レビュアーのコメントを見てみましょう
Mooie echte houten producten. Echter waar we niet zo blij mee met beschadigde en gebruikte artikel. Het was een set teakhouten plankjes (2 sets van 3 besteld) 1 set al gebruikt was, zaten geb... もっと見る
企業が回答しました
Ik zou eerst beginnen met 1 ster maar uiteindelijk is het na een goed gesprek met Industrieelinhuis alsnog goed gekomen. PostNL was degene die er een week over deed en de volgende keer bel ik e... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Bij Industrieel in Huis geloven we in betaalbaar design, kwaliteit en uitstekende service. Met een passie voor stijlvol wonen bieden we een zorgvuldig geselecteerd assortiment meubels die jouw interieur tot leven brengen. Persoonlijke aandacht en klanttevredenheid staan bij ons voorop!
連絡先
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Excellente service
Wij waren onder de indruk van de excellente klantenservice, emails met vragen werden per omgaande beantwoordt. De wijze van vervoer was ook zorgvuldig en zo was ook de levering. Het bestelde garderobe meubel overtreft onze verwachtingen, we zijn er superblij mee.
Bijzonder snel en correct geleverd…
Bijzonder snel en correct geleverd ...items voldeden goed aan de beschrijving en afbeelding
Correct en snel.
Gemengde gevoelens
Mooie echte houten producten.
Echter waar we niet zo blij mee met beschadigde en gebruikte artikel. Het was een set teakhouten plankjes (2 sets van 3 besteld) 1 set al gebruikt was, zaten gebruikte plugs en schroeven bij, helemaal poederig en vies en de imbus portaaltjes waren niet naar binnen gedraaid waardoor de planken elkaar beschadigen met kleine rondjes. Ook was 1 van de stalen ophanging scheef gebogen, ik denk dat hij daarom was terug gestuurd. Wij hebben besloten om het niet te melden omdat we het hout zelf heel mooi vonden en hebben we het zelf recht gezet en nieuwe pluggen en schroeven gekocht.
Maar netjes vinden wij dit zeker niet.
Dat had gemeld mogen worden en eventueel korting bovenop.
Over de nachtkastjes zijn we erg tevreden, heel mooi product.
Industrieelinhuis, bedankt voor de reactie en oplossing.

Industrieelinhuis からの回答
Het was perfect en snel bezorgd
Het was perfect en snel bezorgd. De bezorgers waren zelfs bereid om het kastje naar boven te brengen. Dit vond ik heel netjes. Vandaar de 5 sterren. Dubbel en dwars verdiend.

Industrieelinhuis からの回答
Track& Trace code is er maar er komt geen tafeltje! Een zeer slechte zaak. Zeg gewoon waar het op staat! Vandaag 9-04-2026 bezorgtijd niet bekend!
Wij hebben na meer dan een week nog steeds niet ons artikel ontvangen. De track en trace code is er, maar er staat iedere keer datum niet bekend. Als het artikel niet voorradig is kunnen ze het beter laten weten ipv zeggen dat het onderweg is. Dit is geen goede service. Heb al gemaild, maar dan zeggen ze het kan komen.

Mooie kwaliteit meubels
Mooie kwaliteit meubels voor een eerlijke prijs met snelle levering. Meubels komen overeen met wat op de site staat, dat heb ik helaas al anders meegemaakt bij andere bedrijven. Degelijke verpakking en gewoon goede service, zou er zo weer iets bestellen.

slecht, slechter, slechtst...
Tot 2 keer toe is er een kast geleverd met diverse mankementen. De eerste keer met veel gedoe en overlast de kast weer teruggestuurd. De tweede kast had ook mankementen en leek wel in elkaar gezet in een sociale werkplaats. Besloten deze kast te houden, maar vervolgens de poten zelf recht moeten maken, een stuk van de onderste lade af moeten schaven zodat deze dicht kon. Vervolgens ook nog een stuk karton verwijderd wat gebruikt was om de planksteun uit te vullen zodat dit nog enigszins recht leek. Toen daar vervolgens foto's en een klacht over ingediend werden werd op geen enkele vorm van communicatie gereageerd. Wat een slechte bedrijfsvoering en dito producten.

Industrieelinhuis からの回答
Mooie meubelen voor een mooie prijs
PostNL was degene die er een week over deed en de volgende keer bel ik eerst dat het niet via PostNL bezorgt moet worden.
Industrieelinhuis hanteerd leuke prijzen voor mooie meubelen, wij hebben een hoop van het merk Britt en is naast dat het erg mooi is ook nog van top kwaliteit.
Wij komen hier zeker terug.

Industrieelinhuis からの回答
Alles correct verlopen ook de levering…
Alles correct verlopen ook de levering was correct.
Helemaal blij met mijn mooie site-table…
Helemaal blij met mijn mooie site-table , alles perfect geregeld. Bezorging ook helemaal correct met een vergoeding netjes binnen gezet op de tweede etage. Montage ook goed te doen.
Bestelling netjes aangekomen in huis
Bestelling netjes aangekomen in huis
Materiaal voldoet aan de verwachting
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。