Jag vill verkligen varna för detta företag. Jag handlade av CDON men förstod efter ett tag att det var Isakhandel som var deras underleverantör. Jag fick aldrig varan jag bestÀllde och kommunikationen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
SpÃ¥rningslÀnken funkade inte men paketet kom pÃ¥ hyfsat rÀtt tid. TyvÀrr fick jag fel fÀrg pÃ¥ den Wonderboom jag bestÀllt men orkade inte brÃ¥ka om det för jag skulle resa bort och ville ha den med mig.... ãã£ãšèŠã
BÀst pris och snabb leverans. De hade fått 5 stjÀrnor alla dagar i veckan, men kundtjÀnsten kunde varit lite snabbare, så 4,5 Àr vad jag skulle vilja ge, men det går ju inte.
Har bestÀllt en produkt hos Isak handel via CDON, leveranstiden skulle vara 1-3 dagar, nu har det gÃ¥tt 40 dagar och inget hÀnder. KÀnns som ett blufföretag som kan kringÃ¥ att bli upptÀckt tack vare at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi på Isakhandel tycker att hemelektronik Àr fantastiskt. Vi vill dÀrför att fler skall få hemelektronik i sin vardag genom att göra det så enkelt och billigt som möjligt.
é£çµ¡å
Södra Förstadsgatan 94, , 214 20 , Malmö, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- +46760888870
- info@isakhandel.se
- isakhandel.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Order got cancelled months ago, will be refunded
My order got cancelled in February and I got in contact with the owner. He was very helpful and will send me a refund from his pocket in paypal
Lurad
Jag bestÀllde (och betalade) två par lurar (airpods) men fick bara ett par. Jag har ringt, skickat meddelande på hemsidan (flera gånger) utan svar och utan pengar tillbaka så jag Àr allt annat Àn nöjd.

Snabb och korrekt
Snabb leverans och snabbt svar
Uppenbarligen inte någon seriös
Uppenbarligen inte någon seriös, antingen stöldgods eller trams dem har köpt second hand. Plomberinga brutna och leveranstid på 2V+.
Skickas från en privatperson i Umeå men företaget ligger i Malmö? J@vla skumt...

299 i frakt för en liten klocka
299 i frakt för en liten klocka, och sen de dåliga omdömena gör att jag undviker att ens försöka handla hÀr!
Det hÀr Àr sÀmst services
Hade problem återbetalning men dom har bra service så det blev löst,
Det Àr billigt och bra sida,
Bra priser och snabb hantering
Bra priser och snabb hantering. Har idag hÀmtat ut min GoPro Max.

Undvik!!
Undvik!!!
FullstÀndigt lurendrejeri.
Fick ingen vara och inga pengar betalade tillbaka. Svarar inte på mail lÀngre och mitt telefonnummer har dom blockerat.
Uppdatering: Fick efter låååång vÀntetid till slut tillbaka mina pengar..
Skulle aldrig rekommendera eller handla hÀr igen trots det, men rÀtt ska vara rÀtt dÀrav uppdateringen.

Varning
Har bestÀllt en vara och betalade online. Fick ett mail om att de hade problem med betalningssystemet och uppmanade mig att betala igen vilket jag såklart inte gjorde. Lyckades kontakta dem och de svarade att paketet skickats vilket inte stÀmmer och de kunde aldrig visa upp ett kolli-id. Nu svarar ingen lÀngre.
Har nu fått tillbaka pengarna efter nÀstan två månader
Uselt
BestÀllde en pulsklocka i premiumsegmentet. Fick varken orderbekrÀftelse eller kvitto. Kontaktade företaget via mail om detta utan respons. Efter ca en vecka fick jag ett sms från postnord med spårningsnummer. Paketet kom men nÀr jag öppnade det så var förpackningen (ej postemballaget) öppnad och laddkabeln saknades. Det stod ingenting i varubeskrivningen om att det var ett demoex el liknande. Jag har sedan dess försökt kontakta företaget några gånger via mail men utan respons, den chatfunktion som hÀnvisas till Àr aldrig online. Baserat på övriga omdömen så har jag inga förhoppningar om en lösning. Kommer inte handla av dem igen.
RegelrÀtta bedragare
RegelrÀtta bedragare. Tar betalt och sen kommer ingen vara. Skickar sen skÀrmdumpar från "sitt system" att de återbetalat. sen tystnar kommunikationen. Pengarna lÀr jag nog inte se igen.
Bluff företag som tagit mina pengar ochâŠ
Bluff företag som tagit mina pengar och i nÀsta skede inte skickat produkten. Dom svarar varken på Mail eller telefon efter 3veckor.
Har polisanmÀlt bolaget.
Skulle inte rekommendera någon att hanka av detta bolaget.

Utan anmÀrkning.
Utan anmÀrkning. Klara och tydliga anvisningar. Frakten gick snabbt och innan jag visste ordet av, kunde jag hÀmta paketet.
Fel fÀrg på varan.
Leveransen kom rimligt snabbt men varan var dåligt inslagen och paketet var lite skadat. Ingen skada på sjÀlva produkten dock. NÀr jag öppnade paketet så hade varan (Logitech MX master 3) en annan fÀrg Àn den som var på bilderna på hemsidan. NÀr jag lÀste noggrannare så insåg jag att fÀrgen inte var specad i texten utan bara på bilden. Jag fick en grå istÀllet för den svarta som jag ville ha. Jag orkar dock inte strula med att försöka byta fÀrg på musen eftersom jag behöver den nu. Jag hoppas att allt detta bara beror på att det Àr ett nystarta företag som inte fått igång rutinerna Ànnu. Jag kommer nog vÀnta ett tag innan jag köper hÀrifrån igen så att jag vet att rutiner och annat funkar. För att sammanfatta, varan kom i rimlig tid till ett bra pris men med fel fÀrg och dåligt inslagen. Jag vill gÀrna ge tre stjÀrnor men totalt sett så var min upplevelse under medel så det får bli en tvåa.
Vid bestÀllning tryckte jag felaktigtâŠ
Vid bestÀllning tryckte jag felaktigt att produkten skulle hÀmtas i butik, har ringt, skickat SMS och mailat två gånger för att få produkten skickad till mig.
Inget svar och pengarna dragna från kontot, hoppas jag inte Àr lurad på pengarna.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ