レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg betalte i vaskehallen pÃ¥ Roskildevej i HolbÊk. Den vaskede ikke men jeg havde betalt. Det var sÞndag - og ingen kunne hjÊlpe mig. Jeg ville gerne have mine smÃ¥penge retur - og der var faktisk... もっず芋る

Rigtig pÊn vaskehal, her er pÊnt og ryddeligt pÃ¥ bÃ¥de tank anlÊg og vaskehallen. Valgte luksus vasken og den gjorde det virkelig godt. Min bil var godt beskidt. Det er ihvertfald klart et sted jeg v... もっず芋る

䌁業が回答したした

Ja, svindel og bedrageri, i kunne godt sÊtte prisen vildt op, inden den fÞrste bombe faldt, men nu kan i ikke sÊtte prisen ned, hold da op hvor i svindler folk, håber i går konkurs.

䌁業が回答したした

Jeg har vÊret kunde hos Uno-X i et Ã¥r og har betalt alle mine regninger til tiden, sÃ¥ det her giver simpelthen ingen mening. Pludselig vÊlger de at lukke mit kort, fordi jeg angiveligt har fÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. ガ゜リンスタンド
  2. 掗車

圓該䌁業による蚘述

Vi ved, at tankning kan vÊre en dyr nÞdvendighed, du helst bare vil have overstået. Du har travlt og kan Êrligt talt godt bruge dine penge på noget sjovere end brÊndstof. Hos Uno-X bestrÊber vi os på at vÊre den bedste og billigste brÊndstofudbyder i dit lokalområde. Derfor sÊlger vi kun billigt brÊndstof og indretter vores stationer så effektivt som muligt, så du kan komme hurtigt videre.

1.6

ひどい

TrustScore 5段階評䟡の1.5

399件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 98に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Jeg betalte i vaskehallen på

Jeg betalte i vaskehallen på Roskildevej i HolbÊk. Den vaskede ikke men jeg havde betalt. Det var sÞndag - og ingen kunne hjÊlpe mig.
Jeg ville gerne have mine småpenge retur - og der var faktisk en der ringede mandag og ville betale tilbage. Hun fik mit kort nr og lovede at inden for 2 dage, ville mine penge stå på kontoen.
DER ER NATULIGVIS ikke kommet nogle penge.
Men jeg talte med 4-5 mennesker.
Hold dig helt vÊk fra Unox vaskehal😖

2026幎4月12日

Vil ikke anbefale Uno-X

Jeg har vÊret kunde hos Uno-X i et år og har betalt alle mine regninger til tiden, så det her giver simpelthen ingen mening.

Pludselig vÊlger de at lukke mit kort, fordi jeg angiveligt har fÃ¥et en parkeringsbÞde, som jeg ikke engang var klar over. For det fÞrste har jeg aldrig set noget om den, og for det andet har en parkeringsbÞde og et Uno-X-kort slet ikke noget med hinanden at gÞre – det er to helt forskellige ting.

Alligevel bliver jeg behandlet som om, jeg har gjort noget forkert, og mit kort bliver bare lukket uden ordentlig forklaring eller mulighed for dialog. Det er fuldstÊndig urimeligt.

Kundeservicen gÞr det kun vÊrre. Når man ringer til dem, taler de ikke ordentligt og virker som om, de ikke er interesserede i at hjÊlpe. Det fÞles Êrligt talt som om, de lever i deres egen verden.

En virkelig dårlig oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale Uno-X og vil råde andre til at holde sig langt vÊk.

2026幎4月11日

Hej Memo

Tak for din henvendelse.
Uno-X lukker ikke bare et Uno-X kort, som regel er der en bagvedliggende årsag

Da jeg ikke kan slå dig op, via informationerne her, vil jeg bede dig kontakte kundecenteret, så undersÞger vi nÊrmere

Hilsen Heidi//Uno-X kundeservice

MAKE IT SHITTY

Man er tvunget til at skulle fortage div valg for at kunne tanke, accept af reservation af antal kr på kort hver gang, valg om man vil vÊre med i deres kundeklub hver gang....
Come on.
MAKE IT SHITTY

Dato for oplevelse. hver gang

2026幎4月13日

Hej Jonas,

Tak for din henvendelse
Standeren vil spÞrge ind til reservation, da kunder skal have mulighed for at vÊlge et mindre belÞb, som passer til deres forbrug.
Standeren starter på 900, og her kan du blot trykke videre.

Vedr kortlink, der skulle du gerne kunne takke nej til de 15 Þre og ikke blive spurgt igen.
Hvis dette ikke er rigtig forstået, må du gerne kontakte os, så vi kan se på den konkrete station.

Hilsen Heidi//Uno-X kundeservice

Rigtig pÊn vaskehal og tank anlÊg.

Rigtig pÊn vaskehal, her er pÊnt og ryddeligt på både tank anlÊg og vaskehallen. Valgte luksus vasken og den gjorde det virkelig godt. Min bil var godt beskidt. Det er ihvertfald klart et sted jeg vil bruge og anbefale fremover...

Anmeldelsen er fra Uno X Harald Lunds gade. 9900 Frederikshavn

2026幎4月11日

Hej SÞren
Mange tak for din positive tilbagemelding.
Vi sÊtter stor pris på at du er glad og tilfreds med både vaskehal og tankanlÊg på vores station på Harald Lunds Gade i Frederikshavn.
Bh. Uno-X // Lisbeth

Ja hÞje priser kan i godt klare

2026幎4月8日

Hej Torben
Vi beklager og forstår din frustration omkring brÊndstofpriserne i Þjeblikket.
Vores priser fÞlger den aktuelle markedspris. Der er flere faktorer der pÃ¥virker priserne, herunder den nuvÊrende uro i verden, sÃ¥ de kan Êndre sig hurtigt – bÃ¥de i opadgÃ¥ende og i nedadgÃ¥ende retning.

Elendig opladning Uno-x Vejle S

Var hos uno-x Vejle S i dag og lade bilen op sammen med en en hel del andre.
Alle 12 ladere var igang. De står skrevet som 300kW ladere men så må der åbenbart ikke vÊre mere end en bil der lader. Hastigheden var på 68kWh hele opladningen.
Lad dog vÊre med at sÊtte 12 ladere op når i kun vil betale for forsyning til 3stk 300kW ladere.
Det er dårlig service

2026幎3月29日

Hej Karsten
Tak for din henvendelse.
Vi skal beklage din oplevelse i forbindelse med din ladning i Vejle S sÞndag. Det er naturligvis ikke meningen at du kun kan lade med 68 kWh med mindre at der er tale om "et koldt" batter eller afhÊngigt af indstilling af batteri - f.eks. er det indstillet til at lade til 80% eller 100 % etc.
Du er velkommen til at skrive til vores Kundecenter på info@unox.dk med information om standeren så fÞlger vi meget gerne op på den konkrete sag.
Bh. Uno-X // Lisbeth

OpkrÊver uretmÊssige gebyrer trods aktiv Betalingsservice

Jeg vil advare mod Uno-X Mobilitys håndtering af betalinger og gebyrer.
Jeg tilmeldte min konto til Betalingsservice (BS) allerede d. 19. februar – hele 11 dage fÞr fakturaens forfald d. 2. marts. PÃ¥ trods af, at jeg har dokumentation for en aktiv aftale i god tid, valgte Uno-X ikke at trÊkke pengene via BS, men sendte i stedet et girokort.
Da pengene (selvfÞlgelig) ikke blev trukket automatisk pga. deres systemfejl, pålagde de mig straks et rykkergebyr på 100 kr. Selvom jeg har fremvist dokumentation for den rettidige tilmelding, nÊgter deres kundeservice at fjerne gebyret. De henviser til interne it-begrÊnsninger og påstår, at "fakturaen allerede var dannet".
Som forbruger er det ikke mit ansvar, at Uno-X har forÊldede it-systemer, der ikke kan registrere en BS-tilmelding 11 dage fÞr tid. IfÞlge Renteloven må man ikke pålÊgge rykkergebyrer, når fejlen ligger hos kreditor.
Meget ufleksibel kundeservice og en principiel sag, som jeg nu går videre med til Forbrugerombudsmanden. Tjek jeres regninger grundigt!

2026幎3月8日

Hej,

I februar måned fakturerede vi d. 18.
Når fÞrst der er faktureret er det os desvÊrre ikke muligt at trÊkke via Betalingsservice med tilbagevirkende kraft.
Du var i dialog med min kollega d. 19, og jeg er selvfÞlgelig ked af hvis der har vÊret en misforståelse, om at du selv skulle betale fakturaen på det fremsendte girokort. Derudover kan du altid se hvilke betalinger der sker via Betalingsservice, på Betalingsservice oversigten fra din bank.
Dertil vil jeg gerne informere om at rykkergebyret fÞrst kommer d. 9. Marts, altså 5 hverdage efter forfalds dato.

Jeg kan se du er i dialog med min kollega på mail, der vil sagen fortsÊtte.

God dag.

Mvh.
Simone // Uno-X

Pas på med at tanke via Uno-X appen

Pas pÃ¥ med at tanke via Uno-X appen. Hvis jeg kunne, ville jeg kun give dem O stjerner. 🀬🀬🀬🀬Har tanket via appen, troede jeg skulle have rabat, men nej. Kun nÃ¥r man bruger kort. Der fÃ¥r man heller ikke rabat. Det prÞvede jeg i december. Jeg tanker aldrig hos uno-x igen 🀬🀬🀬🀬

2026幎3月9日

Hej Lilja

Jeg beklager din oplevelse og denne misforståelse der er sket.

Vores app er desvÊrre ikke rabatgivende i sig selv. De to mÃ¥der, hvorpÃ¥ man kan fÃ¥ rabat hos os, er enten ved bruge et Uno-X kort eller ved at tilmelde sit Visa/Dankort/Mastercard direkte ude pÃ¥ vores stander, til det vi kalder ’Kortlink’.

I forbindelse med tilmelding af sit almindelige betalingskort til 'Kortlink' er det selvfÞlgelig vigtigt, at ens oprettelse går igennem, fÞr man kan få rabat.

Vi vil meget gerne hjÊlpe med din oprettelse, hvis du alligevel Þnsker det, og vi hÞrer derfor gerne fra dig mandag til fredag ml. 8-16 på 7012 5678.

DBH Uno-X // Cecilie

Fik ridser i vaskehallen

Fik ridser i vaskehallen - kunderservice er 1000 år om at svare - får en taksator ud efter uigevis med 0 svar - han er et ubehÞvlet fjols der sviner os til og jeg står tilbage med vaskeridser fordi Uno x evner ikke evner at tage ansar for deres elendige service - ALDRIG DERES VASKEHAL IGEN

2026幎1月10日

Hej Anders

Jeg beklager din oplevelse i vores vaskehal og jeg er ked af at hÞre om din oplevelse med taksatoren. Her vil jeg meget gerne fÞlge op, hvis du har mulighed for at sende en mail til info@unox.dk med information om, hvor og hvornår du vaskede hos os.

Til info så udliciterer vi behandlingen af mulige skadessager til vores samarbejdspartner for at få den bedste og mest kyndige rådgivning.

DBH Uno-X // Cecilie

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det !!! Min sÞn tankede i eftermiddags sin knallert- efterfÞlgende skulle han ud at fortage nogle indkÞb - dette kunne ikke lade sig gÞre da I har reserveret 900 kr på hans kort!!!! Talte med en medarbejder som sagde pengene ville blive returneret i lÞbet af ganske kort tid - og at han kunne have Êndret reservationsbelÞbet hvis han havde set det!! nu er der gået 7 timer pengene er ikke gået ind !!! Sådan en gang svineri ! Vi bruger IKKE jer mere !

2026幎3月5日

Hej Heidi

Som jeg er sikker på vi også har oplyst i telefonen, så er dette standard procedure, grunden til dette sker, er for at sikre at der er dÊkning for kÞbet i det vi ikke kender kÞbsbelÞbet på forhånd. Når der reserveres, så slettes denne så snart selve kÞbet er trukket på bankkontoen og ind til det sker, er der i teorien ikke betalt for det brÊndstof der er handlet for. Så derfor vil man opleve mange steder at der reservers et belÞb, i en periode. Det er så rigtig uheldigt at denne reservation er lÊngere tid om at blevet slettet end normalt, dette er desvÊrre ikke noget vi har kontrol over.

Hilsen Uno-X // Lene

Ville vaske bil i albertslund

Ville vaske bil i albertslund. Men der jeg havde betalt for vasken åbnede porten ikke. ringede så til dem og så åbnede de endelig porten. Men så startede vasken ikke op inde i hallen. bilen var stadig beskidt bag efter. men det er umuligt at kontakte dem når vasken ikke er god. rigtig frustrerende oplevelse.

2026幎2月11日

Hej Sara

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din oplevelse i vores vaskehal.
For at kunne hjÊlpe dig bedst muligt, vil jeg anbefale dig at kontakte kundeservice, hverdage mellem kl. 8-16 på tlf: 7012 5678 eller mail info@unox.dk

Bedste hilsner Uno-X kundecenter // Pia

VÊrste tank i verden snyder deres kunder

2026幎2月19日

Hej Nicklas.
Hvis du har haft en dårlig oplevelse når du tanker er du velkommen til at kontakte os i hverdagene mellem kl 8-16 på tlf: 7012 5678 eller mail Info@unox.dk

Bedste hilsner Uno-X kundecenter / Heidi

Vask Þdelagde mit sidespejl

Vask Þdelagde mit sidespejl, har ventet i 3 uger på afgÞrelse. FÞrste gang jeg bruger deres vaskehal og den ÞdelÊgger min bil. Så har ikke turde benytte resten af mit vaskeabb, så spild af penge.

Tror jeg nÞjes med bare at tanke brÊndstof ved Uno-x og lader de andre selskaber der ikke ÞdelÊgger min bil om at vaske den...

2026幎2月2日

Hej Flemming.

Jeg beklager at dit sidespejl er Þdelagt under en tur i vaskehallen, og at afgÞrelsen har taget lÊnger tid end forventet.
Hvis du giver os et kald i hverdagene mellem 8-16, på 7012 5678 så hjÊlper vi dig vedr. dit vaske abonnement.

Bedste hilsner Uno-X kundecenter //Heidi

Hvis der sidder nogen der Þnsker at

Hvis der sidder nogen der Þnsker at oprette en varmekonto hos uno-x så tÊnk jer RIGTIG godt om.

FortsÊttelse fÞlger

2026幎2月18日

Hej Steen
Hvis vi skal hjÊlpe dig bedst muligt er du velkommen til at kontakte os i hverdagene mellem kl 8-16 på tlf: 7010 1234 eller mail erhverv@unox.dk

Bedste hilsner Uno-X kundecenter / Heidi

Dårlig og uhÞflig service

Jeg var i vaskehal i går hos Uno- x station 2459 på NÊsbyvej i Odense.
Porten til udkÞrsel kunne ikke gå op, hvilket skabte kaos i ventekÞen, da man måtte bakke ud af vaskehallen.
Jeg ringer til “service” som angivet pÃ¥ skiltningen, for at informere. DET kom der ikke noget godt ud af. Den vist nok unge mand svarede, at det var med vilje og det kunne de ikke gÞre noget ved. Da jeg Þnsker at uddybe for at sÞge lÞsning smÊkker han rÞret pÃ¥ uden at afslutte samtalen.
SÃ¥ nu finder jeg en anden udbyder.

2026幎2月16日

Hej Anette.

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din oplevelse i vaskehallen, Der kan til tider vÊre problemer med porten når vejret er som det er for tiden, som gÞr at man må bakke ud.
Vores vagt skal selvfÞlgelig ikke smide rÞret på, dette undskylder jeg og tÊnker at der er en misforståelse.

Rigtig god dag

Absolut skuffende

Efter at have tanket benzin og diesel hos UnoX igennem flere år, da et par stationer ligger på vejen hvor vi pendler hver dag, tog vi til trods for advarsler, imod tilbuddet on KortLink men sikke da en grusom fejltagelse. SjÊldent har vi oplevet en så skuffende service og det er jo nok heller ikke et tilfÊlde at af alle anmeldelser på TrustPilot, er der 80% negative. Efter at have givet UnoX en masse personlige oplysninger, har det stort set ikke vÊret muligt at komme ind på kontoen for at se oversigten (da printerne som oftest ikke virker). Man bliver skyllet rundt i systemet og bedt om at genindtaste koder og adresser men uden held. Kontakter man så til sidst (i arbejdstiden vel at mÊrke) UnoX eller bruger tid om aftenen på at skrive til dem, mÞdes man af en utrolig arrogant servicemedarbejder der er skolet til at feje problemkunder fra dÞren.
I skal nok få snÞrret nye kunder til at bide på den med 15 Þre sparret og så har jeres servicemedarbejdere jo også arbejde men vores biler skal ikke mere kÞre på UnoX og hvor er det befriende ikke mere at skulle stå ved jeres tank og mÊrke frustrationen eller bruge aftenen på at finde ud af om man virkelig er så dum at man ikke engang kan logge på et angiveligt simpelt system eller om systemet bare er designet snedigt af UnoX. Men tÊnk engang, - 80% dårlige anmeldelser, - det er der ikke mange almindelige forretninger der har råd til.
K. Nielsen

2025幎12月17日

Hej.

Tak for din henvendelse.

Jeg beklager din oplevelse og vil opfordre dig til at ringe ind til os i hverdagene mellem 8-16, på 7012 5678 da vi her har mulighed for at hjÊlpe dig, med de mange forskellige udfordringer du har

Bedste hilsner Uno-X kundeservice // Heidi

I disse vaskeautomatene må man spraye

I disse vaskeautomatene må man spraye bilen inn på forhånd med en skikkelig avfetting for at den skal bli ren når man kommer ut igjen etterpå 😂

2026幎2月14日

Hej Elisabeth

Tak for din henvendelse til Uno-X Danmark.
Jeg beklager din oplevelse i vaskehallen

Alle henvendelser vedr. vaskehaller i Danmark, skal sendes til info@unox.dk ellers kan du ringe på hverdage mellem 8-16 på 7012 5678

Hvis det er en vaskehal i Norge skal du kontakte Automat@unox.no

Vasker svÊrt dårlig

Vasker svÊrt dårlig. Har sendt tilbakemelding med bilder av bilen, men ingen respons tilbake. Var der igår fredag 23 februar. Da var alt dårlig vasket. Har opplevd fÞr at den ikke har vasket bakparten av bilen

2026幎2月13日

Hej Jeanette.

Tak for din henvendelse til Uno-X Danmark.
Jeg beklager din oplevelse i vaskehallen

Hvis det er en vaskehal i Norge skal du kontakte Automat@unox.no

Bedste hilsner Uno-X kundeservice // Heidi

Elendig og treg kundeservice.

Elendig og treg kundeservice.

Sist vask ble avbrutt pga feil i maskinen, dÞrene åpnet seg så jeg kom ut heldigvis. Vasken ble registrert som full vask (1 av8)!

Måtte bruke penger på annen vaskehall for å få av vaskeprodukter.

Reitan-gruppen er ubrukelig, så hva kan en vente

2026幎2月4日

Hej Tannhauser

Det lyder som om du skal have fat i Uno-X Norge, denne trustpilot er udelukkende for Uno-X Danmark.
Du kan kontakte den Uno-X Norges kundeservice på:
Telefon:+ 47 22 12 42 12
E-post: automat@unox.no

Vh Katrine G// Uno-X

jeg betalte pÃ¥ UnoX vaskehal på

jeg betalte på UnoX vaskehal på Banevang i AllerÞd. Porten åbnede aldrig, det blinkede med alle mulige lys ind i vaskehallen :( Der var ingen support, som man kunne kontakte. Kommer ALDRIG til at bruge UnoX vaskehal igen.

2026幎2月5日

Hej Anja
Vi har ikke en station på Banevang i AllerÞd, men er det vores station på hjÞrnet af Solvang og Frederiksborgvej så må du meget gerne kontakte os på 7012 5678 eller mail info@unox.dk så vi kan se på sagen.
Vh Katrine G// Uno-X

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。