Paket kam nicht zum angekündigten Zeitpunkt an. Erst nach telefonischer Anfrage wurde uns mitgeteilt, dass anscheinend Probleme mit der Zustellung vorlägen. Paket wurde dann am Folgetag zugestellt. De... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Den søde post gik lige skridtet videre, og ringede om han måtte stille pakken ved hoveddøren. Stort JA TAK herfra - din opringning sparer så meget irriterende hente-tid 🙏
企業情報
当該企業による記述
Ingrid is the delivery intelligence platform that helps retailers design, A/B test, and execute delivery strategy across the entire customer journey. From checkout to tracking, returns to exchanges, Ingrid orchestrates how delivery options are presented, priced, promised, and communicated, which turns assumptions into evidence. Its platform brings order to the complexity of delivery, analyzing millions of data points all the way from consumer behavior to carrier performance. It empowers retailers to convert with precision, engage at every moment of the customer journey, and optimize business impact, making sure shoppers come back for more. With 300+ pre-built carrier integrations, including Royal Mail, DPD, Evri, and DHL, Ingrid gives retailers the flexibility to offer the right delivery options for every market while managing everything from one platform. Trusted by 250+ leading retailers and brands, Ingrid has processed over 200 million orders across 170+ markets worldwide.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Très bon site
10 von 10 Punkten
Sehr tolle Ware! Ich habe 2 Läufer bestellt, die blitzschnell bei mir angeliefert wurden. Die Qualität und die Muster sind hochwertig und einzigartig. Für den Preis, findet man nicht schnell etwas besseres oder ähnliches. Ich bin zutiefst beeindruckt und zufrieden :-)
Fint tæppe hurtig levering efte to dage
Paket beim Späti abgegeben
Wir sind extra zu Hause geblieben und haben auf den Teppich gewartet. Dann haben wir die Mail bekommen, dass das Paket beim Späti abgegeben wurde, obwohl wir zu Hause waren. DPD hat nicht bei uns geklingelt.....
Hurtig levering
Virkelig hurtig levering
Virkelig hurtig levering, og et flot grønt tæppe som faktisk var flottere i virkeligheden end på billederne
Great user experience
I really like shopping with brands that use Ingrid software on their website. Just ordered some new phone cases from Nudient, the easiest shopping ever.
Wel gevraagd, niet thuis bezorgd…
Het pakket moest thuis worden bezorgd maar werd naar een winkel gebracht een paar kilometer van huis. Ook was de winkelbediende niet heel vriendelijk.

Ingrid Delivery Intelligence Platform からの回答
Ze schreven dat ze ons niet op het…
Ze schreven dat ze ons niet op het adres hadden aangetroffen en belden niet eens aan. Voor de levering van het tapijt bleef ik thuis, ik ging niet naar mijn werk en toen moest ik het tapijt nog ophalen.

Ingrid Delivery Intelligence Platform からの回答
Voortreffelijk …
Nog niet eerder zo'n voortreffelijke levering gehad, inclusief communicatie.
Bon service DPD chronopsot
Livraison du colis juste le jour d'après celui indiqué à la commande, mais j'en avais été bien informé par mail, et le livreur a bien appelé avant de livrer pour s'assurer de notre présence. Colis remis en main propre, très bon état, service poli et impeccable.
Kan kun anbefale,virkelig godt tæpper…
Kan kun anbefale,virkelig godt tæpper til til fine priser.Super service, modtog pakken 2 dage efter bestilling.
HAR FÅET LEVERET FLERE FORSKELLIGE…
HAR FÅET LEVERET FLERE FORSKELLIGE PAKKER ALTID YDERST TILFREDS
Jeg har betalt min ordrer fra 28.11.23…
Ingrid.com var lidt langsomme til at svare mine mails, hvor jeg rykkede for min vare. Da de så svarede, beklagede de meget den lange svartid og at de ikke havde informeret mig om at min vare ikke var på lager lige nu. Til gengæld tilbød de mig samme duft i anden og større størrelse som nu er afsendt 🤗 Rigtig god service
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。