レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Har sendt tilbake ubrukt produkt i henhold til Inova sine retningslinjer- dette er en mÃ¥ned siden. De sier sÃ¥ fort vi har mottatt din retur vil du fÃ¥ en bekreftelse pÃ¥ Mail
 hvor lang tid kan det ta... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg hadde en veldig positiv opplevelse med bÃ¥de kundeservice, levering og produktet jeg kjÞpte. Kundeservicen var rask og hjelpsom – de svarte pÃ¥ spÞrsmÃ¥lene mine pÃ¥ en profesjonell og vennlig mÃ¥te. L... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helt useriÞs nettbutikk. Bestilte en barbermaskin, fikk en helt annen modell i posten. Klagde og fikk beskjed at produktet var Ã¥pnet, sÃ¥ de kunne ikke akseptere returen. Klagde til Klarna og da aks... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kjempe fornÞyd med produktene jeg har handlet her - stilte noen spÞrsmÃ¥l til kundeservice angÃ¥ende alkometeret og fikk svar sÃ¥ og si med engang! Rask og veldig hjelpende kundeservice. Har handlet he... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Har sendt tilbake ubrukt produkt i

Har sendt tilbake ubrukt produkt i henhold til Inova sine retningslinjer- dette er en måned siden. De sier så fort vi har mottatt din retur vil du få en bekreftelse på Mail
 hvor lang tid kan det ta. Uåpnet produkt sendt i retur. Alt for dårlig opplegg- nå må dere ta tak.
Betaler ikke for noe jeg har returnert ubrukt/ uåpnet.
DÃ¥rlig kundeservice!

2025幎6月12日

Helt useriÞs nettbutikk

Helt useriÞs nettbutikk. Bestilte en barbermaskin, fikk en helt annen modell i posten. Klagde og fikk beskjed at produktet var åpnet, så de kunne ikke akseptere returen. Klagde til Klarna og da aksepterte de at det ble sendt i retur. Sendte ikke som rekommandert, og fikk dermed ikke sporingsnummer. Da svarer de at de ikke har mottatt returen og ber om at produktet betales.

En useriÞs ung mann som driver butikken, som spekulerer i at folk gjÞr feil. Har rapportert han til Klarna og anbefaler ingen å handle her.
Hold dere unna!

2025幎7月1日

Lekebutikk

Lekebutikk. Bestilte en tannbÞrste, og skjema for angrerett ble sendt inn umiddelbart etterpå. Likevel sendes pakken og selv ved gjentatte purringer svares det ikke på epost.
Så sitter med et produkt som jeg ikke vil ha, og ikke får sendt i retur.

2025幎4月8日

Hei!

Beklager for at du har hatt denne opplevelsen.
Grunnen til at den likevell er sendt er at vi ikke har klart å lese din e-post fÞr den ble sendt, men dette betyr at du skal få dekket den returen.

Kan du sende oss en e-post og merke den med ''ANDJAK'', så skal jeg viderefÞre til teamet som besvarer e-poster at du skal ha denne returen dekket? Da vil vi sende deg en sendekode som du enkelt kan fÞre på pakken.

Svindel...skygg unna

Fikk en Sonic tannbÞrste som jeg ikke vil ha.Ser ut som noe skrammel.De vil ikke ta den tilbake pga den er åpnet .Klart den er åpnet, måtte jo åpne esken for å ta den i Þyesyn.
Den bÞr havne i restavfallet, og vil ha pengene tilbake.

2025幎6月2日

IKKE FINN PÅ Å KJØP NOE HERFRA KjÞpte 2

IKKE FINN PÅ Å KJØP NOE HERFRA KjÞpte 2 elektriske tannbÞrster. Åpnet den ene. Yallaplast fra Kina, ikke i trÃ¥d med «best i test». Klager innen fristen. Fikk beskjed om at de ikke tar retur. Den ene er ikke Ã¥pnet og fortsatt forseglet. De ber om video. Sender denne etter dette svarer de ikke. Ordre #6677
Har ikke betalt, fakturert via Klarna. Vil melde Forbrukerrådet
Kommer videre til å kopiere denne anmeldelsen inn på alle sosiale medier og steder mannskap anmelde produkter. Hver dag. Dette er min ny hobby frem til de svarer og tar imot returen og ikke svindler meg for 2500 kroner

Dette er virkelig dårlig kundeservice og dårlig behandling av klage for ikke nevne dårlige produkter

2025幎5月31日

Inovanorge からの回答

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – det er tydelig at vi ikke har levd opp til forventningene dine, og det beklager vi på det sterkeste.

Vi Þnsker selvfÞlgelig at du skal vÊre fornÞyd med både produktene og servicen vår. Siden du ikke er det, tilbyr vi deg fÞlgende lÞsning:

Full retur av begge produktene
– Du kan sende tilbake begge tannbÞrstene, ogsÃ¥ den som er Ã¥pnet.
– For at vi skal dekke returen behÞver vi at du nevner dette i eposten. Dette sikrer at det skal gÃ¥ sÃ¥ fort som mulig :)

Send en epost med ref: TRUSTPILOT - SÃ¥ skal jeg meddele dette med teamet.

5぀星のうち1の評䟡

Spar pengene dine!! IKKE kjÞp noe herfra!!

Hadde det gått an å gi NULL stjerner, så hadde jeg gjort det!!
KjÞpte Sonic elektrisk tannbÞrste, og mottok no plastikkrÊl fra Kina. Ser på siden deres at for p få sendt varer i retur, så må man sende de en mail fÞrst for å få informasjon vedrÞrende prosedyre for retur. Sendte mail og klaget. Fikk raskt et hyggelig forståelsesfullt svar hvor de ba om at jeg sendte bilder av produktet, slik at de kunne få gjort en vurdering. Jeg skulle så få mail med ovennente returseddel og videre
instrukser. På hjemmesiden deres informeres det at du har 14 dager på å returnere, gjeldende fra da du bestilte varen.
Jeg klaget dagen etter jeg mottok varen i posten. Mine 14 dager er ute og jeg har fremdeles ikke hÞrt noe mer fra de.
Så nå vet jeg ikke helt hva som skjer.
De svarer ikke på noen av mine henvendelser på mail.
USERIØST FIRMA som sender produkter av svÊrt dÃ¥rlig kvalitet!!!

2025幎5月22日

Hei!

Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse, selv om det selvfÞlgelig er leit å hÞre at du er misfornÞyd.

Vi har nylig gjort noen forbedringer pÃ¥ nettsiden vÃ¥r, og nÃ¥ finner du et Ã¥pent returskjema nederst pÃ¥ siden, som kan fylles ut direkte – uten Ã¥ mÃ¥tte vente pÃ¥ e-post fÞrst. Dette skal gjÞre returprosessen bÃ¥de enklere og raskere for kundene vÃ¥re.

Vi har dessverre hatt noen tekniske problemer med e-postsystemet vÃ¥rt en periode, og det kan vÊre derfor du ikke har mottatt svar som forventet. Dette er nÃ¥ 100 % i orden, og vi oppfordrer deg til Ã¥ sende oss en ny e-post – sÃ¥ vil du fÃ¥ svar og videre instruksjoner sÃ¥ raskt som mulig.

Vi Þnsker selvfÞlgelig å rydde opp i dette og hjelpe deg med retur.

Takk for tålmodigheten!

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte en elektrisk tannbÞrste.

KjÞpte en elektrisk tannbÞrste.. Skulle visstnok vÊre best i test. Den vibrerer så hurtig, vi snakker ekstremt hurtig at det gjÞr vondt i tennene når jeg bruker den. Så dette var helt klart waste of money.

Edit. Ser jeg har fått svar om at jeg kan sende de en mail. Yeah.. det gjorde jeg fÞr jeg anmeldte her og jeg har ennå ikke fått svar på mailen.

03/06. Fått svar på min mail, den er som fÞlger:
Hei,

Takk for at du tok kontakt.

Vi forstår at dette har vÊrt en frustrerende opplevelse, og vi beklager virkelig ulempene det har medfÞrt. Vi må likevel informere deg om at i henhold til våre retningslinjer kan vi dessverre ikke ta imot returer på åpnete hygieneprodukter, selv om produktet ikke levde opp til forventningene.

Vi beklager sÃ¥ mye for eventuelle problemer dette har medfÞrt og takker for din forstÃ¥else. Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Med vennlig hilsen,
Inova

Inova Norge

KundestÞtte | Inova

Åpen epost

så om et produkt ikke fungerer som det skal, kan man ikke reklamere. Kun dersom pakken er uåpnet.. Men.. hvordan i svarte salaten skal man kunne finne ut om produktet fungerer uten å åpne?

2025幎5月16日

Hei!

Takk for at du deler opplevelsen din, og beklager så mye for dette. Det skal selvfÞlgelig ikke gjÞre vondt å bruke tannbÞrsten, og det du beskriver hÞres ut som en produksjonsfeil. Dette er fÞrste gang vi hÞrer om et slikt problem med denne modellen.

Vennligst ta kontakt med oss direkte via vår kundeservice, så sÞrger vi for å sende deg en ny tannbÞrste kostnadsfritt. Vi Þnsker at alle våre kunder skal vÊre 100 % fornÞyde.

Ser frem til å hÞre fra deg!

Elendig

Ønsker å få returnere et produkt, kundeservice svarer ikke på mail. Lite hjelp i chatbot, umulig å få noen form for kontakt. Bruker «oppgradering av kundeservice» som svar på lite respons, noe de har gjort siden april.
Fikk et elendig produkt som jeg har brukt masse penger på, får jeg ikke svar eller penger tilbake må jeg nok gå til forbrukerrådet

2025幎5月22日

Hei, Hans!

Beklager så mye for dette! Dette skyldes at vi rett å slett ikke har klart å holde oppe med tempoet hos kundeservice grunnet brå endring i pågang.
Vi liker å holde oss Êrlige om slikt og vi legger oss helt flat.

Ting skal vÊre på plass igjen nå, så hvis du ikke har sendt en mail på en stund, så send en til så svarer vi så fort vi kan!!!

5぀星のうち1の評䟡

Har sendte flere mailer om å levere en

Har sendte flere mailer om å levere en pakke i retur men får ikke svar og dermed ikke sendt pakken i retur. Umulig å få tak i.

2025幎5月20日

Hei!

Beklager så mye for dette.
Vi har hatt stor pågang i det siste å vi har rett å slett ikke klart å få med oss alt som har kommet inn. Vi har satt inn ekstra ressurser nå for å klare å ta unna det uforutsigbare trykket vi brått har opplevd.

Igjen, beklager så mye, send oss en ny e-post å vi skal forsikre oss om at denne bli besvart så snart som mulig!!!

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥rlig produkt og null kundeservice!

DÃ¥rlig produkt og null kundeservice!

TannbÞrsten jeg kjÞpte er av elendig kvalitet og fungerer ikke som beskrevet. Har kontaktet kundeservice flere ganger uten svar. FÞles som svindel – styr unna!

2025幎4月24日

Inovanorge からの回答

Hei! Tusen takk for at du sier fra.

FÞrst og fremst: Beklager på det sterkeste at tannbÞrsten du mottok ikke fungerte som den skulle, og at du ikke har fått svar fra oss tidligere. Dette er langt fra den opplevelsen vi Þnsker at noen av kundene våre skal ha.

Slik lÞser vi dette umiddelbart

1. Ny vare eller pengene tilbake
Send oss ordrenummeret ditt pÃ¥ info@inovanorge.no, sÃ¥ sender vi deg kostnadsfritt en ny tannbÞrste eller refunderer hele belÞpet – det som passer deg best.

Prioritert kundeservice:
Vi har nylig oppgradert support-systemet vårt etter et uventet volum av henvendelser. Nå er alt tilbake til slik det var å du vil fort så svar!

- Til deg som vurderer å handle hos oss:

Uhell som dette er svÊrt sjeldne – men nÃ¥r de skjer, tar vi fullt ansvar og sÞrger for at du sitter igjen med et produkt du er fornÞyd med, eller pengene dine tilbake.

5぀星のうち1の評䟡

Product not working properly and no customer service response

The product didnÂŽt work properly when it arrived. IÂŽve been trying to reach customer service for weeks but no response so you definitely get fooled when you buy something from this website so donÂŽt ever do that.

Update!
One week after I left my review and Inova commented it, I finally got in contact with them and I’ve now got an email saying I will be reimbursed for my purchase.

2025幎5月7日

Inovanorge からの回答

Hi! Thank you for speaking up, and I’m truly sorry for the trouble you’ve had.

Here’s how we’ll make this right, today:

Immediate replacement or full refund
Just email your order number to info@inovanorge.no and tell us which option you prefer. We’ll ship a new item at no cost or process a 100 % refund within one business day.

A sudden spike in orders was to much for our small support desk, and some emails, yours included, got stuck in a queue. We’ve now doubled the size of the team and installed a new ticket system that tracks every message, so you’ll hear back within one business day.

For anyone considering a purchase:
Occasional defects do happen, but we take full responsibility when they do.

Svarer ikke på mail

Svarer ikke på mail, selv etter gjentatte mail. Fra 23 april og frem til 1. mai.
Ingen retur skjema vedlagt. Nettsiden lover langt mer enn det de faktisk gjÞr.
Petter
I mail 1. mai informerte jeg at varen er returnert til eier av Inova i fÞlge offentlige register
Har sendt dere 4 mail, uten respons. det er grenser for problemer med drift.
Jeg fikk en mail fra dere , som jeg har svart på og benyttet samme adressen senere. Jeg har returnert varen, er ikke interessert i ny og vil gjerne avslutte denne saken nå.

2025幎5月1日

Inovanorge からの回答

Hei Petter – tusen takk for at du gjÞr oss oppmerksomme pÃ¥ dette, og beklager virkelig frustrasjonen det har skapt.

Oppdatering: Jeg forstår at du har tatt kontakt via en annen kanal enn epost, men grunnet din, andre og våre egen sikkerhet går all kommunikasjon via epost.
Vi har tidligere ikke lagt ved retur skjema automatisk da vi opplevde mye returer som ikke var kjÞpt hos oss.
Videre så utvides faktisk din angrerett til 14 dager + 12 måneder siden vi har gjort det på denne måten, noe som er en fordel for deg som kunde å ikke for oss.

Det er absolutt grenser for problemer med drift, å vi legger oss flate for den treige responsen. Vi jobber med å bli bedre! :)

Hva skjedde mellom 23. april og 1. mai?
I slutten av april oppgraderte vi hele kundesystemet vÃ¥rt for Ã¥ hÃ¥ndtere en uventet Þkning i antall henvendelser. Under overfÞringen ble enkelte e-poster – deriblant dine – stÃ¥ende i en teknisk «ventekÞ». Feilen er nÃ¥ rettet, og alle mailbokser overvÃ¥kes manuelt hver arbeidsdag for Ã¥ sikre at ingenting forsvinner.

Slik ordner vi saken din – nå med én gang

Retur og refusjon/ny vare
– Send oss en mail, å du vil veldig snart få tilsendt returskjema for retur.

Kina svindel

Ikke får jeg svar på e-mail. De selger Temu varer til tidobbel pris av hva du kan kjÞpe på Temu og forsendelsetiden er den samme. Ligg unna denne Kina svindlen og heller handle direkte på Temu mye rimiligere og kvaliteten på kjÞpt produkt er meget dårlig.Ikke mulig å kjÞpe ekstra bÞrster i Norge.Typisk Kina svindel.

2025幎4月22日

Inovanorge からの回答

Vi oppgraderte hele kundesystemet etter en uventet bestillings­boom. Under overfÞringen havnet noen e-poster, blant annet dine, i et feil spamfilter. Feilen er nå rettet, og vi overvåker innboksen manuelt flere ganger daglig.

Hvorfor dette ikke er «Kina-svindel»
– BÞrsten er vÃ¥r egen modell, utviklet sammen med én fabrikk i Shenzhen som kun produserer denne typen.

– Hver produksjons­batch funksjonstestes internt how fabrikk og kontrolleres av vår samarbeidspartner som sender våre leveringer.
– Prisen hos oss inkluderer norsk mva., toll, sertifisering, 12 mnd. norsk garanti, lokalt retur­lager og kundeservice – alt du ikke får når du bestiller direkte fra Temu.

Manglende returskjema og ekstra bÞrstehoder:

Vi har erstattet papirskjemaer med et digitalt returskjema som fÞlger med i e-posten du mottar fra oss ved forspÞrsel. Grunnen til at denne ikke kommer automatisk er grunnet tidligere historikk med retur av varer som ikke kom fra oss til å begynne med.

Slik lÞser vi saken din i dag:

Send ordrenummeret ditt til info@inovanorge.no, sÃ¥ fÃ¥r du valget mellom en ny bÞrste uten kostnad eller full refusjon – helt opp til deg.

Vi svarer så fort vi kan!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。