Wanneer GEEN ippies! Ter info! Uit de statieken! Bol! Heel veel bla bla maar pech! Beste, Hartelijk dank voor het sturen van de orderbevestiging. Uit de statistieken van b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ben al meer dan 5 jaar lid bij Ippies en ik kan tot nu toe alleen maar positieve dingen erover zeggen. Ik heb dankzij Ippies honderden euro's bespaard en gespaard. Je moet wel opletten dat je browe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een ongelooflijk waardeloze organisatie. Al 6 maanden bezig mijn account te herstellen. Veel punten gemist. Geen compensatie. Noppes. Alleen maar ergenis. Communiceren met mijn oude emailadres waa... ãã£ãšèŠã
Enkele jaren werkte het naar behoren, maar het laatste jaar kreeg ik slechts voor enkele transacties de ippies die mij toekwamen. Omdat het eerder wel goed ging, controleerde ik niet meer en kwam er b... ãã£ãšèŠã
Via ippies kun je shoppen bij meer dan 2.000 webwinkels. Bij alles wat je koopt, spaar je ippies en die zijn geld waard! Zo spaar je razendsnel tot wel 10% van je aankoopbedrag.
ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik kan al maanden niet meer op ippies.nl. Kan op alle sites, behalve op deze. Heb er al een aantal keren achteraan gebeld, maar wordt NIKS meegedaan. Ik heb nog een tegoed stan van bijna 100 euro. Maar ik ben bang dat ik het gewoon kwijt ben.
Hopelijk wordt dit bericht gelezen en kan er nogmaals naar gekeken worden, Vond het nl wel een leuke spaarpot.

ippies ããã®åç
Moet er altijd achter aan om mijn ippie te krijgen en dan krijg je vaak antwoord dat je alsnog niks krijgt. Dus ik stop er weer mee!
krijg niet altijd bij inkopen mijn punten jammer
Ik ben erg tevreden en spaar al een tijdje ippies. Heb er al leuke dingen van kunnen doen.
Alleen jammer dat ik nu ineens niet meer kan inloggen, en ook bij 'wachtwoord vergeten ' krijg ik de melding dat de gebruiker met dit emailadres onbekend is. Heel vreemd, ik gebruik altijd dit emailadres

ippies ããã®åç
heel handige en gratis tool.
door al je online aankopen spaar je serieus veel voor nieuwe online aankopen.
Al 12 jaar met plezier lid!
Een leuke manier om toch wat aan je aankoop te verdienen. Gisteren voor 35 euro iets bij bol besteld en binnenkort 58ct terug ontvangen na levering. Kost weinig extra moeite maar ondertussen wel 30 euro aan te goed opgebouwd waarvan ik nu al weer 20 euro aan bol bonnen heb gespendeerd.
Ik spaar al enkele jaren met ippies. Ik vindt het een geweldig systeem. Even opletten dat je ze activeert, dat is alles.
Ook bij mij gaat er wel eens iets mis, Ippies support reageert erg snel en goed. Bij mij is altijd alles nog perfect opgelost!
vanuit mijn kant zeker een aanbeveling :)
Gaat meestal goed. Goed opletten dat het bij het uiteindelijke bestellen nog aanstaat! Al heel wat misgelopen daardoor.
Nu is het roet vrijdag weekend en werkt het spenderen naar cadeaukaarten niet. Ik heb dit al eerder gemerkt. Tijdens actiedagen lijkt dit te worden uitgeschakeld. Andere mensen dit ook gemerkt?

ippies ããã®åç
Ik ben een zeer tevreden klant die sinds 2012 ippies spaart. Heb een paar keer gehad dat er niet of niet de juiste aantal punten werden bij geschreven. Na een bericht aan de klantenservice is dit prima door hen opgelost.
Door de ippies al mooi wat korting gespaard in de vorm van kadobonnen!
Goedemiddag, door een cadeaukaart in de brievenbus heb ik me uiteindelijk aangemeld. Start nu met sparen bij Ippies.nl en ontvang direct 1000 Ippies. Helder en duidelijk!
Nu blijkt achteraf (na informatie te hebben ingewonnen) dat ze in de wacht blijven tot je zelf 1000 Ippies hebt gespaard. Dat scheen in de voorwaarden te staan?
Op de cadeaukaart en begeleidend kaartje kan je daar niets over vinden zoals bijv : Kijk naar de voorwaarden. Vind dat toch onder valse voorwendselen iemand binnenhalen en wekt niet echt vertrouwen in het systeem. Jammer dat het zo moet gaan.
Eerst gaf ik Ippies 2 sterren omdat een actie twv 25 euro niet werd uitbetaald. Na 11 maanden is het alsnog bijgeschreven.
Verder heb ik geen problemen met Ippies gehad. Sterker nog, ik heb er ruim 100 euro aan bol.com en Ticketveiling tegoed laten uitbetalen.
Nu het buiten TrustPilot om is opgelost zijn ze zeker 5 sterren waard. Ze blijven ook na langere tijd voor je vechten en ze blijven op mailtjes reageren.
Kijk er trouwens niet gek van op als Ippies 3 of 4 maanden in de wacht staan. Dat voelt misschien demotiverend, maar het loont uiteindelijk wel. Zij zijn hierin afhankelijk van de webwinkels die de transacties moeten goedkeuren.

ippies ããã®åç
Ik promoot ippies overal. Zo makkelijk en zoveel mensen die het concept nog niet kennen. Wil dan ook graag 5 sterren geven maar ben nu enorm teleurgesteld.
Via centraal beheer een autoverzekering afgesloten. Geen ippies voor gekregen. Direct melding van gemaakt, alles goed gedaan dus gaan ze het uitzoeken. Prima natuurlijk, gebeurt vaker. Maar maanden later de reactie dat ik niks fout heb gedaan maar dat het inmiddels te lang geleden is en dat ze het niet kunnen fixen. Pardon? Dat is iets tussen ippies en hun aangesloten partner. Die afspraak loopt mank en dat probleem wordt doorgeschoven naar de klant. Erg bijzonder. Alsof je bij de ah rotte peren koopt en je geen geld terug krijgt omdat de boer niks van zich laat horen :s teleurstellend, zeker omdat het om een groot bedrag ging.
Edit: ippies heeft contact opgezocht en het op een voor mij goede manier opgelost. Supertevreden!

ippies ããã®åç
Jarenlang ging dit goed, maar de laatste tijd krijg ik steeds vaker een geen ippies. Zeker als het om grote bedragen gaat. Belachelijk. Als ik mijn gegevens verkoop wil ik daar wel iets voor terug,

ippies ããã®åç
Jarenlang ging dit goed. Maakte gebruik van van de verzamelde ippies. Echter deze week kon ik niet meer inloggen, wachtwoord verandert, niets hielp. Bericht naar de klantenservices gestuurd, geen antwoord. Op de site staat dat je binnen een uur antwoord krijgt. NIET DUS! Loop nu veel ippies mis. Het gekke is dat de app wel gewoon inlogt. Hoe kan dat?

ippies ããã®åç
Leuk ippies sparen. Net een bon van bol.com van 50euro gehaald van de ippies die ik gespaard heb. Alleen jammer dat je niet automatisch kan sparen. Je moet wel eerst inloggen op de ippie site en vanuit daar naar de webshop. Daardoor loop ik nogal eens wat ippies mis omdat ik dan vergeet eerst naar de ippie site te gaan.

ippies ããã®åç
Zo lang het systeem niet optimaal werkt is Ippies.nl een welkome bijkomstigheid die wel leuk is om een beetje bij te sparen voor een cadeaubon van Bol.com ofzo. De afhandeling van transacties verloopt erg traag. Het duurt soms wel een maand of langer voordat transacties worden bijgeschreven. Daarnaast nodigt de website je uit om tegen vergoeding deel te nemen aan onderzoeken die vaak erg onsamenhangend (dezelfde informatie meerdere keren gevraagd alleen dan in een andere vorm of zelfs twee keer exact dezelfde vraag binnen één onderzoek), onbegrijpelijk (qua topic zoals verzekeringen met veel jargon) (of qua taalgebruik zoals merkbaar afkomstig van een Belgisch bedrijf) of extreem veel tijd kosten om in te vullen (soms aanzienlijk langer dan vooraf afgegeven), terwijl de vergoeding gering is ten opzichte van een partij als Opinionbar.com.
Update: inmiddels opgelost, top
Op zich geen slecht bedrijf, maar je komt niet meer van ze af.
Ik had een account, nooit gebruikt aangezien ik alles op mijn smartphone doe en je daar toch geen ippies kunt sparen.
Toen ik het opzegde bleef ik emails ontvangen van het ippies panel, maar kon me niet uitschrijven of een vraag stellen bij de klantenservice omdat ik geen account meer had...
Ik heb een nieuw account aan moeten maken om een vraag te stellen en kreeg te horen dat ze me uit zouden schrijven, dus heb ik dat account weer verwijderd, gerustgesteld.
Nou, ik krijg nog steeds emails. En herinneringen van die emails. Ik ben het wel zat, die ippies.
Ik ben nu al een aantal jaar spaarder bij Ippies. Bij elke online aankoop kun je ippies sparen als deze aangesloten is. Het aanbod is ruim. Als ik iets wil aankopen, kijk ik eerst of deze bij Ippies zit. Met de gespaarde punten kun je nl kadobonnen kopen, bij bijv Wehkamp, Zalando of Bol.com, online shops, waar ik veel koop, dus altijd mooi mee genomen.
Ook sluit ik jaarlijks mijn zorgverzekering via Ippies af. Ik vind het goed om elk jaar na te kijken waar ik het beste zit en dit jaar krijg ik 2000 ippies (20 euro), omdat ik via hen naar CZ ben overgestapt, dubbel voordeel dus!
Soms neem ik deel aan een klantenpanel/ vragenlijsten/ enquêtes. Ik vind dit leuk om te doen en het is leuk dat je op zo'n manier ook ippies kunt sparen.
Als je vragen hebt, kun je ook goed bij ippies terecht, via mail of live chat.
Ik raad het iedereen aan!
Sinds 2012 spaar ik zeer trouw al mijn online aankopen via ippies en ben een zeer tevreden klant. Afgelopen juni 2014 is hun site vernieuwd en meer overzichtelijk geworden. Heel soms gaan er punten verkeerd als bepaalde winkels je retour artikels niet goed verwerken of punten aantal anders zijn qua aankopen, maar 1 berichtje naar ippies en ze helpen je binnen 3 dagen geheel netjes met de juiste oplossing als winkel de terugkoppeling op tijd doet anders kan het wel een maand duren maar je krijgt je punten wel achteraf keurig bijgeboekt. Heb al diverse keren in 2 jaar tijd kado bonnen gewisseld voor wehkamp of bol.com online aankopen dus ik blijf hier zeker door sparen. Goede tip: maak een aparte map en bewaar orders van je aankopen tot je punten goed zijn verwerkt want dit scheelt zoeken met je eigen order bewijs!
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã