ZamówiÅam suknie na swojÄ osiemnastke. MiaÅam problem z rozmiarówkÄ i skontaktowaÅam siÄ z firmÄ . Bardzo szybki czas odpowiedzi i same konkrety, naprawde doceniam
Jestem bardzo zadowolona z usÅug sklepu Ionotix. Wszystko sprawnie,towar dobrej jakoÅci, przesyÅka jak najbardziej w porzÄ dku.
Sklep oszukuje klienta, zwrot zamiast do Polski, skÄ d jest zamawiany towar, ma zostaÄ odesÅany do Chin. Nigdzie nie ma takiej informacji, adresy podane na stronie sÄ tylko i wyÅÄ cznie Polskie. A podcz... ãã£ãšèŠã
The fabric has good texture and I like wear it most of the time.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
kontakt bez problemu
kontakt bez problemu, dostawa szybka, a jakosc dresu okazala sie lepsza, niz sie spodziewalem.
Ubrania sa porzadnie uszyte i wygodne
Ubrania sa porzadnie uszyte i wygodne. Caly proces zakupu - zero problemow, zwyczajnie dobrze.
Need to work on the customer service aâŠ
Need to work on the customer service a lot ngl but the product quality is very good.
Szybka wysylka
Szybka wysylka, sprawna obsluga. Produkt zgodny z opisem. Po prostu dziala i tyle.
Zamowienie dotarlo na czas
Zamowienie dotarlo na czas, sukienka pasuje idealnie. Material jest naprawde dobrej jakosci.
Sweater was nice
Sweater was nice, well kitted. I thought of giving a review earlier but I wanted to try it for some time.
Zadowolony klientâŠ
ZÅodzieje
ZÅodzieje ! Okradli mnie na 450 zÅ.zamowiony towar nigdy nie dotarÅ. I zwrot pieniÄdzy teÅŒ nie.
ZamówiÅam suknie na swojÄ osiemnastke
Mijn pakketje kwam accuraat en eerderâŠ
Mijn pakketje kwam accuraat en eerder dan voorspeld.
The creation of the items demonstratesâŠ
The creation of the items demonstrates the high level of workmanship imparted and the careful attention to every little detail. The packages, which delivered them to me, were quantitatively and qualitatively flawless.
De klantenservice is erg snel enâŠ
De klantenservice is erg snel en professioneel in beantwoorden van vragen. Ze hebben mij erg goed geholpen.
Betrouwbare webshop met eenâŠ
Betrouwbare webshop met een overzichtelijk assortiment en een snelle service.
Bardzo sprawnie zaÅatwiona reklamacja
Bardzo sprawnie zaÅatwiona reklamacja
RT
Ik ben erg blij met de supersnelleâŠ
Ik ben erg blij met de supersnelle levering en de geweldige kwaliteit van de kleding.
To chyba najgorszy sklep internetowy
To chyba najgorszy sklep internetowy, z jakim miaÅem do czynienia. Produkt nie ma nic wspólnego ze zdjÄciami na stronie. WyglÄ da tanio i jest bardzo sÅabej jakoÅci. Co wiÄcej, adres firmy podany w internecie okazuje siÄ nieistniejÄ cy, co wyglÄ da bardzo podejrzanie. Klient jest caÅkowicie ignorowany po zakupie. Zdecydowanie odradzam â wyglÄ da to na oszustwo i wprowadzanie klientów w bÅÄ d.
OSZUÅCI!!!NIE POLECAM !!!
OSZUÅCI!!!NIE POLECAM !!!! ZamówiÅam torebkÄ za 150 pln. Sklep wydawaÅ sie wiarygodny. Niestety to oszuÅci! Torebka okazaÅa siÄ tandetÄ i chciaÅam zwróciÄ, niestety od 3 tygodni mnie zbywajÄ . NIE POLECAM!!!!!
To nie jest ÅŒaden sklep
To nie jest ÅŒaden sklep. To zwykÅy poÅrednik, a klient staje siÄ nieÅwiadomym importerem towaru z Chin. Nie polecam, zwrot moÅŒliwy jedynie do Chin. SprawÄ zgÅosiÅem Do UOKiK.
Ogólnie nie jest źle
ZakupiÅem buty i chociaÅŒ czekaÅem ok. 2 tygodni w koÅcu przyszÅy. Co prawda numery sÄ zaniÅŒone (zamówiÅem 43 a byÅy jakby 41) ale za opÅatÄ kosztów przesyÅki (ok. 40 zÅ) przysÅali mi nowe buty w rozmiarze 45 (te byÅy dobre) a te mniejsze mogÅem sobie zostawiÄ.
OszuÅci
OszuÅci. Paczka idzie z chin a jak chcesz wymieniÄ rozmiar to samemu trzeba zapÅaciÄ 250zl za wysyÅkÄ do chin. PoraÅŒka nie polecam
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã