レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Är mycket nöjd med all service jag fick & hade kontakt med dem via telefon! SÃ¥ tillmötesgÃ¥ende & fixade smycken som ej fanns kvar pÃ¥ nÀtet! Kunde inte blivit bÀttre! Sen har ej fÃ¥tt smyckena Ànnu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag vill tacka kundtjÀnst för lösning av mitt problem och positiv bemötande av medarbetare, som gjorde allt möjligt för min glÀdje av produkten jag bestÀllde. Jag har bestÀllt likadan halsband frÃ¥n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med alla köp frÃ¥n detta smyckesföretag. Servicen Àr verkligen i toppklass – personalen Àr bÃ¥de hjÀlpsam, trevlig och professionell! SjÀlva smyckena Àrav hög kvalitet och mots... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Helt fantastiska! Reklamerade ett halsband som gÃ¥tt sönder. Snabbt svar och fick mer hjÀlp Àn man kan förvÀnta sig❀ Nell Àr en stjÀrna pÃ¥ sitt jobb. Och sÃ¥klart har dom de snyggaste smyckena. Hade no... もっず芋る

䌁業情報

1. 宝石店
  2. ファッション アクセサリヌ店
  3. ファッション デザむナヌ
  4. 宝食デザむナヌ

圓該䌁業による蚘述

UpptÀck varför IOAKU by Fanny Ek Àr det frÀmsta valet för att handla smycken online! Vi Àr glada att meddela att vi nu anvÀnder Trustpilot, den ledande plattformen för recensioner, för att erbjuda transparent och autentisk kundfeedback. Vår kollektion av exklusiva smycken, skapade med precision och passion, har fått fantastiska recensioner från våra vÀrderade kunder. Med ett brett utbud av stilfulla och högkvalitativa smycken, inklusive örhÀngen, halsband och armband, erbjuder vi de perfekta accessoarerna för att förhöja din personliga stil. Utforska våra Trustpilot-recensioner och bli en del av den vÀxande gemenskapen av nöjda kunder som litar på IOAKU by Fanny Ek för sina smyckesbehov. Handla med förtroende och lyft din stil idag! Category: Women accessories, Jewelry, Jewellery, Jewlry, Birthday, Gifts, Christening, Online shopping, Graduation, Fashion, Fashion jewellery, Multifunctional Jewellery, Allergy free jewellery, hypoallergenic jewellery, Home delivery, Tiktok Jewellery, Unique design, Personal jewellery, Swedish design, Swedish fashion brand

4.9

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fantastisk service

Jag bestÀllde smycken till min dotter. RÃ¥kade fylla i fel adress. Det löste kundsupporten dagen efter utan problem. Ett av smyckena valde vi Àven att byta. Även det gick smÀrtfritt. Otroligt trevliga och tillmötesgÃ¥ende i all kommunikation.

2026幎3月5日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej Ulf, Tusen tack för att du tog dig tid att skriva sÃ¥ fint om din upplevelse hos oss! Det gör oss verkligen glada att höra att bÃ¥de adressÀndringen och bytet gick smidigt och att du kÀnde dig vÀl omhÀndertagen 💖

Vi vet hur viktigt det Àr att fÃ¥ snabb och hjÀlpsam support, speciellt nÀr det gÀller presenter till nÃ¥gon man tycker om. Tack för ditt tÃ¥lamod och förtroende — och hoppas att din dotter Àlskar sina smycken ✹

5぀星のうち5の評䟡

Jag Àr vÀldigt nöjd med alla köp frÃ¥n

SjÀlva smyckena Àrav hög kvalitet och motsvarade verkligen mina förvÀntningar, om inte mer
 Leveransen Àr smidigt och allt Àr alltid fint paketerat.

Jag kan varmt rekommendera detta företag till alla som letar efter vackra smycken och riktigt bra kundservice!

2026幎3月18日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Tusen tack för dina fantastiska ord Camilla 🥹💐 Det betyder verkligen enormt mycket för oss att höra att du Àr sÃ¥ nöjd med bÃ¥de smyckena, servicen och hela upplevelsen hos oss.

Vi lÀgger mycket kÀrlek bakom varje detalj — frÃ¥n kvalitet och paketering till kundservice och leverans — sÃ¥ att lÀsa detta gör oss otroligt glada. Att du dessutom vill rekommendera oss vidare Àr det finaste betyg vi kan fÃ¥.

Tack för ditt förtroende och för att du Àr en del av IOAKU 💎

JÀttetrevligt och fint

2026幎3月17日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Hej fina Greta, Tusen tack för dina fina ord! Så glad vi blir att höra att du haft en trevlig upplevelse hos oss. Det betyder mycket att du tog dig tid att lÀmna en recension. Tack för att du Àr en del av IOAKU!

5぀星のうち4の評䟡

Trevligt bemötande

Svårt att få information via hemsidan om hur man returnerar en order online. Men nÀr jag vÀl hade mailkontakt, så fick jag en smidig lösning och ett trevligt bemötande.

2026幎3月1日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att vi kunde hjÀlpa dig på ett smidigt sÀtt nÀr du kontaktade oss.

Vi uppskattar verkligen din feedback kring informationen om returer pÃ¥ hemsidan – sÃ¥dant hjÀlper oss att förbÀttra upplevelsen för vÃ¥ra kunder. Vi har redan hittat problemet och Ã¥tgÀrdat det.

Tveka inte att höra av dig igen om det Àr något vi kan hjÀlpa dig med i framtiden.

Varmt tack för att du handlar hos IOAKU!

De vet vad service Àr

Behövde göra en Àndring en lördag. Fick snabbt svar och allt löst. Otroligt snabb och service minded service frÃ¥n tjejerna pÃ¥ IOAKU 👌

2026幎3月7日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra. Vi försöker alltid finnas dÀr nÀr vÃ¥ra kunder behöver hjÀlp – oavsett om det Àr en vardag eller en lördag.

Vad roligt att vi kunde lösa din Àndring snabbt och smidigt. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Wonderful customer service

There was a small defect in the product that i had bought and i notified Ioaku’s customer service about it. They immediately took responsibility and replaced the product for me! I had the most wonderful experience with the sweetest person ever, she took my issue seriously and as a customer i felt extremely seen and heard. I will absolutely continue to buy all of my jewellery from Ioaku and will always recommend their beautiful products to everyone! 11/10 experience🩷

2026幎2月19日

Dear Alina,

Thank you so much for your incredibly kind words. It truly means a lot to us.

We’re very happy that we could resolve the issue quickly and that you felt taken seriously and well cared for. Creating a positive experience for every customer is something we care deeply about, so reading your message made our day.

Thank you for your trust in IOAKU and for recommending our jewelry – it means more than you know. We look forward to welcoming you back again soon.

VÀnliga och tillmötesgående

VÀnliga och tillmötesgående, jÀttefint bemötande och bra service

2026幎2月23日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för dina fina ord! Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde ett vÀnligt bemötande och bra service.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lÀmna en recension och hoppas få hjÀlpa dig igen i framtiden.

Great service

Great service and they are very understanding if you have a concern or problem! I truly recommend them and I will buy from them again.

2026幎2月21日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Thank you so much for your kind review. We’re really happy to hear that you had a positive experience with our service and felt supported when reaching out with your concern.

Your trust means a lot to us, and we truly appreciate your recommendation. We look forward to welcoming you back again soon.

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med service och sÀttet

VÀldigt nöjd med service och sÀttet blev bemött på. Rekommenderar starkt!!

2026幎2月12日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi blir vÀldigt glada att höra att du Àr nöjd med både servicen och bemötandet.

Att våra kunder kÀnner sig vÀl omhÀndertagna Àr vÀldigt viktigt för oss, så din feedback betyder mycket. Tack också för att du rekommenderar oss!

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiska smycken och bÀsta kundtjÀnst

Fantastiska smycken!
Och bÀsta kundbemötande ever!
Nell har hjÀlp mig otroligt snabbt och professionelt!

Kommer bli flera godingar köpta hos er!

Stor kram!🥰🥰🥰

2026幎2月10日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för dina fantastiska ord! Det gör oss så glada att höra att du både gillar våra smycken och upplevde ett så fint bemötande från vår kundtjÀnst.

Vi ska sjÀlvklart ocksÃ¥ hÀlsa Nell – hon kommer bli vÀldigt glad att höra detta. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Vi ser fram emot att få skicka fler smyckesfavoriter till dig framöver!

Stor kram,

BÀst

Absolut bÀsta supporten jag någonsin fått hos någon leverantör. Ida H har varit så himla hjÀlpsam och jag Àr så tacksam.

2026幎1月21日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder verkligen mycket för oss att höra att du haft en så bra upplevelse.

Vi ska sjÀlvklart ocksÃ¥ hÀlsa Ida – hon kommer bli vÀldigt glad över att höra att hennes hjÀlp uppskattades. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Snabb hantering

Otroligt snabb respons vis frågor, tillmötesgående och lösningsfokuserade.
Dessutom trevligt bemötande, bara plus!

2026幎1月13日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din fina recension! Det glÀder oss verkligen att höra att du upplevde snabb respons och ett trevligt bemötande från vårt team.

Vi strÀvar alltid efter att vara så hjÀlpsamma och lösningsfokuserade som möjligt, så din feedback betyder mycket för oss.

5぀星のうち1の評䟡

Fick smyckena i present för bara nÃ¥gra

Fick smyckena i present för bara några månader sen. Har totalt köpt/fått två par örhÀngen och en ring.
NÀr de kommer till ringen rostade den direkt fast de stod att den inte skulle rosta. Den knÀcktes Àven på mitten utan att jag gjort något speciellt.
ÖrhÀngena har gÃ¥tt sönder pÃ¥ samma stÀlle pÃ¥grund av extremt dÃ¥lig kvalitet.
Skulle absolut inte rekommendera eftersom man betalar så mycket för hemsk kvalitet.

2025幎11月1日

Hej finaste Maria,

Tack för att du delar din upplevelse, Àven om det gör oss vÀldigt ledsna att höra att dina smycken inte har hÃ¥llit som de ska. SÃ¥ ska det absolut inte vara – varken ringar som gÃ¥r av eller örhÀngen som gÃ¥r sönder vid normalt anvÀndande.

Vi kan dock inte se att vi har fått in något Àrende från dig hos vår kundservice. Vi önskar alltid att våra kunder kontaktar oss direkt först, så att vi får en chans att rÀtta till det som blivit fel. Hur ska vi veta att något inte håller måttet om du inte hör av dig?

Vi hjÀlper ALLTID alla våra kunder med reklamationer, byten och returer med glÀdje.

Om du hade hört av dig till oss tidigare hade vi gÀrna hjÀlpt dig att reklamera smyckena och hitta en lösning – till exempel utbyte, reparation eller annan kompensation.

VÀnligen kontakta vår kundservice på customerservice@ioaku.com
och bifoga bilder samt kvitto/orderunderlag, så ser vi över ditt Àrende omgående och hoppas kunna hitta en fin lösning åt dig.

VÀnliga hÀlsningar,
Alexandra från Team IOAKU

Fantastisk kundservice frÃ¥n första

Fantastisk kundservice från första kontakt till leverans! Fick ett så otroligt fint bemötande av Ida på kundservice! Snabb återkoppling, supersnabb leverans och service utöver det vanliga! Ni ska ha en stor stjÀrna för ett fantastiskt bemötande! 10/10!!!

2025幎11月18日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! Det gör oss så glada att höra att du Àr nöjd med både servicen och leveransen.

Vi ska sjÀlvklart ocksÃ¥ hÀlsa Ida – hon kommer bli vÀldigt glad över dina fina ord. Att kunna ge snabb Ã¥terkoppling och ett bemötande utöver det vanliga Àr nÃ¥got vi verkligen strÀvar efter.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Varmt vÀlkommen tillbaka till IOAKU!

5぀星のうち5の評䟡

Very nice and cool jewelry

Very nice and cool jewelry with an exclusive look at a good price. Also, the best customer service with fast responses and good service <3

2025幎11月5日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Thank you so much for your kind words! We’re very happy to hear that you enjoy the look and feel of our jewelry and that you had a great experience with our customer service.

Providing fast responses and helpful support is something we truly care about, so your feedback means a lot to us.

Thank you for your support and warm welcome back to IOAKU anytime.

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk service och så snabb

Fantastisk service och så snabb återkoppling 🌟🌟🌟🌟🌟

2025幎10月20日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi blir vÀldigt glada att höra att du uppskattade både servicen och den snabba återkopplingen.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – det betyder mycket för oss.

Fantastiskt hjÀlpsamma och

Fantastiskt hjÀlpsamma och servicemainded.

Genomgående snygg design av smycken med kÀnsla av lyx och kvalitet som passar både till vardag och fest. De Àr inte svåra att Àlska, man vill gÀrna ha fler.

Stort tack för all hjÀlp!

2025幎9月28日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din fantastiska recension! Det gör oss vÀldigt glada att höra att du uppskattar både vår service och designen på våra smycken.

Vi strÀvar alltid efter att skapa smycken med kÀnsla av bÃ¥de lyx och kvalitet, sÃ¥ det betyder mycket att du upplever dem sÃ¥. Tack ocksÃ¥ för dina fina ord om vÃ¥r service – det uppskattar vi verkligen.

Mycket nöjd

Mycket nöjd
Först med , förstagångsrabatten, som jag fick utan att ha fått koden 😄
BestÀllde ca kl 9 och fick paketet kl 16 dagen efter. Nog den snabbaste leveransen ever 😄

2025幎9月19日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du Àr nöjd – bÃ¥de med rabatten och den snabba leveransen.

Vi gör alltid vårt bÀsta för att hjÀlpa till nÀr något strular och för att få ivÀg bestÀllningar så snabbt som möjligt, så det betyder mycket att du upplevde det så.

Tack för att du tog dig tid att skriva, och varmt vÀlkommen tillbaka till IOAKU.

5぀星のうち5の評䟡

JÀttebra service och bra hjÀlp snabbt!

2025幎9月15日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du Àr nöjd med både servicen och den snabba hjÀlpen.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Varmt vÀlkommen tillbaka till IOAKU.

5぀星のうち5の評䟡

Excellent customer support when broken earrings

My daughters earrings broke after only 2 months. The pin fell off. I contacted IOAKU support and got immediate reply. I sent them pictures of the earrings. The support made arrangements so my daughter got new earrings (different style this time). They even went through extra trouble to find exactly the ones my daughter wanted though they were out of stock. Fast and excellent service. Absolutely brilliant! Would definitely recommend!

2025幎9月2日

IOAKU By Fanny Ek からの回答

Thank you so much for taking the time to share your experience. We’re very sorry that the earrings broke, but we’re really happy that our team could quickly help resolve the situation.

It means a lot to us that your daughter received a new pair she truly wanted, even when they were out of stock. Creating solutions and making sure our customers are happy is always our priority.

Thank you for your kind words and recommendation — we truly appreciate it.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。