レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Zeer tevreden over de geboden service door de telefoon.helpdesk door medewerker Geert. Misschien handig om wel te gaan vermelden voor klanten uit Ned. dat wanneer men in de Be.shop besteld men geen b... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

HET IS DIKKE BROL!!! Ik had mijn versnelling tijdens het fiets perongelijk kapot gemaakt. ze willen hem niet onder gerantsie maken terwijl ik nog een jaar gerantsie had.

5぀星のうち1の評䟡

Wat een droomaankoop had moeten zijn voor ons gezin, is uitgelopen op een juridische en financiële nachtmerrie. Al snel na aankoop knakten de spaken van mijn bakfiets – een probleem dat blijkb... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Carport besteld en betaald. Nooit geleverd. Klantenservice nam niet op. Consumentenbond kon niets doen omdat het geen Nederlands bedrijf was. Europees consumenten recht kon ook niets betekenen Geld we... もっず芋る

䌁業情報

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Ze mogen eens de telefoon ook oppakken

Ze mogen eens de telefoon ook oppakken en als ze oppakken dan zijn ze met de collegas onder mekaar aan het babbellen en ze weten niet wat ze hebben in de winkel of ik krijg te horen bestelt maar via de website dan heb je ze zeker service vind ik schandalig als de service zo is hoe is het dan de attikel laat maar hoeft niet meer voor mij man man man😡😡😡😡😡

2021幎9月16日

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf. Ik bestel een fietskar en een step als cadeau voor mijn autistisch zoontje. Ik betaal 10 euro verzendkosten en ze leveren een totaal andere step: andere kleur en met 3 ipv 2 wielen. Mijn zoontje compleet overstuur. Ze crediteren het bedrag van de step maar niet van de verzendkosten, ik vraag alsnog de juiste step op te sturen, is die niet eens op voorraad! Dus als iets niet op voorraad is sturen ze gewoon iets anders...

2021幎9月1日

failure

failure, the crosstrainter came damaged and for over a month I had to ask for a refund despite the fact that I sent the product back and had a confirmation of receipt, the service said that I did not get anything, I do not recommend shopping on this site to anyone !!

2021幎7月27日

In garantietijd accu stuk van e bike

In garantietijd accu stuk van e bike
Accu zou op gestuurd worden na 2.5 week ben ik gaan vragen of mijn accu al terug was de fabriek, de verkoper ging kijken en n lange tijd kwam hij terug met de mededeling dat de accu stuk was en opgestuurd moest worden, ja dat wist ik al toen ik de accu inleverde. De accu heeft bijna 3 weken daar gelegen zonder er iets aan gedaan te hebben, toen ik daar iets over zij vertelde ze mij dat ik niet zo boos moest worden toen ben ik zo kwaad geworden dat ik zij geef mij de accu terug toen moest ik de kosten betalen voor onderzoek terwijl de accu nog in de garantie zat.
Ik Koop nooit meer iets bij dat bedrijf service kennen ze niet.

2021幎7月8日
5぀星のうち1の評䟡

Producten slecht verpakt en terugbetaling blijft op zich wachten.

Producten slecht verpakt en de verpakking zodanig beschadigd, dat ze zelfs door BPOST werden geweigerd om te verzenden, wanneer het pak aangeboden door DHL. (Verzending gaat eerst via DHL en dan verder BPOST). Een terugbetaling werd beloofd, maar zelfs na tweemaal de helpdesk te hebben gecontacteerd nog steeds geen terugbetaling. Blijkbaar proberen ze om niet terug te betalen.
Dus te mijden!

2021幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

Na 1ste e bike meteen een 2de gekocht

Wij hebben vorige week een e fiets gekocht. Was een tracking model. Heel goed geholpen. Mijn man vind hem ook helemaal geweldig. Ik wilde toch liever een standaard e fiets ( gewoon model )
Wederom super geholpen. Geen moeite was te veel. Nog gratis tas gekregen en een mooie korting. Meteen rijklaar gemaakt en de deal was rond. Snap niet dat er zoveel slechte revieuws op staan. 2 keer met de 1ste fiets terug geweest voor wat aanpassingen, ook die service was prima. Voor mij is Itek een aanrader. Maria Verbruggen

2021幎6月19日

Verschillende materialen besteld

Verschillende materialen besteld, na 7 dagen wachten geen spullen ontvangen... zelf maar gebeld waar het blijft, blijkt het gewoon niet op voorraad te zijn en ze weten ook niet wanneer het materiaal komt. Hiervan hebben ze HELEMAAL geen terugkoppeling gegeven...

het is dat ik geen 0 sterren in kan vullen.

2021幎6月9日
5぀星のうち5の評䟡

Een prima ervaring

Een zitmaaier met mooie internetaanbieding gevonden bij dit bedrijf. Wegens de vele slechte beoordelingen durfde ik niet online kopen en belde. Een vriendelijke man nodige me telefonisch uit de aankoop fysiek in de winkel ( Leopoldsburg ) te doen. Ik reserveerde eerst telefonisch en ging er dan naartoe. Ik vond er een nette ruime winkel met zeer grote parking. Werd daar heel correct bediend. Voorschot betaald en 2 dagen later mijn zitmaaier ( netjes voorgemonteerd, startklaar, gevuld ) afgehaald. Voor mij een prima ervaring.

2021幎6月8日

GEEN AANRADER!

GEEN AANRADER!
inline-skates eerste maal retour gestuurd wegens defect.
Na vele telefoontje naar de bijna onbereikbare klantendienst een nieuw, alternatief, paar ontvangen.
Wegens te klein opnieuw retour gestuurd.
Nooit geld teruggekregen, ondanks bewijs van B-post dat het afgeleverd werd!! Ze blijven volhouden dat ze het niet ontvangen hebben, want niemand heeft getekend voor ontvangst. (in volle coronacrisis werd er NIET getekend voor ontvangst). Zelfs na bemiddeling met de klachtendienst van het FOD economie geen resultaat.
BLIJF HIER WEG!

2021幎5月31日

Super slecht!

Super slecht!!
Kan niks anders zeggen dan Wat een zeer slechte winkel en wat een drama om. Je geld terug te krijgen.
Ik had op 1 april een fiets besteld voor mijn zoontje 2 weken op de fiets gewacht en bijna elke dag dhl en itek zelf. Gebeld waar de fiets bleef werd van het kastje naar de muur gestuurd een na een maand was ik het wachten zat uiteindelijk gevraagd om de bestelling maar te annuleren en nu 50 telefoontjes verder eindelijk naar bijna 2 maanden mijn geld terug gekregen ik zal er nooit meer iets bestellen geen goed woordje voor over!!

2021幎5月16日

Ik heb een auto krik besteld

Ik heb een auto krik besteld
Zou 2 ton moeten kunnen tillen
Krik netjes binnen een week geleverd
Ga ik mijn winterbanden verwisselen
1e wiel gaat goed
2e wiel zakt de krik in elkaar