レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Solaar rept geen woord over de belastingheffing die de regering gaat heffen voor mensen met thuisaccu’s. Dit houd in nog minder voordeel. Ook handelen in stroom is waardeloos zeggen mensen die het doe... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

wij hebben een thuis AI batterij van Solaar bv helaas zijn grote oplichters wie er bestaan misleidend vieze mensen , ik wil graag de mensen hier voor waar schuwen, ik ben 27,000€ kwijt voor deze thui... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ondanks telefonische toezegging en toezegging via mail weigert Solaar BV mijn "borg" van €250,- terug te storten. Sterker nog, ik krijg een dreigende verkoper aan de lijn die op agressieve wijze pro... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Door Solaar onbehoorlijk behandeld. Tot twee keer toe een contract door de strot geduwd en uiteindelijk gedreigd met een deurwaarder waarbij ze de goede naam van de firma Flanderijn gebruiken. Dus mo... もっず芋る

䌁業情報

1. 倪陜゚ネルギヌ装眮提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Solaar is een vooraanstaand bedrijf dat zich volledig richt op verduurzaming en duurzame energieoplossing.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Verschrikkelijk

Net deze mail verstuurd:

Beste mevrouw,

Zoals zojuist besproken ben ik volledig hopeloos en snap ik niet hoe ik nog niet geholpen kan zijn.

Ik probeer al sinds eind december geholpen te worden. Ik nog steeds niet gecontacteerd voor een afspraak. Ik zit hier thuis met een baby van een paar maanden in een huis wat 10-15 graden is als het koud is buiten en de warmtepomp niet voldoende aangaat en ook niet naar de CV schakelt. Ook maakt dat ding een geweldige herrie omdat het resoneert op de losse vlonders waar het op is geïnstalleerd. Ik probeer al sinds eind december hulp te krijgen van jullie maar dit lukt niet. Ik krijg voor elke mail die ik heb gestuurd ook geen antwoord - ik moet minstens 1 of 2 keer nabellen om Ìberhaupt een antwoord te krijgen, en tot nu toe is het nog nooit tot een oplossing gekomen maar tot een vervolgstap die er niet eerder was (bijv opsturen bewijs van aankoop huis) of nu, dat het ruim een week duurt voordat planning met mij Ìberhaupt contact opneemt voor een afspraak.

Ik ben ontzettend teleurgesteld in de service, en wegens bovenstaande nalatigheid zie ik geen andere route dan dit in reviews te moeten gaan achterlaten. Wanneer ik voor einde week geen excuses krijg hiervoor en duidelijke vervolgstappen, zal ik ook rechtsbijstand inschakelen. Het is niet dat ik niets beters te doen heb, maar ik zit echt met de handen in mijn haren over dit onderwerp en hoe jullie ermee omgaan.

Groeten,
...

2026幎2月18日

Onzin verhaal over thuisbatterij

De beste heer Sjoerd Koopman heeft me al meerdere keren gebeld voor het aanschaffen van een thuisbatterij.
Onder het mom van dat als we in aanmerking komen voor subsidie dat we het zo goed als krijgen. Als dat niet het geval is kost dat ding 18000 euro en zei die, als je niet onder die subsidie regeling valt kunnen we het contract gewoon ontbinden en zit je nergens aan vast.

Ik vond het persoonlijk echt een slap verhaal en heb het daarom afgekapt. Tijdens het gesprek natuurlijk gelijk op internet gaan zoeken naar vergelijkbare telefoontjes over thuisbatterijen en kwam zeer snel zijn naam tegen en vele slechte reviews over hem en zijn manier van zaken doen.

Dit is het laatste bekende telefoonnummer, dus voor de mensen die dit lezen, blokkeer hem aub en deel zoveel mogelijk nummers want hij zal vast wel weer met een ander nummer gaan bellen.
+31 43 209 2082

2026幎1月29日

Opgelicht

Het bedrijf was vrijblijvend bij ons thuis geweest en later werden we opgebeld dat we moesten betalen en wel tijdens het telefoongesprek, anders werd het nog veel duurder. Laat je oplichten, laat je niet onder druk zetten tijdens een telefoongesprek om geld over te maken.

2025幎1月17日
5぀星のうち1の評䟡

We hebben met behulp van de consumentenbond een keurige brief opgesteld, maar helaas geen enkele reactie. Het telefoonnummer van Jeroen Koopman heb ik zelfs moeten blokkeren, wat een nare man.

We hebben met behulp van de consumentenbond een aangetekende brief verzonden met daarin het verzoek om terugbetaling. Echter geen reactie. We hebben vandaag maar contact opgenomen met Rechtsbijstand, want volgens de consumentenbond hebben we wel degelijk recht op teruggaaf ook al is het contract al ruim een jaar geleden door ons ondertekend.

2025幎11月22日
5぀星のうち1の評䟡

blijf weg van deze firma

wat een verschrikkelijk bedrijf, op 6-12-2024 hebben ze een thuisaccu geplaatst van maar liefst 35kw.
Nu ruim een jaar later werkt deze nog steeds nauwelijks en ze lossen niets op.
Telefoon wordt niet meer opgenomen en nu ben ik zeer veel geld kwijt zonder dat het me ooit wat gaat opleveren!

2025幎12月11日

Niet aan beginnen!

Ik zou dit bedrijf absoluut vermijden. Zodra ze hun geld hebben, lijken ze onbereikbaar. Sinds augustus werken vier van mijn zonnepanelen niet meer. Ik heb dit destijds gemeld en er werd beloofd dat men erop zou terugkomen, maar inmiddels zijn we eind november en ik heb nog steeds niets van ze gehoord.

Mijn rechtsbijstand is inmiddels ingeschakeld. Ik heb het bedrijf eerst de kans gegeven om het probleem op te lossen — zeker gezien de 30 jaar garantie — maar omdat er niets gebeurt, wil ik nu mijn geld terug.
€5.200 is geen klein bedrag voor een installatie die voor de helft niet functioneert.

Naar mijn mening zou toezichthouder ACM dit bedrijf echt strenger moeten controleren. En zeker de FIOD als ik alle reverenties lees!

2025幎8月28日

vuile oplichters

Dat deze vuile oplichters nog mogen handelen in oplichtingszaken is een gotspe. De ACM moet niet alleen waarschuwen tegen deze frauduleurs, maar ze letterlijk achter slot en grendel zetten om te voorkomen dat ze ook maar één klant nog te kort doen.

2025幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Wat een ongelofelijke nare vent is

Wat een ongelofelijke nare vent is Sjoerd Koopman, een ware oplichter die met een gladde babbel en leugens een thuisbatterij probeert te verkopen. Binnen een dag een annulering doorgegeven omdat de partij die langs huis kwam een totaal ander verhaal vertelde. Het ging wel degelijk om een lening die geregistreerd werd bij BKR en invloed heeft op de leencapaciteit in de toekomst. Ver weg blijven van Batterij Centrale.

2025幎10月7日
5぀星のうち3の評䟡

Vandaag zijn Khalid en Ali langsgeweest

Vandaag zijn Khalid en Ali langsgeweest om de installatie in orde te maken....top monteurs!

Wel vanaf april moeten wachten op de afspraak 🫀..
Communicatie kan nog erg veel aan verbeterd worden : echt een minpunt!
Alle reviews over oplichterij zijn in mijn optiek best zwaar overdreven en zeker niet waar.
Net als overal heeft ook Solaar te kampen met personeels tekorten maar dat mag geen invloed hebben op communicatie !
Hou de klant op de hoogte van de status van afhandelen( al duurt dat lang)

2025幎9月16日
5぀星のうち1の評䟡

Eindelijk na ruim acht maanden de

Eindelijk na ruim acht maanden de aanbetaling van 250€ van Solaar ontvangen door tussenkomst van mijn rechtsbijstand ARAG mijn dank hiervoor. Ook ik ben in de gladde babbel praatjes getrapt van het verduurzaming collectief. Oplichters zijn het jammer dat de overheid hier geen halt aan kan roepen om het bedrijf Solaar aan te pakken. Mensen trap er niet in als de praatjes te mooi zijn om waar te zijn dan is dat ook meestal zo. Laat je ook niet intimideren dat je 30% van de offerte moet betalen dat kan namelijk niet.

2025幎7月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス