レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god, venlig og effektiv kundeservice. Jeg har en Sage kaffemaskine og manglede en reservedel, som ikke sælges særskilt i Danmark. Anders fra Witt var en kæmpe hjælp og lykkedes med at fin... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Der var meget fin service, da jeg endelig kom igennem via telefon. Jeg havde meget lang ventetid 2 dage i træk. Opgaven med en ny sikringsnøgle til en robot plæneklipper blev løst meget hurtigt.

5つ星のうち1の評価

Jeg sendte min Sage kaffemaskine ind til reklamation pga. en defekt mælkeskummer. Maskinen blev sendt afsted i pæn stand, og virksomheden stod selv for emballage, kasse og fragt. Da jeg modto... もっと見る

企業情報

1. 電子部品提供業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Witt A/S er Nordens stærkeste brandhouse. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere. Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

• Gødstrup Søvej 9, 7400, Herning, デンマーク

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Fik beskadiget Sage kaffemaskine retur.

Da jeg modtog maskinen retur, var den kommet tilbage med buler, ridser og skade på metallet. Derudover lå der en skarp stor løsdel i pakken, som ikke engang tilhørte min maskine.

Efterfølgende fik jeg forskellige forklaringer på skaderne – først at de ikke var noteret, senere at nogle skader skulle være konstateret ved udpakning, mens andre var så små, at de blev overset. Det virker uprofessionelt og usammenhængende.

Jeg har dokumentation i form af billeder fra før afsendelse samt billeder efter retur. Min oplevelse er derfor, at maskinen er blevet håndteret uforsvarligt under reklamationsforløbet.

Meget skuffende oplevelse, især når man sender et dyrt produkt ind og forventer professionel behandling og ordentlig kundeservice.

2026年4月17日
5つ星のうち1の評価

Et Dansk firma der kan få en motorcykel…

Et Dansk firma der kan få en motorcykel væk i deres system/lager og modtager betaling næsten 30 dage før Levering.
Betalt Præcist 16.3.2026
Være i besiddelse af mine penge i næsten en måned
Uden at have varen
JA det passer faktisk!
Nogen som kunne forestille sig en motorcykel blive væk??
Bestemt ikke mig (Det er ny oplevelse)
Købet var en Segway E300SE (Mc scooter) med aftalt leverings dato 15-04-2026 hvor jeg havde taget fri og skulle vente og personligt tage imod på aftalt leverings sted
Jeg havde tidligere skrevet om jeg kunne få stelnummeret på den
Så jeg ville være klar til syn og nummerplade og tjekke hvordan osv.
Via mail uden respons /Svar
Lidt mærkeligt…
Må da være nemt at slå op. i sit system
Men et godt tilbud var det så ja ikke så meget bøvl fra mig måtte vente og se
Og glæde mig
Tænker hvis varen indregistreret må stelnummeret være en mulighed
Og finde ud af hvor den er blevet af
En stor kasse på en palle med vægt på 170 kg +
Er ikke til at finde?
Der er noget der ikke stemmer her.
Men som dagen skred frem intet opkald eller andet fra et fragtfirma
Prøvede endda at kontakte et fragtfirma for at høre om de havde en levering til mig
Men dagen gik og der kom ikke noget …
Det var godt nok mærkeligt
Og det var ikke muligt at få kontakt til firmaet
Så en hel dag spildt på at vente forgæves
som kunne være brugt til MANGE andre ting.
Og manglende indkomst til en fridag som er spildt på at stå som en idiot og vente
samt ubrugeligt ekstra udstyr. Som var tilkøbt.
Købt fordi man jo forventede at når man har købt betalt en vare så bliver den leveret
Det kan da ikke passe andet.
Man tænker da ikke at det er muligt at et firma sælger en Motorcykel uden rent faktisk at have den i besiddelse.
En palle med en kasse (Stor) 170 kg +
Så man tør da godt at bestille bagagebærer til den
Jeg gjorde...Sikke spild af penge!
Og dagen efter telefonisk kontakt med firmaet (mail besvares ikke.)
De vidste godt hvad der var galt!
De kunne ikke finde den
Jamen mange tak for den information det var rart jeg kunne ringe ind og få det at vide dagen efter
Den har i slet ikke set på jeres lager i lang tid eller?
mange tak for i ringede til mig og sagde det? Eller ikke gjorde.
Kundeservice er sikkert også blevet væk
Her kan (Ironi) Forekomme
Mest skræmmende var det at jeg dagen før aftalt levering ringede og ville sikre mig det var korrekt med datoen osv.
Tirsdag D 14-04-2026 klokken 09.10 et opkald på 7 minutter og 44 sekunder hvor de første 5 minutter var ventetid
Hvor jeg talte med Vinni og gerne lige ville vide hvem der sendte den og om jeg ville få besked
Hvor hun alt ok den var labet og klar og jeg ville få besked fra fragtfirmaet
Det var jo en løgn! (usandt) (Skræmmende)
Utroligt dårligt rod og kundeservice eller mangel på samme skal man dog godt nok lede længe efter og magen til ligegyldighed for andre?? de har taget en dag fra mig som jeg kunne have brugt til mange andre ting (mange)
Men
Så fik man også den oplevelse med. I bagagen
En træls bekostelig affære med en dag man ikke får igen og unødige omkostninger
Og ja er sur skuffet over noget man har glædet sig og man får sådan en behandling
Her hjælper tæl til 10 ingenting!!
Men som mange andre ting kan man ikke lide lugten i bageriet så kan man jo lade være og komme der
Og der er selvfølgelig ikke noget som ikke kan dokumenteres herfra.
Hvis der skulle være en vi beklager bla bla bla..
Glem det (slå vand på en gås)
Og skulle man ikke vide hvad det betyder
Bidrager jer gerne med en udgave af den Danske Ordbog
Lidt omkostninger fra eller til.

2026年4月15日
5つ星のうち1の評価

Har været til reparation 2 gange på 1…

Har været til reparation 2 gange på 1 måned, og den fungere stadig ikke. Skrev til jer dagen efter den kom retur fra 2. Reparation d.23.3. Og har intet hørt fra jer siden . I er heller ikke til at komme i kontakt med via telefon. Virkelig dårlig kunde service

2026年3月23日

Latterlig svar

Købte i januar en toaster hos Kop og Kande til 500,-. Jeg var så dum at jeg ikke gemte kvitteringen på den, da den var til mig selv.
Efter at have brugt den højest 5 gange hænger brødet fast når jeg åbner toasteren. Dvs. at fyldet vælter ud og låget af brødet sidder fast i låget af toasteren. Tror det er fordi belægningen er forsvundet.
Jeg skriver til Witt og forklarer problemet og får det helt fantastiske svar tilbage, at jeg skal bruge fedtstof eller det er en forkert brød type jeg har brugt.
Jeg har netop købt en toaster for at undgå fedtstof. Men hvor er jeg dog dum, at jeg ikke kunne regne ud at man ikke kunne bruge toastbrød i en toaster. Men her har jeg så lært noget nyt.
Det er det mest latterlige svar jeg nogensinde har hørt. Kunne I ikke bare bytte den.
Håbede på det var en aprilsnar, men jeg blev klogere.

Et er i hvert fald sikkert. ALDRIG MERE WITT PRODUKTER.

2026年4月1日
5つ星のうち5の評価

Venlig, grundig og effektiv service.

Rigtig god, venlig og effektiv kundeservice.

Jeg har en Sage kaffemaskine og manglede en reservedel, som ikke sælges særskilt i Danmark. Anders fra Witt var en kæmpe hjælp og lykkedes med at finde præcis den del i en brugt maskine på Witts værksted, som jeg kunne få i stedet.

Kanon oplevelse at have med Anders og Witt at gøre. Hvis jeg oplever andre problemer med maskinen, vil jeg ikke have nogen betænkninger ved at søge hjælp her igen.

2026年4月10日

Hej Mikkel

Mange tak for de flotte ord ⭐
Vi er glade for at du har fået den hjælp du havde brug for af vores team

Tøv endelig ikke med at kontakte os hvis du skulle være uheldig at få problemer med din Sage igen

Kathrine

Perfekt service.

Perfekt service! Professionel og venlig uden lang ventetid.

2026年3月13日

Witt A/S からの回答

Tusinde tak for din anmeldelse

Vi er utrolig lade for at høre om din positive oplevelse ⭐

Vi gør vores bedste for at det netop er denne oplevelse vores kunder skal få
Vi ønsker dig en dejlig weekend 🤩

Pizzaovn

Jeg har en Witt Etna Rotante Pizzaovn inklusiv tilbehør, og har fået så meget bedre pizzaer. Elsker den!

Witt A/S からの回答

Tusinde tak for den flotte anmeldelse
Vi er glade for at høre at din pizzaovn lever op til dine forventninger

Det sætter vi stor pris på 🙏

Optimal serviceoplevelse.

Mit vinkøleskab gik desværre i stykker 20 dage efter reklamationsfristens udløb. Efter at have kæmpet forgæves med sælger kontaktede jeg producenten Witt direkte. Hos Witt serviceafdeling fik en meget venlig og serviceminded betjening og et nyt vinkøleskab.
Jeg takker Witt mange gange for den fine service.

2026年2月19日

Hej Peter 🤗

Det er selvfølgelig altid ærgerligt, når tingene går i stykker – også selvom det var kort efter reklamationsfristens udløb.
Derfor er vi ekstra glade for, at vi kunne finde en god løsning for dig, og at du har haft en positiv oplevelse med vores serviceafdeling 🍀

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Bedste Service

Service var hurtig og effektivt. Fik en god og meget flot behandling.

2026年2月16日

Witt A/S からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏

Vi er rigtig glade for at høre, at du har oplevet vores service som både hurtig og effektiv – og at du følte dig godt behandlet. Det betyder meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse ⭐

5つ星のうち5の評価

Witt ombyttede ovnen på trods af at garantien var overskredet med næsten et halvt år.

2026年2月17日

Hej Michael

Tak for de flotte ord! 🤗

Vi ønsker dig en go' mandag

Meget behageligt personale

En rolig og behagelig person i telefonen der var utrolig hjælpsom, hurtig til at finde ud af hvad vi ønskede.

2026年2月13日

Hej Morten

Mange tak for din anmeldelse ⭐
Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god oplevelse

Du ønskes en dejlig dag
-Kathrine

Sage/Breville great customer experience

As representatives of Sage/Breville in Norway, they promptly helped with my case of the Sage platform not identifying my current order, getting it back on track and sharing with me the progress of its delivery. True professionals!

2026年2月9日

Witt A/S からの回答

Thank you very much for your review and the kind words.
We are happy to have given you a good experience⭐

Servicessag løst perfekt 🤩 Sage Oracle Dual Boiler model 2025

Sage Oracle Dual Boiler model 2025 døde under brygning (sort skærm) - under to mdr. gammel?

Efter lidt længere ventetid er sagen løst over forventning - ombyttet til ny maskine 🙏🏻🎁

Stor tak til hele temaet i Herning 🫡 meget tilfreds kunde 😎

Hej Tonny

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse 🙏🏻

Selvom det selvfølgelig ikke er en god start, at en næsten ny Sage Oracle Dual Boiler pludselig går ud under brygning, er vi rigtig glade for at høre, at sagen blev løst til din tilfredshed – og at du nu er godt i gang igen med en ny maskine.

Tak for din tålmodighed undervejs, og for de pæne ord om teamet ⭐

5つ星のうち5の評価

Meget behagelig samtale med service…

Meget behagelig samtale med service medarbejder Anders. Virker meget kompetent og hjalp os på vej til besøg af en service teknikker.

Witt A/S からの回答

Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive de flotte ord, vi giver dem videre til vores medarbejder 🤗

5つ星のうち5の評価

Rigtig god oplevelse med reparation af espressomaskine

Rigtig god oplevelse med reparation af espressomaskine. Fik tilsendt papkasse og detaljeret anvisninger til pakning og forsendelse. God informativ service på tlf da jeg ringer for at få status. Detaljeret beskrivelse af fejlsøgning og udbedring/reparation.

2026年1月30日

Hej Andreas

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐
Vi er glade for at høre at du synes processen har været en god oplevelse

Tak for at dele den!

5つ星のうち1の評価

Kunne jeg gitt 0 stjerner hadde jeg…

Kunne jeg gitt 0 stjerner hadde jeg gjort det. Har en iRobot støvsuger som sluttet å fungere etter kort tids bruk 15 november 25 meldte jeg inn feilen. Ettersom jeg ikke har fått noe svar, så har jeg kontaktet produsent og forhandler. Ingen hjelp og få! Nå i dag 27,01.26 får jeg et kort svar fra witt om at jeg må prøve å restarte støvsugeren. Altså 2,5 måneder etter jeg meldte inn sak. Tror dere virkelig at jeg har sittet å ventet i månedsvis uten å restarte og resette og kjøre alt på nytt! Dette er også forklart i reklamasjon og korrespondanse! Trioen Witt, IRobot, Skousen er dessverre de mest useriøse aktørene jeg noen gang har vært borti!

2026年1月27日

Kjære Magnus,

Takk for din tilbakemelding. Det er svært beklagelig at du har opplevd så lang ventetid i saken din – dette er ikke tilfredsstillende, og vi har full forståelse for frustrasjonen din.

Når vi ber kunder om å forsøke omstart eller tilbakestilling av produktet, er det fordi dette i enkelte tilfeller kan løse problemet. Vi er samtidig klar over at dette ikke gjelder alle, og at slike tiltak ofte allerede er forsøkt, slik du også beskriver. Vi beklager dersom vårt svar derfor har opplevdes som mangelfullt eller kommet altfor sent.

Dersom saken din fortsatt ikke er løst, ber vi deg ta kontakt med oss igjen på +45 7025 2323 ell. support@witt.dk, slik at vi kan følge opp saken og bidra til en snarlig løsning.

Med vennlig hilsen,
Sarah