm means we can take orders from 4pm and start preparing from 4pm based on orders. Once again sorry! and we try to reach your expectations. Sorry to say we can't make it ready at 4pm because we start from 4pm. Thanks for understanding!

God madoplevelse

God madoplevelse, faktisk. Og mere naan end bestilt, og naan var rigtig godt!
Fri levering tÊller op - levering 20 min senere end bestilt tÊller ned. Så man skal ikke bestille med bagkant; ellers betyder det ikke så meget.

2021幎5月8日

al for stÊrke bÞrneretter

vi bestilte fra India Spice. Maden skulle vÊre kommet senest 18.30. Den kom fÞrst 19.15. Vi havde bestilt 2 bÞrneretter og de var så stÊrke at vores bÞrn ikke kunne spise det. Jeg kan godt lide stÊrkt mad, men det var virkelig stÊrk (tror måske at de har brugt sovsen fra voksenretterne) Resten af maden var okay. Vi var nÞd til at lave noget andet aftensmad til vores bÞrn. Vi havde bestilt 2 naan brÞd med hvidlÞg. De var fyldt med karry og masser af lÞg.

2021幎3月25日

3. Gang var IKKE lykkens gang på india Spice

Det er tredje gang vi får take away fra restaurant india Spice i sÞborg. Tidligere oplevelser har vÊret ok men denne gang var helt fuld af fejl:
Bestilte via deres egen app. Da vi kom for at hente maden havde de ikke set ordren. Efter ca 40 minutter fik vi maden og en Þl som kompensation for ventetiden. Men det viste sig at vÊre fuld af fejl og lidt kedelig mad:
Butter chicken smagte bare af kylling i tomatsuppe
Channel masala mindede mere om daal blot m kikÊrter
Saag chicken var m lam i stedet for kylling
India Spice salat bestilt til vegetar var m kylling og levede på ingen måde op til beskrivelsen.
Helt igennem en utilfredsstillende oplevelse og der kommer til at gå noget tid inden vi bestiller derfra igen.
Dina

2021幎2月5日
Indiaspice ロゎ

Indiaspice からの回答

Dear Dina, thanks for sharing your feedback. We’re sorry your experience didn’t match your expectations. It was an uncommon incident and we’ll do better in the future. Once again we are sorry for your inconvenience. We will try our level best next time.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。