Vanochtend weer teruggekeerd bij Innova Energie. Contract toegestuurd gekregen. Daar had ik nog wat vragen over, die mevrouw uitstekend en vriendelijk heeft beantwoord. Dank daarvoor en⊠Inderdaad he... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb gesproken met Sima. Zij heeft al mijn vragen uitstekend beantwoord. Goede uitleg! Erg klantvriendelijk en vak bekwaam. Fijn dat er nog zulke klantenservice medewerkers zijn!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Innova is geen enkele ster waard maar helaas moet ik er minstens één geven. Er worden door dit bedrijf onverklaarbare kosten in rekening gebracht die kant noch wal raken. Kijk, een ritje naar Den Ha... ãã£ãšèŠã
Oude Middenweg 85, 2491 AC, Den Haag, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Prima vriendelijk ter woord gestaan ,probleem opgelost .
Bij innova heb je weinig contact nodig omdat alles prima werkt. Mocht je ze toch nodig hebben dan krijg je een vriendelijke medewerker aan de lijn.
Altijd goede en eerlijke informatie
Het contact was met een vriendelijke dame die goed begreep wat ik wilde en dat op een correcte manier heeft geregeld.
Korte wachttijd, snel geholpen. Medewerkster vriendelijk, behulpzaam en gaf mij de ruimte om iets op te zoeken. Gaf goed advies. Klonk wel iets gehaast, weet niet of dit ook werkelijk zo was.

Innova Energie ããã®åç
Hele fijne medewerker gesproken! Kundig advies!
Wat een enorm genot om met deze medewerkster te spreken. Ze begreep precies met welk probleem ik zat en loste dit zonder 'n enkel probleem te maken perfect op! U heeft de komende jaren een tevreden klant erbij!!

Innova Energie ããã®åç
Super open met luisteren pakte meteen door zo goed van haar en goed luisteren naar mijn probleem kwam met een goede oplossing en ik was zeer te vreden een topper aan de telefoon. Gehad bedankt kanjer

Innova Energie ããã®åç
Vanochtend weer teruggekeerd bij Innova Energie. Contract toegestuurd gekregen. Daar had ik nog wat vragen over, die mevrouw uitstekend en vriendelijk heeft beantwoord. Dank daarvoor enâŠ
Inderdaad heel prettig om geen keuzemenu te krijgen, maar rechtstreekse verbinding met aardige mensen!

Innova Energie ããã®åç
ik heb informatie gevraagd, betreft tarieven, van gas en stroom, en van een nieuw contract, en ik had n paar vragen, en daar heb ik, alle antwoorden op gekregen, en de medewerkster, was zeer bekwaam, en heel vriendelijk
ik ben zeer tevreden, over de hele gang van zaken, ik vindt dat ze het fantastisch heeft gedaan, en ik ben er blij mee.

Innova Energie ããã®åç
Telefoon werd snel beantwoord en medewerkster was deskundig en vriendelijk

Innova Energie ããã®åç
De mevrouw die ik gesproken heb was heel duidelijk in haar antwoorden en zeer correct

Innova Energie ããã®åç
I like how polite and well prepared Innova medewerkers are. Correct information and not too complex solutions

Innova Energie ããã®åç
Telefonisch contact vanwege verhuizing. Standaard gesprek.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã