Interwonen - Leiderdorp レビュー 13

Zijlbaan, De Baanderij, 2352 BN Leiderdorp, Zuid-Holland, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

5つ星のうち5の評価

Goede service. Geld gelijk teruggestort op mijn rekening bij terugbrengen van het artikel. Geen probleem om iets terug te brengen

企業情報

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Fantastische winkel met super kwaliteit…

Fantastische winkel met super kwaliteit en prijzen. Service is ook helemaal super.

2022年8月30日

Hi Francis,
Bedankt voor je mooie woorden!

We wensen je heel veel plezier in het nieuwe huis met de nieuwe meubels.
Wellicht tot snel weer.

5つ星のうち5の評価

Netjes gebeld voor een afspraak wanneer…

Netjes gebeld voor een afspraak wanneer onze kast geleverd zou worden! Vriendelijk te woord gestaan. En de kast voldoet aan de verwachting!

2022年3月24日

Hi Marlies,
Bedankt voor je mooie review en we wensen je heel veel plezier met jouw nieuwe kast!
Hopelijk tot snel weer.

Uitstekende ervaring bij Interwonen

Ik heb een uitstekende ervaring gehad met het kopen van verschillende artikelen bij Interwonen. De winkel staat vol met prachtige meubels en decoratieve artikelen met verschillende stijlen uit oosterse culturen die ook passen bij moderne stijl. Ze hebben unieke items die je alleen in hun winkel kunt vinden.
Het personeel van de winkel is zeer behulpzaam en vriendelijk, ze doen hun best om je goed te woord te staan en je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Ze beloven op tijd te leveren en dat doen ze ook.
Qua prijs klopt het inderdaad met de kwaliteit, geschikt voor elk budget.
Een wandeling in de winkel en gewoon rondsnuffelen brengt de bezoeker op vele mooie ideeën. Mijn woonkamer is nu compleet zoals ik hem graag had willen hebben, mede dankzij Interwonen mensen

2021年11月18日
自発的なレビュー

Hi Rami,

Wat een mooie woorden! Heel erg bedankt daarvoor.
Geniet van je woonkamer en hopelijk tot snel weer (ook al is het nu compleet ;))

Milan
Interwonen

Gewoon prima tevreden

Gewoon prima tevreden! Geen bijzonderheden.

2021年10月7日

Hi Martine,

Bedankt voor de mooie review en veel plezier met jouw nieuwe bank!

Wellicht tot een volgende keer!

Milan
Interwonen

2021年9月23日

Hi Petra,

Bedankt voor jouw online order, maar wat jammer dat het wandpaneel toch niet helemaal naar wens was. Kan helaas gebeuren.

Hopelijk tot een volgende keer!

Vriendelijke groet,

Winkelen op afspraak!

Tijdens Corona mogen winkelen in deze veelzijdige winkel. Verkoper gaf alle tijd en ruimte! Ondanks deze moeilijke periode was de verkoper behulpzaam en niet opdringerig! Prima zaak! Mooie spullen!

2021年4月29日

Hi Peter,
Bedankt voor jouw mooie woorden en voor het komen shoppen in moeilijke tijden!
We hopen je snel weer te zien!

5つ星のうち1の評価

Onlangs hebben wij 6 stoelen gekocht

Onlangs hebben wij 6 stoelen gekocht, bij doorbellen van leverdatum dacht de werknemer een grappige grap te maken dat de stoelen toch niet voor de afgesproken datum bezorgd zouden worden... niet echt professioneel als je het mij vraagt. Daarnaast bij aankomst van de stoelen en het uitpakken hiervan ontbraken er schroeven om het onderstel aan het zitgedeelte vast te maken. Hierover gebeld en ze zouden de goede schroeven op de post doen, echter zijn deze nooit aangekomen.

Balen echt heel erg van de service want deze is naar onze mening echt slecht!

2021年4月12日

Hi Annick,

Jammer dat je ons 1 ster geeft.
Het was inderdaad een grapje en volgens mij kon je er om lachen aan de telefoon, maar onze excuses als dit niet het geval was.
We hebben weldegelijk onderdelen naar je opgestuurd, met de post in een enveloppe. Vreemd dat deze niet zijn aangekomen...
Zou je ons kunnen mailen wat je nog nodig hebt? Dan sturen we dat vandaag gelijk op.

Hopende je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Goed product - zeer tevreden

Goed product, duidelijke handleiding erbij en de brengservice was ook zoals aangegeven.

2021年4月10日

Hi Charlotte,
Bedankt voor jouw lieve woorden!

Hopelijk tot snel weer!

5つ星のうち5の評価

Blij met de stoelen Goede service!

2021年3月14日

Hi,
Bedankt voor je lieve woorden!
Hopelijk weer tot snel!

Goed geholpen

Goed geholpen, kast kon snel opgehaald worden, enige nadeel was dar de kast niet ingepakt was dus voorzichtigheid geboden bij eigen vervoer.

2021年2月7日

Hi Jacqie,

Bedankt voor je positieve bericht en jouw goede tip!
We zullen de items in het vervolg in ieder geval inpakken in plastic.

Veel plezier met jouw kast en wellicht tot snel weer!

Vriendelijke groet,

Order