Vi har flere gange fÃ¥et mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede oveni... ãã£ãšèŠã
Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r man bestiller en ordre til levering sÃ¥ gÃ¥r der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christiansha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Green Mango i BrÞnshÞj Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var Ã¥benbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Thai Restaurant og Take Away
ãã³ããŒã¯
- greenmango.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 40ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Vi har flere gange fÃ¥et mad fra GreenâŠ
Vi har flere gange fået mad fra Green Mango og fundet det meget velsmagende. Sidst bestilte vi mad derfra til en familiesammenkomst. Stor succes - alle syntes, at det var meget lÊkkert. Oplevede ovenikÞbet meget stor service - langt over, hvad man kan forvente.
Vi spiste i Gentofte her til aften
Vi spiste i Gentofte her til aften
God service, lÊkker mad. Alt i alt en god oplevelse. Vi kommer igen :)

Greenmango ApS ããã®åç
Jeg har oplevet flere gange at nÃ¥r manâŠ
Jeg har oplevet flere gange at når man bestiller en ordre til levering så går der meget lÊngere tid og leveringstiden bliver ved med at blive udskudt! Jeg prÞver at ringe til Green mango Christianshavn og de tager ikke telefonen!
Det er nu over halv anden time siden jeg har bestilt og tiden bliver ved med at blive udskudt! Det er virkelig dårligt!

Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger
Jeg bestilte takeaway (kyllingevinger, spareribs og noget wonton-agtigt). Alt var koldt ved ankomsten og virkede, som om det var tilberedt lang tid i forvejen. Peanutbutter-saucen smagte grimt (det er ellers ikke så svÊrt at lave!). Det hele smagte decideret ulÊkkert, så jeg kunne ikke spise op, og jeg bestiller aldrig fra dem igen.

DÃ¥rlig oplevelse
Vi har nu oplevet for 3. gang, at Green Mango Thai Restaurant glemte vores ris i bestillingen. Da vi kontaktede restauranten, blev vi mÞdt af uhÞfligt personale, som ikke tilbÞd at komme med de manglende ris â i stedet fik vi bare at vide, at vi kunne fÃ¥ nogen nÊste gang.
Derudover var maden denne gang heller ikke sÊrligt god. Alt i alt en virkelig skuffende oplevelse, og det er sidste gang, vi bestiller derfra.
Green Mango i BrÞnshÞj
Green Mango i BrÞnshÞj
Bestilt en portion med bred nudler og kylling. Kyllingen var åbenbart kogt flere dage i forvejen den havde bismag. Vi bestillte 3 forskellige hovedretter og der var ikke mange grÞnsager. Der var udelukkende gulerod i store skiver, kål der smagte af plastik og gammel brokoli
Forårsrullerne skulle vÊre med grÞnsager, men der var kun gulerod

DÃ¥rlig mave
Det er virkelig uforskammet service. Og vi har fået rigtig dårlig mave efter, at have spist maden fra SÞborg to gange.

Greenmango ApS ããã®åç
Jeg er sÃ¥ trÊt af at nÃ¥r man bestillerâŠ
Jeg er så trÊt af at når man bestiller mad hos jer får man enten ikke det man har bestilt ellers fjerner I ikke de krav man har til retten simpelthen for dårligt hvilken elendig kundeservice

Greenmango ApS ããã®åç
Green mango i Charlottenlund, det var engang så godt
Green mango i Charlottenlund, det tidligere virkelig gode âCharlottenlund Thai Take away CTTâ har pÃ¥ ingen mÃ¥de holdt standarden. Bestilte og fik den forkerte mad leveret, kylling og ikke oksekÞd som bestilt. En helt hjÊlpelÞs ung mand som er komplet blottet for service svarede telefonen og tilbÞd os vi selv kunne komme ned og hente den rigtige mad! Havde vi haft planer om det havde vi nok ikke bestilt det som levering via wolt. Efter en time var maden stadig ikke dukket op og ifÞlge den friske telwfon fyr var det altsÃ¥ Wolts skyld. Den mad som var leveret, kyllingen, var da asiatisk mad men temmelig uinteressant og pÃ¥ ingen mÃ¥der pÃ¥ niveau med det CTT leverede. Det bliver nok sidste gang for os, uinteressant mad og dÃ¥rlig service. SÃ¥ er der for mange andre muligheder men held og lykke

Greenmango ApS ããã®åç
Super lÊkkert og hurtig levering
Maden var virkelig lÊkker
Maden var virkelig lÊkker - men desvÊrre var vi der mens der var rigtig travlt og stege os forringede vores oplevelse.
Green mango Christianshavn
Green mango Christianshavn
Kyllingen i nudel retterne er virkelig dÃ¥rlig!! ð uspiselig og virkelig skuffende at det kun er forÃ¥rsrullerne der er gode. Vil aldrig bestille derfra igen
Hakket CitrongrÊs
Jeg bestilte en Tum Kah fra Green Mango. Jeg tror kokken var ny - eller bare inkompetent - for personen havde i hvert fald skåret CitrongrÊs i skiver på 1-2 cm, som var det et forårslÞg. Retten var derfor helt uspiselig. Ret Êrgerligt, da jeg ellers tror den hvade vÊret meget lÊkker.
Bare ligeglade!!!
Rigtig skidt oplevelse med ansvars fralÊggelse og manglende responce.
Sendt til Green Mango
KLAGE // KOMPENSATION
Ifm. bestilling og levering af nedenstående order, forventer vi en kompensation grundet levering af kold mad og stÊrkt forsinket leverance.
Bestiling sendt 17:07
BekrÊftelse modtaget 17:10
Forv. Leverance tidspunkt 18:15
Mad afhentet hos restauranten kl. 17:54
- chauffÞren have 4 leverancer fÞr vores på samme tid.
Leverance gennefÞrt kl 18:47
Konsekvensen er:
Maden var kold og risene var uspiselige
Leverance var undervejs i 53minutter i papirpose
ChaffÞren gennemfÞrte 4 leverance på samme tur
Leverancen var 32m forsinket
Vi har betalt 330kr for kold mad
Vi har betalt 89kr for en leverance som tog 53m & var 32m forsinket.
Hvilken kompentation stille i til rådighed.
Wolt har fralagt sig al ansvarlighed og henviser til jer.
FYI
Alt er fotos dokumenteret
Virkelig en Þv oplevelse
Virkelig en Þv oplevelse. SÞborg
Jeg beder om en ret og Þnsker denne ret uden chili - ekspedienten siger det er meget besvÊrligt og jeg skal vÊlge en anden ret.
Valgt at kÞbe mad et andet sted og det bliver ikke jer fremover.
Har aldrig oplevet det ikke er muligt at fjerne en ingrediens.
Det har jeg bedt om fÞr uden problem.
Hold jer vÊk
Bestilte via just eat fra green mango lyngby
Maden blev leveret kold. Jeg bad ham tage maden med retur. Jeg var derfor i den klare opfattelse, at maden var på vej tilbage til restauranten.
Det viste sig imidlertid, at buddet i stedet havde stillet maden udenfor opgangsdÞren og forladt stedet. Dette opdagede jeg fÞrst cirka en time senere, da min nabo gjorde mig opmÊrksom på, at maden stod udenfor.
Det betyder, at maden både var kold ved levering og efterfÞlgende har stået uden opsyn i en lÊngere periode, hvilket gÞr den uacceptabel at indtage.
Jeg kontaktede restauranten, som nÊgtede at annullere ordren og blot henviste til, at jeg kunne varme maden op. Dette er ikke en rimelig lÞsnin .og ringede inden jeg fandt ud af maden var smidt uden foran og medarbejder talte kun engelsk
Og nÊgtede at annullere min ordre som jeg på davÊrende tidpunkt ikke viste havde stået udenfor
Jeg forventer en fuld refundering
Friske varer og MEGET lÊkker mad
Friske varer og MEGET lÊkker mad! Udover hurtig og smilende ekspedition af personalet
De er bare ligeglade nu. TÊnk jer godt om
Jeg har i lang tid vÊret fast kunde hos Green Mango (Christianshavn) og har tidligere vÊret meget tilfreds. Netop derfor er det ekstra skuffende at opleve det markante fald i kvalitet de seneste gange.
De sidste tre bestillinger har vÊret under al kritik. Kyllingen har vÊret tÞr og haft en mÊrkelig smag, flere af de grÞntsager der stÃ¥r beskrevet i retten har manglet, og risene har enten vÊret udkogte eller helt udtÞrrede â tydeligvis som om man har fÃ¥et resterne fra bunden af riskogeren. Det er simpelthen ikke i orden.
Jeg valgte endda at bestille én gang mere for at give dem en fair chance, men oplevelsen var den samme. Det virker desvÊrre ikke som en engangsfejl, men som et generelt kvalitetsproblem.
Endnu mere skuffende er det, at kundeservice ikke har responderet på henvendelser omkring dette forlÞb. Når man som kunde gÞr opmÊrksom på et gentagende problem og ikke engang får svar, sender det et meget tydeligt signal om, hvor lidt man prioriterer sine faste kunder.
Det her er ikke bare en âdÃ¥rlig dag i kÞkkenetâ. Det er et konsekvent fald i niveau â bÃ¥de pÃ¥ mad og service. Jeg kommer ikke til at bestille derfra igen.
Elendig hjemmeside
Bestilte mad og blev lokket til at melde mig ind i kundeklubben for at få 10 % rabat.
Dette kunne den dog ikke registrere på deres hjemmeside der ikke anerkendte rabatten.
Derudover pålagde den et tvungent gebyr på 5 kroner for en papirspose, (som de imod fakta påstod var lovpligtig) samt et ekspeditionsgebyr.
Det blev ikke rigtig et godt match imellem maden og prisen.