Jeg betalte i vaskehallen pÃ¥ Roskildevej i HolbÊk. Den vaskede ikke men jeg havde betalt. Det var sÞndag - og ingen kunne hjÊlpe mig. Jeg ville gerne have mine smÃ¥penge retur - og der var faktisk... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Rigtig pÊn vaskehal, her er pÊnt og ryddeligt pÃ¥ bÃ¥de tank anlÊg og vaskehallen. Valgte luksus vasken og den gjorde det virkelig godt. Min bil var godt beskidt. Det er ihvertfald klart et sted jeg v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ja, svindel og bedrageri, i kunne godt sÊtte prisen vildt op, inden den fÞrste bombe faldt, men nu kan i ikke sÊtte prisen ned, hold da op hvor i svindler folk, håber i går konkurs.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har vÊret kunde hos Uno-X i et Ã¥r og har betalt alle mine regninger til tiden, sÃ¥ det her giver simpelthen ingen mening. Pludselig vÊlger de at lukke mit kort, fordi jeg angiveligt har fÃ¥... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi ved, at tankning kan vÊre en dyr nÞdvendighed, du helst bare vil have overstået. Du har travlt og kan Êrligt talt godt bruge dine penge på noget sjovere end brÊndstof. Hos Uno-X bestrÊber vi os på at vÊre den bedste og billigste brÊndstofudbyder i dit lokalområde. Derfor sÊlger vi kun billigt brÊndstof og indretter vores stationer så effektivt som muligt, så du kan komme hurtigt videre.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg betalte i vaskehallen pÃ¥âŠ
Jeg betalte i vaskehallen på Roskildevej i HolbÊk. Den vaskede ikke men jeg havde betalt. Det var sÞndag - og ingen kunne hjÊlpe mig.
Jeg ville gerne have mine småpenge retur - og der var faktisk en der ringede mandag og ville betale tilbage. Hun fik mit kort nr og lovede at inden for 2 dage, ville mine penge stå på kontoen.
DER ER NATULIGVIS ikke kommet nogle penge.
Men jeg talte med 4-5 mennesker.
Hold dig helt vÊk fra Unox vaskehalð
Vil ikke anbefale Uno-X
Jeg har vÊret kunde hos Uno-X i et år og har betalt alle mine regninger til tiden, så det her giver simpelthen ingen mening.
Pludselig vÊlger de at lukke mit kort, fordi jeg angiveligt har fÃ¥et en parkeringsbÞde, som jeg ikke engang var klar over. For det fÞrste har jeg aldrig set noget om den, og for det andet har en parkeringsbÞde og et Uno-X-kort slet ikke noget med hinanden at gÞre â det er to helt forskellige ting.
Alligevel bliver jeg behandlet som om, jeg har gjort noget forkert, og mit kort bliver bare lukket uden ordentlig forklaring eller mulighed for dialog. Det er fuldstÊndig urimeligt.
Kundeservicen gÞr det kun vÊrre. Når man ringer til dem, taler de ikke ordentligt og virker som om, de ikke er interesserede i at hjÊlpe. Det fÞles Êrligt talt som om, de lever i deres egen verden.
En virkelig dårlig oplevelse. Jeg kan på ingen måde anbefale Uno-X og vil råde andre til at holde sig langt vÊk.

MAKE IT SHITTY
Man er tvunget til at skulle fortage div valg for at kunne tanke, accept af reservation af antal kr på kort hver gang, valg om man vil vÊre med i deres kundeklub hver gang....
Come on.
MAKE IT SHITTY
Dato for oplevelse. hver gang

Uno-X ããã®åç
Rigtig pÊn vaskehal og tank anlÊg.
Rigtig pÊn vaskehal, her er pÊnt og ryddeligt på både tank anlÊg og vaskehallen. Valgte luksus vasken og den gjorde det virkelig godt. Min bil var godt beskidt. Det er ihvertfald klart et sted jeg vil bruge og anbefale fremover...
Anmeldelsen er fra Uno X Harald Lunds gade. 9900 Frederikshavn

Uno-X ããã®åç
Ja hÞje priser kan i godt klare

Elendig opladning Uno-x Vejle S
Var hos uno-x Vejle S i dag og lade bilen op sammen med en en hel del andre.
Alle 12 ladere var igang. De står skrevet som 300kW ladere men så må der åbenbart ikke vÊre mere end en bil der lader. Hastigheden var på 68kWh hele opladningen.
Lad dog vÊre med at sÊtte 12 ladere op når i kun vil betale for forsyning til 3stk 300kW ladere.
Det er dårlig service

Uno-X ããã®åç
OpkrÊver uretmÊssige gebyrer trods aktiv Betalingsservice
Jeg vil advare mod Uno-X Mobilitys håndtering af betalinger og gebyrer.
Jeg tilmeldte min konto til Betalingsservice (BS) allerede d. 19. februar â hele 11 dage fÞr fakturaens forfald d. 2. marts. PÃ¥ trods af, at jeg har dokumentation for en aktiv aftale i god tid, valgte Uno-X ikke at trÊkke pengene via BS, men sendte i stedet et girokort.
Da pengene (selvfÞlgelig) ikke blev trukket automatisk pga. deres systemfejl, pålagde de mig straks et rykkergebyr på 100 kr. Selvom jeg har fremvist dokumentation for den rettidige tilmelding, nÊgter deres kundeservice at fjerne gebyret. De henviser til interne it-begrÊnsninger og påstår, at "fakturaen allerede var dannet".
Som forbruger er det ikke mit ansvar, at Uno-X har forÊldede it-systemer, der ikke kan registrere en BS-tilmelding 11 dage fÞr tid. IfÞlge Renteloven må man ikke pålÊgge rykkergebyrer, når fejlen ligger hos kreditor.
Meget ufleksibel kundeservice og en principiel sag, som jeg nu går videre med til Forbrugerombudsmanden. Tjek jeres regninger grundigt!

Uno-X ããã®åç
Pas på med at tanke via Uno-X appen
Pas pÃ¥ med at tanke via Uno-X appen. Hvis jeg kunne, ville jeg kun give dem O stjerner. ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬Har tanket via appen, troede jeg skulle have rabat, men nej. Kun nÃ¥r man bruger kort. Der fÃ¥r man heller ikke rabat. Det prÞvede jeg i december. Jeg tanker aldrig hos uno-x igen ð€¬ð€¬ð€¬ð€¬

Fik ridser i vaskehallen
Fik ridser i vaskehallen - kunderservice er 1000 år om at svare - får en taksator ud efter uigevis med 0 svar - han er et ubehÞvlet fjols der sviner os til og jeg står tilbage med vaskeridser fordi Uno x evner ikke evner at tage ansar for deres elendige service - ALDRIG DERES VASKEHAL IGEN

Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jegâŠ
Kunne jeg give 0 stjerner gjorde jeg det !!! Min sÞn tankede i eftermiddags sin knallert- efterfÞlgende skulle han ud at fortage nogle indkÞb - dette kunne ikke lade sig gÞre da I har reserveret 900 kr på hans kort!!!! Talte med en medarbejder som sagde pengene ville blive returneret i lÞbet af ganske kort tid - og at han kunne have Êndret reservationsbelÞbet hvis han havde set det!! nu er der gået 7 timer pengene er ikke gået ind !!! Sådan en gang svineri ! Vi bruger IKKE jer mere !

Uno-X ããã®åç
Ville vaske bil i albertslund
Ville vaske bil i albertslund. Men der jeg havde betalt for vasken åbnede porten ikke. ringede så til dem og så åbnede de endelig porten. Men så startede vasken ikke op inde i hallen. bilen var stadig beskidt bag efter. men det er umuligt at kontakte dem når vasken ikke er god. rigtig frustrerende oplevelse.

Uno-X ããã®åç
VÊrste tank i verden snyder deres kunder

Vask Þdelagde mit sidespejl
Vask Þdelagde mit sidespejl, har ventet i 3 uger på afgÞrelse. FÞrste gang jeg bruger deres vaskehal og den ÞdelÊgger min bil. Så har ikke turde benytte resten af mit vaskeabb, så spild af penge.
Tror jeg nÞjes med bare at tanke brÊndstof ved Uno-x og lader de andre selskaber der ikke ÞdelÊgger min bil om at vaske den...

Uno-X ããã®åç
Hvis der sidder nogen der Þnsker atâŠ
Hvis der sidder nogen der Þnsker at oprette en varmekonto hos uno-x så tÊnk jer RIGTIG godt om.
FortsÊttelse fÞlger

Dårlig og uhÞflig service
Jeg var i vaskehal i går hos Uno- x station 2459 på NÊsbyvej i Odense.
Porten til udkÞrsel kunne ikke gå op, hvilket skabte kaos i ventekÞen, da man måtte bakke ud af vaskehallen.
Jeg ringer til âserviceâ som angivet pÃ¥ skiltningen, for at informere. DET kom der ikke noget godt ud af. Den vist nok unge mand svarede, at det var med vilje og det kunne de ikke gÞre noget ved. Da jeg Þnsker at uddybe for at sÞge lÞsning smÊkker han rÞret pÃ¥ uden at afslutte samtalen.
SÃ¥ nu finder jeg en anden udbyder.

Absolut skuffende
Efter at have tanket benzin og diesel hos UnoX igennem flere år, da et par stationer ligger på vejen hvor vi pendler hver dag, tog vi til trods for advarsler, imod tilbuddet on KortLink men sikke da en grusom fejltagelse. SjÊldent har vi oplevet en så skuffende service og det er jo nok heller ikke et tilfÊlde at af alle anmeldelser på TrustPilot, er der 80% negative. Efter at have givet UnoX en masse personlige oplysninger, har det stort set ikke vÊret muligt at komme ind på kontoen for at se oversigten (da printerne som oftest ikke virker). Man bliver skyllet rundt i systemet og bedt om at genindtaste koder og adresser men uden held. Kontakter man så til sidst (i arbejdstiden vel at mÊrke) UnoX eller bruger tid om aftenen på at skrive til dem, mÞdes man af en utrolig arrogant servicemedarbejder der er skolet til at feje problemkunder fra dÞren.
I skal nok få snÞrret nye kunder til at bide på den med 15 Þre sparret og så har jeres servicemedarbejdere jo også arbejde men vores biler skal ikke mere kÞre på UnoX og hvor er det befriende ikke mere at skulle stå ved jeres tank og mÊrke frustrationen eller bruge aftenen på at finde ud af om man virkelig er så dum at man ikke engang kan logge på et angiveligt simpelt system eller om systemet bare er designet snedigt af UnoX. Men tÊnk engang, - 80% dårlige anmeldelser, - det er der ikke mange almindelige forretninger der har råd til.
K. Nielsen

Uno-X ããã®åç
I disse vaskeautomatene mÃ¥ man sprayeâŠ
I disse vaskeautomatene mÃ¥ man spraye bilen inn pÃ¥ forhÃ¥nd med en skikkelig avfetting for at den skal bli ren nÃ¥r man kommer ut igjen etterpÃ¥ ð

Vasker svÊrt dårlig
Vasker svÊrt dårlig. Har sendt tilbakemelding med bilder av bilen, men ingen respons tilbake. Var der igår fredag 23 februar. Da var alt dårlig vasket. Har opplevd fÞr at den ikke har vasket bakparten av bilen

Uno-X ããã®åç
Elendig og treg kundeservice.
Elendig og treg kundeservice.
Sist vask ble avbrutt pga feil i maskinen, dÞrene åpnet seg så jeg kom ut heldigvis. Vasken ble registrert som full vask (1 av8)!
Måtte bruke penger på annen vaskehall for å få av vaskeprodukter.
Reitan-gruppen er ubrukelig, sÃ¥ hva kan en venteâŠ

Uno-X ããã®åç
jeg betalte pÃ¥ UnoX vaskehal pÃ¥âŠ
jeg betalte på UnoX vaskehal på Banevang i AllerÞd. Porten åbnede aldrig, det blinkede med alle mulige lys ind i vaskehallen :( Der var ingen support, som man kunne kontakte. Kommer ALDRIG til at bruge UnoX vaskehal igen.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ