Italia Odder レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Italia Odder Der er en rigtig god grund til at de har været en del af Odder by i så mange år Rigtig lækkert mad med fantastisk smag hyggeligt og rart at komme der Man føler at man er kommet... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har nu prøvet Take-Away fra Italia flere gange i disse corona-tider og kors, hvor er det bare helt i top. Let at bestille, tiden overholdes og maden er bare super. Vidste pizzaerne er blandt de bedst... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har i dag, været forbi Italia Odder, for at få en klassisk italiensk ret med hjem, nemlig carbonada. hver og en mundfuld, bragte mig og min kæreste til Italien. Man skal lede længe efter en italie... もっと見る

優良

過去12か月のレビュー数: 14

レビューを書く

Italia Odder

Italia Odder
Der er en rigtig god grund til at de har været en del af Odder by i så mange år
Rigtig lækkert mad med fantastisk smag hyggeligt og rart at komme der
Man føler at man er kommet til Italien, den varme modtagelse man altid får
Og når man lukker øjnene og virkelig smager på deres mad som også er store portioner til lidt dyrere priser end de billigste restauranter
Men når man skal fejre noget eller bare forkæle sig selv og gerne vil have noget godt er det bestemt et besøg værd
Vil kun anbefale stedet og nej det er ikke et pizzeria det her kan og er så meget mere
At vi er så heldige at de ligger lige her i Odder by fantastisk

2026年9月1日

Den bedste italienske restaurantoplevelse

Fantastisk oplevelse fra start til slut! Restauranten havde en virkelig hyggelig og autentisk italiensk stemning, og personalet var både venlige og opmærksomme. Maden smagte helt fantastisk – især pastaen var frisklavet og fuld af smag. Pizzaen havde den perfekte sprøde bund, og desserten rundede aftenen perfekt af. Man kunne virkelig mærke passionen for italiensk madlavning. Kan varmt anbefales, hvis man vil have en ægte italiensk oplevelse med god service og lækker mad!

2026年4月30日

Rigtigt italiensk Mad!!

Rigtigt italiensk Mad!!!
Vores oplevelse var fantastisk. Det var godt og hurtigt service, spændende Menuen og selvfølgelig rigtig ingredienser til Italienske maden. Vi har hygget sammen med familien og vi har spist lækker aftensmad: pizza, lasagner, Caprese salat, filetto al peppe og rødvin.

2026年2月21日

Bedste pizza i Odder

Jeg var på Ristorante Italia sammen med nogle venner, og vi havde en rigtig hyggelig aften. Stemningen var god og afslappet, og personalet var venligt. Jeg fik en pizza, som smagte virkelig godt – sprød bund og friske ingredienser. Kan helt klart anbefales, hvis man vil have en god pizza i Odder.

2026年2月16日

Ynglings resturant

Jeg elsker simpelthen den her restaurant. Jeg elsker personalet, de er virkelig søde. Når man lige kommer ind bliver man ramt af en dejlig stemning og maden smager bare vidunderligt. Jeg vil super gerne anbefale denne restaurant til allesammen.

2026年2月4日

Virkelig rigtig lækkert mad

Virkelig rigtig lækkert mad.
Rigtig dejlig og hyggelig atmosfære samt et fantastisk og imødekommende personale 😍
Havde mine to børn på 3 og 6 med derned og spise. Personalet var fantastiske overfor mig og ungerne samt maden kom hurtigt og smagte rigtig lækkert.

2026年1月24日

10/10 sted!

10/10 sted!
Fantastisk god mad, skønt personale som går op i god service og kvalitet.
Kan i den grad anbefales.

2026年1月24日

En lille bid af Italien i Odder 🇮🇹✨

En lille bid af Italien i Odder 🇮🇹✨

Restaurant Italia er en sand perle! Vi nød en dejlig middag i hyggelige omgivelser med autentisk italiensk stemning. Maden var velsmagende og lavet med kærlighed – især deres pasta var helt perfekt.

Personalet var søde og opmærksomme, og man kunne mærke, at de brænder for det, de laver. Et sted vi varmt kan anbefale – vi glæder os allerede til næste besøg!

2025年6月24日

Hyggelig og velsmagende oplevelse

Restaurant italia i odder overraskede os virkelig positivt! Vi blev mødt med et smil og god service fra start til slut. Maden kom hurtigt, og både pizza og pasta smagte fantastisk!!
Kan helt klar anbefales hvis man kommer forbi byen🍝

2025年7月1日

レビューの対象になっている企業の方へ