Snelle levering en het juiste produkt!! Het "frame" - afbeelding hond - heeft alleen nog niet de gewenste bruine roestkleur. Misschien het gevolg van te weinig regen en teveel zon.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik had voor de verjaardag van mijn man een bison laten maken als tuinsteker Is supermooi vervaardigd We hadden de eerste week dat hij stond wat azijn gesproeid omdat we nieuwsgierig waren hoe d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een top bedrijf wat een service. Wij hadden voor een 50e verjaardag een verzoek om een gepersonaliseerde bloembak van cortenstaal te laten maken. Maar eigenlijk onmogelijk verkzoek om het binnen e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een prachtige rvs witte vijverrand geplaatst in L vorm. Bij een kleine klacht waren ze binnen no time ter plaatse en hebben tot volle tevredenheid het euvel verholpen.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Industrial Garden hebben we meer dan 40 jaar ervaring in het maken van speciale producten van Cortenstaal, roestvrijstaal, aluminium en andere metalen. Dit hebben we gecombineerd met onze passie voor decoratie van huis en tuin en zo is Industrial garden ontstaan; Een webwinkel gespecialiseerd in tuinartikelen van metaal.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snelle levering en product zoals beschreven. Heel blij mee!âŠ
Snelle levering en product zoals beschreven. Heel blij mee!

Aanrader
De bestelling was helemaal ok!
Precies zoals verwacht, al mooi verkleurd en wordt mooier en mooier!
Bedankt Industrial Garden!

Industrial Garden ããã®åç
Zo leuk die dieren in de tuin!
Snel en veilig geleverd. Mooie producten. Perfecte communicatie met klantenservice

évaluation
suite à une erreur de compréhension, je réévalue la note.
je suis trÚs satisfait du colis
Merci

Snelle en goede service
Ik ben heel te vreden over de snelheid en het geleverde produkt.
De omschrijving van het produkt en de duidelijkheid m.b.t. bezorgen of ophalen waren heel duidelijk.

Industrial Garden ããã®åç
Fijn, ze stuurden het nog dezelfde dag op, waardoor ik het de volgende dag al had.
Mooie grote stevige kat en zeer goed geprijsd!
Nogmaals dank voor de snelle service.

Prima levering,inclusief goed adviesâŠ
Prima levering,inclusief goed advies toegevoegd. Tipje, zet dit op de site erbij.... kan nu het huisnummer nog niet op onze wit gestucte muur monteren terwijl ik hier wel vanuit ging.

Prachtig product
Het pakketje werd binnen de afgesproken tijd bezorgd, zat goed verpakt en is erg mooi. Het wordt elke dag mooier nu het cortentstaal buiten in de regen staat.

Industrial Garden ããã®åç
Alles volgens verwachting uitgevoerd enâŠ
Alles volgens verwachting uitgevoerd en snel bezorgd

Industrial Garden ããã®åç
Snelle service en een mooi geschenk omâŠ
Snelle service en een mooi geschenk om te geven.

Leuk konijn van cortenstaal
Het artikel werd snel en goed verpakt geleverd. Binnen enkele dagen begon het konijntje al mooi te verkleuren. Heel leuk

Tuinsteker bison
Ik had voor de verjaardag van mijn man een bison laten maken als tuinsteker
Is supermooi vervaardigd
We hadden de eerste week dat hij stond wat azijn gesproeid omdat we nieuwsgierig waren hoe de kleur zou worden .
Fijn contact gehad met Corine om mijn wensen te bespreken .
Perfect uitgevoerd.
Groet Leny peeters