レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rask levering. God informasjon om hvor varen var på vei. Posten leverte som den skulle og oppdaterte meg helt til varen lå i postkassen.

5぀星のうち4の評䟡

Totalopplevelsen var egentlig ganske dÃ¥rlig. Hadde proble med «send, kjÞp, betal» skjemaet dÃ¥kas. Bestillingen blei aldri fullfÞrt. SÃ¥nt tull er det ikkje tid til i mitt liv. Men, sÃ¥ henvendte Úin det... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Takk for anledningen. Tilsendte vare passet ikke i stÞvsugeren og er sÃ¥ledes Ã¥ anse som av feil type. Alt-i-alt er det hele ikke helt galt fra selgers side ettersom stÞvsuger-produsent (Phil.) formode... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Jeg liker systemet for bestilling og betaling. Enkelt og greit. Leveringstiden er grei. Men jeg synes prisen har steget mer enn beregnet. Men så er det en stund siden sist jeg bestilte så OK.

䌁業情報

1. トナヌ カヌトリッゞ提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Inkmann.no er en Norsk nettbutikk med lager i Norge. Blekkpatroner, toner og kontorrekvisita til markedets beste kvalitet og pris er det vi hos Inkmann strever etter hver dag. Du får alltid med en pakke gratis fotopapir ved kjÞp av blekkpatroner. Vi har både originale og resirkulerte miljÞpatroner til nesten alle skrivere på markedet. Våre kunder er både private, bedrifter og offentlige virksomheter. GjÞr som over 100.000 andre fornÞyde Norske kunder, kjÞp dine blekkpatroner, toner og kontorrekvisita hos oss.

連絡先

通垞48時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

DÃ¥rlig service. DÃ¥rlig organisering

Bestilt til firma. Sendt som privat. Post kom på kveld når firma var stengt. Måtte hentes to dager etter fra postkontor.

2025幎10月18日

Inkmann からの回答

Ser at du dessverre ikke hadde bestilt som firma og lett hendt at man kan gjÞre feil. Så derfor kom pakken din til post i butikk

5぀星のうち3の評䟡

NÃ¥r jeg valgte Ã¥ ikke betale fÞr jeg

Når jeg valgte å ikke betale fÞr jeg får pakken så blir jeg henvist til å laste ned en app å det liker jeg ikke.

2025幎10月16日

Inkmann からの回答

Hei, kontakt oss på kundesenter@inkmann.no så kan vi hjelpe deg med dette, for en app trenger du ikke laste ned om du ikke vil

5぀星のうち1の評䟡

Blekk funket ikke, fikk aldri svar

Bestilt blekk som tilhÞrer den printeren jeg har, fungerte ikke. Sendte mail om at jeg Þnsket retur, fikk ikke svar

2025幎10月12日

Inkmann からの回答

Hei, Dette kan vi hjelpe deg med. Kontakt oss på kundesenter@inkmann.no så svarer vi så fort vi kan

5぀星のうち1の評䟡

Feil innhold i pakken.Jeg fikk pakken

Feil innhold i pakken.Jeg fikk pakken til noen andre og dermed ikke detb jeg skull ha.Det ordner seg til slutt,tror jeg .Venter på ny pakke,med pose for å sende tilbake feilsendingen

2025幎10月6日

Inkmann からの回答

Hei og beklager at dette skjedde,
Ser at du har fått hjelp med ny forsendelse.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。