Vol vertrouwen in de produkten heb ik vandaag voor mn PT sessie het gratis proef shotje pre workout genomen Zonder te kijken naar de ingrediënten Mn PT vertelde mij dat er in 1 shotje mega veel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
mijn ervaring met invexiz was zeer aangenaam. Alles is prima verlopen en vooral de hartelijke vriendelijkheid waarmee je geholpen word bij dit bedrijf is de reden waarom ze nu mijn "to go to" plek z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik bestel mijn proteïnepoeder áltijd bij INVEXiZ voormalig HPV. De whey Isolate smaakt heel lekker (echt een aanrader!) en mengt supergoed, geen klontjes. Mijn bestellingen zijn elke keer snel binn... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede prijzen zeggen mensen hier. Ik betaal voor twee kilo 42 euro en hier kost het 61 euro. Van de zotte...
Hoge kwaliteit supplementen. Snelle levering en een top klantenservice.
Ik bestel mijn supplementen hier al jaren en ben altijd tevreden geweest met alles wat ze hebben!

Invexiz ããã®åç
Omdat ik goed en snel geholpen ben en een persoonlijke schrijven erbij kan ik zeer waarderen.
mijn ervaring met invexiz was zeer aangenaam.
Alles is prima verlopen en vooral de hartelijke vriendelijkheid waarmee je geholpen word bij dit bedrijf is de reden waarom ze nu mijn "to go to" plek zijn om mijn product te bestellen.
Wesley

Invexiz ããã®åç
Goede service. Snelle levering en kreeg nog gratis samples wat altijd fijn is.

Invexiz ããã®åç
Zo goed vanwege Wiet de Leur. Zij gaf mij deze tip!
Geen familie by the way, heel speciaal :-)
Groet
Suzanne de Leur-Rebel

Invexiz ããã®åç
Mijn bestellingen zijn elke keer snel binnen. Ook het klantcontact is top. Ik heb een keer contact gehad omdat mijn favoriete smaak op was en ik ben toen super goed geholpen. Ik blijf vaste klant.

Invexiz ããã®åç
Snelle levering met een vriendelijk kaartje hand geschreven (brengt toch iets persoonlijks met zich mee) en top kwaliteit. Ik had de toffee caramel whey protein isolate besteld en smaakte gewoon super net als het toffe caramel snoepje zelfs gemixed met water was het lekker. M.a.w. hier kom ik zeker terug

Invexiz ããã®åç
Goede zeer snelle levering van de juiste en goede producten !

Invexiz ããã®åç
Dit bedrijf onderscheidt zich door zijn goede kwaliteit en unieke smaak, naast zijn snelle verzending, concurrerende prijzen en geweldige aanbiedingen! ð

Invexiz ããã®åç
Zoals altijd weer snel geleverd en heerlijke producten!

Invexiz ããã®åç
Geweldige producten, hoge kwaliteit en heerlijke smaak!
Proberen!!!

Invexiz ããã®åç
High quality products, really like the protein supplements, great flavors!

Invexiz ããã®åç
Heerlijk zonder nare nasmaak. Geen klonten. Veel verschillende smaken voor lekker veel afwisseling.Aanrader!

Invexiz ããã®åç
supplementen met hoge kwaliteit, alles wat ik aan supplementen gebruik kan ik in 1 keer bestellen en ook nog eens snelle levering. Dan hebben ze sinds kort ook nog eens mijn favoriete #1 kledingmerk.

Invexiz ããã®åç
Super supplementen! Zeker een aanrader! Snelle levering en top kwaliteit.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã