Jag vill verkligen varna för detta företag. Jag handlade av CDON men förstod efter ett tag att det var Isakhandel som var deras underleverantör. Jag fick aldrig varan jag bestÀllde och kommunikationen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SpÃ¥rningslÀnken funkade inte men paketet kom pÃ¥ hyfsat rÀtt tid. TyvÀrr fick jag fel fÀrg pÃ¥ den Wonderboom jag bestÀllt men orkade inte brÃ¥ka om det för jag skulle resa bort och ville ha den med mig.... ãã£ãšèŠã
BÀst pris och snabb leverans. De hade fått 5 stjÀrnor alla dagar i veckan, men kundtjÀnsten kunde varit lite snabbare, så 4,5 Àr vad jag skulle vilja ge, men det går ju inte.
Har bestÀllt en produkt hos Isak handel via CDON, leveranstiden skulle vara 1-3 dagar, nu har det gÃ¥tt 40 dagar och inget hÀnder. KÀnns som ett blufföretag som kan kringÃ¥ att bli upptÀckt tack vare at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Isakhandel tycker att hemelektronik Àr fantastiskt. Vi vill dÀrför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt.
é£çµ¡å
Södra Förstadsgatan 94, , 214 20 , Malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- +46760888870
- info@isakhandel.se
- isakhandel.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
NÃ¥tt strul mellan isakshandel och DHL.
Nått strul mellan isakshandel och DHL har gjort att mitt paket ligger på DHL och ja får inte hÀmta ut det. 2veckor nu.

BestÀll inte hÀr!
den bestÀllda produkten kom aldrig fram och kundtjÀnsten svarar inte förrÀn idag om saken. Jag har skickat meddelanden till dem flera gånger utan svar alls. Jag rekommenderar absolut att inte göra en bestÀllning hos det hÀr företaget!
Har vÀntat 3 veckor på min vara nu
Har vÀntat 3 veckor på min vara nu. Tydligen har DHL inte fått alla uppgifter från isakhandel så nu sitter paketet fast på en terminal. Svarar inte nÀr man försöker kontakta dom och CDON avsÀger sig allt ansvar. BestÀll INTE från dom!!
Bluffare
Jag bestÀllde ett switch för 3 veckor sedan, för det första tog det 2 veckor för dom att ens skicka paketet sen nÀr det vÀl har kommit fram till postterminalen sÃ¥ kan inte dom skicka ut paketet till mig för att dessa nissar har âglömtâ att skriva mina uppgifter pÃ¥ paketet sÃ¥ posten vet inte ens vart paketet ska.
NÀr jag försöker ringa isakhandel så klickar dom bara mig.... sÀmsta affÀren jag har varit med om
Kul att behöva ge omdöme innan man ensâŠ
Kul att behöva ge omdöme innan man ens fÃ¥tt grejerna ð

Isak Handel ããã®åç
Det tar lÃ¥ng tid för att fÃ¥ minâŠ
Det tar lång tid för att få min bestÀllning och Àven kundservice Àr jÀtte dåligt. NÀr jag har skrivit och ringt dem fått jag inget svar.
VÀrdelöst!
Ingen vara, inga pengar tillbaka och inga svar på mailen... VÀrdelöst!
Fördröjd leverans, fel fÀrg, ingen reklamation.
Leveransen tog en evighet, det var fel fÀrg på hörlurarna, och jag har fortfarande inte fått något svar på mitt reklamationsÀrende trots utlovad svarstid på ett dygn.
Kort sagt vÀrdelös service.

supernöjd, fantastisk service.
Köpte en elscooter smidig betalning och snabb leverans.. Àr supernöjd, en , fantastisk service. Isak handel Àr grym på det de gör och bryr sig att grejer funkar.
Bra tjÀnst och snabbt leverans
BestÀllde ett par vita bluetoothâŠ
BestÀllde ett par vita bluetooth hörlurar. Efter en vecka kom ett par rosa?! Ingen retursedel eller kvitto. Kontaktade företaget utan respons. Senare fick jag, efter ytterligare mail, ett svar. "vilken fÀrg fick du?". Vilket jag naturligtvis skrev i första mailet. Jag skrev igen vilken fÀrg och sedan har det varit tyst! Men med tanke på vad andra skrivit ska jag nog vara glad att jag har ett par lurar över huvud taget.

Efter strul med leveransen
Efter strul med leveransen. Så kom paketet efter mycket om o med. Så blev jag erbjuden 300 kr i avdrag. Tog lite tid det oxå. Men nu Àr det klart.
Fitbit Versa 2 Àr en riktigt braâŠ
Fitbit Versa 2 Àr en riktigt bra sportklocka. Mycket sÀker lÀsning av hjÀrtpuls. Enkel anvÀndning, lÀtt att förstå sig på. Rekommenderas !!
Det hÀr kÀnns inte alls bra
Det hÀr kÀnns inte alls bra. BestÀllde en klocka. Hörde inte ett ljud på 4 veckor. NÀr jag kontaktar företaget sÀger de att min leverans gått i retur till dem. Varför har dom inte kontaktat mig då? Jag har pratat med postnord och det finns inte registrerat att någon leverans, som skulle till mig,har gått i retur. Har Àven pratat med brevbÀraren som sÀger samma sak. Jag bestÀllde via CDON. De sa att företaget startat en återbetalning som kommer synas på mitt konto inom 5 bankdagar. Nu har det gått 6 bankdagar och jag har inte fått tillbaka mina pengar.
Kanon vara till Bra Pris och SupersnabbâŠ
Kanon vara till Bra Pris och Supersnabb Leverans
Snabb leverans, bra priser och bra kundservice!
Litet lång leveranstid.
Funkade perfekt o prima vara!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ