ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Spedizione e consegna nei tempi. Il prodotto sembra ok. Unica cosa aveva due fori del cassettone sbagliati, ma abbiamo potuto risolvere tranquillamente. Per ora soddisfatta. Consiglio.
Les plans fournis sont assez détaillés, et la qualité du bois est trÚs bonne. A améliorer le marquage si possible dÚs différents éléments comme câest le cas pour les sachets de vis.
Polecam serdecznie FirmÄ Interbeds ÅóŌko zÅoÅŒone samemu, szybko i bez ÅŒadnych problemów, wysoki stosunek jakoÅci do ceny, dostarczone w bezpiecznym opakowaniu nie uszkodzone, wszystkie elementy w Årod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi har varit i branschen i över 10 år och specialiserade på produktion av sÀngar för barn och ungdomar. INTERBEDS Àr ett varumÀrke för dem som vill ge sina barn något mer Àn bara en riktigt god natts sömn. Våra sÀngar gör varje barn kan kÀnna sig speciell. Om du kan se skönheten i vardagliga föremål och medvetet du skapar boyta på ditt barns möbler Àr INTERBEDS Àr rÀtt för dig.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Un incubo da montare
âIl letto Ú arrivato imballato in due scatoloni e purtroppo l'esperienza di montaggio Ú stata un vero e proprio incubo. Le istruzioni erano estremamente complicate e i vari pezzi del letto non erano minimamente segnati o numerati, rendendo davvero difficile capire come dovessero combaciare i vari elementi. Come se non bastasse nel pacco mancavano persino alcune guide e i fori già presenti sulla struttura erano troppo piccoli, impedendo alle guide stesse di andare giù come avrebbero dovuto. Si vede che si tratta di un prodotto fatto molto male e con pochissima cura nei dettagli. Alla fine per montare questo letto ci sono volute tra le tre e le quattro ore di pura frustrazione, un tempo esagerato a causa dei difetti di fabbrica e della disorganizzazione dei componenti.
Les plans fournis sont assez détaillés
Wszystko super :)
ÅóŌko przyszÅo bardzo szybko, byÅo dobrze zabezpieczone i byÅ bardzo dobry kontakt z firmÄ
w razie pytaÅ.
Polecam!
Spedizione e consegna nei tempi
Spedizione e consegna nei tempi.
Il prodotto sembra ok.
Per ora soddisfatta.
Consiglio.
Vilseledande leveransinformation ochâŠ
Vilseledande leveransinformation och tveksam prissÀttning
BestÀllde en våningssÀng den 23 juni. Vid köptillfÀllet visades "FörvÀntad leverans: Måndag" och "Gratis hemleverans". Varken hölls.
Paketet delades upp i tre separata kolli utan att detta informerades om nÃ¥gonstans i köpflödet. Ett paket kunde inte hemlevereras â jag fick lÃ¥na bil och be en vÀn köra ditt för att hÀmta det sjÀlv. Ãvriga paket dröjde dagar lÀngre Àn utlovat.
NÀr jag kontaktade kundtjÀnst hÀnvisades jag mellan avdelningar utan att någon tog ansvar. De skyller på vÀrmeböljan och transportföretaget, men tar inget eget ansvar för att informationen på deras sida inte stÀmmer med verkligheten.
Dessutom: jag betalade 5 509 kr i fullpris den 23 juni. Kort dÀrefter sÀnktes priset till 4 178 kr med referenspriset "5 537 kr" angivet som "lÀgsta pris senaste 30 dagarna". Det stÀmmer inte med vad jag faktiskt betalade â och jag har ordererkÀnnandet som bevis.
Har nu lÀmnat in Àrende till ARN och anmÀlt prissÀttningen till Konsumentverket.
Köp gÀrna sÀngen om du hittar den billigare nÃ¥gon annanstans â men bestÀll inte frÃ¥n Interbeds om du behöver ett pÃ¥litligt leveransdatum eller tydlig information.
Usel kvalite, farlig produkt men bra kundtjÀnst.
Vi bestÀllde "VÃ¥ningssÀng ungdom - mezzanin vit 90x200" och blev mycket besvikna pÃ¥ kvaliten. Flera av delarna vi fick hem hade snedborrade hÃ¥l vilket gjorde att delarna satt snett nÀr vi sammanfogade dem, totalt var 10 delar defekta. Kundsupporten var dock snabba och hjÀlpsamma och skickade reserv-/ersÀttningsdelar. Ãven reservdelarna visade sig dock vara av samma lÃ¥ga kvalitet och de glömde skicka alla vilket resulterade i en tredje försÀndelse. Vi bestÀmde oss slutligen för att ÀndÃ¥ göra ett försök att skruva ihop sÀngen (med delar som fortfarande sitter snett) och blev förfÀrade över hur ostadig den var, maxvikten Àr 100kg men nÀr en person som vÀgde 65 försökte klÀttra ut för den höll hela sÀngen pÃ¥ att vÀlta över vederbörande. Vi bestÀmde oss dÃ¥ för att köpa egna vinkeljÀrn och förankra sÀngen i vÀggen vilket fick bli lösningen. Om jag köpt av en svensk Ã¥terförsÀljare hade jag valt att lÀmna tillbaka den hÀr sÀngen men dÃ¥ företaget Àr lokaliserat i Polen och jag sjÀlv skulle behöva stÃ¥ för returfrakten var det inte ett attraktivt alternativ. SÃ¥ för att sammanfatta; usel kvalite, en farlig produkt, dock bra och lösningsorienterad kundtjÀnst, rekommenderar slutligen ingen frÃ¥n Sverige att handla av detta företag.
SÀngen var inte alls lÀtt att montera. En sida av sÀngen gick inte att fÀsta ihop dÃ¥ hÃ¥let inte matchade. Vi fick borra ett extra hÃ¥l men dÃ¥ sprack trÀ delen. Ãr missnöjd.
Ho acquistato il letto Darek
Ho acquistato il letto Darek . Struttura solida. mancavano alcune viti e ho scritto una recensione non entusiasta su Trustpilot. Tuttavia l'azienda ha provveduto tempestivamente a inviare i pezzi mancanti,
Azienda valida e attenta.
Bad quality
Ce produit est dangereux. TrÚs branlant, matelas aussi épais quâune alaise, les lattes qui tombent souvent ! A fuir.
ÅóŌko piÄtrowe
ÅóŌko bardzo fajne, solidna konstrukcja.
Suite à un problÚme que je neâŠ
Suite à un problÚme que je ne m'explique pas dans la commande, nous avons pris livraison d'un lit différent que celui que nous avions commandé.
Quand nous avons contacté la société, ils nous ont répondu rapidement, qui semble être bien à la surface, mais en fait il s'agit pour le plupart des cas d'un bot, il y a, qui dit et promet des choses, qui étaient aprÚs changés par une personne réelle, un peu hautaine et pas du tout orienté client (plutÎt dans le sens "arrêter de m'eme****).
Le fait qu'on me dit que le modÚle choisi sur Internet était de toute façon plus disponible, me fait douter fort de l'honnêteté de cette entreprise.
La qualité du produit livré laisse à désirer également : qualité de peinture inégalement (même sur les même type de piÚces), certaines surfaces rugueuses et une faute d'alignement des trous pré percé. En revanche, le lit semble stable et est conforme avec la description.
Je ne pense pas que je vais acheter dans leur magasin internet dans le futur.
TrÚs satisfaite de mon achat
TrÚs satisfaite de mon achat ! Produit livré en quelques jours, même avant la date prévu.
TrÚs bonne qualité. Je recommande !
Commande reçu en retard avec un colisâŠ
Commande reçu en retard avec un colis endommagé , refus de remboursent de la part du service aprÚs vente
Colis renvoyé remboursement totalâŠ
Colis renvoyé remboursement total effectué
Prodotto di ottima fattura
Prodotto di ottima fattura, rapporto qualità /prezzo buono.
Buon venditore
Buon venditore! CâÚ stato un disguido ma ha subito sistemato
Prezzo troppo elevato per effettiva qualitÃ
Ho comprato il letto LOFT. Sebbene sia di fattura buona il costo Ú sproporzionato per il servizio offerto. Le istruzioni nelle scatole sono sbagliate e non coincidono con quelle sul sito, basterebbe fare un video di installazione. Le viti sono di pessima qualità e ho dovuto ricomprarle. Il montaggio Ú complicato e più lungo di quanto indicato. Alcuni pezzi sono visibilmente rovinati in fabbrica e sistemati alla buona.
Lit de qualité
TrÚs satisfaite du lit superposés de mes enfants
Lit de qualité livré en 2 cartons.
Montage pour nous 1h30 à 2 au lieu de 3h indiqué sur la notice.
Service clients TrÚs professionnel et à l'écoute, trÚs réactif. Un superbe accompagnement.
Le lit voiture de mon fils est comme jeâŠ
Le lit voiture de mon fils est comme je lâimaginais!
Il sera ravi.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹