レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rask levering. God informasjon om hvor varen var på vei. Posten leverte som den skulle og oppdaterte meg helt til varen lå i postkassen.

5つ星のうち4の評価

Totalopplevelsen var egentlig ganske dårlig. Hadde proble med «send, kjøp, betal» skjemaet dåkas. Bestillingen blei aldri fullført. Sånt tull er det ikkje tid til i mitt liv. Men, så henvendte èin det... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Takk for anledningen. Tilsendte vare passet ikke i støvsugeren og er således å anse som av feil type. Alt-i-alt er det hele ikke helt galt fra selgers side ettersom støvsuger-produsent (Phil.) formode... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち4の評価

Jeg liker systemet for bestilling og betaling. Enkelt og greit. Leveringstiden er grei. Men jeg synes prisen har steget mer enn beregnet. Men så er det en stund siden sist jeg bestilte så OK.

企業情報

1. トナー カートリッジ提供業者

当該企業による記述

Inkmann.no er en Norsk nettbutikk med lager i Norge. Blekkpatroner, toner og kontorrekvisita til markedets beste kvalitet og pris er det vi hos Inkmann strever etter hver dag. Du får alltid med en pakke gratis fotopapir ved kjøp av blekkpatroner. Vi har både originale og resirkulerte miljøpatroner til nesten alle skrivere på markedet. Våre kunder er både private, bedrifter og offentlige virksomheter. Gjør som over 100.000 andre fornøyde Norske kunder, kjøp dine blekkpatroner, toner og kontorrekvisita hos oss.

連絡先

通常48時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Bestilte gjennom viatrumf uten å få…

Bestilte gjennom viatrumf uten å få trumfpoeng.
Hele grunnen til at jeg brukte denne siden var pga av trumf.

2025年7月7日

Inkmann からの回答

Hei, og takk for tilbakemeldingen!
Hvis du har fulgt lenken og bestilt, skal det fungere. Vi anbefaler deg å kontakte kundeservice hos Trumf, så kan de sjekke og hjelpe deg.
Vi ønsker deg en fortsatt fin sommer!

5つ星のうち1の評価

Trykket på linken på tilbudseposten og…

Trykket på linken på tilbudseposten og bestilte blekkpatron som dekket gratis gave, 3 kniver. Kunne ikke se at gaven ble lagt på ordren så jeg registrerte tilbudskoden for sikkerhetsskyld, men gaven kom forsatt ikke på ordren. Håpet på at jeg ville motta gratis gaven, men den var ikke med i forsendelsen. Skuffende

2025年7月7日

Inkmann からの回答

Hei, Kontakt oss gjerne på epost til kundesenter@inkmann.no så at vi kan se på saken din

5つ星のうち1の評価

Jeg benyttet meg av et tilbud(kjøp…

Jeg benyttet meg av et tilbud(kjøp blekk-få stekepanne) men den kom ikke.Etter flere meldinger kom det et nokså uhøflig svar fra KI som ba meg slutte å spørre, noen ville kontakte meg. Venter fremdeles.

2025年7月3日

Inkmann からの回答

Hei, Dette skal jeg hjelpe deg med og sender deg en mail.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。