レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn met meerdere partijen in gesprek geweest. Installgroen kwam gelijk vertrouwd over, vnl. op basis van openheid en parate vakkennis. Binnen 4 weken kwam er een team van 3 enthousiaste en gemoti... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Afspraken werden goed nagekomen. Bestaande zonnepanelen zijn correct verwijderd en geplaatst op plat dak. Keurige montage van leidingen enz. Gunstige prijs. Alles werkt prima

5぀星のうち5の評䟡

We kregen onze zonnepanelen vlak voor de zomer 2023. Ze komen echt binnen 4 weken jouw zonnepanelen te installeren, anders krijg je een upgrade (dat was ons geval, we kregen extra sterke panelen). We... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop en installatie van zonnepanelen. Ons team bestaat uit een combinatie van gecertificeerde elektromonteurs met jaren aan ervaring, aangevuld door een kundig team van groothandelaren. Door in deze samenstelling te werken kunnen wij altijd razendsnel leveren, en de hoogste kwaliteit installaties garanderen.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Installgroen zeggen wat ze doen!

Installgroen zeggen wat ze doen!
Bij deze onderneming een offerte aangevraagd en een prima voorstel gekregen voor installatie van Airco en zonnepanelen en update van de meterkast conform NEN 1010 vanuit Leeuwarden in Lelystad, beide op een dag afzonderlijk geïnstalleerd en gemonteerd en werkend opgeleverd met een werkende WIFI!
Deskundige en vriendelijke medewerkers die alles heel netjes opleveren!

2025幎10月24日

Vandaag zonnepanelen geplaatst door

Vandaag zonnepanelen geplaatst door instalgroen , hele sympathieke jonge mannen kwamen bij ons om hun werk te doen .
Overleg gehad en een keuze gemaakt waar te plaatsen Samen ondanks de warmte en het werk een gezellige
dag gehad super tevreden ze alles weer netjes opgeruimd het waren zeer beleefde jonge mannen super ga zo door A meering

2025幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

De mannen hebben met geduld vakwerk

De mannen hebben met geduld vakwerk geleverd en gezocht naar de meest ideale plek voor het installeren van het systeem.

Ook ben ik zeer tevreden over de genomen tijd/de uitleg en de zorgvuldigheid ,ik ben enkel positief 👍🏻

2025幎3月27日

Installgroen からの回答

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over de geduldige en zorgvuldige installatie van het systeem. Bij Installgroen streven we er altijd naar om de beste oplossing te vinden en alles met de grootste zorg uit te voeren. We waarderen je complimenten en zijn blij dat we je van dienst konden zijn! 👍🏻

goed bedrijf

goeie en duidelijke offerte snel geleverd .bij ons kwamen de 3 musketiers uit hoogezand sappemeer hebben goed werk afgeleverd.kabel naar meterkast was even puzzelen maar eindresultaat een dikke 10.
bedankt namens nol en reinie

2025幎3月11日

Installgroen からの回答

Heel erg fijn om te horen! Bedankt voor de positieve review.

Topervaring

Deskundig vanaf de opname voor de offerte. Goede voorlichting en uitleg van materiaal en processen. Op de dag van installeren twee opgeruimde mannen, die op een vlotte manier de panelen op het dak legden. Goed overleg over de plaatsing op het dak en over de leiding naar de stoppenkast. Daarna goed geholpen met de installatie van app en uitleg van de werking. Kortom zeer tevreden.

2025幎3月18日

Installgroen からの回答

Bedankt voor je mooie review Henny! 😊 We vinden het geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze werkwijze. Bij Installgroen staan deskundigheid en duidelijke communicatie voorop, en we zijn blij dat je dit zo hebt ervaren. Geniet van je zonnepanelen en de voordelen die ze opleveren! ☀🔋 Mocht je nog vragen hebben, we staan altijd voor je klaar. 🚀

Snelle en goede service

Snelle en goede service, denken mee in oplossingen, goede planning en afhandeling

2025幎1月31日

Installgroen からの回答

Bedankt voor de mooie review en het vertrouwen in Installgroen Paul! Laat de zon nu maar schijnen.

Aanrader!!

Prettige accountmanager, ervaren en keurig personeel bij het monteren van de panelen. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

2025幎1月27日

Installgroen からの回答

Heel erg bedankt voor de mooie woorden Floris! Fijn om te horen dat je ervaring met Installgroen positief is.

Toppers

Dit is een super goed bedrijf met fijne mensen.
Werken netjes en komen afspraken na .
Ben zeer tevreden

Rene kelderhuis

Rutten

2025幎1月20日

Installgroen からの回答

Bedankt voor het mooie compliment Rene, fijn om te horen dat je ervaring met Installgroen positief is!

Doen wat ze beloven!

Doen wat ze beloven!
Vandaag zijn onze zonnepanelen vervangen door kundige installateurs die goed op elkaar ingesteld zijn. Oude panelen verwijderd en afgevoerd, nieuwe panelen geplaatst en aangesloten. Duidelijke uitleg over de geïnstalleerde app. Ruim binnen één dag was de klus geklaard. Wij zouden dit bedrijf aanbevelen bij anderen.
Groet Edwin en Irmi

2024幎6月5日
5぀星のうち5の評䟡

Professioneel bedrijf, prima prijs, goede service, geolied team.

Na vele aanbiedingen en advertenties te hebben doorgenomen kwamen wij uiteindelijk bij installgroen uit.
En daar hebben we geen spijt van.
Naast het feit dat dit bedrijf snel kon leveren tegen een zeer fatsoenlijke prijs was hun werkwijze ook heel professioneel.
Helemaal sterk was het feit dat een slecht stukje van het dak tegen enkel de kostprijs van het materiaal wordt gerenoveerd.

Kortom. Installgroen raden wij van harte aan.
Dick en José.

2024幎4月17日

Snel en goed

Dit bedrijf heeft bij ons zonnepanelen geplaatst, zeer net vakwerk afgeleverd. Snelle en goede service, professionele en zeer vriendelijke mannen. Echt een paar vakmannen. Dus als je iemand nodig hebt die goede zonnepanelen voor je kan plaatsen ben je bij hun aan het goede adres. Nu genieten van de opbrengst.

2024幎4月13日
5぀星のうち5の評䟡

Gewoon nette duidelijke mensen met

Gewoon nette duidelijke mensen met gezond verstand die weten wat ze doen. Leggen alle opties en verschillen duidelijk uit en gebruiken enkel top kwaliteit producten. Zelf nog gecontroleerd maar zijn inderdaad de nieuwste type panelen van hoge kwaliteit met de langste levensduur en het hoogste rendement, precies wat wij nodig hadden. Extreem tevreden. Heb niks aan te merken en zou willen zien dat meer bedrijven zo te werk zouden gaan. 100 punten!!!

2024幎3月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス