HOLD JER LANGT FRA DETTE STED!!! Der nu anden gang i trÊk vi har fÃ¥et en forkert pizza. Jeg bor 20 minutters kÞrsel vÊk, og de vil have jeg skal sÊtte mig ud i bilen og kÞre tilbage med pizzaen, fÞr... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Hold jer langt vÊk fra dette sted. Pasta- og lasagneretterne ligner kombinationen af hundemad og de billigste fÊrdigretter fra kÞledisken. Smager ligesÃ¥dan. Pizzaerne er nogenlunde, dog utrolig... ãã£ãšèŠã
Jeg er enormt skuffet over bÃ¥de kvalitet og service. Vi bestille 4 pizzaer hvoraf den ene var en salat pizza. Her var er Þnske om at fÃ¥ skinke pÃ¥ i stedet for kebab. Af uransaglige Ã¥rsager vÊlger Ita... ãã£ãšèŠã
Mit go-to pizzeria i Silkeborg er klart Italiano. Pizzaerne er altid friske og lÊkre, og jeg genkender ikke de Þvrige anmeldelser. TvÊrtimod oplever jeg gang pÃ¥ gang en imponerende levering af gode in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Italiano er et af de eneste italienske pizzeriaer med italienske ejere i Silkeborg. Vi tilbyder et hav af forskellige lÊkre pizzaer og pastaretter som f.eks. den populÊre nr. 33. luksus med parmaskinke, rucola og parmesan eller en pasta nr. 11: Spaghe...
é£çµ¡å
Frederiksberggade 1, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- italiano-silkeborg.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
HOLD JER LANGT FRA DETTE STED!!
HOLD JER LANGT FRA DETTE STED!!!
Der nu anden gang i trÊk vi har fået en forkert pizza. Jeg bor 20 minutters kÞrsel vÊk, og de vil have jeg skal sÊtte mig ud i bilen og kÞre tilbage med pizzaen, fÞr jeg kan få den rigtige jeg har bestilt.
Fejlhåndtering
Ãdelagt fÞdselsdag â dÃ¥rlig hÃ¥ndtering og kolde pizzaer:(
Jeg havde fÞdselsdag og inviteret 9 gÊster. Dagen fÞr ringede jeg til Italiano Pizzeria for at sikre, at én af de 10 pizzaer kunne laves glutenfri, da en gÊst har cÞliaki. Det bekrÊftede de , det kostede 60 kr ekstra og skulle bestilles online mindst en time fÞr. Det gjorde jeg, og vi ringede også igen på dagen og gentog, at pizza nr. 37 skulle vÊre glutenfri. Da min sÞn hentede maden, spurgte han endnu en gang , og fik at vide, at den glutenfri pizza var lavet og lå sammen med de andre.
Men i bilen tjekkede han alle bakker og den glutenfri pizza manglede. Han måtte tilbage igen med alle pizzaerne. De beklagede og lavede en ny glutenfri pizza, men imens blev alle de andre 9 pizzaer kolde. Vi sad og ventede hjemme og måltidet blev Þdelagt.
Det vÊrste var, at min sÞn og to andre gÊster skulle afsted kl. 19.00 â men de blev forsinkede og stressede, da alt blev forskudt med ca. 45 minutter. Det Þdelagde stemningen pÃ¥ en aften, der ellers skulle have vÊret afslappet.
Da jeg ringede til butikken dagen efter, virkede personen jeg talte med ikke empatisk. Han sagde, at han beklagede, men at âdet er en menneskelig fejlâ, og at jeg kunne fÃ¥ et tilbud nÊste gang. Jeg synes ikke, det er nok. Det viser en mangel pÃ¥ ansvar og forstÃ¥else for, hvor meget fejlen pÃ¥virkede min fÞdselsdag.
Jeg forventer en rimelig kompensation , ikke en rabatkode. Jeg fik 9 kolde pizzaer og en Þdelagt aften. Jeg kommer ikke igen!
De bedste pizzaer i hele byen
De bedste pizzaer i hele byen! LÊkre bunde, god kvalitet og sÞde mennesker bÃ¥de i kÞkken og bag kassen â€ïžâ€ïžâ€ïž
Pinlig oplevelse
Bestilte 7 pizzaer. ð
6 af dem var forkert og den sidste var brÊndt. Alle var kedelige. (det er altsÃ¥ 102kr for en brÊndt salat pizza) ð«£
De kunne kun tilbyde rabat nÊste gang vi kom forbi⊠Þhh vi kommer aldrig igen?
Dog 1 stjerne for de flinke âreceptionisterâ eller hvad man nu kalder det ð
Fantastiske pizzaer
Fantastisk pizza med sprÞde bunde, god kvalitetstopping, smagsrige pastaretter og sÞde imÞdekommende kassedamer. Jeg kan ikke forstÃ¥ de dÃ¥rlige anmeldelser hvis man har fÃ¥et samme pizzaer som jegâŠ
Dyre pizza og middel kvalitet
Jeg er enormt skuffet over både kvalitet og service.
Vi bestille 4 pizzaer hvoraf den ene var en salat pizza. Her var er Þnske om at få skinke på i stedet for kebab. Af uransaglige årsager vÊlger Italiano at vÊre så frÊkke at tage 15kr ekstra for at skifte en råvare ud med en anden. Jeg har aldrig i mine dage betalt ekstra for at bytte kebab ud med skinke eller lign. Og da under ingen omstÊndigheder så mange penge! En ting er de absurd hÞje priser for pizza af middel kvalitet men her stopper logikken. Jeg bestiller ikke herfra fremover.
LÊkre pizzaer
LÊkre, sprÞde og smagfulde pizzaer. SÞdt personale!
Italiano var så god en gang men det er da godt nok ovre nu.ᅩ
Italiano var en gang fantastisk, ved ikke om der er kommet ny ejer.
Nu har jeg prÞvet det to gange hvor maden var så dårlig at jeg måtte smide det ud, pastaen sejler i olie og pizzaen er tÞr som et brÊt.
Tro kokken skal en tur hjem til Italien og Þve sig lidt. kommer der ikke mere
Mit go-to pizzeria i Silkeborg
Mit go-to pizzeria i Silkeborg er klart Italiano. Pizzaerne er altid friske og lÊkre, og jeg genkender ikke de Þvrige anmeldelser. TvÊrtimod oplever jeg gang på gang en imponerende levering af gode ingredienser. Tak for jeres gode mad!
Virkelig en lÊkker oplevelse.
Virkelig en lÊkker oplevelse.. LÊkreste bunde, super sprÞde.. de lÊkreste pizza jeg har fået.
FÃ¥r udleveret en lunken lasagne
FÃ¥r udleveret en lunken lasagne . . Ringer og vil klage.
Chefen uenig og forsÞger at snakke sig udenom.
Bones havde i lign. Situation straks givet kompensation . ..
Benytter aldrig italiano i silkeborg mere . . . NÃ¥r Chefen ikke vil erkende sine fejltagelser. .
ForfÊrdelig lasagne
ForfÊrdelig lasagne, håber ikke det er en italiener, der har lavet det makvÊrk!
Bedste pizza jeg har fået i Jylland
Vi bestilte 5 pizzaer og ingen af demâŠ
Vi bestilte 5 pizzaer og ingen af dem var gode, trods den ene var en gourmetpizza til 115 kr. Pizzaerne var dyre og burde vÊre i top. Den ene pizza smagte og lugtede desideret dårligt og blev slet ikke spist. Osten på pizzaerne var gummiagtig og smagte ikke af ost, pizzaerne var kolde, tÞrre og krydringen var ikke god. Svampene var slimede og ulÊkre. For år tilbage var Italiano et udmÊrket pizzatakeaway, men nu efter flere gange, hvor vi er blevet skuffede, så kÞber vi ikke derfra igen.
Madforgiftning
Kunne jeg give 0 stjerner havde de fået det. Opkast, mavekramper og diarre er resultatet af at spise mad fra Italiano. Kan på ingen måde anbefales.
Byens vÊrste pizzaer
Vi siger det helt Êrligt: Aldrig har vi fået så dårlige pizzaer som dem fra Italiano! Vi bestilte og hentede 3 forskellige gourmetpizzaer (315 kr) til en hyggelig aften 27/12. Da vi åbnede Êskerne, var den helt gal: Alle tre pizzaer så ens ud - de var kolde, pizzabundene var flade og kedelige (kÞbt i supermarked?), fyldet var blegt, grimt og uden smag - faktisk lugtede den ene pizza decideret dårligt, så vi endte med at smide alt ud. Det var simpelthen den stÞrste skuffelse. Vi henvendte os selvfÞlgelig til stedet, som ikke tog kritikken til sig. Det er jo dumt og uprofessionelt, da alle andre pizzarier kan gÞre det langt bedre. Selv Dr. Oetker!
Hold jer langt vÊk fra dette sted
Hold jer langt vÊk fra dette sted. Pasta- og lasagneretterne ligner kombinationen af hundemad og de billigste fÊrdigretter fra kÞledisken. Smager ligesådan.
Pizzaerne er nogenlunde, dog utrolig dyre ift. hvad man får for pengene. Familiepizzaerne er nok nÊrmere beregnet til én sulten voksen mand.
Chefen er uforstående for kritik og med den mad han serverer, burde han skamme sig over at kalde stedet en restaurant.
Meget dårlig kvalitet
Meget dårlig kvalitet. Bestilte 3 pizza, 1 lagagne, 1 spaghetti ret.
2 pizza var brÊndt og sad fast i bakken. Lasagne var 85% ost og helt uspiselig.
Kan ikke anbefales. Kvaliteten er for dårlig i forhold til prisen.
Elendigt mad
Elendigt mad
Opvarmet pastaretter
SmagslÞse retter
Dyre retter
I burde lukke ned eller lÊre at lave maden selv og gå op i at lave ordentlig mad
HÃ¥r i pizzaerne
UdemÊrket pizza, men der var hår i både min og min brors pizza.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ