Deze kaart maakte het voor mij zoveel makkelijker. Ik gebruik hem op vakantie of dagjes weg. Op vakantie is het vaak lastiger om iets aan te geven. Nu hoefde ik alleen de kaart te laten zien zonder u... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Duidelijke uitleg over de kaart. Aanvraag was makkelijk en de kaart werd snel geleverd. Betalen hoeft pas als je de kaart binnen hebt. Kortom nette service!
Dit is oplichting. Een of ander raar bedrijfje die dit soort kaarten zelf in het leven geroepen hebben en hiermee mensen oplichten. En als je niet naar hun poppen danst dreigen ze meteen met hoge bo... ãã£ãšèŠã
Goede service. Je krijgt binnen enkele werkdagen (soms enkele uren) altijd antwoord op je berichten. Jammer dat dit niet iets officieels kan worden zoals de EDC kaart. Hopelijk komt er snel verand... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Maak uw handicap snel en gemakkelijk kenbaar met de Invalidenkaart. U kunt een Invalidenkaart aanvragen als u bijvoorbeeld uw handicap aantoonbaar wilt maken, omdat deze niet zichtbaar is of als hulpmiddel in het buitenland. U vraagt de kaart gemakkelijk online aan en ontvangt hem binnen twee weken in huis.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snel en duidelijk
Snelle en duidelijke reactie op mijn vragen. Daardoor had ik geen aanvullende vraag meer. Bedankt!
prima en goede afhandeling.
Snelle reactie
Snelle reactie. Duidelijke informatie. Prima.
Door dit bedrijf heb ik eindelijk hetâŠ
Door dit bedrijf heb ik eindelijk het idee dat ik serieus kan worden genomen. Ja ik zit in een rolstoel maar verder is er niks aan mij te zien om het zo maar te zeggen. Nu kan ik aantonen dat er juist wel iets is.
Goede klantenservice
Goede klantenservice, snelle reactie. Er oplossingsgericht.
Verkeerde gegevens zijn snel veranderd
De kaart was bijna een week vertraagdâŠ
De kaart was bijna een week vertraagd door toedoen van PostNL. Ik dacht dat hij niet meer kwam, was kwijtgeraakt in de post. Ik mailde dat ik naar een oplossing zocht. Toen kwam de kaart alsnog. Ik kreeg een aardige reactie van invalidenkaart. Bovendien waren ze snel in toezending (zag ik in de PostNL-app) en met hun e-mail reactie.
lijkt met goed
lijkt met goed maarsen ivm ziekenhuis opname nog niet kunnen gebruiken
Ik heb hem snel gekregen.
Ik heb hem snel gekregen.
Maar heb hem nog niet nodig gehad
Top klantenservice
My invaliden card helps me navigateâŠ
My invaliden card helps me navigate public transports and get help easier.
Fijn om zoân kaart bij je te dragenâŠ
Fijn om zoân kaart bij je te dragen geeft meer zelfvertrouwen, soms heeft een ziekte geen gezicht en met deze kaart kun je het mooi aantonen dat je ziek bent , dus ben zeer tevreden
Kaart wordt in het buitenland geaccepteerd
Kaart wordt in het buitenland probleemloos geaccepteerd
Ze zijn behulpzaam en vriendelijkâŠ
Ze zijn behulpzaam en vriendelijk personeel en reageren snel en met een oplossing

Invalidenkaart ããã®åç
Super .juli reageren snel en denken meeâŠ
Super .juli reageren snel en denken mee na oplossing .
Ik kon het makkelijk in het buitenlandâŠ
Ik kon het makkelijk in het buitenland inzetten bij bezoek van een aquapark.

Invalidenkaart ããã®åç
Prima snel geleverd
Snel binnen
We hadden de invalidenkaart snel binnen. Helaas kwamen we achter het bestaan net voor onze vakantie, dus we hebben hem daar niet kunnen gebruiken.
Maar dat gaan we snel wel doen!
Op Kos ging ik een tuin in met alleenâŠ
Op Kos ging ik een tuin in met alleen maar trappen bleek,ik liet.de kaart ging en kreeg studenten korting,mocht gratis binnen.daar ik er weinig.oon was dat best fijn.ik kan 't nog niet aan mezelf de echte "stempel te geven"dus voor ju een mooie oplossing zo
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ