Rask levering. God informasjon om hvor varen var på vei. Posten leverte som den skulle og oppdaterte meg helt til varen lå i postkassen.
Totalopplevelsen var egentlig ganske dÃ¥rlig. Hadde proble med «send, kjÞp, betal» skjemaet dÃ¥kas. Bestillingen blei aldri fullfÞrt. SÃ¥nt tull er det ikkje tid til i mitt liv. Men, sÃ¥ henvendte Úin det... ãã£ãšèŠã
Takk for anledningen. Tilsendte vare passet ikke i stÞvsugeren og er sÃ¥ledes Ã¥ anse som av feil type. Alt-i-alt er det hele ikke helt galt fra selgers side ettersom stÞvsuger-produsent (Phil.) formode... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg liker systemet for bestilling og betaling. Enkelt og greit. Leveringstiden er grei. Men jeg synes prisen har steget mer enn beregnet. Men så er det en stund siden sist jeg bestilte så OK.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Inkmann.no er en Norsk nettbutikk med lager i Norge. Blekkpatroner, toner og kontorrekvisita til markedets beste kvalitet og pris er det vi hos Inkmann strever etter hver dag. Du får alltid med en pakke gratis fotopapir ved kjÞp av blekkpatroner. Vi har både originale og resirkulerte miljÞpatroner til nesten alle skrivere på markedet. Våre kunder er både private, bedrifter og offentlige virksomheter. GjÞr som over 100.000 andre fornÞyde Norske kunder, kjÞp dine blekkpatroner, toner og kontorrekvisita hos oss.
Postboks 223 Postens Godssenter, 0061, Oslo, ãã«ãŠã§ãŒ
- kundesenter@inkmann.no
- inkmann.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Jeg har brukt Inkmann i flere år og er alltid fornÞyd
Jeg har brukt Inkmann i flere år og er alltid fornÞyd. Levering raskt og veldig ok kundeservice.
Alt gikk etter plan
Alt gikk etter plan. Bestilling , levering! Nå gjenstår å se hvordan varene virker?
Rask levering
DÃ¥rlig service. DÃ¥rlig organisering
Bestilt til firma. Sendt som privat. Post kom på kveld når firma var stengt. Måtte hentes to dager etter fra postkontor.

Inkmann ããã®åç
NÃ¥r jeg valgte Ã¥ ikke betale fÞr jegâŠ
Når jeg valgte å ikke betale fÞr jeg får pakken så blir jeg henvist til å laste ned en app å det liker jeg ikke.

Flott service
Blekk funket ikke, fikk aldri svar
Bestilt blekk som tilhÞrer den printeren jeg har, fungerte ikke. Sendte mail om at jeg Þnsket retur, fikk ikke svar

Inkmann ããã®åç
Jeg liker systemet for bestilling ogâŠ

Inkmann ããã®åç
Rask levering og hyggelig prisððð
Veldig kjapp leveranse
Feil innhold i pakken.Jeg fikk pakkenâŠ
Feil innhold i pakken.Jeg fikk pakken til noen andre og dermed ikke detb jeg skull ha.Det ordner seg til slutt,tror jeg .Venter på ny pakke,med pose for å sende tilbake feilsendingen

Service og dialog
Alt gikk prikkfritt
Alt gikk prikkfritt. Rask levering. Ps. mine gamle er ennå ikke brukt opp, så vi får håpe de nye kommer til å virke bra
Blikk-kopier like bra som originalen.
Enkelt og greit å bestille
Enkelt og greit å bestille. God levering rett i postkassa.
Tok lang tid fÞr pakken kom, men det kan ha m postgangen å gjere.