Renoveringen af mit batteri virker fint. Jeg har dog ikke prøvet at cykle det antal km den skulle kunne klare 😆 men batteriet virker meget bedre det er helt sikkert. Der stod at displayet på batter... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kan kun anbefale Iontek på det varmeste! Jeg har aldrig oplevet så god og oprigtig hjælp til at få fundet ud af, hvad der var galt med min ladcykel og batteriet. Kasper er dygtig, hjælpsom og ærlig -... もっと見る
Hurtig retur og fantastisk service. Blev ringet op og forklaret omkring reparationen, og hvad jeg skulle være opmærksom på fremover, da mit batteri var godt og grundigt DØDT og komponenterne inden i r... もっと見る
Vores Bosch støvsuger trængte til nyt batteri og vi købte den store pakke som betød forsendelse inklusiv. Prisen var super og maskinen blev lavet og returneret samme dag de modtog den - sådan. Og nu h... もっと見る
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg fik professionel hjælp til nyt…
Jeg fik professionel hjælp til nyt batteri til min massagepistol som jeg bruger på mit arbejde som selvstændig massør.
Det er egentlig en meget lille opgave som en del andre batterioperatører afviste at hjælpe mig med. Iontek sagde med det samme ja og løste opgaven til en lige så billig penge som jeg kunne have købt et kopibatteri til i Kina. Det er så ikke helt rigtigt for jeg valgte til et tilbud om at bruge 130kr. på at opgradere min batteripakke så jeg får lidt længere levetid. Derudover er det også batterier er en helt anden kvalitet end jeg ville have fået fra Kina.
Jeg kunne have valgt at købe en helt ny massagepistol, men det vil igen være en massagepistol med en lavkvalits-batteripakke fra Kina. Jeg holder på at vi skal reparere de produkter vi har i stedet for at købe nyt. Min massagepistol er nu af bedre kvalitet end den var fra ny. jeg er meget tilfreds.
Atle Hedvard / Kropsterapeut / ManuVision/ Roskilde
Vores varmeste anbefaling
Vi fik super vejledning over telefonen. Vores aftale er blevet udført meget tilfredsstillende. Vi kunne hele tiden følge med i hvor og hvor langt batteriet var i processen, ligeledes da batteriet skulle retur. Vi følte os i gode professionelle hænder hele vejen. Giver vores varmeste anbefalinger.
Hurtig og nem forsendelse og hurtig rep
god service og levering
På trods af mindre transport skade
På trods af mindre transport skade, blev det hurtigt sent retur og ordnet. Sparet 2000dkr i forhold til nyt batteri.
Super rådgivning og god økonomi at…
Super rådgivning og god økonomi at reparerer det gamle opladelige til at bedre produkt
Lynhurtig reparation og fantastisk service
Lynhurtig reparation. Telefonisk opkald fra reparatør med forklaring til det opstået problem. Meget fin service
Venlig kompetent betjening hurtig…
Venlig kompetent betjening hurtig levering 5 stjerner herfra
God service og hurtig ekspedition/ renovering
God service, rimelig pris og hurtig ekspedition
Hurtig renovering af batteri til…
Hurtig renovering af batteri til ladcykel, afsendte det gamle batteri torsdag og havde det retur igen onsdag, og til en meget fornuftig pris ift. nyt batteri. Og det virker upåklageligt. Kan kun varmt anbefale Iontek
Alt var som det sku være
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition
Kontaktede dem, total venlig og hjælpsom, da vi var ved at bestille.
Kontaktede dem igen, da vi fik batteriet - der var noget vi ikke var sikker på kunne holde til at være ude. Igen fantastisk venlig og hjælpsom.
De største anbefalinger herfra
Fik hvad vi havde betalt for
Ekspeditionen af vore ordreforløb -indlevering og modtagelse af batteri forløb til UG.
Jeg havde sendt et cykelgammelt batteri…
Jeg havde sendt et cykelgammelt batteri ind til renovering. Jeg blev ringet op af en meget kompetent medarbejder, som nemt kunne forklare hvorfor at det desværre ikke kunne lade sig gøre at renovere batteriet, og anbefalede mig i stedet at købe et nyt batteri et andet sted. Ingen tvivl om, at hvis jeg igen har et cykelbatteri, skal det til iontek.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。