Ik heb altijd goede ervaringen met deze webshop. De levering is netjes, alles is goed verpakt en de kwaliteit van de kleding vind ik erg goed. Deze keer was per ongeluk de verkeerde maat geleverd... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Super tevreden!!.. Zoals al jaaaaren lang. Prachtige burkini! Ben al jaren lang een tevreden klant van usw. En wederom ben ik weer flabbergasted door haar product. Voor mij kan de vakantie beginnen
Zoals gewoonlijk snelle levering en goede producten. Vooral de nieuwe ondermutsjes dragen heerlijk en je kan je haar hier goed in kwijt.
企業情報
当該企業による記述
islamitischekleding.nl is de grootste online shop die gespecialiseerd is in modest fashion. Met ons eigen merk UsW Modest Fashion, bieden wij een breed assortiment aan leuke Abaya, Jilbab en nog veel meer. Have a look!
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Met zorg verpakt en kwalitatief goede…
Met zorg verpakt en kwalitatief goede producten!
Snel geleverd
Snel geleverd, mooie kwaliteit jelleba.
Helaas was 1 ritsje van de broek niet in orde, maar mijn vrouw gaat m wel maken
Ik heb altijd goede ervaringen met deze…
Deze keer was per ongeluk de verkeerde maat geleverd. Gelukkig werd mijn e-mail nog dezelfde dag beantwoord en is direct de juiste maat naar mij verzonden. Ik ben erg tevreden over de snelle en vriendelijke service. Zeker een aanrader!
Super tevreden!!.
Zoals gewoonlijk perfect
Top het zit zo prachtig en het blijft…
Top het zit zo prachtig en het blijft mooi na het wassen.
Mijn bestelling kwam op tijd en netjes…
Mijn bestelling kwam op tijd en netjes verpakt binnen. Dank jullie wel.
Goede kwaliteit!!
Ben super blij
Ben super blij. De shirts zijn van goede kwaliteit en heb het heel snel ontvangen. Zal zeker weer een aankoop doen.
Snel besteld en snel binnen
Snel besteld en snel binnen. Hier houd ik van. Ga zo door
Zeer teleurstellende service
Zeer teleurstellende service. Als klant moet je direct betalen zodra je een bestelling plaatst want anders krijg je je product niet. Maar wanneer je iets retourneert moet je vervolgens twee weken wachten op je geld. We leven in 2026!! Dit soort trage terugbetalingen zijn echt niet meer van deze tijd. Ik vind deze werkwijze klantonvriendelijk en onacceptabel.
Fijne ervaring met deze bestelling
Fijne ervaring met deze bestelling. Ik was vergeten mijn huisnr in te vullen en werd hierover gebeld om de bestelling toch in orde te maken. De sokken bevallen goed, stevige stof en niet doorschijnend. Een mooie donkere kleur precies zoals ik het wilde.
Niks klopt…
Allereerst kloppen de maten niet, heb zelf een M eerst een M besteld was meer een XS daarna een XL besteld nog steeds te klein. Er wordt aangegeven geef je ‘t shirt maat op. Daarbij is er niet eens een maattabel op de site. Mooiste is je moet betalen voor je retour. En als je belt niemand beschikbaar en wordt er niet opgenomen vervolgens ook niet terug gebeld worden. Wederom ben ik niet tevreden ipv allerlei inpakpapier en briefjes en bandjes in de verpakking doen werk eerst aan jullie service en informatie op jullie site.
Mooie jurk en fijne stof
Mooie jurk en fijne stof, alleen was de kleur roze veel donkerder dan op de website.
Het product is van goede kwaliteit
Het product is van goede kwaliteit, bestellen en bezorgen zijn vlekkeloos verlopen!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。