uha jeg har altsÃ¥ fÃ¥et en ny kink.! POKEBOWL fra INSU OMG det kan altsÃ¥ noget - de dage hvor jeg ikke lige er sÃ¥ sulten men alligevel har lyst til noget sushi.. sÃ¥ vÊlger jeg altsÃ¥ en bowl istedet... ãã£ãšèŠã
En virkelig dejlig oplevelse med imÞdekommende og sÞdt personale. Vi bestilte mad til to voksne og ét barn, og mÊngden var helt passende. Maden var flot anrettet, smagte skÞnt og indbydende fra fÞrste... ãã£ãšèŠã
INSU er Êrligtalt en gem for mig, maden smager altid frisk med god variation til hvad man nu kan li' og om jeg bestiller eller tager forbi sÃ¥ er servicen hvad jeg forventer til det punkt jeg nu endda... ãã£ãšèŠã
En mellem sushi menu som skulle vÊre deluxe, men lignede helt almindelig sushi og to pokebowls med tvivlsom topping koster intet mindre end 795,- Det kan vel gÃ¥ an hvis oplevelsen af omgivelser & ma... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Velkommen til Insu Rosengårdcentret, hvor vi forener kvalitet, friskhed og autentiske smagsoplevelser. Beliggende i hjertet af Odense, tilbyder Insu en moderne sushi-oplevelse med et bredt udvalg af klassiske og innovative sushi-retter. Uanset om du er en sushi-entusiast eller ny til det japanske kÞkken, vil vores dygtige kokke sikre, at hver bid er en smagsoplevelse i sig selv. BesÞg os i Rosengårdcentret eller bestil online via insu-odense.dk for en smagfuld oplevelse, der tilfredsstiller dine sanser.
ÃrbÊkvej 75, 5220, Odense, ãã³ããŒã¯
- kontakt@insu-odense.dk
- insu-odense.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg vÊlger altid Insu nÃ¥r jeg er iâŠ
Jeg vÊlger altid Insu når jeg er i Rosengårdscenteret fordi de laver skÞn og dugfrisk sushi der smager godt. Ekspedienterne er altid smilende og man får hurtigt mad
Friskt og lÊkkert
Frisk og lÊkker sushi af gode råvarer og små varme forretter. Flot pyntet og lÊkkert. Vi fik det som takeaway, og lunede de varme ting i airfryer, det fungerede rigtig fint.
Jeg har ventet i tre uger pÃ¥ svar fraâŠ
Jeg har ventet i tre uger på svar fra kundeservice...god kundeservice...LOL
Du har allerede trukket penge fra min konto flere gange efter at have opsagt dit abonnement. Hvis sagen er endelig afklaret, vil jeg overveje at Êndre scoren

INSU Sushi RosengÃ¥rdcenteret ããã®åç
Min og min datters go-to sushiâŠ
Min og min datters go-to sushi restaurant.
Gode priser, lÊkkert mad og personale, der forstår at sÊtte pris på sine kunder
Det er et mega hyggeligt sted
Det er et mega hyggeligt sted, Betjeningen er altid god. Man bliver mÞdt med et smil af medarbejderne og maden kommer i et dejligt tempo en af mine favorit restauranter
LÊkkert mad og god service.
Insu Sushi er en skjult perle forâŠ
Insu Sushi er en skjult perle for sushi-entusiaster og et sted, jeg varmt vil anbefale til alle, der sÊtter pris på frisk og kreativ sushi. Restauranten har en intim og hyggelig atmosfÊre med en minimalistisk indretning, der lader maden få al opmÊrksomheden.
**Mad:**
Sushien på Insu er af ypperste kvalitet. Fisken er altid frisk, og de forskellige ruller er både fantasifulde og delikate. Jeg blev isÊr imponeret over deres "Chef's Special"-menu, som bÞd på en rÊkke spÊndende smage og teksturer. Retterne er smukt prÊsenteret, nÊsten som små kunstvÊrker på tallerkenen.
**Service:**
Servicen er upåklagelig. Personalet er venligt, opmÊrksomt og kyndigt omkring menuen. De tager sig tid til at forklare ingredienserne og foreslå passende kombinationer, hvilket virkelig forbedrer den samlede oplevelse.
**AtmosfÊre:**
Med sin rolige og afslappede atmosfÊre er Insu Sushi et ideelt sted til både en romantisk middag eller en hyggelig aften med venner. Musikvalget er diskret og bidrager til en behagelig stemning uden at vÊre påtrÊngende.
**Pris:**
Priserne er rimelige i forhold til kvaliteten på maden. Man får virkelig noget for pengene her, isÊr hvis man prÞver nogle af de mere eksklusive retter.
Alt i alt, hvis du er ude efter en sushioplevelse, der kombinerer kvalitet, kreativitet og god service, så er Insu Sushi bestemt et besÞg vÊrd. Jeg ser allerede frem til mit nÊste besÞg!
Smager mega godtð top kvalitet!
Smager mega godtð top kvalitet!
Super super god service og rigtige godâŠ
Super super god service og rigtige god mad
Simpelthen bare den bedste betjeningâŠ
Simpelthen bare den bedste betjening jeg har fået idag, så sÞd en ung pige. Der var mange mennesker, men hun holdte hovedet koldt og var bare så god.
5 stjerner herfra
Min sÞn elsker Insu RosengÃ¥rdscentretâŠ
Min sÞn elsker Insu RosengÃ¥rdscentret ð¥¢ð±ð£ jeg spiser ikke selv sushi. Men vil gerne forkÊle ham med det. Alle er super sÞde her og tager altid godt imod os. Jeg gÃ¥r derfra men en altid mÊt og super glad dreng â€ïž
Bedste sushi
Bedste sushi og altid god betjening med fuld tilfredshed.ð£ð€
Kan varmt anbefale, kÞb ved Insu i RosengÃ¥rdcentret.ðð
Bedste sushi og er altid tilfreds.ð
Bedste sushi og er altid tilfreds.ð
Altid god betjening, sÃ¥ mine varmeste anbefalinger, til kÞb ved insu. ð€ð£Hilsen Sonja ð
DÃ¥rlig service fra medlemskab
Maden var god. Blev trukket for medlemskab selvom det var blevet opsagt fÞr tid. Der bliver ikke svaret tilbage på mail.
Stakkels pige der stod alene fÞrsteâŠ
Stakkels pige der stod alene fÞrste mandag i sommerferien. Måtte afvise kunder da de enten ikke havde det de Þnskede eller ikke havde varer eller personale til all you can eat.
Vi ventede 28 min ekstra på vores mad end vi havde bestilt.
Og der andet mad vi havde hentet og skulle have var så blevet koldt imellemtiden.
Finder nok et andet sted nÊste gang med bedre forhold for de ansatte og for hurtigere mad til os.
VÊrre kundeservice skal man lede lÊngeâŠ
VÊrre kundeservice skal man lede lÊnge efter!
Min kÊreste og jeg skal bestille sushi to-go og ser at der ved indgangen er en ipad som der står skrevet "bruges til ordrer ud af huset". Det tager sin tid at finde rundt i den enormt uigennemskuelige menukort, men det lykkes os efter noget tid at bestille og betale for vores mad på ipaden. Da vi har valgt en menu som indeholder valgfrie sushi vil vi fortÊlle vores Þnsker personligt til ekspedienten. Hun taler desvÊrre kun gebrokkent engelsk og da vi forklarer hende hvad vores Þnsker er, siger hun at vi har betalt for frokosttilbuddet og derfor skal betale det resterende belÞb for den fulde pris fÞr hun kan behandle ordren.
Det skal siges at der ikke havde vÊret en eneste kunde i restauranten i al den tid vi har fumlet med ipaden, så allerede der fÞler vi os skidt på at hun jo havde fin tid til at henvende sig til os og tilbyde sin hjÊlp. Men hun syntes at det var vigtigere at snakke i tlf selvom hun kunne se at vi var handlende kunder.
DernÊst påpeger jeg for hende at ifÞlge loven er de priser som en butik skilter med bindende. Derfor har vi ret til at få vores mad til det belÞb vi nu allerede havde betalt gennem ipaden. Men hun ville slet ikke gå ind på emnet og vÊlger i stedet at sÊtte ultimatum op om vi havde tÊnkt os at betale resistancen op til den fulde pris eller annullere ordren.
Da min kÊreste havde fÞdselsdag ville jeg ikke ÞdelÊgge hendes dag med en dum skÊnderi med ekspedienten. Jeg fortalte ekspedienten at hvis prisen for det menu vi har betalt for ikke er gÊldende på det aktuelle tidspunkt, skal det slet ikke vÊre muligt at fuldfÞre ordren. Det havde hun hellere ingen kommentarer til.
VÊrst af alt glemmer hun at spÞrge hvilket indhold vores valgfrie sushi skulle vÊre, så da vi henter maden har hun taget sig befÞjelsen til at tage valget for os.
Det var fÞrste og sidste gang jeg spiser hos insu sushi og vil ikke anbefale nogen at få samme grimme oplevelse som min kÊreste og jeg fik.