レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Jag vill verkligen varna för detta företag. Jag handlade av CDON men förstod efter ett tag att det var Isakhandel som var deras underleverantör. Jag fick aldrig varan jag bestÀllde och kommunikationen... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

SpÃ¥rningslÀnken funkade inte men paketet kom pÃ¥ hyfsat rÀtt tid. TyvÀrr fick jag fel fÀrg pÃ¥ den Wonderboom jag bestÀllt men orkade inte brÃ¥ka om det för jag skulle resa bort och ville ha den med mig.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

BÀst pris och snabb leverans. De hade fått 5 stjÀrnor alla dagar i veckan, men kundtjÀnsten kunde varit lite snabbare, så 4,5 Àr vad jag skulle vilja ge, men det går ju inte.

5぀星のうち1の評䟡

Har bestÀllt en produkt hos Isak handel via CDON, leveranstiden skulle vara 1-3 dagar, nu har det gÃ¥tt 40 dagar och inget hÀnder. KÀnns som ett blufföretag som kan kringÃ¥ att bli upptÀckt tack vare at... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. パ゜コンず呚蟺機噚の店
  2. 事業開発サヌビス
  3. オヌルズモビル ディヌラヌ

圓該䌁業による蚘述

Vi på Isakhandel tycker att hemelektronik Àr fantastiskt. Vi vill dÀrför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt.

2.4

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

NÃ¥tt strul mellan isakshandel och DHL.

Nått strul mellan isakshandel och DHL har gjort att mitt paket ligger på DHL och ja får inte hÀmta ut det. 2veckor nu.

2021幎7月13日

Vi beklagar det problem du hade
Och det Àr dÀrför vi bestÀmde oss för att ge dig produkten gratis utan att betala priset
Och skicka oss den information vi vill ha
BestÀllningsnummer och fullstÀndigt namn
Och vi kommer att kontakta dig
Om du får produkten och inte Àr nöjd kommer jag att returnera pengarna till dig
Och detta Àr att vara nöjd

HÀlsningar
Glad dag

Har vÀntat 3 veckor på min vara nu

Har vÀntat 3 veckor på min vara nu. Tydligen har DHL inte fått alla uppgifter från isakhandel så nu sitter paketet fast på en terminal. Svarar inte nÀr man försöker kontakta dom och CDON avsÀger sig allt ansvar. BestÀll INTE från dom!!

2021幎7月11日

Bluffare

Jag bestÀllde ett switch för 3 veckor sedan, för det första tog det 2 veckor för dom att ens skicka paketet sen nÀr det vÀl har kommit fram till postterminalen sÃ¥ kan inte dom skicka ut paketet till mig för att dessa nissar har ”glömt” att skriva mina uppgifter pÃ¥ paketet sÃ¥ posten vet inte ens vart paketet ska.
NÀr jag försöker ringa isakhandel så klickar dom bara mig.... sÀmsta affÀren jag har varit med om

2021幎7月7日
5぀星のうち1の評䟡

Fördröjd leverans, fel fÀrg, ingen reklamation.

Leveransen tog en evighet, det var fel fÀrg på hörlurarna, och jag har fortfarande inte fått något svar på mitt reklamationsÀrende trots utlovad svarstid på ett dygn.

Kort sagt vÀrdelös service.

2021幎6月23日

Och detta Àr att vara nöjd

HÀlsningar
Glad dag

5぀星のうち1の評䟡

BestÀllde ett par vita bluetooth

BestÀllde ett par vita bluetooth hörlurar. Efter en vecka kom ett par rosa?! Ingen retursedel eller kvitto. Kontaktade företaget utan respons. Senare fick jag, efter ytterligare mail, ett svar. "vilken fÀrg fick du?". Vilket jag naturligtvis skrev i första mailet. Jag skrev igen vilken fÀrg och sedan har det varit tyst! Men med tanke på vad andra skrivit ska jag nog vara glad att jag har ett par lurar över huvud taget.

2021幎5月20日

Hej
Kan jag ersÀtta dig för vad som hÀnde?
En rabatt på 150 kronor skickas till ditt konto, priset på vad som hÀnde
Vi blir glada om vi kompenserar dig
Kontakta mig på det hÀr e-postmeddelandet
admin@isakhandel.se
Så jag får all information jag behöver
Och tills jag skickar dig rabatten, som Àr 150 kronor
Jag kan skicka den till Swish
Eller så köper du via vår webbplats och får en rabattkod på 200 kronor

5぀星のうち1の評䟡

Det hÀr kÀnns inte alls bra

Det hÀr kÀnns inte alls bra. BestÀllde en klocka. Hörde inte ett ljud på 4 veckor. NÀr jag kontaktar företaget sÀger de att min leverans gått i retur till dem. Varför har dom inte kontaktat mig då? Jag har pratat med postnord och det finns inte registrerat att någon leverans, som skulle till mig,har gått i retur. Har Àven pratat med brevbÀraren som sÀger samma sak. Jag bestÀllde via CDON. De sa att företaget startat en återbetalning som kommer synas på mitt konto inom 5 bankdagar. Nu har det gått 6 bankdagar och jag har inte fått tillbaka mina pengar.

2021幎5月13日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス