レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sympatisk og dejlig service! Vi bestilte en is boks inkl levering. Den ankom pÃ¥ minuttet og vi blev instrueret i hvordan og hvorledes vi fik den bedste oplevelse. Da vi to dage senere leverede boksen... もっず芋る

Vi kÞbte forleden dag en pakke med fire forskellige slags is. Mit klare indtryk er at kvaliteten er dalende. Smagene udvandes mere og mere og det er som om man bevidst reducerer det, der egentligt ska... もっず芋る

䌁業情報

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

36件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg kÞbte et bÊger okkels-is i Silkeborg og blev temmelig skuffet

Jeg kÞbte et bÊger okkels-is i Silkeborg med 2 kugler fredag 5/9 og glÊdede mig til en lÊkker is. Men jeg blev meget skuffet; et kugle lakridsis hvor smagen ikke ligefrem brÊndte igennem. Og en kugle med saltkaramel. I en blindtest ville jeg aldrig have gÊtte at det var den smagsvariant jeg havde valgt. Udover det, virkede isen som vandet/mÊlkeagtig fremfor flÞdeagtig, som jeg havde set frem til. Jeg har åbenbart ikke bemÊrket, at det er mÊlkeis, der bliver serveret.
En stor skuffelse med okkels-is. Det ikke kommer til at gentage sig. Der er masser af andre steder med kvalitetsis i stedet at vÊlge imellem.

2025幎9月5日

Nok hellere sagt 0 stjerne

Nok hellere sagt 0 stjerne, men det kan jeg ligesom ikke give, sÃ¥ i er heldig med en. Jeres “bod” som skulle vÊre Ã¥bnet i fÞlge jer selv, her pÃ¥ Smukfest, er ikke tilstede. SÃ¥ nu skal jeg gÃ¥ og vÊre trist resten af dagen, takket vÊre jer og jeres dÃ¥rlige kommunikation. ØvbÞv for jer med en dÃ¥rlig klage og ÞvbÞv for mig med ingen is. ❌🍊=😭😢🥺
Hilsen
En skuffet LÊrke

2025幎8月10日

Sympatisk og dejlig service - fremragende Is

Sympatisk og dejlig service! Vi bestilte en is boks inkl levering. Den ankom på minuttet og vi blev instrueret i hvordan og hvorledes vi fik den bedste oplevelse. Da vi to dage senere leverede boksen tilbage, blev vi taget godt imod i butikken i Risskov.
Absolut noget vi vil gentage! (Gad faktisk godt allerede nu)

2023幎5月27日
自発的なレビュヌ

Få styr på jeres åbningstider.

2023幎2月12日

Okkels Is からの回答

Hej Jonas tak for din anmeldelse. I alle vore butikker fremgår det af Google at alle er midlertidig lukket, men vil gerne vide hvor du har set det så vi kan rette ind og i så fald vi har lavet en fejl et sted i systemet, beklager vi det meget. Men vi er naturligvis Êrgerlig over kun at få 1-stjerne pga. åbningstider. Hilsen Team Okkels

De har ikke det de skriver på menukortet

Jeg har tit vÊret inde i Okkels Viborg, og jeg nyder deres is☺
Men 9 ud af 10 gange hvor jeg be’r om “ mousse/guf” sÃ¥ siger de “det har vi desvÊrre ikke mere af/ det er udsolgt”, synes det er for ringe at skrive det pÃ¥ menukortet, nÃ¥r man aldrig kan fÃ¥ det.
Jeg har mÃ¥ske vÊret pÃ¥ Okkels i Viborg 25 gange ca. og kun 2 af gange har jeg fÃ¥et mousse 👎🏻

2022幎9月2日
自発的なレビュヌ

Ikke nogen god fÞrste gang

Jeg bestilte tirsdag d. 19. juli en mellem box med is til levering dags dato ( onsdag d. 20. juli) fra forretningen i Horsens.
Et kvarter fÞr forventet ankomst bliver jeg ringet op af en medarbejder med den besked, at en af varianterne var udsolgte, så jeg blev tilbudt at vÊlge en anden variant i stedet for. Fair nok, det kan jo ske for enhver, og det kan man som potentiel kunde sagtens godtage, hvis ellers ens bestilling kommer.
Sagen tog en drejning ved, at jeg igennem Wolt blev orienteret om forsinkelse efter cirka 4 1/2 time, men kort tid efter lÞd det, at min bestilling slet ikke kunne imÞdekommes grundet manglende mulighed for kurérkÞrsel, hvilket resulterede i en annullering af min bestilling. Som kompensation for denne episode fik jeg nogle tokens til en anden bestilling hos Wolt, men jeg kommer ikke til at indlÞse dem hos Okkels, da jeg ikke blev orienteret af en medarbejder derfra om selv samme situation, som jeg blev oplyst om igennem Wolt.
Jeg er ikke just imponeret over at vente på noget, der ikke kommer.

2022幎7月20日
自発的なレビュヌ

Beskyldt for at lyve om gavekort

Vi havde et gavekort på 200 kr med på Okkels i Silkeborg i dag, som vi glÊdede os til at slå hul på.
Da det endelig blev vores tur ved disken, fik vi at vide, at der kun var 52 kr tilbage på gavekortet, som vi havde åbnet i kÞen.
Efter den unge ekspedient havde vÊret i baglokalet et stykke tid, kom han tilbage og sagde, at hans teori var, at vi allerede havde brugt det. En meget ubehagelig oplevelse at blive beskyldt for at lyve sig til en is i en butik fyldt med mennesker. Vi fik isen, vi havde bestilt, men gavekortet på 200 kr kunne vi ikke bruge, da han blev ved at påstå, at vi allerede havde brugt det. Vi gik derfra med en temmelig dårlig smag i munden over den usle behandling og den nu smeltede is i bÊgeret. Sidste is er kÞbt i den biks og vil anbefale andre at undgå at stÞtte den.

2022幎6月4日

Okkels Is からの回答

Hej Allan tak for din anmeldelse, den skal vi lige have kigget nÊrmere på. Det lyder meget underligt da gavekortet jo generet automatisk, så vil du kontakte mig på okkels@okkelsis.dk og samt sende et billede af gavekortet, så vi kan få lyst mysteriet - Tak Allan og god dag - Hilsen Okkels is - Thomas Okkels

Jeg var inde og få en is ved Okkels i

Jeg var inde og få en is ved Okkels i Horsens idag.
Jeg synes betjeningen var virkelig dårlig. Det var tydeligvis en der ikke ville vÊre på arbejde, og det kunne mÊrkes på servicen. Der blev med lynets hast Þst op og smidt plastik ske i, som jeg slet ikke når at Þnske fra. Jeg går op i bÊredygtighed, og gik derfra med en dårlig fÞlelse i maven. Det er efter min forståelse forbudt med engangs plast-service i EU, så jeg synes at I skal have strammet gevaldigt op på den front, og samme med serviceniveauet. Der er mange ting inde under en god oplevelse servicemÊssigt, blandt andet om man bliver spurgt fÞr man får smadret en plastik ske ned i sin is. Det kunne jo ske at man havde en ske i tasken til formålet, og det betyder bare for mig ihvertfald at jeg ikke sÊtter mine ben i Okkels igen, fÞr i får gjort noget ved overstående.

2022幎4月17日

Okkels Is からの回答

Hej Caroline tak for din feedback, som vi altid kan bruge konstruktivt. Vi går rigtig meget op i servicen hos Okkels i alle vore butikker, så er lidt overrasket over din oplevelse i Horsens butikken. Kritikken er sendt videre til butikschefen i Horsens. Vi bruger 100% BIO skeer, som er godkendte og lavet af genbrugsplast og som nÊvnt 100% nedbrydelige, så du roligt kan nyde vores is uden bekymringer. Vi vil dog gerne give dig en chance mere for at få en bedre oplevelse og inviterer dig på 3 kugler is nÊste gang du er forbi butikken. Du viser blot denne besked. Ydermere er vi naturligvis ked af du kun mener Okkels Horsens er 1-stjerne vÊrd. Mvh Okkels is

Isboks til konfirmation

Vi bestilte en isboks til min sÞns konfirmation, selvom der var lidt forvirring omkring det i starten, så var det virkelig et hit.
Inden kunne vi bare komme forbi og smage de forskellige varianter lige så meget vi ville, for at få de varianter vi bedst kunne lide.
Det var sr super let at hente og de havde tÊnkte på alt med vafler, bÊger, skeer og selv en isske lånte vi med hjem.
Vores gÊster var vilde med det og bestemt ikke sidste gang vi bestiller derfra

2022幎4月12日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。