ZamówiÅam suknie na swojÄ osiemnastke. MiaÅam problem z rozmiarówkÄ i skontaktowaÅam siÄ z firmÄ . Bardzo szybki czas odpowiedzi i same konkrety, naprawde doceniam
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jestem bardzo zadowolona z usÅug sklepu Ionotix. Wszystko sprawnie,towar dobrej jakoÅci, przesyÅka jak najbardziej w porzÄ dku.
The fabric has good texture and I like wear it most of the time.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sklep oszukuje klienta
Sklep oszukuje klienta, zwrot zamiast do Polski, skÄ d jest zamawiany towar, ma zostaÄ odesÅany do Chin. Nigdzie nie ma takiej informacji, adresy podane na stronie sÄ tylko i wyÅÄ cznie Polskie. A podczas kontaktu proponujÄ tylko Åmieszny rabat, lub czÄÅciowy zwrot pieniÄdzy.
Utworzenie zamowienia na to
Utworzenie zamowienia na to, abo szybko wymienic jeden z elementow zamowienia, bylo wtedy moja priorytetem a sklep ten byl na parze.
The fabric has good texture and I likeâŠ
The fabric has good texture and I like wear it most of the time.
Strona byla czytelna
Strona byla czytelna, koszyk dzialal intuicyjnie, a informacje o dostawie przychodzily na biezaco. Zakupy przebiegly sprawnie - nie mam uwag.
opÅacone opinie ze Stanów ZjednoczonychâŠ
opÅacone opinie ze Stanów Zjednoczonych dla 'niby' polskiego sklepu. UwaÅŒajcie, nie ma ÅŒadnych danych firmowych, firma widmo i nie doczekacie sie zwrotu pieniÄdzy.
ZamówiÅem zestaw ubraÅ
ZamówiÅem zestaw ubraÅ. Fasony sÄ solidne, materiaÅy wydajÄ siÄ porzÄ dne i przyjemne w dotyku. Wszystko dotarÅo w terminie. W sumie jestem zadowolony.
Omijajcie ten sklep szerokim Åukiem
Omijajcie ten sklep szerokim Åukiem. Towar nie pasujÄ cy, próba zwrotu, zakoÅczona fiaskiem. Sklep nie przyjÄ Å zwrotu, rozmowa z obsÅugÄ klienta a raczej z botem nie przyniosÅa zupeÅnie niczego, telefon podany do kontaktu poza zasiÄgiem.
I bought the gown for my wife and sheâŠ
I bought the gown for my wife and she loved it. So, I would say the product was good.
Buty sa wygodne i dobrze wykonane
Buty sa wygodne i dobrze wykonane. Dotarly szybko - dwa bni po oplaceniu zamowienia.
Proces zakupowy byÅ w porzÄ dku
Proces zakupowy byÅ w porzÄ dku, a produkt dotarÅ starannie zapakowany. Zgodny z opisem na stronie.
Good quality and nice packaging.
The texture is thin not gonna lie but IâŠ
The texture is thin not gonna lie but I would buy it again because of the price.
Zamówienie dotarÅo szybko
Zamówienie dotarÅo szybko. JakoÅÄ ubraÅ okazaÅa siÄ zgodna z tym, czego oczekiwaÅem. MateriaÅy sÄ solidne, a rozmiar odpowiada tabeli na stronie. ChÄtnie tu wrócÄ.
Zamonwienie dotarlo w kilka dni
Zamonwienie dotarlo w kilka dni. Jakosc materialu i wykonczenie sa bardzo dobre.
Kolejny rez dobrze
Kolejny rez dobrze. Ubrania po praniu wciaz trzymaja fason.
Nie polecam - chyba, ÅŒe chcesz straciÄ pieniÄ dze
Nie polecam. OtrzymaÅam sukienkÄ (wysyÅka z Chin) niezgodnÄ z zamówieniem, a przy próbie zwrotu spotkaÅam siÄ wyÅÄ cznie z utrudnieniami. Å»Ä dano ode mnie odesÅania sukienki do Chin na mój koszt, zamiast zwrotu pieniÄdzy proponowano czÄÅciowe zwroty i bony. Ostatecznie nie odzyskaÅam nawet czÄÅci pieniÄdzy.
Obsluga odpowiedziala rzecowo
Obsluga odpowiedziala rzecowo. Transakcja bezpieczna. towar w porzabku.
Garnitur wyglada elegancko
Garnitur wyglada elegancko, rozmiar typowy, dostawa sprawna. po prostu dobrze.
paczka dobrze zapakowana
paczka dobrze zapakowana, ubrania jak na zdjeciach. Bez problemow.
The dress has cool details which isâŠ
The dress has cool details which is something I did not wear earlier so good job.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ