レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Äntligen en internetleverantör som har bra routrar! Tyder genuint pÃ¥ att de försöker vara en seriös aktör och faktiskt ta ansvar för det som hamnar i folks hem. Till skillnad frÃ¥n mÃ¥nga(de fl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dom Àr snabba och Àr kunniga och ger en bra support :) NÀr saker strular som normalt tar webhosting stÀllen dagar att ens lÀsa att man fel rapporterat det sÃ¥ svarar INTERNETPORT AB pÃ¥ nÃ¥gra minut... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Var kontakt med supporten om ett krÃ¥nglande Wifi som jag hade haft i flera Ã¥r. Dom rÃ¥dde mig att köpa ett nytt wifi pÃ¥ en vanlig elektronik affÀr och eftersom jag Àr teknisk okunnig sÃ¥ ringde jag och... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jag har varit kund ett tag nu hos Internetport och deras support har varit fantastisk. Oftast sÃ¥ har det varit samma person som svarat mig varje gÃ¥ng pÃ¥ mina supportÀrenden och svarat pÃ¥ nÃ¥gra fÃ¥ minu... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット プロバむダヌ
  2. ビゞネスずITのコンサルタント代理店
  3. 電話・むンタヌネット サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Internetport Sweden AB Àr en Hudiksvallsbaserad IT-leverantör med över tio års erfarenhet inom Server Hosting, Outsourcing, Bredbandslösningar, Telefoni, Systemutveckling och Servicedesk

4.0

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち3の評䟡

Boka ett pris - sen hittar de på ett annat.

EDIT:
Internetport har skickat en ny, korrekt, rÀkning. De verkar ha administrativa problem, hoppas att det ska vara löst framöver.

Bokade ett par månader i förvÀg till ett vettigt pris, som fortfarande annonseras hos nÀtÀgaren (itux) på 439 kr/månad utan startavgift med 12 mån bindningstid (alla priser visas med moms). Priset bekrÀftades via mejl: 250/250 439 kr/mån.
Konkurrenskraftigt i detta nÀt.
Fick första fakturan, borde vara 878 kr men istÀllet krÀvs 1038 kr och en ny orderbekrÀftelse har skickats med nya månadspriset 549 kr... hur går det ihop?
MÃ¥nad 1: 439,20 exklusive moms
MÃ¥nad 2: 391,20 exklusive moms
Var har man fått dessa fantasisiffror från? Inga priser har diskuterats utan moms, på deras hemsida annonseras abb. för 489 kr - inkl. moms.
Jag bokade priset i december - inga meddelanden om höjda priser eller startavgifter.
Får se hur de tar sig ur det hÀr, blir kanske sista gången man anvÀnder ett mindre bolag för att spara några tior.

2026幎3月1日

Tecken på seriös aktör.

Äntligen en internetleverantör som har bra routrar!
Tyder genuint på att de försöker vara en seriös aktör och faktiskt ta ansvar för det som hamnar i folks hem.

Till skillnad från många(de flesta) andra leverantörer som strösslar Sverige med billiga, osÀkra kinesiska routrar med extremt begrÀnsade instÀllningsmöjligheter och dålig prestanda.

Mikrotik Àr lettiskt och har mycket kompetenta produkter som man kan göra i det mesta med.

Kanske dags att plocka in hAP ax³ i sortimentet också?

2026幎2月21日

Har haft internetports

Har haft internetports fritidshusabonnemang under flera Ã¥r, men sista Ã¥ret har det huvudsakligen bara fungerat nÃ¥gon dag efter att man kontaktat kundtjÀnst. Trevliga i supporten, men hjÀlper föga nÀr tjÀnsten Àr sÃ¥ dÃ¥lig

2025幎7月27日

Rekommenderar

Jag har varit kund i ung två år, behövd anvÀnda mig till supporten drygt fem gånger.
Har alltid fått snabb hjÀlp och råd, oavsett om det var problem med min router eller fel på sladden.

2025幎6月6日

John Nygren

John Nygren, ekonomiansvarig pÃ¥ Internetport Sweden AB, har ett professionellt tillvÀgagÃ¥ngssÀtt som prÀglas av respekt, ödmjukhet och empati och har fullt tÃ¥lamod. Han gav mig bra stöd och bra service som gjorde mig glad 😊 Tack sÃ¥ jÀttemycket!

2025幎5月14日
5぀星のうち1の評䟡

Lockar med låga priser som sedan höjs.

Internetport lockar med låga priser som sedan höjs kraftigt (43%) efter ett par månader (från 339 till 485 kr/månad).
Priserna som annonseras Àr låga, men någon månad efter att man blivit kund sÀger de att de måste höja priser på grund av att GlobalConnect (nÀtÀgare av StadsnÀt) har höjt sina priser. Dock så fortsÀtter de med att annonsera sina låga priser i månader efter att höjningen skulle ha Àgt kraft. Allt tyder på att de har satt i system i att annonsera låga priser för att sedan höja nÀr man vÀl blivit kund.

2025幎4月25日

Lösningsorienterad och kompetent

Lösningsorienterad och kompetent teknisk support. Löste problemet dom visade sig ligga i annan leverantörs nÀt. Snyggt!

2025幎3月21日

Internetport からの回答

Stort tack för ditt betyg och recension.

Bytte leverantör till ip

Bytte leverantör till ip. Otroligt bra service, dom svarar tydligt på alla funderingar och Àr snabb till att agera vid fel. Suleyman på supporten var vÀldigt respektfull och professionell så det Àr ett stort plus!

2025幎3月18日

Internetport からの回答

Tack för din recension, det glÀdjer oss vÀldigt mycket.

The worst support

The worst support which I faced to.

The cancellation notice was done in according to its TOS prior 4 weeks of the end of the billing period. The cancellation time was 'End of the billing period' but the server was terminated immediately.

After the support ticket was raised the server status was changed from 'Terminated' to 'Active'. Therefor both the server and the control panel doesn't work. The support has been notified several times about that but no further reply from the support. 1 month of the year has been lost.

Be ware of Internetport!

2025幎2月24日

Internetport からの回答

We're truly sorry to hear about your experience and apologize if this has caused you any inconvenience. This is certainly not the level of service we aim to provide.

We would really appreciate the opportunity to look into your specific case and see what went wrong. Please feel free to contact us directly with your ticket number or account details, and we'll make sure it’s handled correct.

Thank you for your feedback – it’s valuable and helps us improve.

Best regards,
The Internetport Team

Jag fick snabba svar

Jag fick snabba svar, tydlig information och internet har kommit igång mindre Àn en timme senare. Jag har betalningsanmÀrkningar och Internetport har hjÀlpt mig med ett avtal trots den negativa kreditupplysningen.

5/5 would recommend!

2025幎3月3日

Internetport からの回答

Tack för ditt svar och att du blev nöjd med vår support.

Snabb support

Snabb support. Kan rekommendera!

2025幎3月3日

Internetport からの回答

Tack för din recension och rekommendation.

Bra internetleverantör

Bra internetleverantör! Internet funkar snabbt och felfritt. Kundservice Àr snabb och lyhörd. Kan rekommendera!

2025幎2月22日

Internetport からの回答

Stort tack för din recension.

Snabb och bra support

Snabb och bra support. Mycket tillmötesgående. Löste mina problem.

2024幎12月29日

Internetport からの回答

Tack sÃ¥ mycket för din fina recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r support och att vi kunde hjÀlpa dig. Tveka inte att höra av dig om du behöver nÃ¥got mer – vi finns hÀr om du behöver hjÀlp.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。