レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Wanneer GEEN ippies! Ter info! Uit de statieken! Bol! Heel veel bla bla maar pech! Beste, Hartelijk dank voor het sturen van de orderbevestiging. Uit de statistieken van b... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Ben al meer dan 5 jaar lid bij Ippies en ik kan tot nu toe alleen maar positieve dingen erover zeggen. Ik heb dankzij Ippies honderden euro's bespaard en gespaard. Je moet wel opletten dat je browe... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. アフィリ゚むト マヌケティング サヌビス

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Via ippies kun je shoppen bij meer dan 2.000 webwinkels. Bij alles wat je koopt, spaar je ippies en die zijn geld waard! Zo spaar je razendsnel tot wel 10% van je aankoopbedrag.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

het moderne sparen

ideaal en snel en in dit digitale tijdperk is het leuk om een soort gelijk iets te hebben maar dan gekoppeld aan digitale webwinkels. met de spaarhulp aan te zetten wordt alles vanzelf geregeld en na een leuk bedrag kies ik meestal voor het om te zetten in cadeaubonnen. ik ben blij met dit soort dingen die toch nog kunnen om te belonen

2023幎7月13日

Beste Dennis,
Fijn om te horen dat je met plezier ippies spaart en bedankt voor de 4 sterren, daar zijn we blij mee!
het ippies team

oplichters en bovendien spammers. STAY AWAY

oplichters en bovendien spammers.
1: |Stelselmatig komen ippies er niet doorheen, 'toevalliog' steeds bij je duurste aankopen, er achteraangaan is een tergend frustrerend proces wat vooral bestaat uit wachten, en vaak alsnog genakt worden en geen ippies krijgen.

2: De SPAM van het 'ippies panel' , elke DAG krijg ik rond de 10-15 van dezelfde e-mails met uitnodiging voor het panel, elke dag dezelfde identieke mail. Meerdere keren over gemaild, gaan ze tof lopen doen door er nog ff expres 7 terug te sturen...
nu 4 keer gesommeerd ermee op te houden. Doen ze niet, Prima. Heb mn advocaat erop gezet.
3: Stelen van je geld letterlijk:
Gewoon doodleuk erachterkomen dat AL MIJN LIDL EN BAX SHOP IPPIES INEENS WEG ZIJN?!?!?

Ook weer ;toevallig' de 2 shops waar ik verreweg de grootste aankopen doe...

er wordt niet geholpen via de klantenservice, enkel aiuto generated "£$"£$£2 mails die nul zin hebben,

ze hebben voor vele honderden euros van bax shop en lidl aan ippies gewoon uit mn account laten verdampen, pure diefstal.

EN NU, HEBBEN ZE ZELFS MN HELE ACCOUNT VERWIJDERD?!??!?! IK BEN ECHT MAD AS HELL./

ik heb bol.com, lidl, thuisbezorgd, tonecontrol, bax shop , etc etc al benaderd hierover en ga hiernaast zelf door met procederen met mn advocaat totdat dit malafide bedrijf ten onder gaat.

*edit* grappig dat ik als ENIGE geen reacties krijg van ippie van IEDEREEN HIER... als jullie niks te verbergen hebben, reageer dan???? Mijn vingers jeuken zo langzamerhand om OF langs te gaan (met cameracrew, pers is al lang geinformeerd) of alsnog over te gaan tot dagvaarding'. Ik laat niet met me f*cken ippies, dit weten jullie
*edit 2:

Jullie krijgen nog tot 15 september en dan zal ik jullie niet dagvaarden maar enkel de (reeds geinformeerde, maar heb nog niks concreets genoemd wat jullie schuld ECHT (voor hen dan) bewijst... maar met een dossier van heeeeeeeeeeeeeeeel veel gigabytes inmiddels aan schermopnames, screenshots, telefoongensprekken met juristen etc, in combinatie met het geweldige wetransfer, ben ik maar 1 klik verwijderd van het jullie compleet ten gronde te richten....

Dus: t/m 14 september 23:59:59 NL tijd om precies te zijn kunnen jullie je verantwoordelijkheid nog pakken en mij G>>.........................mme mijn geld terug te geven,

Denk je dat ik bluf? en waarom ik dit nu nog niet doe?! OMDAT IK GEEN ZIN HEB IN WééR EEN RECHTSZAAK.... ER LOPEN ER NAMELIJK AL 4 VANUIT MIJ TEGEN MALAFIDE ORGANISATIES ZOALS JULLIE, WAARONDER ZELFS HET POLITIEKORPS... CHOOSE YOUR BATTLES WISELY IPPIES

Edit nummer zoveel: immers is jullie termijn verstreken, nu zijn jullie van mij....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BURN

2023幎7月7日

Irritant

Geweldig, ik wilde bij Ippies inloggen (om mij uit te schrijven) en werd getracteerd op ACHT (!!) ReCAPTCHA's en heb de boel toen maar afgesloten. Je wordt tegenwoordig dood gegooid met die onzin maar dit slaat alles.
Uitschrijven zal me niet lukken dus gaat de zooi in het vervolg in de SPAM map.

N.a.v. het antwoord van IPPIES het volgende: Die overal en steeds meer opduikende ReCPATCHA's hebben weinig met fraude te maken maar zijn vooral bedoeld voor heel andere doeleinden, o.m. ontwikkelen van AI (u weet wel die omstreden "artificial intelligence")....

2023幎5月15日

ippies からの回答

Beste Jan, we vinden het vervelend om horen dat het niet lukte om je uit te schrijven vanwege de vele ReCAPTCHA’s. Die zijn helaas nodig om fraude te voorkomen, maar als het er zoveel zijn dan is dat inderdaad frustrerend. Waarschijnlijk was er een storing of een technisch probleem. Als je een berichtje stuurt naar onze klantenservice, dan schrijven we je uit voor ippies. Met vriendelijke groet, het ippies team

Geen goede ervaring mee.

Regelmatig zijn de Ippies niet bijgeschreven. Je moet het altijd blijven controleren, bericht gestuurd naar de klantenservice, geen reactie terug. bij de tweede keer lag de schuld bij de verkoper?
Ippies geeft altijd de schuld aan de desbetreffende organisatie als het niet goed is gegaan.
Account verwijderd, en ze blijven maar mailen.
Na plaatsen van een review is dit door de klantenservice meteen opgepakt en opgelost. Nu toch een beter gevoel over ippies.

2023幎4月14日

Beste Frank,

Dank je voor je review.

We vinden het vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad bij ippies. Jouw gegevens zijn inmiddels uit ons systeem verwijderd, dus ik kan helaas niet zien wat er in jouw geval precies fout ging. Nadat je uit ons systeem verwijderd bent zou je geen e-mails meer van ons moeten krijgen, maar het kan een paar dagen duren voordat alle mailinglijsten gesynchroniseerd zijn. In 99 van de 100 gevallen gaat het ippies sparen automatisch goed, en als het een keer niet goed gaat, dan kunnen wij in de meeste gevallen achteraf proberen de ippies alsnog toegekend te krijgen. Op dit moment bedraagt de gemiddelde responstijd van onze klantenservice minder dan 24 uur.

ippies is een gratis spaarprogramma en wij wensen al onze leden een leuke spaarervaring toe.

Met Vriendelijke Groet,

Het ippies team
Elisabeth

5぀星のうち1の評䟡

Geen ippies ontvangen bij meerdere aankopen!

Zoals andere gebruikers ook klagen. Heb veel punten misgelopen terwijl ik de stappen netjes volg. De ene keer werkt het wel en de andere keer niet. Achteraf na contact met de klantenservice krijg je niet de ippies. Ze geven enkel maar aan dat ik iets fout heb gedaan. Het enige foute is de app wat blijkbaar niet goed communiceert! Hier zullen ze spoedig wat aan moeten doen.

2022幎12月26日

ippies からの回答

We vinden het jammer om te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met ippies. We doen uiteraard ons best om het proces optimaal te laten verlopen. Mocht je ippies missen voor een bestelling, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met onze klantenservice en wij zullen dan proberen de gemiste ippies voor je te achterhalen. https://www.ippies.nl/klantenservice/contact?q=44
Met vriendelijke groet, het ippies team

5぀星のうち3の評䟡

ik spaar al jaren ippies

ik spaar al jaren ippies, heel blij mee! Let alleen wel op om te checken wat de prijs is als je met of zonder ippies besteld. Bij booking.com is de prijs heel vaak voordeliger is als je niet via ippies boekt. Dan betaal je eigenlijk voor je ippies, jammer en vind het ook een beetje oplichterij van booking.com

2022幎6月7日
5぀星のうち1の評䟡

Sturen SPAM terwijl je account geblokkeerd is i.p.v. verwijderd!

Eerder contact gehad met hun, ze reageren zeer onprofessioneel en onbeleefd. Ik heb aangegeven wat ik vond van de gebruiksvriendelijkheid van de Chrome Extentie en omdat ik dit zo slecht (en irritant) vind werken, dat ik mij heb bedacht. Ze reageerden dat ik niet zo snel mij voor dingen moet inschrijven.
Ik heb hun verzocht zich aan de AVG wet te houden en dat ze niets van mij in hun systeem mogen hebben. Ik word echter nog steeds belaagd met SPAM, en nu ben ik er inmiddels ook achter gekomen dat ze mijn account hebben geblokkeerd!!! Ze hadden deze moeten verwijderen, inclusief al mijn emails!

2022幎4月17日

Waardeloos

Waardeloos. Dit was de eerste en gelijk ook de laatste keer. Precies gedaan zoals het hoort. Via de app de winkel aangeklikt, aankopen gedaan en afgerond. Niks geen ippies gekregen. Neem je contact op met de klantenservice, zeggen dat ze achteraf niets toekennen. Wat een dom verhaal.

2021幎8月10日
5぀星のうち5の評䟡

Gratis al bijna 200 euro verdient!

Inmiddels al bijna 200 euro aan ippies kunnen sparen en ook uit kunnen geven 😉 Nooit problemen mee gehad en waarom ook, het is gratis! Het komt een keer voor dat er iets fout gaat en een bedrijf je geen ippies geeft maar zodra je dit laat weten krijg je redelijk snel 9 van de 10 keer alsnog je ippies. Ik beveel het iedereen aan.

2021幎7月18日

Waardeloze organisatie

Wat een ongelooflijk waardeloze organisatie. Al 6 maanden bezig mijn account te herstellen. Veel punten gemist. Geen compensatie. Noppes. Alleen maar ergenis. Communiceren met mijn oude emailadres waar ik niet meer bij kan. Zoveel onnodige irritatie omdat ze je zo slecht helpen. GEEN LID VAN WORDEN!

2021幎6月21日
5぀星のうち1の評䟡

Vroeger..... toen alles nog beter was.

PFFFF drama tegenwoordig, en ik spaar al heel wat jaren Ippies....

De afgelopen 2 jaren het aantal ippies wat je per euro kreeg hard achteruit zien gaan en tegenwoordig krijg je ze vaker niet dan wel, en als je de vraag inschiet waarom hebben ze altijd wel een reden waarom je ze NIET krijgt en ik heb dit de afgelopen periode met diverse (grote en kleine) aankopen al meegemaakt.
Waar je vroeger 4 tot 5 ippies per euro kreeg is dat tegenwoordig minder dan 1 ippie per euro (als je geluk hebt).

Oh ja en de standaard antwoorden als je ze niet ontvangen hebt is dat je geswitched bent van browser tijdens het besteld proces of een blocker gebruikt..., dit terwijl ik hier altijd op let en desnoods na het vullen van het winkelmandje nogmaals naar de website via ippies en dan afreken maar dan nog gaan sommige bestel processen wel maar veel NIET goed.

En dan maar weer de klantenservice aan moet schrijven in de hoop dat je geen standaard antwoord krijgt dat JIJ als consument iets fout hebt gedaan of dat ze een storing hadden....
Ik heb ze allemaal al een keer gehoord.

En dan heb ik het nog geeneens over de Ippies Panel mails, 99 van de 100 keer als je ze aanklikt krijg ik altijd de melding dat ik niet de juiste persoon bent en je dan 5x doorgezet word naar een ander onderzoek waarbij je telkens maar weer gegevens in moet voeren en je uiteindelijk na 5 minuten klooien alsnog niets krijgt.
Vroeger kreeg je tenminste nog 100 ippies voor 10-15 vragen, nu eerder 10 ippies voor dezelfde vragen.

Dus als je nog de moeite wilt doen om ze te sparen dan wens ik je veel succes

2021幎5月6日
5぀星のうち3の評䟡

Duurt even maar .... hopelijk heb je dan ook wat

Laat ik beginnen te zeggen dat ik tot maart dit jaar erg tevreden ben geweest. Het duurt even maar dan heb je ook wat. Onder dat motto spaar ik al een aantal jaren. Nu kwam het moment dat ik een aantal grote aankopen moest doen en gezien de tijd waar we nu in zitten, deed ik dit online waar je dat normaal in de winkel zou doen. Het gaat om matrassen bij de bol en een kledingkast bij de otto. Van deze grote bedragen helaas nog een ippie gezien. Terwijl ik bij de bol bij een latere kleinere bestelling de ippies wel kan zien. Op de eertste mail netjes antwoord gehad maar het is nu helaas stil. Ik heb ze net weer een mail gestuurd. Jammer dat dit nodig is het was zo leuk. Ik hoop dat ook nu mijn motto wel gaat gelden: het duurt even maar dan heb je ook wat!

2021幎4月20日

Gestopt met Ippies

Ippies sparen was leuk en ging gemakkelijk. Helaas deel ik nu dezelfde ervaringen als bij anderen, ippies krijg je niet meer automatisch, je moet er altijd achteraan. En dan nog krijg je ze niet toegekend omdat je “iets” niet goed zou hebben gedaan. Niet meer geloofwaardig ik stop er ook mee, het is de irritatie niet waard!

2021幎3月28日

Niet leuk meer....

Ik spaar al best lang ippies en ook een hele tijd was het leuk om te sparen, maar wat ik in andere Reviews dus nu ook lees....bij grote aankopen krijg je heel vaak je ippies niet toegekend en wanneer je er naar vraagt is er altijd wel iets waarom je ze toen net niet kreeg....echt waardeloos. Wanneer mijn laatste ippies zijn besteed stop ik ermee. Zoals iemand al eerder schreef de ergernis is groter dan het plezier.

2021幎2月10日
5぀星のうち2の評䟡

Het laatste jaar functioneert het heel slecht en probleemoplossing schiet tekort

Enkele jaren werkte het naar behoren, maar het laatste jaar kreeg ik slechts voor enkele transacties de ippies die mij toekwamen. Omdat het eerder wel goed ging, controleerde ik niet meer en kwam er bij toeval achter. Ippies maakt het onmogelijk de spaarpunten alsnog te claimen als de transactie langer dan 4 weken geleden was. Ik heb nota bene betaalbewijzen! En nog veel meer transacties waar ik ippies voor hoorde te krijgen maar waar ik geen admin van heb bewaard. Al met al heel wat euro's verdiende korting misgelopen door slecht functioneren van Ippies.

2021幎1月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス