Det vÊrste firma ever. KÞre ind for tanke, kort afvist pga en fejl sÃ¥ fÃ¥r ingen benzin. Alligevel opdager jeg de har reserveret 1250 kr pÃ¥ mit kort. Ringer til kundeservice som mener det er bankens sk... ãã£ãšèŠã
ðððððððð Riktigt okunniga kundservice som har svÃ¥rt att förstÃ¥ mig eller de vill inte hjÀlpa. Jag har haft kontakt med tvÃ¥ omgÃ¥ngar med 3 minuter mellan samtalen och bÃ¥da samtalen vi... ãã£ãšèŠã
Har nu brugt Ingo i 10 Ã¥r uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gÊlder ogsÃ¥ for deres vaskehaller, har altid vÊret meget tilfreds . Har ogsÃ¥ fÃ¥et mange gratis litter hen ad vejen, ogsÃ¥ ude... ãã£ãšèŠã
NÃ¥r man ikke modtager kvittering efter kÞb pga automatfejl, skal man "ansÞge" INGO om, at fÃ¥ en kvittering til regnskabet pÃ¥ hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nu Êndrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at vÊre, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder maÌske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at vÊre, som det plejer â samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sÞrger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder saÌ lave priser som muligt. Velkommen til INGO!
Skulle tanke på vej hjem fra arbejde
Skulle tanke på vej hjem fra arbejde. Kort automaten spytter ikke mit Visa kort ud igen og ringer derfor til deres kundeservice som fortÊller at deres it afd. vil genstarte automaten. Efter mere end 20. min. ventetid i 4 graders frost, for jeg at vide, at maskinen er genstartet og at jeg ville kunne få mit kort ud efter 10-15 min. Der sker intet, hvorfor jeg ringer igen. Får at vide, at der er en "inspektÞr" i nÊrheden og vil kigge forbi hurtigt. Bliver ringet op af kundeservice der siger, at "inspektÞren havde vÊret dér, men der var ikke nogen. LÞgn lÞgn og atter lÞgn. Der kom ingen fra INGO. Efter nÊsten en times ventetid, måtte jeg spÊrre mit Visa dankort og nu skal jeg så vente i 3 uger på et nyt. Virkelig ekstrem dårlig service. Tanker aldrig hos INGO igen.
kÞb basisvask og betal toppris på 150kr
kÞrte lÞrdag aften kl 20.30 i deres vaskehal i Frederikshavn.. og betalte med trådlÞs kort., bestilte vask til 59kr og kÞrte i vaskehallen.. da så kvitteringen kom på telefonen.. ja så kostede vasken 149kr... og man er bare hjÊlpelÞs da ingen kan gÞre noget... aldrig mere Ingo.. fup og bedrag.
Tank for 50 liter og fÃ¥ en literâŠ
Tank for 50 liter og få en liter gratis???
MEGA scam. Har fÃ¥et oplyst fra INGO at det kun gÊlder hvis du fysisk bruger dit kort. Hvis du betaler via trÃ¥dlÞs kort forbindelse âwifiâ pÃ¥ standeren sÃ¥ tÊller det ikke med.
Meget dårlig skiltning!! Tager hÞjere pris end annonceret
Meget dårlig skiltning! Blev snydt for 40 kr ved tankning.
De skilter med 95 til 14,69, og det troede jeg at jeg fik.
Så kan jeg se på kvitteringen, at der står upgrade til 15,18...
Jeg ringer straks til Ingo men får at vide at jeg skal lave en online anmeldelse.
Hvilket jeg gÞr, og får at vide at det er mig eget ansvar at se efter om jeg er blevet upgradet. Det behÞver de ikke skilte med!!!!!@$$
Appen bÞr få fÞrstehjÊlp!
Appen bÞr få fÞrstehjÊlp!
Den er og har altid vÊret umulig at locke ind på? Melder konstant fejl og sender nye koder til tlf. hver gang?
Bruger gladeligt tankstation men teknikken halter temmeligt meget.
Kan ikke bruge nyt kort eller kommeâŠ
Kan ikke bruge nyt kort eller komme igennem til kundeservice.
Ingos App og website er fuldstÊndig håblÞs. Jeg fik endelig noteret mit nye kort på min profil og kortet står nu som "Afventer aktivering".
Da det er umuligt at finde ud af hvad det bestyder via deres FAQ, forsÞgte jeg at ringe til kundeservice. Efter 30 minutters venten trykkede jeg 0 for at blive ringet op. Det skete aldrig.
At man derudover ikke kan bruge appen til at starte en bilvask mv, tvinger en eventuel kunde til at have et fysisk kort .... Det har jeg så nu, men kan ikke bruge det ....
TANK ET ANDET STED!
TANK ET ANDET STED!
At reservere 1000 kr for en tankning er fuldstÊndig sindssygt nÃ¥r de fleste biler ikke engang har tank kapacitet til at tanke for 1000 kr. Og yderligt sender de en mail til folk om at de selv kan Êndre det i deres ingo app for at udstÃ¥ som et godt firmaâŠ
Fy for F..K et firma. Det er sÃ¥ Hamrende dÃ¥rlig stil og udnyttende markedsfÞring, HOLD JER VÃK!!!
Fin tank....
Ok oplevelse
Ok oplevelse.
Jeg havde skiftet kort på ingo appen, men af en eller anden grund ville den ikke registrere kortet. Efter gentagne forsÞg stod der, at kortet skulle aktiveres på appen. Da jeg ringede ind fik jeg at vide, at det krÊvede jeg tankede for at kortet blev aktiveret. Efter to tankninger var kortet stadig ikke aktiveret. Ringede igen og en kvindelig medarbejder sagde hun ville oprette en sag på det. Efter 4 dage hvor kortet stadig ikke var aktiveret, ringede jeg igen. Denne gang blev det aktiveret med det samme. Synes det er Êrgerligt, at det skulle tage så mange opringninger og dage at lÞse det. Det blev dog trods alt lÞst og de var hÞflige hver gang jeg ringede, derfor 4 stjerner. Håber på det kan gå nemmere, hvis nogen står i samme situation. Desuden står der ikke nogen vejledninger på ingo.dk omkring aktivering af kort.
DÃ¥rlig kundeservice!
Jeg er har faktisk altid vÊret tilfreds kunde hos Ingo og har jÊvntligt kun tanket hos dem. Sidst jeg tankede valgte de så at reservere 2000,- - det er dÊlme mange penge for sådan en som mig. Kundeservice er en total mangelvare hos INGO, de ligger ansvaret over på bankerne - de kan ikke gÞre noget og kaster den videre til INGO. Jeg sidder som lus mellem to negle og kan ikke gÞre en skid. Der er stadig reserveret 2000,- og ingen gider at tage ansvar.
Har lige brugt Ingo i Fredericia
Har lige brugt Ingo i Fredericia. Dejligt at se at man på en ubemandet tank kan bruge rigtige kontanter. Super
Har heller ikke problemer med Ingo reservere belÞb. Bruger man et rigtigt Kredit kort eksempelvis Visa Kredit er der ingen problemer men hvis man bruger Visa Debit eller Master Debit som er et betalingskort skal der jo en sikkerhed for at Ingo får deres penge.
mega dÃ¥rligt brÊndstof efter at haveâŠ
mega dårligt brÊndstof efter at have vÊret kunde hos dem i mange år synes jeg ikke at ingo upgrade benzinen beskytter din motor for det gÞre det ikke så jeg valgte at skifte til shell v power og jeg kunne straks mÊrke en kÊmpe forskel med min motor min motor bruger ikke olie mer ej larmer den ikke mer som fÞr hellere betale 120 kr mer hos shell v power for det er pengene vÊrd ingo burde tage sig sammen og forbedere deres brÊndstoffer det er prÊcis derfor at jeg straks anbefaler folk ikke at tanke hos ingo fordi benzinen beskytter ikke din motor alt er bare fup og lÞgn for at tiltrÊkke kunder ikke andet
Rykker
Min regning kom ikke som den plejer til tiden, men så kom den på mail d 3/4-23 den bliver betalt samme dag. D 11/4-23 kommer der en regning med posten fra dem med rykker gebyr på. Jeg ringer og snakker med og de siger " det kan de godt se" så de anuller den, men nu får jeg så en ny regning med et rykker gebyr på. Nu den betalt og korte blev opsagt / lukket d 1 april 2023. Aldrig Aldrig mere ingo.
Har kÞbt vask på ingo i Haslev
Har kÞbt vask på ingo i Haslev, hvor automat tager mit kort og genstarter. Kontakter så kundeservice, som fÞrst siger at jeg ikke kan kÞbe vask med mit cirkelK kort, som jeg har gjort flere gange fÞr, samt da de skal undersÞge om jeg så har betalt for vask, slider de rÞret på efter 10.
Det er super dårlig service, og under alt kritik på den måde blot at vÊre ligeglade med deres kunder.
Penge returâŠ
Har lige haft den mest ubehÞvlet kontordame i telefonen. Jeg her til morgen tank hos ingo i Horsens og brugte mit bankkort til det og de forlanger der skal vÊre mindst 1000,-kr pÃ¥ kortet det er ogsÃ¥ fint og jeg tanker for ca. 500,-kr og forventer at de resterne er pÃ¥ mit kort nej det var de ikke og Jeg ringer 5 timet sener til dem og fÃ¥r at vide at det er min bank der er problemet med det var det ikke for dem ringet jeg til fÞrst og da jeg sagde det til hende vente det fra hÞflighed til mobylighed og der efter smed hun sÃ¥ rÞret pÃ¥ sÃ¥ det var sidste gang jeg tanket hos det selskab. ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬
Ingo Amagerbrogade 298 bilvask
Ingo Amagerbrogade 298 bilvask.
Valgt Ingo perfect plus.
Bilen kommer ud og er ikke tÞrret, slutbehandling er trukket ud over lakken, ingen skade, det ser bare ikke sÊrligt godt ud. Bilvasken stinker af kloak efter drift. DesvÊrre den vÊrste bilvask jeg nogensinde har betalt for :-(
Grimt og ikke vedligeholdt anlÊg
Jeg har korresponderet med INGO om udseende og vedligeholdelsesstandard pÃ¥ tanken i Gistrup. Den ser rÊdselsfuld ud og er et decideret âÞjebÊâ. INGO har lovet at fÃ¥ den shinet op, sÃ¥ den er til at holde ud at se pÃ¥. Men intet sker. INGO i kan ikke tillade jer at have sÃ¥dan et grimt anlÊg stÃ¥ende i vores pÊne by. Jeg vil handle igen hos INGO nÃ¥r tankanlÊgget ser ordentligt ud.
FravÊlger Ingo benytter OK
Da jeg er blevet enlig og vi har haft vores ingo kort i min eks kÊrestes navn så skulle jeg ind og ansÞge om et til mig, men afvises. Trods vi aldrig har misset en betaling, men da jeg på nuvÊrende tidspunkt ikke har arbejde kan jeg ikke få ingo kort. Og ja jeg kunne da helt sikkert bare bruge mit alm kort som de så fint også tilbyder man kan, men så skal jeg hver gang flytte penge og det gider jeg enlig ikke. Heldighvis sender OK mig et kort til dem så må jeg jo bare kun benytte dem fremadrettet.
Bruger altid kun INGO
Bruger altid kun INGO. Har slet ingen af de problemer der beskrives af andre brugere. Hverken med benzin eller bilvask, så uforstående overfor hvorfor anmeldelserne ligger så lavt. INGEN klager herfra. TvÊrtimod. Elsker deres bilvaske med voks og regn behandling af forruden. Altid rent og pÊnt på stationerne.
Det vÊrste firma du kan se i heleâŠsvindler
Det vÊrste firma du kan se i hele verden,,, et svindel- og svindelfirma
Jeg forsÞgte at kÞbe en diesel for en uge siden, og de havde en teknisk fejl, og på trods af det tilbageholdt de belÞbet på 2.000,- og indtil nu er pengene ikke returneret,,, og efter at have ringet og skrevet har der vÊret ingen Êndring
Virkelig et svindel- og bedragerifirma,,, bÞr lukkes med det samme ðð»ðð»ðð»