企業が回答しました
Fantastisk! Efter at have prøvet at række ud til forskellige rep firmaer med mit udenlandske batteri, var batteriservice de eneste, der ville give den et forsøg og tage mit batteri ind til reparation.... もっと見る
企業が回答しました
God og professionel oplevelse, Emma fandt hurtigt en løsning, også rart man kan følge opgaven gennem hele forløbet. Havde hos cykelhandler fået oplyst at man ikke kunne renoverer / skaffe et bat... もっと見る
当該企業による記述
Vi er et elektronik værksted beliggende i Køge, hvor vi med stor passion bruger det meste af vores tid på at renovere, reparere og producere batterier / batteripakker til blandt andet elcykler, el-løbehjul og segboards.
Hos Batteriservice Køge går vi meget op i at levere en god oplevelse til dig som kunde, og gør vores bedste for at kunne levere en god service og en pris der er til at have med at gøre.
På online shoppen finder du et stort udvalg af e-mobilitet og batterier, både helt nyt men også brugt, da vi syntes at genbrug er vejen frem! I en verden fuld af forbrug, ønsker vi at skabe fokus på den glæde der kan være i at give nyt liv til f.eks dit brugte batteri, hvorved du både sparer miljøet og din pengepung for mange penge.
Med over 10 års erfaring inden for elektronik og batterier kan vi sikre dig, at dine batterier er i gode og trygge hænder. Vi anvender kun dele fra anerkendte producenter såsom Samsung, Panasonic og LG, da vi er sikre på, at de kan leve op til vores egne kvalitetskrav.
Vi er elektronik nørder og elsker det vi laver, hvilket også afspejles i den service vi leverer.
Tangmosevej 87G, 4600, Køge, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er traet af at det altid er Emma der tager telefonen og man aldrig kan komme direkte I kontakt med vaerkstedet .Nar de skriver til mig at der er noget ydeligere Jeg skal betale for udover de 3000 kroner som renoveringen koster I forvejen sa ma Jeg blot vaere tvunget til at betale til dem

Batteriservice からの回答
Deres pris er konkurrencedygtig, men når jeg lægger 3-4 ugers leveringstid, forsendelsesomkostninger begge veje, og risikoen for en anden reparation (baseret på 1-stjernede anmeldelser her) sammen, er den samlede ejeromkostning ikke tydeligt bedre end at købe et nyt batteri. Regnestykket føltes usikkert, og jeg tøvede. Måske er det et godt tilbud, men usikkerheden holder mig tilbage.

Batteriservice からの回答
Fin professionel rådgivning i forbindelse med cykel batteri problemer

Batteriservice からの回答
Jeg overvejede at bruge dem til min 36V batterirenovering. Men ved at læse deres svar på negative anmeldelser bemærkede jeg et konsekvent mønster: De bebrejder kunden for at "misforstå" garantibetingelserne. En virksomhed der finder smuthuller i sin egen garanti i stedet for at stå inde for sit arbejde, er ikke en jeg stoler på. Jeg har brug for en skriftlig, klar garanti uden skjulte undtagelser.

Batteriservice からの回答
Perfekt! God service. Hvis du skal have repareret et batteri, er det her stedet!

Batteriservice からの回答
Tack för ett gott genomförts arbete med mitt batteri till min Biltema citybike. Då detta inte gick att göra i Sverige. Trevligt bemötande och saklig information om reperation. Tusen tack. Allt fungerar som det ska, och min cykel har fått ett nytt liv igen.mvh Per Sörensen/Göteborg

Helt sikkert en 5'er
Mit batteri blev SÅ meget bedre end originalt. Tak til jer, selvfølgelig koster det noget men kvalitet koster som bekendt - havde skalaen været på 10, så var det en ren 10'er
(Scooter batteri på 20 Ah øget til 28Ah)

Batteriservice からの回答
Jeg bestilte et batteri, men anmeldte ordren en time senere,da jeg os skulle have et nyt baghjul, og så var det næsten lige så billigt at købe en ny lovlig M20 model.
Vi indleverede 2 trætte batterier, og blev vildt overrasket over hvor kraftfulde de blev, efter en opgradering hos batteriservice.
Venlig og god service.
Prøv det!

Batteriservice からの回答
Har lige fået mit cykel batteri tilbage efter det har fået en ny omgang . Jeg er så super glad det er som en drøm og ikke skal lade batteri op hele tiden . Jeg kommer helt klart tilbage og få ordnet mit batteri til min el cykel . Kan kun sige store anbefalinger fra mig .

Vild service!
Kundeservice er 5/5, og levering sker så hurtigt. Har ikke andet end positivt at sige.
Jeg tog fejl med størrelse på batteri, og endte med at få god hjælp til at finde det rigtige, tusind tak for hjælpen og den gode service.
Først gang jeg har fået så god hjælp og god service et sted. Så i fortjener de her 5 stjerner.

Batteriservice からの回答
De laver en god service og garanti for deres arbejde. Jeg vil til enhver tid bruge dem igen.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。