Handlade via cdon. NÀr det hade gÃ¥tt mer Àn en vecka frÃ¥n uppskattad leveranstid utan nÃ¥gra uppdateringar i PostNords app hörde jag av mig och bad att fÃ¥ annulera mitt köp. Paketet stÃ¥r fortfarande so... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Skriver att de sÀljer Àkta Labubu pÃ¥ CDON, men de Àr Lafufu. Erbjuder del av pengar tillbaka för att behÃ¥lla varan, eller sÃ¥ ska du som kund betala för returfrakt, för nÃ¥got oÀkta som de beskrivit som... ãã£ãšèŠã
Fick min labubu som var 100% Àkta! FörstÃ¥r inte varför andra rapporterar som fake. Min öabubu kunde man scanna bÃ¥de kartongen och etiketten pÃ¥ labubu. AnvÀnde Àven uv ljus för sÀkerhet för Àktahets... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Sveriges största sortiment på mobiltillbehör. Hos oss hittar du Àven mÀngder av roliga accessoarer, prylar och inredning. Alltid fraktfritt och med snabb leverans - vÀlkommen in!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jag har inte bestÀllt detta fulaâŠ
Jag har inte bestÀllt detta fula mobilfodral.
Oacceptabelt!!!!
Företaget Àr inget annat Àn skojare somâŠ
Företaget Àr inget annat Àn skojare som bara lurar kunderna och står inte för sina misstag. Inget att rekommendera.
KÞbte en labubu bamse i juni
KÞbte en labubu bamse i juni. Det var en kopivare hvor syningerne var gået op, forkerte farver og Þjne var placeret helt skÊvt. iSecrets AB forsikrede dog at de kun handler med originale varer. Hold jer vÊk.
Min Labubu Àr en Lafufu och dom vÀgrar ge mig pengarna tillbaka
Jag köpte vad jag trodde var en Labubu via CDON, men det har visat sig att det var en Lafufu. Jag har via CDON kontaktat iSecret som hÀvdar att dom absolut inte sÀljer fejk, men jag har ju fasiken besvis på att skiten ar fejk. Dom vÀgrar ge sig och jag kommer inte heller göra det förrÀn jag har fått tillbaka mina pengar. QR-koden på förpackningen som ska gå till Pop Mart går inte till någon sida alls. Koden man kan skrapa fram för att verifiera Àkthet Àr fel den också. FÀrgerna på förpackningen och på kortet som följer med Labubu:n Àr blekare Àn på kartongerna till mina verifierat Àkta Labubus. Jag Àr så arg. Var naiv och trodde att det var Àkta för att jag köpte via CDON, men icke.
SkruppellÞst svindel byrå,
Svindel byrå som må unngåes!
Selger falske produkter via CDON, som feks falske Palestina ting der flagget er 100% feil. Det kan man kalle grov utnyttelse av sympati for offre av folkemord, noe som faktisk er ulovlig.
De selger også falske kopier av merkevarer, noe som er ulovlig.
ISecrect sÀljer bara Lafufu
Skriver att de sÀljer Àkta Labubu på CDON, men de Àr Lafufu. Erbjuder del av pengar tillbaka för att behålla varan, eller så ska du som kund betala för returfrakt, för något oÀkta som de beskrivit som Àkta. CDON sjÀlva har ingen kundtjÀnst vÀrt namnet heller.
Vara aldrig skickat
Handlade via cdon. NÀr det hade gått mer Àn en vecka från uppskattad leveranstid utan några uppdateringar i PostNords app hörde jag av mig och bad att få annulera mitt köp. Paketet står fortfarande som "vi vÀntar på ditt paket" och kundtjÀnst ber mig bara vÀnta till nÀsta onsdag hela tiden.
Köpte 2 labubu
Köpte 2 labubu. Skannade med qrkod och verifierade hos pop mart. 100% Àkta!
Köpte mobilskal via Cdon
Köpte mobilskal via Cdon, vÀldigt dålig kvalié svårt att returnera och fick fel summa tillbaka. Cdon sÀger att jag behöver öppna ett nytt Àrende och det finns ingen möjlighet att ringa detta företag. Köp inte varor dÀrifrån.
Mottok tydelig fake labubu
Mottok tydelig fake labubu. LeverandÞren var elendig å ha dialog med og som kjÞper måtte jeg betale frakt tilbake til Sverige når det var reklamasjon. UseriÞst firma som jeg aldri kommer til å handle fra igjen.
Advarer folk til å handle via disse!
Ikke levert labubu
Bestilt labubu, ikke fått varende selv etter 2 mnd, de påstår at den er på vei, men at PostNord har det travelt. Venter på å få pengene tilbake.
Fick min labubu som var 100% Àkta!
Fick min labubu som var 100% Àkta!
Förstår inte varför andra rapporterar som fake. Min öabubu kunde man scanna både kartongen och etiketten på labubu. AnvÀnde Àven uv ljus för sÀkerhet för Àktahets kontroll.
Mycket nöjd
Tack!
FALSK MARKEDSFÃRING
FALSK MARKEDSFÃRING! De sÊlger falske Labubu-produkter, men deres markedsfÞring, produktbeskrivelser og priser fÃ¥r deres varer til at fremstÃ¥ originale. Hold jer derfor langt vÊk fra iSecrets!
Selger fake labubu via CDON og erâŠ
Selger fake labubu via CDON og er utrolig vanskelig å bli enige med!
FEJK LABUBU
RÃ¥kade ut för samma sak. Köpte Labubu som var fejk. Ãnskar jag kollat upp den sidan innan jag köpte. Köpte via cdon sÃ¥ fÃ¥r se vad som hÀnder, kommer anmÀla detta dÃ¥ det Àr olagligt att sÀlja piratkopior. Hoppas flera gör det. Skrivit pÃ¥ facebook samt instagram till dom men blir bara blockad.
Selling fake Labubu via CDON.
Sending back costs a lot.
Scam.
Selling fake Labubu via CDON.
Offer 10% moneyback if not returned.
Sending back costs a lot.
Scam.
Selger Ã¥penbart fake Labubu og pÃ¥stÃ¥râŠ
Selger åpenbart fake Labubu og påstår at alt de selger er ekte. Må sende produktet tilbake for egen regning for å få tilbake pengene, og atpåtil Sverige (kjÞpt på cdon i Norge).
DÃ¥rlig service
Dårlig service, bestille Labubu de er falske. Vil sende dem i retur, men får ingen retur seddel. Heller ikke mailadresse og tlfnr som må vÊre på porto. Dette svindel og veldig useriÞst. Så holde dere unna dem og CDON som viderefÞrer dette.
Fejkade produkter
SÀljer fejkade Labubus via CDON. De hÀvdar att de Àr genuina fast de Àr uppenbart fejk. Trådar som hÀnger, fel fÀrger etc. KrÀver sedan att kunden står för retur. Varning för detta bolag.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ