レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Superbra service och bemötande. Uppstod ett problem och det löste dem åt mig suverÀnt. Tacksamt då det inte alltid Àr fallet nÀr man handlar online. Rekommenderas!

5぀星のうち5の評䟡

Jag bestÀllde 5 likadana artiklar för att ge bort. Det var de sista som fanns i lager. TyvÀrr visade sig 2 av dem vara defekta, varför jag önskade hÀva hela köpet. Utan problem skickades retursedel pe... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har handlat hos dem och allt gick som det skall med en kontakt med dem via email. Har kÀnslan att, om det skulle uppstå nån problem, att det skulle lösa sig på ett eller annat sÀtt.

5぀星のうち3の評䟡

Köpte en original-laddare till Nintendo DSi, den var tydligt annonserad som UK-kontakt och kom med en adapter för Svenska uttag. Laddaren fungerar fint men adaptern gick sönder efter ett par dagar och... もっず芋る

䌁業情報

1. 電子機噚店
  2. 携垯電話アクセサリ店
  3. CCTV 販売店
  4. パ゜コン アクセサリ店
  5. むンタヌネット ショップ

圓該䌁業による蚘述

ITsajten Àr ett tryggt och stabilt aktiebolag som sålt elektronik på nÀtet i över 15 år. Hos oss hittar du ett brett och stÀndigt vÀxande sortiment av elektronik, datorprodukter och mobiltillbehör. Allt från laptopladdare och övervakning till bluetooth headset och vÀggfÀsten för din TV. Vårt måtto Àr att ge dig som kund marknadens lÀgsta priser, snabb leverans och blixtsnabb support.

4.4

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Skojarföretag

Hade jag kunnat sÀtta minus hade jag gjort det.

Köpte en lampa som skulle finnas i lager med berÀknad leverans på 1-2 dagar.

Fick bekrÀftelse på levererad vara från företaget med försÀndelse-id med schenker.

Fick aldrig min vara och företaget la all skuld på att schenker skulle ha fel i sitt system.

Efter många samtal med schenker som svarade att de inte har något fel så hÀnvisade de tillbaka till er på It sajten som fortfarande hÀvdade att det var schenker som hade fel.

Fick tillslut återbetalning av varan jag köpte nÀr jag hotade med att stÀmma företaget.

Så akta er för detta skojarföretag!!

2025幎5月2日
自発的なレビュヌ
ITsajten.se ロゎ

ITsajten.se からの回答

Vi beklagar verkligen att din upplevelse med oss inte har motsvarat dina förvÀntningar.
LÃ¥t oss vara helt tydliga: Ditt paket skickades som utlovat frÃ¥n vÃ¥rt lager den 28/4. DÀrefter har nÃ¥got gÃ¥tt snett hos Schenker, vilket Àven deras terminalpersonal bekrÀftat till oss. Vi förstÃ¥r att du fÃ¥tt andra besked frÃ¥n deras kundtjÀnst, men vi har direktkontakt med ansvariga pÃ¥ terminalnivÃ¥ – inte samma information som du fÃ¥r via deras vÀxel. Informationen vi vidarebefordrat till dig kommer alltsÃ¥ frÃ¥n deras egen personal och Àr inte nÃ¥got vi hittat pÃ¥.
Vi har gjort vårt yttersta för att hjÀlpa dig, trots att problemet ligger utanför vår kontroll. Du har nu fått en full återbetalning, och vi hoppas att det klargör vår vilja att lösa detta.
Vi beklagar att du inte lÀngre vill handla hos oss, men vi stÃ¥r för hur vi hanterat Àrendet – rakt, Àrligt och med respekt, trots att vi fÃ¥tt ta emot ord som nog inte speglar situationens faktiska karaktÀr.
Vi önskar dig en bÀttre upplevelse hos framtida leverantörer.

5぀星のうち1の評䟡

DÃ¥lig support

Köpte en batteridriven mixer som inte orkar mixa ordentligt då den stannar konstant Àven fulladdad. Var i kontakt med supporten och fick bara vÀldigt konstiga frågor såsom "Har du kollat så den har tillrÀckligt med ström?". Helt orelevant fråga i detta problemet och ingenting Àr löst. Dem skrev Àven att dem vill undvika ta den i retur och jag menar att den uppenbarligen inte fungerar. Kommer inte handla något hÀr igen då dem inte kÀnns trovÀrdiga ifall något blir fel

2024幎12月9日
自発的なレビュヌ
ITsajten.se ロゎ

ITsajten.se からの回答

Ofta vill vi bara kontrollera vissa saker för att se om vi kan lösa Àrendet på ett enklare sÀtt för kunden. I detta fall ville vi sÀkerstÀlla att mixern var helt uppladdad och hade full effekt vid anvÀndning. Vi skickade Àven ett mejl och bad om en kort video för att underlÀtta hanteringen och eventuellt undvika en retur, men vi har Ànnu inte fått något svar. Du Àr sjÀlvklart varmt vÀlkommen att höra av dig om du behöver vidare hjÀlp.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。