Ingredien レビュー 1,785

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice og fantastisk krølle skum Jeg bestilte tre gange skum til krøllet hår (troede jeg)men havde ved en fejl bestilt creme. Intet problem,jeg fik skam lov at returnere dem ,også... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Absolut fantastiske produkter. Jeg har nu i 3 måneder afprøvet samtlige af produkterne i ingrediens Curl serie for at se om det kunne noget godt for mit krøllede hår i forhold til andre mærker. Det e... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har brugt Ingredien gn. flere år, og vender altid tilbage, når jeg ind imellem køber noget andet som lover al muligt.. Elsker at man kan vælge alle produkter uden parfume. Jeg har kun gode erfaring... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 毛髪製品店
  2. 美容製品提供業者

当該企業による記述

ingredien er effektive luksusprodukter, der alle præsterer på et professionelt niveau, men uden at indeholde en masse skadelige og usunde ingredienser. ingredien er sund kemi. Det er certificerede produkter som lever op til strenge krav. Disse krav tager hensyn til din sundhed, produktets kvalitet og effektivitet samt vores miljø. ingredien er til dig der ikke vil udsætte dig selv, naturen eller dyrene for skadelige stoffer. Det er intelligente produkter baseret på den nyeste forskning og vores indgående erfaring fra branchen. Alt er produceret i Danmark med omtanke, passion og kærlighed for mennesket, miljøet og dyrene. Vi har samlet alt under ét tag i Søften, lidt udenfor Århus. Der er derved ikke langt fra råvarer til færdigt produkt. Det gør det muligt for os at skabe professionelle produkter af salonkvalitet, der præsterer på højst mulige niveau. Lige siden begyndelsen har fokus været på at udvikle de bedst mulige produkter, samtidig med, at vi har arbejdet hårdt for at gøre samtlige trin i produktionsprocessen så miljøvenlige og effektive som muligt. Har du spørgsmål, kan du altid skrive eller ringe til os. Så vil vi hjælpe dig videre hurtigst muligt.

4.7

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rigtig god service!

Rigtig god service! Der var ved en fejl sendt et forkert produkt, jeg fik hurtig tilsendt det rigtige produkt og fik oven i købet lov til, at beholde det forkerte produkt uden beregning! Jeg handler helt sikkert der igen, kan kun give dem mine bedste anbefalinger!

2026年4月13日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice og fantastisk…

Fantastisk kundeservice og fantastisk krølle skum
Jeg bestilte tre gange skum til krøllet hår (troede jeg)men havde ved en fejl bestilt creme. Intet problem,jeg fik skam lov at returnere dem ,også den jeg havde åbnet og fik tre nye tilsendt efter tre dage.
Jeg må i gang med at prøve flere af jeres produkter
Jeres krølle skum er i hvert fald fantastisk tilmine natur krøller

2025年9月5日
5つ星のうち1の評価

Hej :D

Hej :D

Jeg er ked af at se at i bruger sort plastik til emballage, det er desværre meget svært at genbruge
jeg ved at det er meget aestetisk, og booster profit, men vi har et ansvar til at passe på planeten og naturen

Tak for din energi og tid, jeg ønsker dig en glad of venlig dag :D

2025年8月10日
5つ星のうち3の評価

Kedelig kundeservice ved fejllevering!

Kedelig kundeservice ved fejllevering!

Jeg bestilte en shampoo efter anbefaling, og da jeg åbner pakken er der fremsendt en forkert shampoo.

Jeg skriver derfor til dem og gør den opmærksom på fejlen, og får besked på at jeg skal sende den retur og når de modtager den vil de fremsende den korrekte shampoo.

Jeg skal derfor som forbruger bøde for deres fejl, ved at besvære mig med at sende den retur til dem, vente på at de modtager den for at de så herefter sender den korrekt shampoo til mig!!

Er klar over der kan ske fejl, men proceduren synes jeg ikke er holdbar overfor en forbruger, når man har betalt for et produkt som man nu skal vente op mod en hel uge på at få inden den er modtaget og den korrekte er pakket og sendt afsted.

2025年8月1日
5つ星のうち1の評価

Ingrediens Silver linje gør håret blåt

Ingrediens Silver linje gør håret blåt.

Købte 500 ml Silver Intense Treatment fra Ingredien - ifølge websidens anbefalinger er ‘Silver intense treatment’ det rigtige valg til gyldent/mørkt hår. Mit hår er mørkt med grå striber, så jeg valgte selvfølgelig den til mørkt hår.

Efter brug af ‘Silver Intense Treatment’ er det nu markant blåt.

Ingredien mener, at jeg har valgt forkert hårkur. At jeg skulle have valgt hårkuren til ‘koldt blondt/gråt hår’ fordi der er færre pigmenter i. Jeg tvivler på, at opmærksomhed på mængden af pigment i en hårkur er almenviden. Jeg stolede i hvert fald på deres hårfarvekategoriseringer af de 2 hårkure.

Kommunikation er en vanskelig størrelse, og selv enkle vejledninger kan udlægges på forskellige måder. I det her tilfælde finder jeg ikke, at vejledningen er fyldestgørende nok, måske endda misvisende. Og Ingredien? De fraskriver sig skuffende nok ethvert ansvar.

2025年5月21日
5つ星のうち5の評価

Jeg har brugt deres trouble shooter…

Jeg har brugt deres trouble shooter shampoo til min hovedbund, da jeg døjer meget med tør og kløende hovedbund, har virkelig virket og så elsker jeg, at det er A-mærkede produkter uden en masse uønskede ingredienser.

2025年3月1日

Hej Signe

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at du har fået en bedre hovedbund nu. :)

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Virkelig gode produkter

Virkelig gode produkter. Især Hot Stuff, Moulding Paste og Dry Shampoo er vi glade for. Ingredien sender hurtigt varerne. Hvis du har tørre hænder eller håndeksem, kan vi anbefale Hot Stuff.

2024年11月28日

Hej Anja

Tak for din anmeldelse. :)

Hvor er det dejligt at høre, at I er glade for produkterne, og at Hot Stuff hjælper på den meget tørre/sarte hud.

Jeg ønsker dig en god dag.

Super!!

Fantastiske produkter og fantastisk service!!

2024年11月15日

Hej Sune

Jeg ønsker dig en god dag.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering. Shampoo hjælper på mit problem.
Kløe i hovedbunden. Det er så dejligt.

2024年10月31日

Hej Kirsten

Hvor er jeg glad for at høre, at du har fundet en shampoo som afhjælper dit problem i hovedbunden. :)

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som fuldt ud lever op til mine forventninger.
Altid hurtig og sikker levering 😊

2024年10月29日

Hej Marianne

Tak for din anmeldelse og rosende ord. :) Dem sætter vi stor pris på!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。