レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Det vÊrste firma ever. KÞre ind for tanke, kort afvist pga en fejl sÃ¥ fÃ¥r ingen benzin. Alligevel opdager jeg de har reserveret 1250 kr pÃ¥ mit kort. Ringer til kundeservice som mener det er bankens sk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

👎👎👎👎👎👎👎👎 Riktigt okunniga kundservice som har svÃ¥rt att förstÃ¥ mig eller de vill inte hjÀlpa. Jag har haft kontakt med tvÃ¥ omgÃ¥ngar med 3 minuter mellan samtalen och bÃ¥da samtalen vi... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har nu brugt Ingo i 10 Ã¥r uden nogensinde at opleve nogle problemer. Dette gÊlder ogsÃ¥ for deres vaskehaller, har altid vÊret meget tilfreds . Har ogsÃ¥ fÃ¥et mange gratis litter hen ad vejen, ogsÃ¥ ude... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

NÃ¥r man ikke modtager kvittering efter kÞb pga automatfejl, skal man "ansÞge" INGO om, at fÃ¥ en kvittering til regnskabet pÃ¥ hjemmesiden - EN KRIG af tidsforbrug - HVIS man ikke tog foto af automaten,... もっず芋る

䌁業情報

1. ガ゜リンスタンド
  2. 自動車修理店
  3. カヌ アクセサリヌ店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nu Êndrer vi navn til INGO, men det meste bliver ved med at vÊre, som det plejer. Fremfor alt de lave priser. Det lyder måske som en stor forandring, men faktum er, at den eneste forskel mellem JET og INGO er navnet og udseendet. Alt andet bliver ved med at vÊre, som det plejer – samme flinke mennesker, der sidder klar i kundeservice, og samme flinke mennesker som sÞrger for tankstationerne og sikrer, at vi altid kan tilbyde vores kunder så lave priser som muligt. Velkommen til INGO!

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Snyd med benzin måler

Jeg tankede igÃ¥r fredag d. 20/5-2022 kl 1230, ved Ingo tankstation pÃ¥ KÞbenhavnsvej Roskilde, ved siden af MacDonald's der gik lÊnger tid end plejede med at tanke, da jeg var fÊrdig med at tanke sÃ¥ jeg til min overraskelse at mÃ¥leren viste 48,5 liter benzin. Det forstÃ¥r jeg ikke for tanken pÃ¥ min bil er kun pÃ¥ 40 liter, og nÃ¥r benzinmÃ¥leren begynder at lyse er der 5 liter tilbage, sÃ¥ jeg fÞler mig snydt for 13,5 liter benzin, Jeg skal og vil aldrig handle ved Ingo tankstation. Og til oplysning jeg har ikke fÃ¥et stÞrre tank pÃ¥ bilen 😡😡😡😡💞💞💞

2022幎5月21日

Har vÊret kunde i 17,5 Ã¥r med kort og

Har vÊret kunde i 17,5 år med kort og betaling via betalingsservice. Der har aldrig vÊret problemer af nogen art.
Pludselig lukker de kortet uden videre - ingen information eller varsel om at det vil ske.
SpÞrger kundeservice om hvorfor kortet er lukket - det er fordi de ikke har mit CPR. Det krÊvede de ikke at få da jeg blev kunde, og de har aldrig siden givet udtryk for at de Þnskede at få det.
Der er indgået en aftale om et kundeforhold, som de mener at de dels kan Êndre vilkårene for når som helst uden at oplyse kunden om det, og at de dernÊst kan ophÊve samme aftale med Þjeblikkelig virkning uden at varsle eller informere kunden om at det er sket eller hvorfor. Kundeservice kan efter en del skriveri frem og tilbage overhovedet ikke se at de har gjort noget galt.
Selvom alt har fungeret glimrende for mig indtil nu, er jeg faktisk glad for at jeg ikke lÊngere er kunde i et firma, med en så arrogant og ligegyldig holdning til sine kunder.

2022幎5月6日
5぀星のうち1の評䟡

Ringe service! Vask ikke hos Ingo!

Vasker min fabriksnye bil hos Ingo og den kommer ud ridset på bagrude samt lak.
Sender en skadeanmeldelse dagen efter. Kontakter kundeservice pr. Tlf efter en uge, hvor jeg bliver bedt om at vente til jeg får svar på mail.
Jeg venter i 5-6 uger og får idag svar, der lyder på, at de ikke kan imÞdekomme erstatningskrav, da anmeldelsen er kommet efter 30 dage og de derfor ikke kan se vaskeforlÞbet og, at vaskebÞrsterne ikke kan vÊre skyld i de ridser der er påfÞrt bilen.

Vask ikke hos ingo! En vask til omkring 149kr kan hurtig koste dig dyrere, når du selv skal dÊkke omkostningerne for at få den lakeret igen..

2022幎4月20日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg forsÞger at kontakte kundeservice

Jeg forsÞger at kontakte kundeservice pÃ¥ 80208088 som oplyst - inden Ã¥bningstid siger de at kundeservice er lukket og i Ã¥bningstid siger de at nummeret er ugyldigt 😡
Jeg har brug for at få fat i dem da jeg har betalt min regning flere gange.
Utrolig dårligt.

2022幎3月29日
5぀星のうち1の評䟡

Har brugt vaskehallen i dag

Har brugt vaskehallen i dag, som jeg kunne se var Êndret til ca. 3 min. For den billige, min bil var overhovedet ikke ren og ikke tÞr, alle ruder ser forfÊrdelig ud. Det var sidste gang jeg vaskede hos ingo Esbjerg

2022幎3月23日

E5/E10

Jeg kan desvÊrre ikke tanke benzin mere hos INGO. De har valgt, at afskaffe E5 benzin og vil udelukkende forhandle E10 benzin, som min bil ikke kan kÞre på uden at blive Þdelagt. Som mangeårig kunde hos INGO synes jeg det er for ringe.

2022幎3月14日

Privat tankekort

Privat tankekort
Jeg havde kÞbt et privat tankekort og sat grÊnsen til 3000kr. Jeg ringede ind til selve ingo kunderservice for at sikre mig at grÊnsen var på 3000kr og får dette bekrÊftet. Jeg modtager så en regning på 5200kr og skriver derfor ind til ingo med det samme og i stedet for at modtage et svar modtager jeg en rykker. Da jeg så ringer derind for at snakke med dem om problemet får jeg af vide "du bliver sendt videre til inkasso d.1/10" og en medarbejder der virker ligeglad.
Super dårlig service og forståelse

2021幎12月14日

Kundeservice ikke eksisterende!

Jeg tanker en fredag. SÊtter mit kort i, den bliver ved med at spytte det ud og siger afvist (trods der altsÃ¥ er massere af penge pÃ¥ kortet) Jeg tanker derfor med kontanter. Dagen efter kan jeg se de alligevel har reserveret 600,-. Jeg ringer til deres kundeservice, og fÃ¥r den mest ubehÞvlede medarbejder i rÞret. Hun siger hun ikke kan finde noget pÃ¥ mit kort eller den dato, hvor jeg svare: “jamen hvad gÞr jeg sÃ¥? Det er jo ikke min fejl” hvor hun siger, at jeg skal finde ud ag hvilket kort der er brugt og hvilken dag, SOM JEG LIGE HAR FORTALT. Hun siger hun vil tjekke op pÃ¥ det, og ringe tilbage - men hun ringer aldrig, og jeg har skrevet til deres kundeservice, vedlagt billeder af reserveringen, datoen, hvilket kort - alt. Men fÃ¥r ingen svar! Nu mÃ¥ jeg sÃ¥ vente pÃ¥ at min bank selv annullere den efter en mÃ¥ned, for ingo har pÃ¥ ingen mÃ¥de tÊnk sig at hjÊlpe

2021幎11月5日

Det er sateme for ringe

Det er sateme for ringe. Skal for fÞrste gang tanke ved Ingo, og ved da ikke at de trÊkker 600 for en tankning nÃ¥r man bruger debitkort. Tankede endda kun for 100 kr. SÃ¥ for alle med debitkort. BLIV VÆK

2021幎10月9日

HVIS JEG KUNNE GIVE INGO MINUSPOINT

HVIS JEG KUNNE GIVE INGO MINUSPOINT HAVDE JEG GJORT DETTE.

Jeg har fået ridset min bil i Jeres vaskehal på Tagensvej i KÞbenhavn den 29/6-2021. Jeg har anmeldt sagen til Washtec A/S den samme dag. Washtec har vendt tilbage i en mail til mig om, at de har sendt sagen retur til Jer/Ingo 9/7-2021. Siden den 9/7-2021 har jeg så ikke hÞrt fra Jer/Ingo. Jeg har igennem september måned 2021 ringet flere gange til Jer. hvor Jeres besked er, at John vender tilbage til mig, men jeg har ikke hÞrt fra ham. Jeg har også mailet til John på john@ 4-sure.dk (mellemrummet var ikke i mail til john), men ellers må jeg ikke skriver den på truspilot) men hÞre stadigvÊk ikke fra John, så jeg er ikke sikker på, om John eksistere eller det bare er noget i siger, for at få sagen til at blive forÊldet. Nu må I snart til at finde en lÞsning på sagen og få lavet min bil.

Sags nr. 2513.

2021幎10月8日
5぀星のうち2の評䟡

Ikke billigere end andre

Ikke billigere end andre. Deres spil er vist bare snyd, det kan ikke gÞres så hurtigt, som deres egen fÞrsteplads.. så det er droppet. De har sat ny vaskehal op i Holstebro... Nu kan man ikke undgå undervogns skyl, og få voks... Så det er også droppet.. hvorfor fjerne noget, der faktisk virker bedre ?

2021幎10月5日
5぀星のうち1の評䟡

Egentlig har jeg vÊret ok tilfreds

Egentlig har jeg vÊret ok tilfreds gennem det sidste års tid og ikke kunnet finde stÞrre afvigelser på tankninger primÊrt i Aars og Viborg, men så gik det helt galt i Nr. sundby - tankningen lÞd på 51,44 liter og Det burde ikke kunne lade sig gÞre på en Huindai Ix20! (Den kan kun rumme 50 liter og den var bestemt ikke Tom)Der blev ikke spildt en dråbe og jeg er ligepludselig slet ikke sikker på om jeg reelt bliver snydt hver gang!
EfterfÞlgende bliver jeg mega trÊt af den sagsbehandling som er vÊrre end at fÃ¥ godkendt en shelter i baghaven! INGO gÞr en ikke en skid - de kan klare det simpelt ved at tage kontakt og hÞre hvad der skal til for at fortsÊtte som kunde, men det gider de Ã¥benbart ikke sÃ¥ jeg mÃ¥ ud PÃ¥ “markedet” og se om andre kan konkurrere med prisen og mÃ¥ske har lidt bedre service!

2021幎10月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ