レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Handlade via cdon. NÀr det hade gÃ¥tt mer Àn en vecka frÃ¥n uppskattad leveranstid utan nÃ¥gra uppdateringar i PostNords app hörde jag av mig och bad att fÃ¥ annulera mitt köp. Paketet stÃ¥r fortfarande so... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Skriver att de sÀljer Àkta Labubu pÃ¥ CDON, men de Àr Lafufu. Erbjuder del av pengar tillbaka för att behÃ¥lla varan, eller sÃ¥ ska du som kund betala för returfrakt, för nÃ¥got oÀkta som de beskrivit som... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fick min labubu som var 100% Àkta! FörstÃ¥r inte varför andra rapporterar som fake. Min öabubu kunde man scanna bÃ¥de kartongen och etiketten pÃ¥ labubu. AnvÀnde Àven uv ljus för sÀkerhet för Àktahets... もっず芋る

䌁業情報

1. 携垯電話アクセサリ店
  2. 携垯電話販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Sveriges största sortiment på mobiltillbehör. Hos oss hittar du Àven mÀngder av roliga accessoarer, prylar och inredning. Alltid fraktfritt och med snabb leverans - vÀlkommen in!

1.7

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Min Labubu Àr en Lafufu och dom vÀgrar ge mig pengarna tillbaka

Jag köpte vad jag trodde var en Labubu via CDON, men det har visat sig att det var en Lafufu. Jag har via CDON kontaktat iSecret som hÀvdar att dom absolut inte sÀljer fejk, men jag har ju fasiken besvis på att skiten ar fejk. Dom vÀgrar ge sig och jag kommer inte heller göra det förrÀn jag har fått tillbaka mina pengar. QR-koden på förpackningen som ska gå till Pop Mart går inte till någon sida alls. Koden man kan skrapa fram för att verifiera Àkthet Àr fel den också. FÀrgerna på förpackningen och på kortet som följer med Labubu:n Àr blekare Àn på kartongerna till mina verifierat Àkta Labubus. Jag Àr så arg. Var naiv och trodde att det var Àkta för att jag köpte via CDON, men icke.

2025幎10月1日

SkruppellÞst svindel byrå,

Svindel byrå som må unngåes!
Selger falske produkter via CDON, som feks falske Palestina ting der flagget er 100% feil. Det kan man kalle grov utnyttelse av sympati for offre av folkemord, noe som faktisk er ulovlig.
De selger også falske kopier av merkevarer, noe som er ulovlig.

2025幎9月19日

ISecrect sÀljer bara Lafufu

Skriver att de sÀljer Àkta Labubu på CDON, men de Àr Lafufu. Erbjuder del av pengar tillbaka för att behålla varan, eller så ska du som kund betala för returfrakt, för något oÀkta som de beskrivit som Àkta. CDON sjÀlva har ingen kundtjÀnst vÀrt namnet heller.

2025幎6月18日

Vara aldrig skickat

Handlade via cdon. NÀr det hade gått mer Àn en vecka från uppskattad leveranstid utan några uppdateringar i PostNords app hörde jag av mig och bad att få annulera mitt köp. Paketet står fortfarande som "vi vÀntar på ditt paket" och kundtjÀnst ber mig bara vÀnta till nÀsta onsdag hela tiden.

2025幎9月2日

Köpte mobilskal via Cdon

Köpte mobilskal via Cdon, vÀldigt dålig kvalié svårt att returnera och fick fel summa tillbaka. Cdon sÀger att jag behöver öppna ett nytt Àrende och det finns ingen möjlighet att ringa detta företag. Köp inte varor dÀrifrån.

2025幎8月19日

Mottok tydelig fake labubu

Mottok tydelig fake labubu. LeverandÞren var elendig å ha dialog med og som kjÞper måtte jeg betale frakt tilbake til Sverige når det var reklamasjon. UseriÞst firma som jeg aldri kommer til å handle fra igjen.

Advarer folk til å handle via disse!

2025幎8月14日

Ikke levert labubu

Bestilt labubu, ikke fått varende selv etter 2 mnd, de påstår at den er på vei, men at PostNord har det travelt. Venter på å få pengene tilbake.

2025幎6月18日
5぀星のうち5の評䟡

Fick min labubu som var 100% Àkta!

Fick min labubu som var 100% Àkta!
Förstår inte varför andra rapporterar som fake. Min öabubu kunde man scanna både kartongen och etiketten på labubu. AnvÀnde Àven uv ljus för sÀkerhet för Àktahets kontroll.
Mycket nöjd
Tack!

2025幎7月24日

FALSK MARKEDSFØRING

FALSK MARKEDSFØRING! De sÊlger falske Labubu-produkter, men deres markedsfÞring, produktbeskrivelser og priser fÃ¥r deres varer til at fremstÃ¥ originale. Hold jer derfor langt vÊk fra iSecrets!

2025幎7月26日

FEJK LABUBU

RÃ¥kade ut för samma sak. Köpte Labubu som var fejk. Önskar jag kollat upp den sidan innan jag köpte. Köpte via cdon sÃ¥ fÃ¥r se vad som hÀnder, kommer anmÀla detta dÃ¥ det Àr olagligt att sÀlja piratkopior. Hoppas flera gör det. Skrivit pÃ¥ facebook samt instagram till dom men blir bara blockad.

2025幎7月15日

DÃ¥rlig service

Dårlig service, bestille Labubu de er falske. Vil sende dem i retur, men får ingen retur seddel. Heller ikke mailadresse og tlfnr som må vÊre på porto. Dette svindel og veldig useriÞst. Så holde dere unna dem og CDON som viderefÞrer dette.

2025幎6月27日

Fejkade produkter

SÀljer fejkade Labubus via CDON. De hÀvdar att de Àr genuina fast de Àr uppenbart fejk. Trådar som hÀnger, fel fÀrger etc. KrÀver sedan att kunden står för retur. Varning för detta bolag.

2025幎7月8日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ